51658
-
#41388 Ez valami borzalmas, milyen szétesett lett a játék. Ledobálja az embereket, alaprang, nem tudsz a szerverre csatlakozni... o my GOD van ezen még mit elrontani????? -
#41387 Felraktam az új ati drivert, azóta ilyen fátyolos fény effekt van minden pályán, ha belenézek a távcsőbe elvakít. Ez hol lehet kikapcsolni? A játék full lowon van, rühellem a csicsázást egy ilyen játékban. -
#41386 Már meg van dobozosban. a kieg meg EA Store-ról. mosmá így marad..
Viszont egy Borderlandsra lehet beruházok. és végeztem
POP kollekciót mindenki figyelmébe ajánlanám. -
#41385 neki már megvan. :) -
Gergosz2 #41384 de elég ha megveszed letölteni később is letudod. -
Gergosz2 #41383 a legújabb patchben benne van a többi is??
csak mert újra akrom rakni dolgokat.
-
#41382 bocs csak HOLNAP ESTE 19:00-ig van a BC2. -
#41381 jah :S
de amugyis várnék vele 2-3 napot mert nincs lovém adok el régi játékokat, még jo hogy állitólag 2.-áig marad az akcio -
#41380 de csak 22 óráig tart. Már most leterhelt a steam :S -
#41379 jah.
akciók vannak karácsony alkalomból. -
#41378 ez steames -
#41377 ha ennyire lemegy énis megveszem. -
#41376 HAVER FOTÓZTA!
-
#41375 Év Fps-e szavazz! -
#41374 most meg az egerem, minden hol működik csak játék közben nem. -
#41373 Ugyanolyan értékű mindkét változat, a steames esetében fut még egy keretprogram (minden alkalommal oda is fel kell lépned, onnan frissítesz).
Akár meg is vásárolhatod ott ahol olcsóbb (van ahol van akció).
-
#41372 steames bf:bc2 vel bármely olyan szeróra fel tudok menni, mint az EA store ossal? vagy pl: tegyük fel haveromnak bolti, én beszerzem steamről, akkor tudunk 1mással játszani? -
#41371 Ha Steames a BC2-d és EA Store-ban vagy boltban veszed meg a Vietnamot, akkor nem fog működni a kieg. -
#41370 ha steamen szerzi be az ember a bf:bc2 akkor adódik belőle valamilyen hátránya, vagyis érdemes steamen megvenni? -
#41369 Már megoldottam. No para :) -
#41368 Van TS-e az SG fórumnak? Ip-t, portot, tudtok adni? -
#41367 13.59 euró a Steam-en most a játék... -
#41366 A héten szerverkarbantartás lesz HUN TS-n, valaki megtenné hogy szól az SG szoba megtartásáért, mert ellenkező esetben törlik.
Beszélnék velük én is, csak sajnos nem ismerem őket, illetve a héten keveset leszek gépközelbe. -
#41365 Ezt nagyon nem értem. Tegnap még 1.50 volt a Bf 2-m, mára meg alap. És hiába patchelem, azt írja hogy a legújabb verziója van fenn. De a játékban, meg azt írja hogy régi verzió van fenn...ezt nem értem -
RoboGoD #41364 Lehet, hogy vannak emberek akiknek ezt elhiszik, de biztosan azért, mert vannak barátaik, akik kiállnak mellettük. Neked volt némi gondod a stílusoddal is. -
eLiXir #41363 azért örülök, hogy lassan 1 éves távlatból így gondolkodnak emberek rólam, jobb voltam mint bármelyik aimbot -
#41362 Egy kis Vietnam után, gondoltam megyek "simázni". Belépek társhoz, 2 másodperc alatt lelőnek. megint respawmnolok, lelőnek. Ilyen a Vietnámban nem fordult elő velem még. vagy csak ennyire prok lettek a többiek, míg én negyed évet távol voltam BC2-től? :D
inkább vietnámozom, már nem azért. -
#41361 LoL? -
#41360 kell a fizetős cheatre a cash, ha? HA? te nyommeradékfosikeci -
Borg #41359 PB ban után, 1-es ranggal kérdezni se jönnék be, nemhogy ilyeneket mondani. -
eLiXir #41358 túl zsidó vagyok, spórolok mindennel -
eugabesz #41357 Már ne is haragudj,de mióta a guglit kitalálták...vagy kaparja ki más a gesztenyét?
Spórolni akar,de annyi fáradtságot nem vesz valaki,hogy utána nézzen?
Má' nem azé,de azé... -
#41356 persze, ea store :) -
eLiXir #41355 Meg lehet valahol rendelni a vietnamot, ahol ingyenes a házhozszállítás Bp területén? -
#41354 XBOX360-on ha valakinek van kedve BF:BC2-ni H3W a Nice Day néven vegyen fel, esténként vagyok 1-2 órát :) -
#41353 nemszóltam, most megette -
#41352 akik nem ea store-ból vagy steam-en rendelték a kódot azok akkor csak holnap tudnak játszani? megjött a kódom de nem fogadja el :D -
BonBon #41351
De mi a porbléma? Vietnám megbaszta a system-et? -
False #41350 jó volt az akkor is, ha bent voltál gamelni akkor pár halál után visszaállt a normálisba, most sem lehet ennél már rosszabb / de ajánlom, kapjunk fel egy lángszórót és égessük meg az ea meg a dice seggét egy kicsit, mert rohadtul megérdemelnék / -
Rossi1 #41349 Koszi a tippet. Akkor majd ma kiprobalom milyen.
En is ilyesmire gondoltam, most nem emlekszem de remelem nem a c:-re tettem a Steam-et.:)
Koszi!