Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Light MG - legnagyobb sebzés, viszont lassan lehet csak futni vele (mondjuk), és nem túl pontos
Assault - kevesebb sebzés, de pontosabb, közepes spuri
SMG - pontos, gyorsan lehet vele futni, viszont középtávra és attól messzebb foscsi
Shotgun - 10m-en belül 1shot1kill
Sniper - magától értetõdik
Pisztolyok: smg tulajdonságok, még kisebb lõtávval
Ennyi. Ha ez így lenne, egy kibaszott szava nem lenne senkinek. Nem szimulátort várunk, mint az ARMA, hanem egy minimális logikát..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
az géppuska.
meg a g36-nak is ott van egy csomó más tipusa, amit egy betûvel jelölnek, mg36 nak is vannak ilyenjei, tehát 2 különbözõ típus akkor nem?használhatóságba mindenképp más helyzetekre valók.
a tûzgyorsaságról még ennyi elképzelésem sincs, de nem a fegyver mechanikája határozza meg leginkább?
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
tûzgyorsaság illetve pontosságba kéne látszódnia a különbségenk, de nem csodálkozok mert random lõne mellé.
mg36-nak meg eleve pontosabbank kellene lennie a többi géppuskától.
g3-ra meg egy nyomi scopot nem lehet rárakni...
nehogy még engineer classba is tudjak lõni vmivel.
m4 meg m16 is benne van
a xaros xm8 is benne van, és sokkal erõsebb a többinél.
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Valamelyik nap kötekedtem a cbc-s arcokkal, nem tudom arra gondolsz-e. De az szerintem nem tegnap volt.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Faszom ezekbe.
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Vagyis a mai nappal a PH!, mint olyan, átalakult a Multigaming szerverévé.
Aki esetleg nem tudná, gondoltam, megosztom eme infót.
Viszlát ott!
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Battlelog: Purga5