Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Anyu már csinálja a kakaót, javallom menjél gyorsan lefeküdni mert holnap isi.
Ja igen és senkinek sem fogsz hiányozni.

köszönöm szépen mindenkitõl a válaszokat!
akkor tehát egyik barátunk kivesézte miért ne vegyen meg a cod 6-ot akkor az kilõve valószínûleg a bad companyt 2-õt fogom megvenni
de egyébként mi a helyzet a medal of honorral ha a galaxisnetrõl rendelem még battlefield 3 bétára is kapok meghívást de ez csak mellékes szerintetek a medal nem jobb bad companinál igaz?
Doomista
Ha felkeltenél az álmomból az éjszaka közepén, akkor is azt mondanám, hogy BFBC2.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Murder3
tehát a cod topikba beszéljek a bad company 2-rõl?

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

zotya10002
Battlefield bad company 2<#eljen>

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

nandorb
TE BAZZ huzzal mar at a COD topikba oszt ott okoskodj jo? Ha nem tetszik a jatek ne gyere ide fikazzni. Foleg hogy megse vetted hanem vhogy ingyen megszerezted. A sok hulyesegeidet nem akarom vegig olvasni tenyleg ez meg az a baja. Ennyi errovel atmehetek a COD topikba es ossze flamelek vmi. hulyesegeket hogy nem tetszik,eze aze.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Akkor menj el focizni a haverjaiddal v. csajozni...

HUN4CE Clan Server, Razer Deathadder V2 + Microsoft Sidewinder X6,Gigabyte P55-UDL3, Intel I7 860@ 3,2Ghz, 2*2Gb@ 1.8Ghz Ram, Gigabyte GTX 560Ti So, 500Gb WD Black, Win7 64bit.

Murder3
nekem elég volt 7 óra h azt mondjam full szar, bár én a cod4-bõl is csak 2 óráig bírtam.
szarlámaság már a cod semmi élvezet nicns benne.

Murder3
single?ezzel?ne nevetess már😄
ezek a játékok nekem csak multi miatt vannak fenn, singlet az ilyenekbe le se tojom.

szia!
Call of duty-t meg ne vedd!Nagyon sajnálatos módon én a COD MW2-t vettem,nagyon megbántam,tele van csalóval,nincs dedikált szerver hanem besorsolásos alapon megy,és gyakori volt amikor hekkelt szerverre tett be,kis hangyafasznyi pályák,meg 1 percig se tudsz életben maradni,mert tele van a játék nagyon izléstelen,életszerûtlen perkekkel amik nagyon elkúrják a játékot,és ezt sajnos sokan ki is használják.
Medal of Honor-t meg sokan lehúzzák,sokan úgy mondják hogy egy kiherélt BC2.
Viszont a Battlefieldel sose volt problémám,most én is meg rendeltem a BC2-t,noha ezt is kritizálják egy páran,de azt mondják megéri,meg ahogy én is néztem a videókat
B+ akkor mi a f.szért multizol- menjél oszt toljad a singl- t ott nincs lagg, meg szar hitbox. Arról, hogy milyen szar a játék, meg kevés a map- írd meg az EA- nak, és ne ide írogasd.<#lama>

HUN4CE Clan Server, Razer Deathadder V2 + Microsoft Sidewinder X6,Gigabyte P55-UDL3, Intel I7 860@ 3,2Ghz, 2*2Gb@ 1.8Ghz Ram, Gigabyte GTX 560Ti So, 500Gb WD Black, Win7 64bit.

hát a cod2-rõl inkább ne beszéljünk de akkor eugabesz meg kabutoka akkor szerintetek sokkal jobban megéri a bfbc2 mint a moh?
mert én nekem most lesz pénzem és valamelyiket meg fogom venni
csak ezért kérdezlek titeket meg mindenkit hogy mit mond mert nem tudom melyiket
köszi a választ
Murder3
de itt alig van pálya is.
már msot meguntma az ö9sszeset kb.
ahol helik meg tankok vannak meg méginkább szarok, mert teljesen uralni tudják a pályát, ha meg nem recon vagy enginnerrel vagyok hiába megyek a tankhoz 2cm-re akkor se tudok vele mit csinálni.
amikor meg 8km-rõl lövöldözük egymsát, persze a legtöbb esetbe semmi mást nem lehet csinálni mint beállok egy házba 10 percig és várom h mi jön elém(ergó kempelek)
erre jön a nagy lagg.
squad dm amit lehet normálisan játszani viszonylag lagg nélkül, de oda meg túl nagyok a pályák.
egyébként cod2-t régen meguntam már a csíterek miatt.

