51658
-
#41682 vga driver? nincs nagyon húzva a gép? táp bírja? -
#41681 Hmm. Durván 10-15 perc játék után a játék megfagy, a hang megáll, és csak gépresi segít. Valakinek volt a közelmúltban ilyen?
1024x768-ba fut, full lowon, 64 bites windows 7 van a gépemen. -
#41680 Tirexinek is izomgépe van aztán mindig meghal a gameplayei közben. -
#41679 Ettől mitől lennél verhetetlen? -
Szoki333 #41678 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!
i7+HD5800+6GB RAM!!!!!!!! VERHETETLEN LESZEEEEK :D :D :D Kösz fater! :D -
#41677 vietnam dobozról kéépetxDDD -
#41676 bc2 itt is felbukkant a fa alatt! Most updatelem (: -
SzinesGeza #41675
"a bf3 tuti szar lesz,mert a bc2 ből sokat megvettek,amiből ők azt a következtetést vonják le hogy jó munkát végeztek"
Jaa, mert te úgy gondolod, hogy miután a BC2 első nagy vásárlói hulláma lecsengett, akkor fogtak neki a BF3-nak?
:)
-
#41674 MEGKAPTAM A BF:BC 2-T ÉS HOZZÁ A VIETNÁMOT! ISTEN ÁLDJA A CSALÁDOM! -
Gergosz2 #41673 Szevasztok!
Vietnam kulcsot hol lehet a legolcsóbban venni(legálisan)? -
#41672 Ezt a játékot pc-re vettem meg, és? Pc is máshol tartana, ha megvennék a játékokat. Na mindegy, nem ide tartozik. -
Landor #41671 mit keres itt?
nem indítottunk külön topikot a konzolos bc2nek..
viszont a konzol vs pc ezennel befejeződik itt! -
Gyuszopapa #41670 Te meg olvasd ezt.
Azt nem értem hogyha a konzolok ilyen jók mit keresel itt játsz a konzolodon ezzel a játékkal. -
Landor #41669 -
Gyuszopapa #41668 Milyen remekmüvekre gondolsz?Sorold már fel. -
False #41667 ezt a codot nem volt nehéz......nem is egy kategória a 2,az egyik egy taktikai shooter elkúrva, a másik pedig egy kartonkatonákból álló arcade fostaliga ami elbaszottabb mint bármeik battlefield+moha együttvéve -
eugabesz #41666 De ne a CoD-ot verje baszki,hanem legyen az a játék pöpec,nem ilyen bughalmaz... -
#41665 Kinek a pap, kinek a papné, abba a tekintetbe hogy mi a jó és mi a rossz. Szerintem veri az idei cod-ot. Kész. Ez az én véleményem. -
eugabesz #41664 Egy jó pár tanácsot mefogadtak volna a béta idején,jobban odafigyelnek az felhasználók visszajelzésére,ez a játék mesés lett volna...olyan amiben szinte semmi kivetnivaló nincs.
Jól jellemzi pl. a "pontgyűjtósdi" a + vietnam pályára,látni,hogy toronymagasan vezet a pc.Erre kaptunk egy konzol átiratot ugye.
Sosem fogom megérteni,hogy lehet egy viszonylag jó játékot így elb@szni.
(Szerk.)
Csodás,még mindig nincs megoldva az adatküldési hiba.
A szerverkereső motor ugye abból veszi az adatokat,na már most,pl. a Dragon szerver üres! -
False #41663 a wareznak igenis sok értelme van, csak nem minden esetben, de a warez jó mert sok lehúzástól kíméli meg az embert, és az egyetlen erő amivel a fejlesztőket kényszeríteni lehet, tartalmasabb, jobb, minőségibb programok készítésére /a bf3 tuti szar lesz,mert a bc2 ből sokat megvettek,amiből ők azt a következtetést vonják le hogy jó munkát végeztek,pedig kurvára nem/ -
eugabesz #41662 Látod erre nem is gondoltam,hogy nem érted...viccelni próbáltam veled...de.
