Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9.12-vel játszok... mióta is? Számold ki. Semmi baja.
na látod. elõdje lehet, de minden battlefield játék õse a bf42.sajnos, ahogy írtad, sokan nem ismerik és azok mondják õsnek a bf2-t, és hasonlítanak minden késõbbi játékot ahhoz. én nagyon örülnék, ha a bf3 nem hasonlítana se a bf2-höz, se a késõbb megjelentekhez.😊

ám ne hari, ha megbántottalak, nem volt szándékos. 😞

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Jaffa 2843
vótmá 😊 igaz régen. még le is töltöttem akkor 😄

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

nandorb
10.6

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

SötétBarom
Nekem ha minden igaz a legfrissebb van fent. A betöltés gyors, és a teljesítménnnyel sincs gondom.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

xXtamasXx
Ati-sok : szerintetek melyik a legjobb driver és mi a vélemény a legújabbról?

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

SötétBarom
Nem rég óta használom csak, meguntam a noobakant, mert túl jól adja a többihez képest.

SötétBarom
Ma meló éjjelig, holnap vendetta. :>>

jól van én nem akarok vitatkozni azért köszi hogy rám szántál egy kis idõt
nandorb
Jah jokor jut eszembe BUG-os lett de nagyon hetfo ota a ez a resze. LogOut meg LogIn megoldja.Ha 1sore nem akkor 2.-ra igen.

nandorb
Te se tudod elmagyarazni mirol fecsegsz,talan csinalj kepet arrol amirol beszelsz.

én már játszok a játékkal tudom hogy mi hogy van csak aztmondtam hogy az atacama desert pályát vagy azzal a serverrel ami az atacama desert pályával "játszik azt nekem nem engedi "join"-olni...
ember te nem értettél meg én nem errõl beszélek nagyon is jól tudom hogy mirõl beszélsz...
nandorb
Te se vagy 100-as😊

Beloginolsz az accountoddal megkeresed a Battlefield.hu szervert es ott jatszol. Ez nem olyan mint a BF2 hogy kivalasztod a Single Playert es 1mapot beraksz amit akarsz a bootok ellen😊

akkor nem gyenge a fegyver mind1 majd fejlesztem
xXTamásXx
rosszul írtam akkor nem a pályát akarom megnyitni hanem a pályán akarok játszani de nem engedi mert csak az alap 8 pályát engedi ez miért van?
az atacama desertet nem engedi megnyitni meg még egy párat
nandorb
1ora alatt bannoltak vagy mi?😄

PB_GUID-ot adj legyel szives lecsekkolnam hogy nem-e vagy BANNOLVA.

nandorb
Jo volt az esti mecs... Mondtam hogy jobban adja ellened mikor iszok😊

MR ME
tetszett?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

<#hehe><#vigyor3>CD?5k...

[IRAM] leader

Eladó BFBC2. Kb 1 órát játszott. Eredeti doboz stb., karcmentes CD. 5k HUF. PM

Doomista
Akkor miért nincs kihúzva, he? 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

w77d
ne reméld mert lesz bumm a fejbe XXXD

SötétBarom
Az elsõ assault fegyver azért kurva jó, mert a sightja nem takar szinte semmit, majdnem olyan mintha red dot lenne. Az m14-et például azért nem használom, mert középtávol-távol szinte követhetetlenek vele a mozgó célpontok.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

majd talizunk Iram szerveren :d remélhetöleg egymás ellen :d

w77d
ettõl féltem 😄

A hibáira biztos fogsz <#miaz>

[IRAM] leader

Pont tõled nem vártam ezt...de mind1.
Minden játék,amit sorozatként adtak ki,próbálja felülmúlni az elõzõ részeket.(vagy javítsatok ki ha tévednék)
Azért tekintem a bf3 õsének a bf2-õt mert az az elõzõ "része",ha nem tévedek? ugye (de javítsatok ki ha tévedek)
A bf2-ben is volt az elõzõ részekbõl olyan ami vissza köszönt,rámutatott valamiben az elõzõ részekre.Hogy Ti azt Istenítitek,attól még a bf3 elõdje mégis a bf2 lesz,s ezen az sem változtat,ha egyesek akkora fan-ok voltak az elõzõ játékban,hogy nem tudják elfelejteni.
A mai játékosok java része magasról tesz rá,hogy milyen volt az elõzõ két-akár három része a játéknak.A legtöbb azt sem tudja milyen volt...de azért azt nem vártam volna,hogy rólam is azt feltételezd, -nem csak te,bárki más is- hogy én nem ismertem az elõdöket.Jah,hogy nekem inkább a bf2 jött be mint a bfv??Arról nem te tehetsz...

[IRAM] leader

w77d
nna én egy 4 hónapos szünet után most telepítem fel ujra a gamet. meglátjuk mire emlékszem még 😄

Doomista
Egyik fegyver se gyenge...😄 Mikor kezdtem a játékot, és a kaszt elsõ fegyvereit kaptam akkor tök szarul játszottam így a fegyverekre fogtam, hogy ez az elsõ fegyver, gyenge és szar...😄 Nemrég húztam ki az assault és az engineer elsõ fegyverét, semmi gond nem volt velük, faszák mint a többi. Majd belejössz 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

xXtamasXx
atacama desert az egy pálya és mért akarod te megnyitni? nem értelek <#nemtudom>

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

nandorb
Mien hely bazz? Semmi kiegeszito nem kell...

