Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zotya10002

További szép napot!!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

zotya10002

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

zotya10002
Komoly kis videó!<#eljen><#eljen><#eljen><#wave>

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Drang

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

TDC Geronimo
<#hehe>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

A leiras alapjan technikailag is eleg halott ugy. Az FB 2.0 allitolag eleve osszeszedettebb engine lesz, es igy a palyaszerkesztot is konnyebb beilleszteni a koncepcioba. Majd meglatjuk.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Murder3
akkor talán mapokat kellene csinálniuk hozzá..
amúgy még szép h nem fognak, hisz EA.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

TDC Geronimo
Nem fognak csinálni hozzá ezt elmondták már nem is egyszer. BF3hoz lesz...elvileg 😄

A linkelt szöveg ellenére is nyúzni kell õket. Ha nagyon akarnák, megoldható lenne a pályaszerkesztõ. Semmi sem lehetetlen. Ha annyi eredménye lesz a petíciónak, hogy a Battlefield 3-hoz vagy a következõ játékaikhoz bekalkulálják a mod tools-t, már megéri ezt aláírni.

BFBC2: r-chee [HUN]

mackosajt
A vége tetszik a legjobban:
"Conclusion

In conclusion, my recommendation to the rest of DICE is not to develop mod tools for BC2 PC. There are too many hurdles to overcome. That energy is better spent elsewhere, be that on BC2 or other titles. "
Vagyis inkább fordítják másra az idejüket (érthetõ, hogy inkább pénzt akarnak keresni új kiadásokkal), mintsem egy map szerkesztõt csináljanak mezei user-eknek, ingyen (sõt, ahogy pár sorral fentebb írja, valami liszenszt akkor úgy kéne kifizetniük, ami lehet 1-3 millió dodó is).

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

olvasd el ezt: http://www.fpsadmin.com/forum/showthread.php?t=21174
bár aláírtam azért én is 😊

Kurvára fölösleges petíció n+1.
Már leírták egyszer részletesen, hogy miért nem tudnak, és nem is fognak mod toolst kiadni.
RoboKutya78
írasd be Landorral a petició linket a forum linkhez.
tedd elérhetõvé máshol is

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
én voltam a 10. remélem nem hiába indítottad😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Tisztelt BC2 játékosok, kérlek benneteket, "írjátok alá" az alábbi petíciót, melyben azzal a kéréssel forulunk a DICE-hoz, hogy adjanak ki pályaszerkesztõ programot, programcsomagot a BC2-höz: PETÍCIÓ.
Ahogy mondani szokás, a remény hal meg utoljára. Bízzunk benne, hogy kérésünk nem talál süket fülekre, s nem kell csak azért elhagynunk e remek játékot, mert azt az agyon unott mapokon már nem találjuk élvezetesnek.

BFBC2: r-chee [HUN]

Murder3
én még így is megbántam h ingyen volt.
legrosszabb ebbe h játszanék vele, de így lehetetlen.

TDC Geronimo
"#BF3 Frostbite FTW! The most physical Battlefield ever!"

iceshark
hát nem szoktam köcsög csíterezni, de néha nálam is elgurul a gyógyszer, ha lólépesben repülõ golyóktól halok meg, ilyenkor bezzeg nincs admin a ph szerverén a köcsög holland meg 90/10-es kd-vel irtja a népet, értem hogy õ élvezi de az én játékomat kurv*ra elba***a! 😞((

számomra azért az,mert igy nem tudom használni 😊

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

MR ME
UAC tényleg egy idióta dolog, énis mindig azzal kezdem h kikapcsolom a csába... a hangkari driver hiányát megértem mondjuk, de az nem a win hibája 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

audigy-t pl egyik se kezeli normálisan /mind a hangerõ,mind a hangminõség szar,gyenge,mert nincs hozza driver,csak ilyen buher/,az UAC-t oké hogy ki lehet kapcsolni,de az az egyik legidegesítõbb funkció amit valaha windowsba tettek,a masik kedvencem mikor irásvédetté tesz fájlokat,és nem lehet vele mit tenni,hiába veszed le,vissza is kapcsolja egybõl /pl az AVP2-vel jártam igy,crackelni se lehetett/ plusz van még pár kisebb hiba,de mondjuk nálam a hangdriver hiánya ami leginkább zavaró

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

xXtamasXx
hát azt énis szeretném tudni mert használtam vistát , most win7-et de nem látok egetrengetõ hibákat

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

MR ME
és mik azok?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

pl én,mert mind1 a win7 mind a vista bugos,mind2ben van 3 olyan hiba,ami miatt én sose fogom feltenni õket

Doomista
Megtanulsz hozzá alkalmazkodni és a végén még lefognak csíterezni, hekkerezni!

