51658
-
#41642 Szerintem nem pont itt, és nem pont ma kéne megvitatni, hogy melyikre írnak egyre sz@rabb játékokat. -
#41641 Amíg neked Fuel, nekünk Motorstorm Pacific Rift, ha van egy kis agyad, érzed. -
#41640 A legjobbak elárulom el sem készülnek pcre. -
imigreen #41639 sziasztok!
mi a teendő olyankor ha az eredeti BFBC2 azt állítja, h a cd kulcs használatban van?? (egyszer már működött csak, jóideig pihentetve volt a játék)
van vmi "vevőszolgálat" aki tud segíteni ha saját hibán kívül történt vmi, mondjuk feltörték a felhasználói fiókot?
-
#41638 Sírnál ha látnád emiatt a hozzáállás miatt milyen remekművek maradnak ki az életedből. -
Gyuszopapa #41637 Meg is látszik hogy konzolokon is már csak a 3 éves gyermek értelmi színvonalával játszható játékok hódítanak.Nem hiába kapunk ilyen fosokat pc-re akár mit mond akárki a konzolok tehetnek róla. -
#41636 Két magyarázat van erre(legalábbis a ps3 eredményre) 4szeres pénzszorzó uncharted 2-ben.Van hogy elszáll a statrendszer és nem számolj SEMMIT.Level egyes ágyútöltelék helyett inkább én is unchartedezek.Majd ha kijavítják jön a vietnám.
Boxon meg a halo és a black ops megy orrba-szájba. -
#41635 Boldog karácsonyt mindenkinek!!
Üdv -
HUN BECSEHELY #41633 Viszont -
#41632 Boldog karácsonyt BFBC2 fanoknak és játékosoknak :D. -
#41631 LIVE Activity for week of Nov Dec. 6
Xbox 360 Top LIVE Titles (based on UU’s)
1 Call of Duty: Black Ops
2 Modern Warfare 2
3 Halo: Reach
4 FIFA Soccer 11
5 Assassin's Creed Brotherhood
6 Madden NFL 11
7 GTA IV
8 NBA 2K11
9 Halo 3
10 Call of Duty: WaW
11 Call of Duty 4
12 Fallout: New Vegas
13 Red Dead Redemption
14 Battlefield: Bad Co. 2
15 Gears of War 2
16 Fable III
17 Forza Motorsport 3
18 NHL 11
19 Need for Speed Hot Pursuit
20 FIFA 10 -
Föcsök #41630 Öregem jó furcsa. Azt hittem a konzolok az Operation Hastings feloldásában alázni fogják a PC-t, hiszen sokkal többet adtak el belőle arra a platformra. Úgy látszik megveszik, de meg is unják a konzolosok a dolgot. 5 millóval vezet a PC az Xbox előtt. Nagyon durva, most jön a karácsony, még több ember megkapja ajándékba tuti, szerintem hétfőn már tolhatjuk mi PC-sek az 5. mapon.:) -
alphadog #41629 valamiért a Steam nem updateli fel a játékot mert szerintem 5840mb kevés -
alphadog #41628 rooterem nincs tüzfal ki kapcsolva és még mindig ugyan az a hiba -
#41627 tűzfalad vagy routered blokkolja -
alphadog #41626 Nem nagyon volt választás -
alphadog #41625 Steam-röl szedtem -
HUN BECSEHELY #41624 Online-ba,vagy Offline-ba telepitetted a Játékot? -
alphadog #41623 Van Ea fiokom az a legnagyobb gond hogy nincs hova be irni semmit Loginra rá kattintok és csak ez van állandoan FAILED CONNECT TO EA ONLINE -
#41621 pc-sek vezetnek, ezaz -
Renátó1985 #41618 nem a steam címedet és jelszavadat kell beírni
csinálni kell EA fiókot ha nincs -
Gascan #41617 mindenkinek szól a zene az autóban a vietnamban csak nekem nem? hgoy kell elinditani egyáltalán? nem a cycle radioval? -
RoboGoD #41616 A server browserben nyomsz egy resetet és beírod, hogy HUN, majd search gomb és jönnek a magyar szerók (meg néhány külföldi, amiben szintén szerepel a HUN szó) -
#41615 játékos: sok
klán: kb.8
A szervereket ahol a legtöbb magyar van, pedig a fejlécben megtalálod. -
#41614 Hétfőn rendeltem tőlük, tegnap itt volt. :) Csak még kipróbálni nem volt időm. -
#41613 végülis csak egy héttel később kapták meg mint cdgalaxys -
#41612 Ma hívtak 576-ból, hogy megvan a Vietnam, 10 perc múlva már ott voltam és megvettem :) -
#41611 A tort miatt gondolom... Kikene neki mindent takaritani vagyis legjobb volna 1rendszer ujrainstalaciot nyomni:) -
#41610 azért nem kéri a kulcsot mert törtnek a regisztrije bennemaradt
megy dvd nélkűl ha telepítés után az online regisztrációt választod ki
az h miért nem indúl el ha már felfrissítette magát azt nemtom -
DonSzykla #41609 Hellóztok tudna nekem valaki segíteni telepítés ügyben, feltelepítem a játékot már vagy 2x és mikor el akarom indítani kéri a dwd-t, berakom akkor uploadol kb majdnem egy órát és mikor kész megkérdi elindítja a gémet? le okézom és semmi.
Jah és a lényeg egyszer se kérte a cd kulcsot telepítésnél ez mitől van?
Ilyenkor mi van és miért kéri a dwd-t az nélkül nem megy?
Ja és mennie kéne a gépemen mert a törtel már próbáltam és az elindult. -
alphadog #41608 MEg vettem a BFBC2 Steamen és Miután el indul a menüben a loginra kattintva ezt a hibát irja ki FAILED CONNECT TO EA ONLINE
-
#41607 Sziasztok! Karácsony alkalmából megajándékoztam magamat a játékkal és szeretném megkérdezni hogy kb hány aktív játékos/klán van Mo.-n belül és milyen szervereken találhatók meg :]Köszi előre is -
#41606 ne trollkodj már állandóan, tudom én hogy nem az számít hány embert puffantunk le, képzeld, ami oda van írva angolul azt én értem is, ellentétben egyesekkel -
eugabesz #41605 Ez az...pedig oda van írvaPont nem aporítás a fontos,hanem a javítás,medic-pack és lőszerellátás... -
#41604 kell még aprítanunk hozzá rendesen :) -
eLiXir #41601 csók -
#41600 Itt -
eLiXir #41599 Hol lehet megnézni, hogy hogy áll az assist progress? -
#41598 Köszi, megpróbálom. -
#41597 Support nemfog valaszolni,de itt tudnak kezdeni szerintem:Live Support