51658
-
#41512 én pl. nem vettem észre különbséget -
#41511 Vietnam tényleg jobban fut mint a sima? -
imigreen #41510 nahh, ez a beszéd, igazábol ez érdekelt!! -
eugabesz #41509 Minek? mindenki tudja róla..
imigreen# mindenkit ledobott,üresek a szerverek,köszönjük Emese.. -
#41508 Hastings gameplay
-
imigreen #41507 az még h ledob, de be sem tudok lépni. azt irja nincs online kapcsolat:@
mi a here már ez? nálam már napok ota szarakodik az egész rendszer, hol van rangom hol nincs, most meg már játszani sem tudok -
#41506 -
Kovvalsky #41505 Nekem is volt ilyen gondom, nagyon kicsire állítottam a ram- ok időzítését és emiatt kékhalált dobott mindíg, de csak a BC2-nél- visszaállítottam és lőn azóta is simán fut. -
#41504 Azt mondtad lekurvázod... -
Nono76 #41503 Ugyan így voltam tegnap, bementem azt mondták nincs annak ellenére hogy a honlapon a raktáron volt kiírva. Mérges lettem, megvettem eastoreból úgyhogy buktak 4ezret. -
eugabesz #41502 Nénikéd,az a vén KISZ-tag... -
eugabesz #41501 Nem múlik el nap,hogy az EA master ne dobja le az embereket a szerverről..sztem vissza kéne kérni a szerverbérlőknek a bérleti díj egy részét,mert ez minden,csak nem szolgáltatás.. -
#41500 kocka -
#41499 Legjobb szoftverbolt itthon. Elég durva akciókat betol néha ps3 játékokra is. -
eugabesz #41498 Aha,csüt. megrendeltem,pénteken Zalán beballagott érte,aztán tüzijáték,pezsgődurrogás és felbontotta a "csomagot",átküldte a kódot,már másnap mikor indultak a szerverek,toltam...(aki kockának nevez,azt lekurvázom) -
#41497 cdgalaxys meg csüt írt h megérkezett, pénteken megrendeltem, hétfőn már hozta is a futár... -
Landor #41496 az komoly :D -
eugabesz #41495 Pedig Mr Bell már mikor feltalálta...de kell néha az egészségügyi séta. -
eugabesz #41494 Aha,17.-én délutántól megvan,pedig a miénknél kisebb falu már nincs is...
Viszont van egy nagyon segítőkész klántársam..(Köszi Zalán) -
Landor #41493 falura persze hogy holnap :D -
#41492 engem tegnap hívtak, hogy vagy ma vagy holnap! hozza a futár -
#41491 Ez az 576kbyte nagyon szar, azt mondták hogy a Vietnam 20.-tól lesz, de nem volt. Aztán azt is írták hogy raktáron van. Én meg vidáman elballagok az 576kbyte, oszt közlik velem hogy nincs. Hát bammeg... -
Nono76 #41490 Géped nincs tuningolva? Ha igen próbáld anélkül, találkoztam így már fagyással ami az egyik játék alatt előjött a másik alatt meg nem. Esetleg ha van routered próbáld meg anélkül, lehet hogy nagy hülyeség, de régebben az is bekevert. Csak ötletelek hátha meglesz a megoldás. Azt meg se kérdezem, hogy más játék alatt természetesen nem fagy?! -
Borg #41489 Az eseménynaplóban, vagy újraindításkor ír valami hibát a fagyáshoz?
Ha nem, akkor akkor nem bírja a tápod. Ha igen, akkor úgyis leírja mi a gond, és abból lehet tovább nyomozni. -
Rossi1 #41488 Erre irtam, hogy figyelj oda mikor beallitod a tarnzakciot es az orszagot ahol vagy jelenleg... -
#41487 Latta mar valaki nagyobb aruhazakban a dobozos vietnam verziot? Van meg parezer ft utalvanyom, lehet ellovom erre ha mar ennyien dicserik. -
Pokerface86 #41486 PErsze! Azóta már formáztam is a gépet! -
#41485 Törtet teljesen törölted korábban? Minden fájlt, felhasználótól a system fájlokig? -
Pokerface86 #41484 Igen ez alatt! 4gb ramom van! -
Nono76 #41483 A törtet is win7 alatt próbáltad? Mennyi ramod van? -
Nono76 #41482 Ne a steamen vedd meg, hanem az EASTORE-ból! Ott is tudsz azzal a kártyával fizetni mint amivel a steamen. Én tegnap vettem meg egy sima visa electronnal. Ott meg is kapod a kulcsot, meg ki is küldik emailben. A steamhez csak nem steam játékként lehet hozzáadni a dobozost! -
Pokerface86 #41481 Ezt is megpróbáltam és ugyan úgy kifagy a meüben a kép kockásra mosódik össze és az egész gépet kifagyasztja!
Van valami ötletetek méG?
Régen fent volt eza játék nekem de törtben és akkor ez volt a probléma.
De leszedtem hozzá valami hotfixet és az megoldotta, de azóta már formáztam a gépet!
Gondolom az új catalyst az tartalmazza a régi javításokat hozzá nem? -
#41480 steamen már a javított verzio települ -
Pokerface86 #41479 Javítás nincs a játékhoz ami esetleg megoldaná a problémát? -
#41478 próbáld meg hogy kikapcsolod/letörlöd a telepített vírusírtót/tűzfalat a gépről. -
Pokerface86 #41477 LEírom a configomat:
Asus p5b
Ati Radeon HD4870 512mb
Core 2 duo 2.33
Win 7 ultimate 64bit
Szerintem ezen el kell mennije!
Léci segítsetek! -
Pokerface86 #41476 Ezt is megcsináltam de még mindig kifagy!
Mit tudok még tenni?? -
#41475 Tessék. -
Pokerface86 #41474 FEltettem a legújabb catalystot és így sem változott semmi!
A directx-ethogy kell frisssíteni?
Valamilyen hotfixet nem kell telepíteni? -
#41473 Nem fog működni. Vedd meg a dobozos kieget.