Doomista
De az az egyik bajod, hogy túl sokat törõdsz a hibákkal...már szinte betegesen. Ez a baja, az a baja, ezért nem jó azért nem jó, nem adsz ki pénzt ezért azért.
Ha nem tudod élvezni valamely multiplayer játékot, maradj olyannál, ami megadja számodra a játékélményt. 😊 Te esetben ha jól olvastam, akkor a CoD. Nálam meg pont ellenkezõleg van ez.
Na meg én is leszarom hogy mi gondja van a bfbc2-nek, már 400+ órám benne van és még mindig nem untam meg, nem hisztizek hanem megpróbálom élvezni, ha valami nem tetszik egy szerveren lelépek, van ezer más szerver, éssatöbbi, ha meg néha megunom, pár napig nem játszok vele. De ez végül is én vagyok...ember oldja meg maga a problémáit. ^^

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Murder3
csak ezek a dolgok épp a játékélményt veszik el.

Akkor te csak szimplán nem egy játékos tipus vagy,oszt ennyi.
Egy igazi játékos a játék élményéért játszik,s nem igazán azt mérlegeli,hogy mennyi is az annyi.
Nekem a kezdetektõl megvan,nem igen láttak még itt sem,máshol sem panaszkodni sem a ping miatt,sem a sok csipa miatt és tudod miért?
Mert ha elõveszem,akkor játszok!Nem pontokért,nem a faroknövelõ skill-ért,hanem a játék élményéért.És pont.

[IRAM] leader

Murder3
még így is a bc2 ami a leginkább megéri sztem.

a mohot kipróbálnám, ha megint lenne egy kis baxarintás az ea-nál az is jó lenne ide ingyen😄
bár ha a bc2-ért se adtam volna pénzt a mohért még úgyse adnék😄

Murder3
cod6-ba nem volt ez, ok ott is ez a közeli fasság benne volt h lesoroztam az meg lekséelt és neki nem lett baja, de ott legalább a fegyók nem baxakdotak, bár a no recoil miatt élvezhetetlen.

akkor hogyha most az lenne hogy melyiket vegy(ük) meg A MULTI MIATT:
-Call of duty modern warfare 2
-Battlefield bad company 2
-Medal of honor
akkor mit mondanátok?
melyiket vennétek meg ?
azért azt tegyük hozzá,hogy kevés olyan fps van a piacon,ami nem küzd ilyen problémákkal,sõt inkább nincs is

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Murder3
én pl arra h nem lehet normálsian játszani a pocsék fegyver/sebzés tulajdonságok miatt és egyebek miatt se.(közeli harcba pl szimpla lutri h te vagy õ öl meg téged, néha a fegyók ugyanúgy célozva és lõve nem találják el néha meg igen,aztán amikor 2cm-rõl is mellé mennek a golyók akkor az már érdekes,hátba vagy távolról lehet kilõni inkább msát ha nem vesz észre, és hát mivel az esetek 90%-ba fogalmad nem lesz arról honnan öl meg vagy hol van, ha van is akkor se veszed sok esetbe észre és akkor a eggetrengetõ laggról ne is beszéljünk.)

jah köszi de mire gondoltál az összképet rontó dolgokon(bc2-ben)?
Murder3
én úgy vettem észre a moh az ien codos mészlõsz ezerrel null recoilos fegxverek és semmi új.
egy bc2-meg modnjuk rombolható környezet taktikusabb rendszer, nem nullrecoilos és élvezetesebb csapatmunkát igérhet.

de nyílván az eddig említett problémák itt is felmerülnek, ami ront soakt az összképen.

az igaz h így még mindig talán a bc2 éri meg jobban, olcsóbb is és ha jobban tetszik akkor igen, de sztem még így se ér annyit amennyit, de ez magánvélemény.

De most azt mondjátok hogy a battlefield bad company 2 multija se jó meg a medal of honor multija se.
de most komolyan ez azért elég furcsa...
bc2-ben azért sokkal több lehetsõgé van mint a medalban
azért csak a bc2 éri meg nem?
trident
zavvi és g2play.net-nél ~4100 ft.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

The Protector
Sziasztok.Nagyon nagyon szeretnék a játékkal multizni de sokallom rá a 8ezer ft-ot.Sok eredeti játékom van de mindet olcsóbban vettem.Talán a cod1 volt ami 5rongy volt anno.
A kérdésem annyi lenne h mikor megy le a game elfogadható árra?Vagy nem éri meg várni mert addigra kutya sem fog vele multizni.Mert ilyen cod6 szarok nem érdekelnek.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

MR ME
MOH-nál azért sokkal nagyobb játékélményt nyújt ez, de ez csak magánvélemény

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Metalmilitiakid
Fogalmazzunk úgy hogy a Moh az kegyetlenül kurva rossz a BC2 pedig csak aránylag szar.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Doomista
Hát nálam semelyik polcon nem volt hely (most sincs), ezért az összeset egy számomra is ismeretlen helyre raktam el a házban még régebben...ezt úgy értem, hogy én se tudom már hogy hova raktam õket. Pedig köztük van a BFBC2 is.
<#sir>

mackosajt
Hát a BF2-nek tényleg lehet jobb, meg az olcsóbb is de ez (BC2) látványosabb 😊

Amúgy vedd meg, max. megpróbálod eladni. Most már nagyot nem lehet rajta bukni.