Sziasztok(újra)!
NA megvettem a játékot és jó ,tetszik nem akadozik nem rángatódzik semmi lagg nincs bajom vele!
Ha csak annyi nem hogy a fegyverek sebzése elsõre tényleg gyenge egy kicsit de gondolom ez majd ahogy fejlesztem jobb lesz!
És kabutokának(és mindenki másnak)üzenem már megvolt az elsõ sikerélményem is:
egy tankra reconként rádobtam egy c4-et és mikor felrobbant nem csak 100-at kaptam de a sok defense kill mellé még pontokat is így összesen 340 pontot ...
Köszönöm hogy elolvastátok!
ja és még annyit hogy van pl. egy olyan hely hogy atacama desert és azt nem tudom megnyitni az gondolom valami kiegészítõ lenne azt most akkor egyáltalán nem is tudom megnyitni?
Az a baj hogy szerintük télleg igy van....

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

<#crazya>

az már fizikának számít, ha lezuhanhatsz vele<#hehe>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

lol, leelõztél <#eljen>

http://zebra.nhely.hu/ Zebra Privát Szeméttelepe http://www.hulyesuttyok.nhely.hu/ Hülye Suttyók Szeméttelepe

" szinte semmi köze nem lesz a bf2-höz mint õshöz," lol, a bf2 sose "õs" egy fos utánzata csak a bf-nek 😊 sose volt benne heli,aminek fizikája volt...

http://zebra.nhely.hu/ Zebra Privát Szeméttelepe http://www.hulyesuttyok.nhely.hu/ Hülye Suttyók Szeméttelepe

miért a bf2 az õs? mert te azt ismered? ne is legyen köze hozzá😄 bf42-höz hasonlítson. 😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

SötétBarom
Negative troll is negative.

<#idiota>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Nyugi,majd kapunk nemsokára (kb.nov. közepe) egy pach-et amibe lesz két még rejtett pálya feloldása,továbbá javított netkapcsolat,amivel megint elb@sznak valami mást amiért megint könyöröghetünk 1-2 hónapig hogy javítsák ki,akkor már a Vietnám-al foglalkozik mindenki,a bc2 pályafutása pedig 2011 nyarán véget is ért.Aztán majd 2012 március környékén a pofánkba vágnak valami ujabb konzol-klónt,amit nagy csinnadrattával bf3-nak neveznek és szinte semmi köze nem lesz a bf2-höz mint õshöz,de lehet majd kínlódani a hitbox-nak elnevezett furcsasággal,az elcseszett fizikájú helivel,aminek szinte semmi köze a repüléshez mint tulajdonsághoz és fellelhetõ lesz a pályákon mint dekoráció néhány repülõ is,mint rombolható tereptárgy.
de majd a sok -alapjában véve sokoldalú kocka- ezt is megveszi,szidja mint a bokrot,.s játszik vele,mert visszaélnek galád módon a bizalmukkal,mindent a pénz és a még több pénz mögé rejtve....
Na ...elmúlt az ihlet,jövõbelátás off.

[IRAM] leader

jaja,vasemberpáncélt mindenkinek 😄

én azért tartom,hogy az alapjátékhoz kellenének még patchek és tartalom,nem egy ilyen rókabõrrel kijönni,aminek semmi köze a bc2höz,akkor inkább adják ki külön,de úgy hirdették hogy nesze b+ itt a kieg az alaphoz....

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Ugye ugye! Pl. POE2! 😊 Mondjuk nekem A Battlefield Vietnammal sem volt assault téren semmi bajom, hullott mindenki mint a szar 😄
Remélem az új Vietnamban a beigért hich-tech perk elvétlbe beleértik azt is, hogy senki sem kevlárban szaladgált a 60as években...

-tRs-Landor

de meglehet N2O 😄

BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu

ez a legjobb multi!

wapolok

Erõs tévedés!
Ez még csak igéret 😊Semmi biztosíték rá,hogy jobb lesz.<#ravasz1>

[IRAM] leader

Mellesleg némely bf2-es módban nagyon jó a hitbox pedig ugrál a kezembe a fegyver.A modderek tudhatnak valamit.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Mindenkinek ajánlom (ha még nem ismeritek) a:

Midnight Micers (Pistol, Knife, Handgrenade, C4) szervert!

Nagggyon jó!!! 😊

<#nyes>

õk képesek többször ugyan abba a szarba belelépni. 😄

TDC Geronimo
Amúgy hihetetlen, hogy mit össze szenvednek a hitboxal DICEnál már évek óta és nagyon úgy tûnik, hogy sose tanulnak az elõzõ játékaikból. 100%, hogy BF3nál is ugyanez lesz és kell majd fél év mire normális hitbox lesz PCn, mert újra eljátsszák ugyanezt.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Köszi, eszembe nem jutott volna a legegyszerûbb megoldás.
Már odaereszkedtem az UAV konzolhoz, hátha <#idiota>

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic