Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
További szép napot!!
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
amúgy még szép h nem fognak, hisz EA.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
BFBC2: r-chee [HUN]
"Conclusion
In conclusion, my recommendation to the rest of DICE is not to develop mod tools for BC2 PC. There are too many hurdles to overcome. That energy is better spent elsewhere, be that on BC2 or other titles. "
Vagyis inkább fordítják másra az idejüket (érthetõ, hogy inkább pénzt akarnak keresni új kiadásokkal), mintsem egy map szerkesztõt csináljanak mezei user-eknek, ingyen (sõt, ahogy pár sorral fentebb írja, valami liszenszt akkor úgy kéne kifizetniük, ami lehet 1-3 millió dodó is).
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
bár aláírtam azért én is 😊
Már leírták egyszer részletesen, hogy miért nem tudnak, és nem is fognak mod toolst kiadni.
tedd elérhetõvé máshol is
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Ahogy mondani szokás, a remény hal meg utoljára. Bízzunk benne, hogy kérésünk nem talál süket fülekre, s nem kell csak azért elhagynunk e remek játékot, mert azt az agyon unott mapokon már nem találjuk élvezetesnek.
BFBC2: r-chee [HUN]
legrosszabb ebbe h játszanék vele, de így lehetetlen.
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
szemtõl-szembe egyszerûen lutri az egész.
szarlagg ez az egész játék
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Attól félek, megint csak a szájuk jár!
Ne nekem legyen igazam!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Azt akarom megkérdezni tõletek hogy érdemes e még megvenni a BFBC2-t?Sokan játszanak még vele?Ezt az új MOH-t sokan lehúzzák multiplayer szempontjából,viszont nekem mindig is tetszett a battlefield,a BF2 meg is van eredetibe az nekem nagyon tetszett,és tetszene ez a BC2 is csak úgy a látszik hogy ezt is éri kritika elég rendesen,már ahogy például ezt a fórumot is olvasom
Válaszotokat elõre is köszönöm!
Mondjuk az jó hogy elismeri hogy a DICE és az EA nem vitatja hogy a pc él és virul a BC2-nél be is bizonyult.
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
és ez még csak a szolidabb hsz-e
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Ez volt az.