Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Holnap jön a patch. Itt a teljes lista

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

w77d
én pedig abban határozottan emlékszem rá...

tény,de igyis úgy is mindig megszivom 😄

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Murder3
cod2-be nem igen.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

w77d
ha jól emlékszem régebbi multis fps-ekben így volt (Bf1942, COD2...)

Nándi nem ismer,mi igen...Mi adminolunk a szerveren,Nándi nem.Pont

[IRAM] leader

jah,,,és ha van a közelben medic,meg is szívtad 😊

[IRAM] leader

ez igy van,én mindig azt csinálom,hogy ha lelõttem valakit,akkor nem egybõl,hanem 10-15 sec múlva váltok poziciót,hogy véletlenül se lássa

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

?

JohnConnor
Egyébként a legszarabb az egész BF cillcamban, hogy nem azt látod ahogy éppen lelõtt, hanem, hogy hová tart. Vagyis eleve a másikkal szemben sem fer, hiszen azonnali helyzetjelentés van, illetve veled szemben sem, hogy õ mit látott valójában. Én inkább az ellenfél vagyis aki lelõtt, annak a kameraképét ismételném, hogy õ milyen módon lõtt le, és látott téged. Ezzel maximálisan szûrhetõek lennének a csalók.

\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!

nandorb
Szerintem meg nemfogsz hianyozni a szerveren mert latni hogy csak baj van veled...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Murder3
nincs is olyan benne😄

w77d
nyád sniper XXXD

kik övültenek TÉGED cheaternek ? 😄 és ráadásul többször is? 😄 vakok ellen játszottál? 😄 ugyanmár... Xd ;d

tobias88
"és én láttam hogy befut az egyik házba. de magyarázhattam neki, csak irogatta hogy WALLHACK!!!!"

Igen, ez a gyér killcamnak köszönhetõ sokszor!
w77d
legjobb cheat ha jól játszol... engem nem egyszer üvöltöttek már cheater hackernek, mert jól elkaptam a ritmust és jó statom lett... meg volt aki azért akart bannoltatni, mert tudtam hova bújt el. a szépséghiba, hogy elõtte megölt és ugyebár olyankor kis ideig látod hogy ki szedett le, és én láttam hogy befut az egyik házba. de magyarázhattam neki, csak irogatta hogy WALLHACK!!!!

véletlenül se fogok cheatelni az fel se merül (de azért ha tudsz egy jót, amit nem kap el a PB szólj:-)))

Don\'t fight a battle if you don\'t gain anything by winning. - George S. Patton

Lehet nem is fog hiányozni ha nem vesszük le a bant<#banplz>
nyilván,de valós nem infokkal akartam tömni,csak picit húzni az agyát 😊

jgrg : azzal tudsz a leggyorsabban fejlõdni talán,ha céltudatosan mész az extra csillagokra,kiválasztasz egy fegyvert,ami bejön, és azt nyomod platináig,és igy szépen végig, illetve mindig figyelni mihez kell pár kill a következõ csillaghoz,és amig meg nincs, azzal nyomulni.de a cheat eszedbe se jusson!

nandorb
Nemtudod szerintem mirol beszelsz. A plugin ugy mukodik hogy 5perc alatt 20kill. szerintem tobbet kene beirni. Pl. 30-at.

lol

--- Motorola Defy Wiui_2.12.27 --- BFBC2Vietnam hent3s

Sziasztok

Kéne egy kis tanács. Most 35ös szinten vagyok és nagyon lassan jutok feljebb. Azt látom, hogy kb 10e pont/óra a fejlõdési sebességem. Azon túl, hogy hirtelen upgradelek valami rendes kapcsolatre/cheatre és megtanulók játszani, mit tehetek, hogy gyorsabban jussak feljebb?
G
Ps: az egyik gond persze, hogy medic/assaulttal jobban jön a pont, de rosszabb vele a K/D pedig azt is feljebb akarnám nyomni.

Don\'t fight a battle if you don\'t gain anything by winning. - George S. Patton

sztem ha jót akarsz,10-15 killenként rányomsz a suicide-ra és nem fordul többet elõ 😄

jah 😄

Megtörtént ismét 😄
nandorb
Miert mi tortent mar megint kapott bant?😄

Még mindig megvan az eladó Bc2-õm. Esetleg Moh 2010 ért adnám cserébe (bocs az offért)

trident
Jaja, én is így gondolom, érzem, ráadásul számomra ez a szórakoztató.😊
A hibákkal kapcsolatban igazad van... Nem tudom ez slendriánság vagy szándékosan nem áldoznak idõt a javításra...

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Javasolnám a ts használatát én is,mint az elõttem szóló,sõt...javaslom az IRAM mint csapat használatát is,az ilyen és ehhez hasonló problémák elkerülése miatt.<#hehe><#nezze>

[IRAM] leader

Murder3
ezért jó az aranyközépút.
megpróbál igen reális fizikával és fegyó tulajokkal rendelekzni, de még mindig árkád szórakoztató játék marad.

pl arma2 biztos jó,, én játszottam vle kb 1 órát, bár nem nagyon ismertem ki h h a fenébe tudom a csapatot irányítani meg miegymsát:S
ezért elég hamar delete lett.
de pl a harcok az elején úgy néztek ki hogy rohadt messze látok egy pontto ami mozog amit kb km-ekrõl kell kilõni.
amikor meghalt is csak annyit láttam hogy elcsúszik a halmaz fekete textúragömb, ebbõl szürtem le h meghalt.
Én pl nem egy codmw féle lámulásra vágyok, de nem is egy vérszimulátor féle játékra.
ezért lenne jó ez, ha nem lenne full bugos mint a szar.

