51658
-
#41596 Kössz inkább kihagynám :) Írtam egy mailt a supportnak, hátha tudnak valamit kezdeni vele. -
#41594 Nem a Vietnamot akarom én letölteni, hanem magát a Bad Company 2-őt. -
eugabesz #41593 A vietnamot nem kell letölteni...de le is írták már kb.89-szer... -
#41592 Sziasztok!
Valaki járt már úgy, hogy eltűntek a játékai az EA Download Manager-ből ? :S Most vettem egy kulcsot a BFBC2 Vietnam-hoz, csak az a gond, hogy az EADM-ben nem lehet letölteni a Bad Company 2-őt mert azt írja, hogy nincs játékom ebben az accountban :S -
#41589 Na az uncharted 2 négyszeres pénzszorzó jól betesz a hastings progressnek ps3-on.2 hét alatt azért csak összejön. -
#41588 tuti nem Landor healpackjai miatt tartanak ott ahol -
#41587 26.-an unlockoljak fogadni mernek ra:) -
#41586 Most nézem tegnap este óta a PC már több mint 7 milla support actionnél jár. 1 héten belül simán unlockolva lesz hastings \o/ -
#41585 Köszönet a szavazatokért! Ha nyerünk valamit, akkor azt felajánljuk az olvasóknak... nyereményjáték lesz belőle vagy díj esetlegesen...
Információ az év Battlefield oldala szavazásról -
Bala10 #41584 aki veszi a fáradságot és ránk szavaz, annak köszönjük. :)
-
eugabesz #41583 Már megtörtént...köszi azért. -
eugabesz #41582 Szerintem még hogy laggos a szeró vagy nem,nem is annyira érdekes,mert az csakis a felkészületlenségnek köszönhető,elöregedett,nem megfelelően konfigolt,az elégséges szolgáltatásra éppen hogy alkalmas szervereknek köszönhető.
Sokkal bosszantóbb hiba a stat-rendszer működése/nem működése,mert ha ilyen könnyedén átjárható a renszer,akkor nagy bajok vannak ám.
El kellene gondolkodni az EA-DICE párosnak,kiket alkalmaz és mennyiért.Mert amit ebből a játékból csináltak az harmat gyenge.
Talán nem a reklámra kellene költeni,hanem a megfelelő szakember gárdára.
De amíg egy reklám-menager jobban elad egy játékot,mint a szakma,addig ez így is marad.Becslésem szerint 2,nagy jóindulattal 4 év van ebben a csapatban és nagyot fognak bukni.
A szerverpark ugyan az,a bérlők is,a játékosok száma pedig nem nőtt annyival,hogy magyarázná a szerverek rossz kapcsolatát.Mert amit meg nyersz a kissebb adatküldéssel,azt kompenzálja a nagyobb játékos-mennyiség.Tehát ez nem lehet az oka a szűnni nem karó laggolásnak.
Ráadásul ott a "connection lost",napi két-három alklommal,azért írtam nemrég,hogy ez nem szolgáltatás,ez egy nagy 0.
A b+-et meg nézd el,nem úgy gondoltam -
#41581 Szavazz a battlefield.hu-ra!!! -
#41580 a b+-et hagyjuk, azt hiszem kicsit korán van hozzá +nem nagyon adtam rá okot,
de ha már technikai részletek: az alap játék nagyobb így a textúrák száma jóval több, amit a rombolható környezet dinamikus változásai miatt jóval nagyobb adatmennyiség mozgatására készteti a szervereket, mivel a szerverparkon most már alap ill. vietnam is fut valószínű hogy az alap sínyli meg a dolgot, ha nincs elég szerver kapacitás és nem a jóval kisebb és egyszerűbb vietnam! -
#41579 vannak, 3 is -
Renátó1985 #41578 Igen próbáltam a hun szóra keresést, közben rájöttem, hogy vietnamban még nincsenek magyar szerverek azért nem talált semmit. -
eugabesz #41577 Miért laggolna jobban az alapjáték?ugyanazt a játékot játszod kicsit más módban,ugyanazon a szerveren csak egy kapcsolóval át van állítva.Ennyi,mit nem lehet ezen érteni?b+ -
bevallom egy "igen" vagy "nem" válasznak jobban örültem volna, ez nem kicsit zavaros nekem :P -
eugabesz #41575 Ugyan azok a szerverek,ugyanazok a kapcsolatok,a jelnek ugyanúgy el kell jutnia A-ból B-be... Különbség annyi,hogy más a feature... -
#41574 ezek a lagolások, akadozások az alapjátékban tapasztalhatóak? bevallom mióta van vietnám én ott tolongok az alapot hanyagolom. -
Szabi1991 #41573 így van -
#41572 ne ip alapján keress hanem beírod a szerver kereső részhez azt hogy HUN és kidobja. XFIRE-ön keresztül nem tudsz fellépni, csak a beépített szerver keresővel. -
Renátó1985 #41571 Sziasztok
Bocsánat a láma kérdésért! Hol tudom beírni a magyar szerverek ip címét?
