51658
  • Ulvar
    Frissíts directx-et videó kártya drivert, nézd meg az op rendszerednek megfelelő követelményeket.
  • Szabi1991
    elméletileg az utolsó, de hozzá is adhatod mind2-t a steamhez :)
  • liquivent
    Azt megtudja valaki mondani, hogy mi van abban az esetben, ha nekem dobozos verzióm van a játékból, de a vietnamot a steamen veszem meg?
    Mert ugye az alapjáték nem Steam-es.
    Ilyenkor mindkettő bekerül a Steam rendszerbe, vagy csak adnak egy kódot, amit beírok és műxikk?
  • Szabi1991
    még most is van akció, csak más játékokkal :D

(ez a statos oldal frissül magától néha, vagy nekem kell frissitgetni ? tegnap "elértem" a zseniális 1-es szintet, frisitettem is, de még mindig 0-ás vagyok.. viszont a csodálatos statisztikám már ott van :D)
  • liquivent
    Na, megkaptam a választ a Steamtől...most, miután már lejárt az akció....

Tényleg nem vásárolhatunk dolcsiért...csak euróért....ami vicces, mert most is több game ugyanannyi euró, mint dollár. jó kis árfolyamok vannak....
    tényleg jól jött volna az a hideip proggi. :D

íme a válaszuk (azoknak, akik beszélik a nyelvet):

Hello, Thank you for contacting Steam Support. Our records indicate that your purchase was declined due to your current IP address differing from your billing information. We have removed the lock on your account - you will now be able to complete additional purchases. Additionally, you will need to use the following link through either Internet Explorer or Firefox to complete your transaction. http://store.steampowered.com/?cc=HU Please let us know if you have any questions, or if you encounter any further difficulty.
  • Pokerface86
    Hello!
    Most vettem meg a gamet a steamen!
    Feltelepítettem, ahogy bejön a menü egyből kifagy a játék egy fekete képernyővel!
    Mi az oka? Mit tegyek?
    A videókarim: Ati radeon 4870 512mb
  • rvn
    Most toltam ki megint a single-t, még mindig jó:)
  • shaddam
    Na holnap megjelenik a vietnam ps3-ra ennek az örömére meg is veszem izibe.Ha valaki gondolja vegyen fel és toljuk.id.shaddam91hun
  • TDC Geronimo
  • Landor
  • Borg
    működő stat oldal
    (bár a vietnam achievmenteket ez se adja)
  • Szabi1991
    Hali, végre megvettem én is, ha már ilyen olcsó volt :D

ha lehet ezt kérném majd "userlogó"nak :)
  • Borg
    Most akkor kell vagy nem kell terelni?
  • Hassel606
    Na, meguntam a szenvedést...Ha valakit érdekel egy "dobozos" verzió, átveheti.
  • FlyHigh
    Nem kell terelni. De részemről a téma lezárva, nem vagy kompetens az ügyben, ezt már elég jól bebizonyítottad.(hdmi kábel vagy átviszi a jelet vagy nem) Jó játékot!
  • Borg
    Szerintem kurvajó lett ezért a pénzért. Sőt.
    Persze van pár gond vele. Zh1nt0 is írta már, hogy a vantage point rushra ránéznek, mert attacker oldalról az első szinten se lehet túljutni... és sajnos szinte az összes rush mappel hasonló gondok vannak. Conquestben viszont fasza.
    Aztán vannak még ilyen érdekes kérdések, mint pl miért nincs smoke, vagy miért nincs AA, vagy miért nincsenek telepített MG-k, miért nem számolja az achievmenteket... HC-ben pl nincs célkereszt a tankokhoz meg a helihez se, pedig azért valami alap cucc nem ártana, ha már az ironsight nem megoldható :)
  • TDC Geronimo
    Mit tartalmazzon egy 15 dolláros kieg? Kaptál 5 új pályát, új fegyvereket, új járműveket, egy teljesen másik környeztet, 2 órányi zenét, új hangokat/radio chattert. Máshol ennyiért hozzád vágnak 3-4 mapot jó esetben vagy max 1 órányi plusz tartalmat.
  • Gascan #41454
    most próbáltam ki a vietnamot... egy az egyben átvették a MOHos dolgokat... szinte semmi új dolgot nem tartlmaz a ruházatokon kivül
  • Borg
    Ja szóval most jönne a mellébeszélés, meg a félremagyarázás része :) Ezt inkább már rád hagyom.
    (valami fasza hdmi kábelt nem vettél 15 ezerért? az is kell ám)
  • FlyHigh
    Mit olvassak el rajta ember? Először ajánlottál egy rakás szar kategóriából tv-t, aztán egy kisebb hdmi nélküli 60hzes monitort, aztán ebből egy nagyobb egy 16:10-es ami még mindig csak 60hertzes, de már legalább a képaránya is szar.
  • Borg
    Rushban totális fail ez a Vietnam... egyedül a HILL137 map ami valamelyest játszható, de a többit kurva könnyen be lehet kempelni, és lehetetlen felrobbantani már az első mcomokat.
    Viszont a flamethrower ebben a módban érvényesül igazán, nyomtam is vele egy 40 killt gyorsan.(meg vagy 5 TK-t, mivel eloltani csaknem lehetetlen a beugráló teammateket..)
  • RoboGoD
    Vannak a neten free proxyk, keress egyet az USA környékén és vásárolj azon át.
  • Borg
    Csak el kéne olvasnod a specifikációt... de tényleg mindegy. A lényeg, hogy boldog vagy a 100 ezres monitoroddal (csak rá ne nézz valami jobbra egyszer:)
  • HUN BECSEHELY
    Oké.Köszi.Csak az a gondom hogy csak számlaszámom van,de kártyám nincs.
  • Gergosz2
    sry a sz*r kommentért:

