51658
-
BonBon #41348 Akko, nem tud senki semmit, akko? -
#41347 -
#41346 Hivatalosan is megnyitottuk a Battlefield blogot a régi oldal helyén!!! -
pacclacc #41345 BBC2
Irja szerver h 25 vannak rajtas bemegyek sehol senki! Bemegyek máshova szintugy! Hát szar az egész ahogy van! -
#41344 c:\Program Files\Steam\SteamApps\...kb -
BonBon #41343 Sziasztok
Most müködik a BC rendesen?
Szombat este tiszta szar volt ledobált, nem volt rangom, nem volt unlock..
Azóta nem toltam, most csak azt látom, hogy a stat oldalak állnak.. -
False #41342 szerintem a cq a fejetlenség inkabb a rush módban talán jobban van csatapjatek ha egyedül mész fel valahova -
Rossi1 #41341 Poen szoval nem veszem...:) Legalabb nepszeru lettem:)
Ha csapatban szeretnek jatszani akkor Conquest igaz?
Vagy mindehol mindeki megy amerre lat? Valaki jatszik TeamSpeak-el?
-
False #41340 ne vedd sértésnek,de javasolni foglak darwin-díjra..... -
#41339 jó vid,kösz! -
Rossi1 #41338 Azon nyomom, de tegnap kivancsi voltam milyen lehet paddal. Mindegy bill+eger a legjobb!:) -
#41337 Gamepad = fail. -
#41336 Hogy ezt a gémet billen told ha PC-n tolod. :). -
#41335 pc-n fps-t gamepaddal? :/ -
Rossi1 #41334 Ezt most pontosan mire irtad?:) -
eugabesz #41333 Hátsó ülésről vezeted az autót??(Mondjuk a te estedben biciklit a csomagtartóról) -
Rossi1 #41332 Ja es meg valami...
Van valaki aki gamepaddal nyomja PC-n? En probaltam beallitani de a fej mozgatas valahogy nagyon szelsoseges lett...:) Valaki talalkozott ezzel? -
Rossi1 #41331 Hello!
Megvettem az alapjatekot es aVietnamot is Steame-en. Kerdes tudjatok hova menti le a Steam acuccot? Vagy hova installalja fel? Az istennek sem talalom a progit es csak Steamen keersztul tudom inditani vagy ez normalis?
Masik, meg mind\g tanacsot varok szerverbol kifolyolag. Tegnap felugrottam egy-kettore dehat mivel total kezdo vagyok azt sem tudom mit hogyan lehet. Kasztokrol ne is beszeljunk...:)
Viszont szivesen jatszanek magyarokkal.
Van valami help ez ugyben ahol le van irva minden alap fogalom?
Koszi!
Ja szerintem allati klassz kis cucc es aVietnamnak nagyon jo a hangulata!!! -
#41330 benne van és nem szed le semmit. Simán átváltasz bal oldalon lesz egy vietnám menü ha még nem oldottad fel kérni fogja a kódot beütöd és kész. -
#41329 A joystikokat, kormányokat, stb. húzd ki és jó lesz. -
zebrock #41328 szép oldal. -
eugabesz #41327 "Igaz az hogy a legutóbbi 2,4 gigás patchben van benne a vietnám.pont" -
Gergosz2 #41326 Igaz az hogy a legutóbbi 2,4 gigás patchben van benne a vietnám?
Valahol ezt olvastam,és ha megveszed akkor feloldja és még pár megát leszed hozzá. -
#41322 sziasztok olyan problémám van, hogy amikor új játékot indítok el is indul meg minden, csak amikor megmozdítom az egeret, akkor az felfelé megy és utána nem tudod irányítani.. mi lehet a baj?? -
#41321 Demonic teszt 9/10 -
#41320 Ahogy nézem megy a bánzááj. -
#41319 Kis nosztalgia :)
-
#41318 Azt olvastam hogy holnap!!
Mek én is! -
#41317 holnap már szerintetek lesz az 576ban a vietnam? -
#41316 Semmi köze a tuninghoz :D Szar a központi szerver és az okozza mindenkinél ugyanezt a hibát jelenleg. Többünknek eltűntek a megszerzett cuccai/szintjei is. Aztán egyszer csak visszajöttek. Ezen felbátorodva kilépve újra nem voltak meg :D Csak szerver hiba, néhány naponként előfordul bizonyos időszakokban. -
#41315 hát tegnap után szerintem mindenki az :D -
Romel #41314 Érdekes dolgot vettem észre multi alatt. Emeltem egy kicsit a GPU-m órajelét, majd felléptem egy szerverre tesztelni az FPS-t. Amint beléptem, eltűnt minden megszerzett fegyver, perk, stb... + a karakterem elkezdett hátrafele (nem vicc!) sétálni. Amikor a konzolt előhívtam a hátrafelé sétálás abbamaradt. Miután visszaállítottam az órajelet, felléptem ugyanarra a szerverre és a már eddig megszerzett cuccok közül tudtam választani. Ezt megcsináltam kétszer, és ugyan az volt az eredménye amit fentebb leírtam. Tapasztaltatok hasonlót? -
SzinesGeza #41313 Ezt nekem is csinálta kb 2 napja. Nem volt semmi csak az alap cuccok és a rangom is zéró.
Először azt gondoltam ilyen a szerver (voltam olyanon, ahol sorban újra kellett mindent megszerezni) de csak kasztot kellett váltanom, aztán működött rendesen. -
#41312 Sehova nem megyek, olyan másnapos vagyok, hogy még ülni is nehezemre esik :D -
#41311 -
#41310 Mármint healert, azaz priestet? -
#41309 Ja, meg jovore 3-4 apacat is. -
#41308 mapot:-) -
#41307 4 + 1 papot kapunk a vietnám kieggel? -
#41306 jössz hógolyózni addig, míg meg nem csinálják?