Mondjuk sose értettem ezt a nagy eladogatósdit, nem elfér a polcon?

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Na de most akkor inkább a medal of honort a jobb ?
Mert szerintem a battlefield 2-nek ahogy láttam sokkal jobb a multija és lehet hogy azért megérné megvenni ha nem rángat(kamerát).
trident
5 mbites netet használok, általában 32 fõs szerverre megyek játszani, ha van idõm kedvem. Általában nincs ilyen problémám, de találkoztam én is ilyen esetekkel, kisebb-nagyobb mértékben. De igazad van, jó lenne, ha a bc2-t nem szarnák le a fejlesztõk, több támogatást, javítást kapna.

Esetleg egy dolgot tudok ajánlani. Hogy beválik vagy nem, arra mérget nem veszek, de kockázatmentesen, gyorsan ki tudod próbálni: link (konfig buhera) (igen, tudom, ez elvileg a hitboxot javítására találták ki, de egy próbát megér)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Murder3
igazából csak bánt, hogy ha van 1 ilyen alaklom akkor szeretném a játékot kihasználni meg fõleg olyan játékot így választani amit multiba lehet játszani.
ezt szerettem volna mindig is kipróbálni multiba, de pénzt megmondom õszintén soha nem adtam volna érte.
így viszont nem kicsit csalódott vagyok, fõleg h mostanra kb 60+ óra után megunom és nem is azért mert fos lenne a rendszere, hanem mert egyszerûen játszhatatlan+20ember felett már óriási lagg van alatta meg van olyan h lehet normálsian de ez se tuti.
cdo2-be azt modnanám ok megyek más szeróra vagy lexarom, mert ott eleve oan a játékmenet, de itt egészen más.

trident
Nem megbántani akarlak, nem flémet, minden hozzászólásban leírod, hogy ingyen szerezted. Rendben van, mindenkiben tudatosult, hogy ingyen szerezted. A kérdezõnek válaszoltam és tudjuk, hogy ingyen szerezted.

A vélemény a tied, azzal nem is vitatkozok, ha nem tetszik, végül is nem kell játszanod vele. Ingyen szerezted.😊

Murder3
aki figyelmes volt az ingyen beszerezhette egy kis ea-s support incidens miatt, mint én is tettem.
ha erre kaidok pénzt akkor úgy anyáznék, mint a far cry 2-esetébe tettem ezt.

trident
Csak a multi miatt éri megvenni, ~4100 forint környékén van, annyit meg is ér hobbijátékosnak.

Murder3
single miatt nem éri megvenni,,ergó csak a multi miatt érdemes.
Multi miatt meg sok ez a 7k.
max 3k-ért éri ez a szar meg.
annó warezos verzióval megalapítottam h megérné a multi miatt, de most h ingyen van meg még így is bánom utólag, mert egy rakás szar a multi.
játszhatatlan így.

Doomista
Ej-ej aki sokat iszik hamar megöregszik :-)

zotya10002
ÁÁ csak rossz tapasztalat!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

????
Skacok , van valakinek 5lete arra vonatkozóan, hogy hogyan tudom a játék nyelvét megváltoztatni úgy, hogy a menû stb marad angol , csak a karakterak hangja változzon..

[CODMW2,CODBO,BF2142,BFBC2,MOHOA] Barack Osama

jaj már...nem írom le hogy milyen ...-.-"

BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu

zotya10002
De megy csak fullon van!
Nem kár érte!

nemmegy az IRAM szero? :d

pm

-tRs-Landor

am nem ez kérdezte 😄

© Cubex: amúgy nem rángat legalábbis nekem nem, multiról nem nyilatkozok inkább 😄

BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu

nandorb
Rangatja mert mikor crackelted voltak ott vmi. txt-es documentumok azokat ha bemasolod akkor normalis lesz.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Sziasztok!
én nekem megvan a játék de nem eredetibe és folyton single-ben rángatja a kamerát a játék.
megkérdeztem valakit és õ aztmondta hogyha megveszem akkor ez már nincs benne és a multi is jól fog mûködni.
szerintetek?
és megéri megvenni (a multi miatt? IS)
zotya10002
Szedem/rakom!:-)

Doomista
Nvidiások...új driver verzió.