• Gergosz2
    tessék tessék [b]itt minden kérdésedre választ találsz[/b] minden kérdésedre választ találsz.
  • HUN BECSEHELY
    Hali.Tudna nekem valaki segitteni?Meg szeretném venni a Játékot a Steam-en,de nincs kártyám a vásárláshoz.Viszont Utalni tudok számlaszámra.Ha valaki kitudna segitteni.légyszi irjon PM-t.
  • Jaffa 2843
    miket mindeknépp megpróbálhatsz: directx frissítés, vga driver frissítés.
    esetleg bújd a steam forumokat h másnak is volt e hasonló gondja
  • FlyHigh
    részemről lezártam, ez már nagyon off.
  • FlyHigh
    Nem akarlak bántani, de nálad azért szól egy kicsit a kinyomócsapágy, U2410 16:10-es képarányú, egyre halálabb ötleteid vannak, ráadásul 130e forint.
  • Pokerface86
    Sziasztok! Most vettem meg a gamet a steamen!
    Feltelepítettem, ahogy bejön a menü egyből kifagy a játék egy fekete képernyővel!
    Mi az oka? Mit tegyek?
    A videókarim: Ati radeon 4870 512mb
  • FlyHigh
    Nem tudjuk, hogy mennyi fps volt, ráadásul mindegyik cs-nek külön parancs kell a configba 120hertznek, alapból 60-on megy, akkor is ha asztalon 120 va megadva.
  • Rossi1
    Ilyen nekem is volt.

En nem otthon elek, szoval megadod az otthoni adataidat de azt az orszagot ird be ahol jelenleg vagy van is egz kis negyzet amit ki kell pipalni, hogy konfilmalod.
    Ugyanis gondolom azonositja z IP-t is...
  • FlyHigh
    átalakító az barkácsolás, ha egyáltalán létezik normális, másrészt akkor csak videó jel van. a 120hertznek ott van a lényege ha van doszta fps-ed, illetve ugye a 3d.
  • shaddam
    Ráguglizok én neked de attól a ps3-ba be nem dugod.
  • Borg
    Displayport. Google it.
  • shaddam
    Mint már mondta ps3-at akar rá kötni.Ha a laptopom a tévére kötöm és játszok vagy filmet nézek akkor én is hdmi-t használok dvi helyett.
  • Borg
    Minek neked hdmi port? Displayport és DVI is van, meg átalakító... videójel szempontjából az egyik még jobb is, a másik meg ugyanaz.
    De vegyél U2410-et, azon minden van. A 120Hz-re meg gondolom felesleges rákérdeznem, úgysem használod semmire :)
  • Gyuszopapa
    Offérdekes
  • liquivent
    ha paypal-al fizetek, nem kell semmiféle amerikanise bankkártya...de mindegy, kapják be.....kurva nagy akció ez így....
    folyamatosen ezt a hibát dobja ki....
    az a baj, hogy most melóhelyen vagyok és nem tudok hide ip-t használni. :(
    ha nem lesz megoldás, legfeljebb nem lesz cimbinek occsóért.... :(
    már csak pár óráig van akcióban