51658
-
#50731 Nem hiszem, hogy újabb patch kijön ehhez a játékhoz - már tojnak rá.
Lassan szerverek sem lesznek. Halódik a BC2.
Majdnem minden ilyen multi-lövölde játék 1-2-3 év után kihal.
Régebben nem volt ilyen gyors a dolog.
Emlékszem, Quake 1-et 3 évig nyomtam multiban, átálltam Quake 2-re, azt nyomtam 4 évig, és a megszokott játékostársak miatt váltottam Quake 3-ra, meg Unreal Tournamentre... a Quake 1-2 multi pedig közben még javában tombolt: több ezer szerver volt mindegyikhez. -
KaBuTo666 #50730 BF4-re és az új MoH-ra koncentráljak a suttyójuk... -
Dzsabba #50729 A fene, akkor marad a villám klikk. Köszi a gyors választ.
Amúgy várható még hozzá patch, vagy most már csak a BF3-ra koncentrálnak? -
#50728 Ezt a megjelenés óta nem javították - ez mindenkinél előfordul, nálam is.
A neten, játékban "Scope Bug"-nak hívjuk.
Kikerülhetetlen.
A megoldás. Gyorsan megnyomod újra a "zoom"/scope gombodat! -
errrtu #50727 tegnapi köszönés nélküli lelépésem pótlása:
"léptem, jóéjt..."
-
Dzsabba #50726 Sziasztok.
Nekem egy olyan gondom van,hogy minden első spawn első zoom-ja vissza zoom-ol a céltávcső és ez sokszor nagyon rosszul jön.(remélem értitek)Nincs erre valami megoldás? -
#50725 Sőt ha a kacsa nem tud úszni nem a víz a hülye, mi?
Eddig semmi probléma nem volt a BC2-vel, most meg szarakodnak a szerverek. Sőt még a BF3 is jól ment úgy...ö kb. 1-2hónappal a megjelenése után amikor már nem voltak hatalmas lagok. Aztán ugye jöttek a patch-ek...
Nyilván a gépem a szar amikor sokszor már bejelentkezni sem enged. -
eugabesz #50724 Ha sz@r a géped,arról nem a játék tehet... -
#50723 Ez a hótfosszar már vagy 4-5 napja folyamatosan szétkapcsol játék közben, már ha egyáltalán sikerül bejelentkeznem és sikerrel veszi a következő akadályt, hogy szervert találjon. Hurá. BF3 meg ugyebár híres a stabilitásáról, úgyhogy 30-40perc után vagy pályaváltásnál se szó se beszéd kidob én meg nézem az asztalt. DuplaHurrá. -
Axl Rose #50722 A telepítés elején? -
trendline #50721 Azért köszönöm hogy válaszoltatok nekem!!! -
trendline #50720 Van reg multihoz csak amikor beirom a sorozatszámot érvénytelenek minősiti!!!
-
Axl Rose #50719 Igen, ahogy az előttem felszólaló is írta.
A játék feltelepítéséhez kell a sorozatszám. Ez 5*4 karaktersor, dobozban benne van.
Utána, ha el van indítva, akkor kell a bejelentkezéshez (EA ACCOUNT)email + kód, amit anno megadtál.
De hogy a "gyári kódját a multi" nem fogadja el ?
Ez eléggé zavaros.
Sorozatszám (hívhatod gyári kódnak), mint mondtam a feltelepítéshez kell, anélkül pedig el sem jutsz addig, hogy esetleg multizzál... -
#50718 multihoz email+pass kell -
trendline #50717 Sziasztok!!Tudnátok nekem abban segíteni hogy megvettem a játékot és minden ok volt vele de újra kellett telepítenem a gépem és az óta nem fogadja el a gyári kódját a multi próbáltam egy cod generatoral is hátha elfogadja de azzal sem értem el semmit!!
Tudnátok ebben segíteni vagy ötleteket adni mit tegyek??
Előre is köszönöm aki válaszol!! -
aknakukac96 #50716 Én aknaakna néven futok, aki szeretne felvehet nyugodtan! -
#50715 A tegnapi nap nekem se ment a bejelentkezés.
Mephike néven megtalálsz engem is. -
Pr0kxY #50714 Dettó, mikor-hol. Jelölj be, aztán összefutunk vhol biztosan! ;)
Pr0kxY -
Axl Rose #50713 Én belököm a szerverkeresőt, azt amit találok.
De 32-es szerverre ritkán megyek. -
#50712 hol szoktatok jatszani? -
Axl Rose #50711 Szerintem erre tuti rámegy a mai nap... majd holnap. -
#50710 Engem csak most dobott ki. :@ -
Axl Rose #50709 Nekem továbbra sem megy, majd megjavul egyszer... -
Pr0kxY #50708 Már megy minden! :)
AXL! Este leszek, most melóznom kell. :((((( -
Axl Rose #50707 Szintén... -
Pr0kxY #50706 Megint nem megy a BFBC2...EA szerver csatlakozási hiba. -
#50705 A FOV-ot azóta csökkentettem, de a gép és internet ereje azóta sem növekedett = szar körülmények között vagyok kénytelen harcolni.
Ezért is nagy fegyvertény a számos Ace pin és elsőség, meg győzelem. -
Gyuszopapa #50704 Mi vagy te alien,ezzel a fow-al.Hát eléggé gázul fut. -
Pr0kxY #50703 Nálam is minden ok. -
#50702 Én most jöttem egy monstre 'only shutgun' meccs-sorozatból.
Gond nélkül tudok játszani ezzel a géppel és nettel. -
HUN BECSEHELY #50701 Honnét?Kitöl? -
aknakukac96 #50700 Sziasztok!A játék random időközönként csak úgy kidobál az asztalra mindenféle hibaüzenet nélkül.Lehet ellene valamit eszközölni? -
Grotesque #50699 Nekem továbbra is az a bajom hogy fekete képernyő :S nem tudok játszani a játékkal ami eddig működött mit leget tenni? Van rá mód hogy visszakérjem a pénzem vajon? -
#50698 mi is próbáltunk volna játszani, nemngyon jött össze. -
Pr0kxY #50697 Nem csak Nálad van a probléma, másnál is előjött(konkrétan még 2 embert tudok rajtad kívül)...tegnap nem néztem, de aki próbálta akkor, neki is ugyan ez a helyzet. Ma meglátjuk... -
#50696 Miért dob le a játék 5 perc után egyfolytában azzal a hibaüzenettel, hogy nem sikerült az EA onlinre csatlakozni? Eddig semmi gondom nem volt ezzel. Van megoldás erre? -
HUN BECSEHELY #50695 Kár,hogy a másik Kiegészittőt,amit a Vietnám mellé igértek Törölték. -
Pr0kxY #50694 :D -
#50693 XDXD -
Gyuszopapa #50692 Végül is a 200 kilós nőket is megdugja valaki.