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Én.<#eplus2>

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

TDC Geronimo
Random szar a hitreg, de ezt tudtuk eddig is 😊

Murder3
lol ebbe a játékba a kemp meg a hátbaskill amivel ér az ember vmit.
szemtõl-szembe egyszerûen lutri az egész.
szarlagg ez az egész játék

TDC Geronimo
Teljesen más a konzol felépítése. Amúgy meg ki az aki még mindig xpt használ? Lassan 10 éves OS, el kéne már felejteni. Win7el meg semmi baj nincs.

És a konzolok azok dx9-esek.Azokra lesz de xp-re nem érdekes.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

TDC Geronimo
Lesz visszafele kompatibilitása dx10re. XPn nem fog csak futni.

nandorb
Nincs,3.5-t tud felhasznalni az mar mese hogy feloldod neki hogy felismerje akkor se fogja kihasznalni.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

SötétBarom
Az ugye megvan, hogy a sima 32bites os-ekkel nem kifejezetten van értelme a 4gb+ ramnak?

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Beers
Ki nem szarja le, ha jó lesz!
Attól félek, megint csak a szájuk jár!
Ne nekem legyen igazam!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

nandorb
Jah es gondolom mien gep igenye lesz ennek. Min. 2GB a win7-nek kell biztositani+2GB a jateknak.+grafikus 1GB DX11-el Arrol nem beszelve Dual 2 Quad 2.5Ghz min. Max. i7-es 6core/Amd x6

Ami azt jelenti hogy csak win7-en fog futni?

TDC Geronimo
Az egész FB2es motor alapja DX11es API. Köztudott, hogy konzolokon az nincsen, így az egészet PCre írják alapból. Attól nem kell tartani, hogy a motort most konzolra írják elsõsorban.

trident
Abszolút, nézz körbe, ha 4-5 ezer környékén meg tudod venni, akkor nagyon megéri. (A moh-t meg talán hanyagold, a bc2-höz képest semmirevaló, esetleg még nézd meg a red orchestra: heroes of stalingrad-ot, de az nem most fog jönni)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Sziasztok!
Azt akarom megkérdezni tõletek hogy érdemes e még megvenni a BFBC2-t?Sokan játszanak még vele?Ezt az új MOH-t sokan lehúzzák multiplayer szempontjából,viszont nekem mindig is tetszett a battlefield,a BF2 meg is van eredetibe az nekem nagyon tetszett,és tetszene ez a BC2 is csak úgy a látszik hogy ezt is éri kritika elég rendesen,már ahogy például ezt a fórumot is olvasom
Válaszotokat elõre is köszönöm!
Csak fele teljesülne,de ha konzolra is kiadják akkor megint port lesz.Azért érdekes azt írja hogy egyre csökken a különbség a konzolok és a pc között szerintem pont fordítva mióta kijött az xbox360 azóta akkorát fejlõdtek a pc hardwerek hogy egyre jobban lehagyják a konzolokat,az megint más hogy nem optimalizálják eléggé pc-re és ezért nem használják ki a játékok a pc-ben rejlõ lehetõségeket.
Mondjuk az jó hogy elismeri hogy a DICE és az EA nem vitatja hogy a pc él és virul a BC2-nél be is bizonyult.

Jaffa 2843
pc-n már évek óta ilyen szövegekkel tömik be a szánkat.. nem újdonság sajnos az ilyen és ehhez hasonló "majdmeglátjátokmilyenfaxalesz" fényezés.. ezekbõl nem szokott sok jó kisülni. soha.

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

TDC Geronimo
Itt a teljes post amúgy, amiben kitér a PC/konzoljátékosok igénybeli különbségeire stb.

TDC Geronimo
ratyik vagytok megmondta!4 <#hehe>

TDC Geronimo
Kis infó Demizetõl a Bf2142/BC2/BF3 fõ dizájnerétõl : "It's too early to talk BF3 specifics. But it's never too early for me to acknowledge that PC players have a fear that BF3 will be "consolized." PC gaming is alive and well, BFBC2 has proven that and no one at DICE or EA can argue with the numbers. Battlefield 3 needs an extra bit of special attention on the PC. I intend to give it that attention, tradition and our community demand it. "

nandorb
Hat nemhinnem hogy Bf.hu-n volt ez. De ha megis akkor teszek rola hogy ne jojjon.

http://screenshot.xfire.com/s/105577269-4.jpg
és ez még csak a szolidabb hsz-e
Nem csalt szerintem hanem csúnyán beszélt vagy írt.Arra gondolt ezzel a"ki kéne mosni a száját"szöveggel.

Doomista
A rohadt csíterje, és még lámán is csinálja 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

nandorb
Talalkoztam ma olyannal felmentem a Battlefield.hu-ra osszes pont elveszitve duma,C-nel leszpawnoltam Orosz oldalon voltam.Tengerparton voltam mikor a csavo 2sorozatbol leszedett A felso resz gugolt. Onnet nem lathatott.2.xra jott effect falon keresztul C-nel.Ugyanott volt. Megneztem a Statjat 5.47volt mondom ban.

Ez volt az.

Doomista
Ja. Rohadt csíter.