Lehet le van véve a zene alapból a settings-be ,mint nekem pl. vagy láttam valaki azt írta az x kapcsolja be.Próbálgasd. -
Én is 2 éve veszek eredeti játékokat. Rájöttem hogy nincs értelme itt warezolgatni, arra jó hogy leteszteld a géped, hogy hogy működik. Ennyi. Mindig van alternatív megoldás a pénz szerzésre. -
Gascan #41660 ezt most nem értem... mi az hogy nem mindenkinek? Direct 2 Drive-on vettem és ott is azt irják h van zene a játékhoz -
#41659 De amugy csak megjegyzem (es nem bunkozasbol), de ami idot te "elbasztal" warez forumokon, annak csak kb a huszadat raaldoztad volna valami alkalmi melora (nem kell a szoveg hogy nincs melo, mert aki igazan akar azert talal valamilyet vagy valami kis bizniszt), siman vehettel volna abbol mar sok eredeti jatekot is gond nelkul. -
Szabi1991 #41658 3800ért vettem én is pár napja steamről.. -
#41657 áh nekem annyit nemér sajna, meghát meg kell válogatnom ha van pénzem mit veszek meg. -
#41656 Megéri teljes árat is simán, tesztek után megvettem egyből pcre. -
eugabesz #41655 Az nem mindenkinek jár ám...csak a kiváltságosoknak van zene,meg akinek e-betűvel kezdődik a neve... -
#41654 Boldog Karácsonyt Mindenkinek ! :) -
Gascan #41653 és ott hogy? mert nekem ott sem... jeep-ben probalom nyomogatni a cycle radiot de sehogy se akar menni -
#41652 csak amcsi járműben szól a muzsika :( -
#41651 Alapból megy. Csak váltogatni lehet "x"-szel, ha jól tom. -
#41650 Azt várhatod örökké :D -
#41649 le..arom csak steam-en legyen 1 euro a BC2...:) -
#41648 Konzolok csak grafikai fejlődésben fogják vissza a pc-t, ettől még készülhetnének tartalmilag jobb játékok pc-re. De ott tartunk, hogy a legjobb videó játékok nagy része már csak konzolokra készül el, és itt jönnek be az eladások a képbe, ami konzolokon vitathatatlanul nagyobb, mint pc-n. Konkrétan jobban megéri konzolra fejleszteni, akárhogy is fáj. Az atomkemény pcs hardvergyilok címet, a crysis kettőt első prezentációjánál xbox360-ról futtatták, mindenki le tudja szűrni a lényeget ebből. OFF vége. -
Gascan #41647 Vietnámban, hogy kell bekapcsolni a ZENÉT a járművekben?
Miért van az, hogy nekem nem működik??? -
False #41646 nyilván a konzolok tehetnek róla,én ezt évek óta hajtogatom, de mindig le vagyok hurrogva,a ki ezt nem látja be az vagy az iparban dolgozik és gyártja a szarokat, vagy olyan mélyen bent van a feje a seggében hogy nem veszi észre ezt a tendenciát.....a ph-rol amúgy bannoltak mert ez ki mertem jelenteni,ott igencsak náci terror van....
kérdés : a játék már használható,vagy még mindig tapasztalható az az ipari mennyiségű hiba,ami a vietnámal jött? -
imigreen #41645 köszönöm!!
megpróbáljuk, kiváncsian várom mi sül ki ebből mert ezt már szégyen h ha nem játszik az ember egy darabig elvesziti a használat jogát
ilyet még soha az életben nem hallottam :D
-
eugabesz #41644 Már egyre több embernek csinálja,a livesupport talán tud segíteni.
(ezért kell szinte állandóan játszani vele...ha már megvan az a játék,ugye.) -
#41643 Ez sem fedi így a valóságot, de tényleg nem ez a megfelelő hely.