Steam-en vettem a játékot és Xfire nem nagyon akarja betenni a listába, játék szerverkeresőjében pedig nem találom az opciót. -
eugabesz #41570 ....biztosítéknak?...lehet..
Konkrétan?Szenvednek a szerverek.Csak a miénkről tudok példát venni,ilyen akadozva, néha kicsit laggolva még sosem futott.
Írtam én is egy meleg hangvételű levelet a support-nak,aztán meggondoltam a dolgot.
Sajnos tényleg semmi értelme.Csak abban reménykedhetünk,hogy egy nemzetközi, ügyvédekből álló csoport esetleg felfigyel rá,(vannak még véletlenek na!) és egy kicsit belepiszkál ebbe a "szolgáltatásba",vagyis,megnézi mit neveznek ők szolgáltatásnak .
Csak abba gondoljatok bele,milyen az internet-szolgáltatótok?Ha hibát hibára halmoz,otthagyják és szolgáltatót váltanak,sajnos van aki nem teheti meg,mint ahogy ebben az esetben sem,sajnos.Nincs mivel leváltani...a tetris-t meg már únom..de nagyon... -
#41569 Hát amekkora foshalmaz az idei év fps téren nem nagy dolog :D
Na viszont végre felrakták az angol store-ra a vietnamot.10 fontért teljesen korrekt dlc-nek tartom.Bár remélem a statok csak a kezdeti órákban működnek "érdekesen"
Kicsit mintha finomítottak volna a grafikán is.A tűzeffektek határozottan szépek.A lángszóró meg über(és még trophy is jár a sütögetésért :D ) -
#41568 A többség még mindig szenved a rendeléssel... Én 18.-án bementem a Hülyeazértnemvagyok-ba és be is volt szerezve. -
#41567 Le se fogják szarni a problémádat, hiszen egyértelmű hogy a megnövekedett forgalom miatt túlterheltek, a tényt ha újra leírod nekik el se olvassák. Feleslegesen húzod az időt ezzel, és nem direkt csinálták az biztos. Mi lenne ebbe a jó üzlet? Az alapot meg kell venni a kieghez és az alapot most sokan megvették olcsón de a kieget nem mert egyelőre nem akarnak több pénzt kicseszni feleslegbe. Ha pedig szar az alap szeró azzal nem érik el hogy megveszi az új vásárló a kieget, hanem inkább adja el a gémet. De ez az én logikám. -
#41566 Szerintem túl van terhelve a szerver, gondolj csak bele a tegnapi steam akcióra is:S -
False #41565 ma bebizonyosodott hogy a dice+ea kombo rendesen hazabaszta ezt a játékot a vietnámmal.....miota az kijött nem mindig csatlakozik fel az acc,ha felcsatlakozik szarul /nincs rang,fegyverek/, ha ezek közül egyik sem akkor menet közben száll el, a csillagot amit kapsz nem adja meg /ennek előnye is van,több pontod lesz ha egy platinát 2xer csinálsz meg/,és úgy általánosságban nem adja......sztem direkt kurták szét hogy használhatatlan legyen és a népek vegyenek vietnámot.... ha holnap délelőtt is ezek lesznek tuti irok a supportnak ,eanak egy levelet, de pirulni fognak az ipari anyázásrohamom után,amit adok nekik..... -
#41564 Badcompany2 lesz az Év lövöldözős játéka.
-
#41563 Keresőbe beírod, hogy HUN és kidobja a a "magyar" szervereket.
trident: Először nézd meg beállításoknál, hogy melyik gombon van a zene váltás. De lehet a BC2-ő zenéit kikapcsoltad és elfelejtetted. -
#41562 Valakinek feltűnt, hogy ma végig szarakodott a BC2? Nem adja hozzá a killeket stathoz, unlockokat írkál 31-es szinten, kidobál, stb... -
#41561 Hogy lehet zenét/rádiót hallgatni a járműben? Hiába nyomkodtam az X gombot, nálam nem jött be. -
RoboGoD #41560 Vigyázz mert van, hogy kiverik a biztosítékot... -
RoboGoD #41559 IRAM és BF.HU -
#41558 Melyik az a külföldi szeró amire járnak itthoniak sokan? -
foxxi #41557 csinálni kell egy skriptet hogy "Csaltál B+!"
A Vietnám meg nem mod hanem kiegészítő! Nem kicsi a két szó közti különbség. Jah! és jó -
eugabesz #41556 Mégis, kire gondoltál? -
KaBuTo666 #41555 egyszerűbb lett volna azt mondani hogy cheater. -
eugabesz #41554