51658
  • JohnConnor
    Ez valami borzalmas, milyen szétesett lett a játék. Ledobálja az embereket, alaprang, nem tudsz a szerverre csatlakozni... o my GOD van ezen még mit elrontani?????
  • FlyHigh
    Felraktam az új ati drivert, azóta ilyen fátyolos fény effekt van minden pályán, ha belenézek a távcsőbe elvakít. Ez hol lehet kikapcsolni? A játék full lowon van, rühellem a csicsázást egy ilyen játékban.
  • Prince23
    Már meg van dobozosban. a kieg meg EA Store-ról. mosmá így marad..
    Viszont egy Borderlandsra lehet beruházok. és végeztem

POP kollekciót mindenki figyelmébe ajánlanám.
  • DarkSector
    neki már megvan. :)
  • Gergosz2
    de elég ha megveszed letölteni később is letudod.
  • Gergosz2
    a legújabb patchben benne van a többi is??
    csak mert újra akrom rakni dolgokat.
  • DarkSector
    bocs csak HOLNAP ESTE 19:00-ig van a BC2.
  • DarkSector
    jah :S
    de amugyis várnék vele 2-3 napot mert nincs lovém adok el régi játékokat, még jo hogy állitólag 2.-áig marad az akcio
  • Prince23
    de csak 22 óráig tart. Már most leterhelt a steam :S
  • DarkSector
    jah.
    akciók vannak karácsony alkalomból.
  • Rage47
    ez steames
  • DarkSector
    ha ennyire lemegy énis megveszem.
  • DarkSector
    HAVER FOTÓZTA!
  • Prince23
    Év Fps-e szavazz!
  • mijki
    most meg az egerem, minden hol működik csak játék közben nem.
  • trident
    Ugyanolyan értékű mindkét változat, a steames esetében fut még egy keretprogram (minden alkalommal oda is fel kell lépned, onnan frissítesz).
    Akár meg is vásárolhatod ott ahol olcsóbb (van ahol van akció).

• TheGrinder
    steames bf:bc2 vel bármely olyan szeróra fel tudok menni, mint az EA store ossal? vagy pl: tegyük fel haveromnak bolti, én beszerzem steamről, akkor tudunk 1mással játszani?
  • zzeN
    Ha Steames a BC2-d és EA Store-ban vagy boltban veszed meg a Vietnamot, akkor nem fog működni a kieg.
  • TheGrinder
    ha steamen szerzi be az ember a bf:bc2 akkor adódik belőle valamilyen hátránya, vagyis érdemes steamen megvenni?
  • mijki
    Már megoldottam. No para :)
  • mijki
    Van TS-e az SG fórumnak? Ip-t, portot, tudtok adni?
  • artschi
    13.59 euró a Steam-en most a játék...
  • Black Ghost
    A héten szerverkarbantartás lesz HUN TS-n, valaki megtenné hogy szól az SG szoba megtartásáért, mert ellenkező esetben törlik.
    Beszélnék velük én is, csak sajnos nem ismerem őket, illetve a héten keveset leszek gépközelbe.
  • mijki
    Ezt nagyon nem értem. Tegnap még 1.50 volt a Bf 2-m, mára meg alap. És hiába patchelem, azt írja hogy a legújabb verziója van fenn. De a játékban, meg azt írja hogy régi verzió van fenn...ezt nem értem
  • RoboGoD
    Lehet, hogy vannak emberek akiknek ezt elhiszik, de biztosan azért, mert vannak barátaik, akik kiállnak mellettük. Neked volt némi gondod a stílusoddal is.
  • eLiXir
    azért örülök, hogy lassan 1 éves távlatból így gondolkodnak emberek rólam, jobb voltam mint bármelyik aimbot
  • Prince23
    Egy kis Vietnam után, gondoltam megyek "simázni". Belépek társhoz, 2 másodperc alatt lelőnek. megint respawmnolok, lelőnek. Ilyen a Vietnámban nem fordult elő velem még. vagy csak ennyire prok lettek a többiek, míg én negyed évet távol voltam BC2-től? :D
    inkább vietnámozom, már nem azért.
  • SötétBarom
    LoL?
  • lolSL
    kell a fizetős cheatre a cash, ha? HA? te nyommeradékfosikeci
  • Borg
    PB ban után, 1-es ranggal kérdezni se jönnék be, nemhogy ilyeneket mondani.
  • eLiXir
    túl zsidó vagyok, spórolok mindennel
  • eugabesz
    Már ne is haragudj,de mióta a guglit kitalálták...vagy kaparja ki más a gesztenyét?
    Spórolni akar,de annyi fáradtságot nem vesz valaki,hogy utána nézzen?
    Má' nem azé,de azé...
  • Beers
    persze, ea store :)
  • eLiXir
    Meg lehet valahol rendelni a vietnamot, ahol ingyenes a házhozszállítás Bp területén?
  • Dannyka
    XBOX360-on ha valakinek van kedve BF:BC2-ni H3W a Nice Day néven vegyen fel, esténként vagyok 1-2 órát :)
  • MR ME
    nemszóltam, most megette
  • MR ME
    akik nem ea store-ból vagy steam-en rendelték a kódot azok akkor csak holnap tudnak játszani? megjött a kódom de nem fogadja el :D
  • BonBon

De mi a porbléma? Vietnám megbaszta a system-et?
  • False
    jó volt az akkor is, ha bent voltál gamelni akkor pár halál után visszaállt a normálisba, most sem lehet ennél már rosszabb / de ajánlom, kapjunk fel egy lángszórót és égessük meg az ea meg a dice seggét egy kicsit, mert rohadtul megérdemelnék /
  • Rossi1
    Koszi a tippet. Akkor majd ma kiprobalom milyen.

En is ilyesmire gondoltam, most nem emlekszem de remelem nem a c:-re tettem a Steam-et.:)

Koszi!