Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ám ne hari, ha megbántottalak, nem volt szándékos. 😞
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Beloginolsz az accountoddal megkeresed a Battlefield.hu szervert es ott jatszol. Ez nem olyan mint a BF2 hogy kivalasztod a Single Playert es 1mapot beraksz amit akarsz a bootok ellen😊
xXTamásXx
rosszul írtam akkor nem a pályát akarom megnyitni hanem a pályán akarok játszani de nem engedi mert csak az alap 8 pályát engedi ez miért van?
az atacama desertet nem engedi megnyitni meg még egy párat
PB_GUID-ot adj legyel szives lecsekkolnam hogy nem-e vagy BANNOLVA.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
[IRAM] leader
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
[IRAM] leader
Minden játék,amit sorozatként adtak ki,próbálja felülmúlni az elõzõ részeket.(vagy javítsatok ki ha tévednék)
Azért tekintem a bf3 õsének a bf2-õt mert az az elõzõ "része",ha nem tévedek? ugye (de javítsatok ki ha tévedek)
A bf2-ben is volt az elõzõ részekbõl olyan ami vissza köszönt,rámutatott valamiben az elõzõ részekre.Hogy Ti azt Istenítitek,attól még a bf3 elõdje mégis a bf2 lesz,s ezen az sem változtat,ha egyesek akkora fan-ok voltak az elõzõ játékban,hogy nem tudják elfelejteni.
A mai játékosok java része magasról tesz rá,hogy milyen volt az elõzõ két-akár három része a játéknak.A legtöbb azt sem tudja milyen volt...de azért azt nem vártam volna,hogy rólam is azt feltételezd, -nem csak te,bárki más is- hogy én nem ismertem az elõdöket.Jah,hogy nekem inkább a bf2 jött be mint a bfv??Arról nem te tehetsz...
[IRAM] leader
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
NA megvettem a játékot és jó ,tetszik nem akadozik nem rángatódzik semmi lagg nincs bajom vele!
Ha csak annyi nem hogy a fegyverek sebzése elsõre tényleg gyenge egy kicsit de gondolom ez majd ahogy fejlesztem jobb lesz!
És kabutokának(és mindenki másnak)üzenem már megvolt az elsõ sikerélményem is:
egy tankra reconként rádobtam egy c4-et és mikor felrobbant nem csak 100-at kaptam de a sok defense kill mellé még pontokat is így összesen 340 pontot ...
Köszönöm hogy elolvastátok!
ja és még annyit hogy van pl. egy olyan hely hogy atacama desert és azt nem tudom megnyitni az gondolom valami kiegészítõ lenne azt most akkor egyáltalán nem is tudom megnyitni?
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
az már fizikának számít, ha lezuhanhatsz vele<#hehe>#hehe>
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
http://zebra.nhely.hu/ Zebra Privát Szeméttelepe http://www.hulyesuttyok.nhely.hu/ Hülye Suttyók Szeméttelepe
http://zebra.nhely.hu/ Zebra Privát Szeméttelepe http://www.hulyesuttyok.nhely.hu/ Hülye Suttyók Szeméttelepe
Battlelog: Purga5
<#idiota>#idiota>
de majd a sok -alapjában véve sokoldalú kocka- ezt is megveszi,szidja mint a bokrot,.s játszik vele,mert visszaélnek galád módon a bizalmukkal,mindent a pénz és a még több pénz mögé rejtve....
Na ...elmúlt az ihlet,jövõbelátás off.
[IRAM] leader
én azért tartom,hogy az alapjátékhoz kellenének még patchek és tartalom,nem egy ilyen rókabõrrel kijönni,aminek semmi köze a bc2höz,akkor inkább adják ki külön,de úgy hirdették hogy nesze b+ itt a kieg az alaphoz....
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
Remélem az új Vietnamban a beigért hich-tech perk elvétlbe beleértik azt is, hogy senki sem kevlárban szaladgált a 60as években...
-tRs-Landor
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
wapolok
Ez még csak igéret 😊Semmi biztosíték rá,hogy jobb lesz.<#ravasz1>#ravasz1>
[IRAM] leader
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Mindenkinek ajánlom (ha még nem ismeritek) a:
Midnight Micers (Pistol, Knife, Handgrenade, C4) szervert!
Nagggyon jó!!! 😊
õk képesek többször ugyan abba a szarba belelépni. 😄
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Már odaereszkedtem az UAV konzolhoz, hátha <#idiota>#idiota>
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic