51658
  • liquivent
    nem lehet... :D

"There seems to have been an error initializing or updating your transaction. Please wait a minute and try again or contact support for assistance."
  • Nono76
    Amikor eljutok odáig hogy adja meg a kártya adatait, nevet címet stb, akkor ott országnak lehet választani magyarországot is. Ez alapján simán meg lehetne venni. Innen tovább nem léptem, mert nem nekem kellene. Az mondjuk szemétség lenne, hogy kitöltöd az adataid aztán azt mondaná hogy sorry ez így nem fog menni.
  • LeWyTy
    Megvan
    topic add fav

Hi all.
  • Bence94
    nem lehet amerikai címen venni mert ez eu és nem az usa! itt csak euroban tudsz venni!
  • SubZero911
    Ugyan mi a bánatos ......-arért kéne amerikai bankkártya? Húúúúú ezt a 6 éves lányom úgy mondja LOL
  • FlyHigh
    Ezen a dell monitoron még hdmi port sincs, hogy rakom rá a ps3-at? De még a 120hertzet sem tudja.
  • TheGrinder
    télleg nem jó :'( ''Úgy tűnik, hiba lépett fel a tranzakció előkészítése során. Várj egy percet, és próbálkozz újra, vagy kérj segítséget a támogatástól.''
  • lolSL
    igen ha amerikai bank kártyáját is megszerzed mellé
  • SubZero911
    Te szerencsétlen! Pont ezt írta, hogy a steampowered.com-on "internal error" hibát ír ki egyfolytában. Nem a linkkel van a baj, biztos túlterhelt a rendszer....

Nekem is ugyanezt a hibát dobta ki. Küldtem egy üzenetet a supportnak, de nem hiszem, hogy válaszolnak...
  • FlyHigh
    Szerinted hiperszar tn panel, ez a monitor viszont tényleg egész jó egy lcd-hez képest, mindenhogy. Konkrétan én akármire rámondom, hogy szar, ha tényleg szar. Meglepett, hogy ez egy tn panel, kb a legjobb amit idáig láttam.
  • TheGrinder
    ezzel a linkel meglehet venni 6.79$ ért, csak bekell jelentkezni. :D
  • Borg
    Most akkor hiperszar a tn panel, vagy mégis 100k-t adtál érte?
    Vagy mi is volt a logikai átmenet a szar tv-ktől egy szintén szar, de legalább 100 ezres monitorig? :D
  • FlyHigh
    pont ez volt a gondom mind két tv-vel. Sonyt visszavittem, nem örültek neki, de visszadobták a lóvét.
  • FlyHigh
    94cm-es(lg lh3000) tvmet ajándékoztam el, ami úgy kente a színeket, hogy az hányadék volt, de tvzni jó. Kihoztam egy 80centis sony ex402-őt, ugyan az volt mint az lg-nél, input lag még elment, de a sötét színeket elkente. Aztán hamar kiderítettem, hogy olyan lcd tv ami tényleg jó játékra csak a prémium kategóriában elérhető. Gondolom azt tudod, hogy egyik tv-m sem a hiperszar tn paneles volt. Meg van az én kis kálváriám és ha te komolyan 100ezeres kategóriából lcd tvt ajánlasz játékra, akkor elég faszok a tanácsaid.
  • liquivent
    sajnos hibát ír...nem lehet megvenni. :(
    akárhogy próbálok...már mindent kipróbáltam.

"There has been an internal error initializing your transaction. Please contact support for assistance."
  • Borg
    Példának okádék, hogy ennyi pénzért kapsz 32"-os lcd tv-t, aminek ugyanilyen fos színei vannak, de legalább nagyobb, és ugyanilyen gyors. Már ha valaha is meglátnád ugye a különbséget szemmel 2-4-6-8ms között ugye... szal ennyi pénzből (sőt, 80-ból) akár U2311H-t is vehettél volna, amit még kalibrálni is lehet valósághű színekre.
    De komolyan, egy TN filmes monitorért 100k.. nem csoda hogy csak egérrel meg egérpaddal együtt tudják eladni...
  • FlyHigh
    Elárulhatnád, hogy mi a baj ezzel a monitorral? Vannak hibái, mint mindegyiknek ebben a fisifosi lcds kategóriában. Nekem mint lcd-vel van bajom.
  • Borg
    Kerestem szavakat, de mindegy :D Látom már magadtól is magyarázkodsz.
  • Prince23
    Ez a steam akció biztos rátesz.... nagyon sokan vették mega bc2-őt tegnap és ma is folyik a tranzakció...
  • FlyHigh
    Ha egy hangyányi túlvezérlési hibától eltekintünk, ami játékban úgy sem látszik, akkor olyan gyors képet ad mint egy crt.
  • FlyHigh
    ledes tn, 120hz. Az összes többi panel nagyrészt lassú. Jah és kaptam hozzá 25ezert érő pad+egeret.
  • Borg
    100 ezres monitor? Remélem nem valami TN filmes csodára adtad ki :D
  • Nono76
    http://store.steampowered.com/?cc=us
    szép ez a 6,79$-os ár a 13€-val szemben. Innen vajon bárki vásárolhat vagy csak US-ből engedi?
  • FlyHigh
    Jövőre lehet összekukázok egy géjmer pécét. Év végi dobásom megvolt már a 100ezres monitorral, darabig ezt a fejlesztgetést pihentetem.
  • Borg
    Hát jövögetnek elő a bugok az biztos. Az egyik szerveren pl csak alap fegyverekkel lehetett menni vietnamba, semmi perket nem engedett felrakni... a következőn meg hiába lőtték halomra egymást az emberek, sem csillagokat, sem achievmenteket, sem pineket nem osztott a szerver a végén... illetve ez nemtom mitől van, de némelyik mapon nekem néha eltűnik a víz... nem mindenhol, csak egyes helyeken.
  • eugabesz
    A fene aki megeszi,most már tényleg.Már délelőtt sem lehet connection lost nélkül megúszni.Megint leürítette a teli szerót.
  • Ulvar
    annyira feelinges ez a vietnám és éjszaka meg néha reggel is jó csatákat lehet nyomni.

Megyek is írtok pár vietkongot!!
  • SötétBarom
    LoL. Én leszarom, de ez annyira jól néz ki, hogy nem zavar a 30 fps, csak legyen high! :)
  • Rossi1
    Jo reggelt!

A Steam bekaphatja...:) Hetvegen vettem meg 30 USD-ert.vaaaaaa

Egyebkent nekem tokeletesen fut nincs semmi hatranya,sot kimondottan kenyelmes mert minden progival kapcsolatos hir vagy update jelezve van, meg videokartya frissitest is felajanl ha van uj driver. Szoval nekem eddig tetszik!

Ami a jatokot illeti, hat tegnap lovoldoztem egy kicsit. Koszi a tippet a Rush tenyleg bejon, de hat meg csak celtablanak vagyok jo.:)
    Vietnam viszont kicsit nyugisabb es hat a Huey hangja...:)))
  • liquivent
    amikor felmentem steam oldalra, akkor még nekem is ennyit írt...azóta 14juróba fáj. :)
    így is akciós, de akkor sem 7 dollár. :(
  • RoboGoD
    50-60 FPS-re szükség van. A low gépnél a low idézőjelben értendő. Én is rosszul fogalmaztam, a low az nálam a nem high gépet jelentette volna.
  • FlyHigh
    Medium és high között is játszható, de nekem fontos a sebesség egy ilyen lövöldében.
  • RoboGoD
    Low gépen ésszerű a játékélmény érdekében, de nem fogalmaztál pontosan. Azt írtad rühelled a jó grafot és ezért kapcsolod le. Ez egyáltalán nem mindegy.
  • RoboGoD
    Hát igen, és ez a probléma éleződik, minél jobb grafikák vannak (DX11 effektek). Soxor csak a killcamból veszem észre a hóhéromat, aki felé néztem is. De ilyenkor nem én vagyok béna, hanem ő ügyes, mert jól használja a környezetet.
  • FlyHigh
    Lesz egy kis időm majd rosszul érzem magam. Csak ezt az egy játékot játszom pc-n, minek fejlesszek. Low, elmegy kinézet, 60fps, jójez.
  • Landor
    Ez így van. Ez sajnos folyamatosan jelen van a BFV (bár főleg a BF2 óta).
  • RoboGoD
    Én is azt írtam, hogy "ha bírja a gépem". A bajom azokkal, van akik könnyebb út kedvéért "csalnak" a grafikával. Én inkább 2x többet halok a lowpro-kkal szemben, minthogy ne élvezzem a játék csúcsszuper grafikáját.
  • Landor
    Nem mindenki engedheti meg magának a full-t, de azért mert szar gépe van ne zavarjuk vissza az őskorba. Lehet lowon is szorakoztató egy játék.
    Viszont az auto beállítás nem rossz ötlet.
  • cars1dA
    Várható volt hogy a "dobozos" verzió láttán szét lesz terhelve az EA.
    Nekünk meccsünk maradt el, serverek leálltak meg kb semmilyen fegyót nem tudtunk kiválasztani.
    Remélem hamarosan jön egy fix rá, mert ez így cink.
    Azt mondjuk nem értem hogy vietnam-ról vissza váltok és az alapfegyókat is lenullázza szerencsére SA-kat nem, de bc2 elején is hamar megoldották hogy ne kelljen beconfolni minden serverre csatlakozásnál a classokat itt meg nem.
  • RoboGoD
    Nehezebb is játszani ha minden be van kapcsolva. Jáccál Wolfensteint (az elsőt) az nincs túlcsicsázva. Semmi pénzért nem játszanám lowon, ha bírja a gépem a FULL high beállítást. Ez a játék úgy szép és látványos. A látvány kell a játékélményhez, nem minden a K/D. Azért harapok erre, mert sokan így keresik a könnyítést. Kevesebb füst, bozót, homokvihar... Én automatára tenném a grafikai beállítást bizonyos keretek között. Nem engedném, hogy a user butítsa a képet, hogy előnyhöz jusson azzal szemben, akinek a szemébe süt a nap.