Üdv!

A Squad Defend Orders medált hogy lehet megszerezni? 18 már megvan a 20-ból de több hete nem szereztem hozzá egyet sem...
nevermind...

kérnémszépen levenni a bannt megint Iram-on köszi :/

trident
Az az elegy jó (számomra), ami már túl ér az "arcade"-on, de még belül van a játszhatóságon, nyakon öntve nagy adag kreatív tartalommal.

Nekem nagyjából ilyen a bc2, ha túlzottan realisztikus, "szimulátoros" lenne, az már nehézkes lenne, nem szórakoztató, ha pedig tovább butítanák, akkor meg gagyinak érezném.

Nálam még a Red Orchestra az ami ilyen szinten mozgott, ahol eltalálták a jó vegyületet.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

MarkBlade
realitás? Americas Army.. Mondjuk mostanság nem olyan jó mint rég de az egy halál per játék megvan pl.
JohnConnor
pontosan ezért írtam, hogy nagyobb realitást a fegyverektõl se várj, mint amit a játék egyéb elemei nyújtanak. Hozzáteszem nyilván mit értünk realisztikusnak hiszen a korábbi BF-ekhez, és talán mondhatom a picon ma jelen lévõ FPS játékokhoz képest (nem akarok vitát nyitni arról ,hogy melyik a jobb melyik nem..stb.) pozitív irányba mozdult el a battlefield, az más kérdés hogy gyerekes és nevetséges hibákat tartalmaz.

Metalmilitiakid
Persze ezeket én egyszer visszább már felsoroltam, de most csak a fegyverekrõl volt szó.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

nandorb
Hat,igen ha annyira realisnak akarnal lenni 1karakter 1halal utan csinalhatnal ujat😄 10karakter utan meg uj jatek😄. Ujraelesztes is mien realisztikus meg a se perc alatti gyogyulas.

JohnConnor
Én 1km-es környezetébe nem akarnék kerülni ilyen gépnek élõben, nem még c4-et dobálni rá...
gyakorlat a war szerveren

JohnConnor
Azt is hozzá kell tenni, hogy ez egy mezei játék, nem szimulátor..stb. Tehát az, hogy mit tekintünk reálisnak igencsak változó. A rombolható környezetnél, láttál esetleg már olyat, hogy egy tanklövéstõl egyben marad egy ház, kétlem, vagy a rakéta lepattan a fák tetejérõl. Ugyan ez van a fegyvereknél, kb annyira hasonlítanak a valódira, mint a többi dolog.

nandorb
Egyelore ott allunk hogy nemtudsz az EA-hoz csatlakozni...😄

Metalmilitiakid
Igen pontosan vmi ilyet várnék annyi megtoldással, hogy kicsit nézzék már meg melyik fegyvert milyen lõszert lõ, aminek milyen a megállító ereje, nem kell full reálisnak lennie, de azért ne legyen már olyan mint MoH ban hogy az M16 jóval erõsebb az M4 nél és közben ugyanaz a 2 fegyver... Ez csak azért kell mert pl mint mondtam az XM8 LMG, M249, MG36 nak semmivel sincs nagyobb sebzése mint pl az M16 nak vagy a többi 5.56 os assunak.

Igen ez amúgy a baj, hogy ha már valaki elolvasott pár könyvet meg utána nézegetett a fegyvereknek, csak saját szórakozásból, az utána a játékokat nagyon valótlannak látja ami rontja a játékélményt 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Metalmilitiakid
Igen használatban más helyzetre valóak, mert hosszabba a csöve és nehezebb így közelharcra nem az igazi de ezen felül teljesen megegyezik a G36C val pl az alap fegyver, csak bipod,tár, csõhossz, ezért annál épp egy picit pontosabb. Am lesd meg ennyi variációja van és mégis mind ugyanaz.

hát nem sokáig huszárkodott,és még a statja is szar,ahhoz képest meg pláne hogy csalt 😄

nandorb

nagy vonalakban igy van,de mondjuk én a mozgási sebességben érzek különbséget a kasztok között,sztem pl a medic érezhetõen lassabban reagál mint az assault

nandorb
Nincs a Transformersben hasznalt dolgok mint pl. a lezer iranyzek az jobb. Pl. ratartod a tankra a lezert majd bombazok elrendezik. Bf3-ban meg ugyanez elosegithetne azt hogy a bombazo radobja a bombat.

SötétBarom
gtfo <#idiota>

Mondd h nincs igazam!!!4

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

nandorb
Bebasztal,mar megint gondolom😄

SötétBarom
Plusz a kasztok a következõképp lennének jók (szerintem):

Assault: noobtube helyett vihesse minden fegyver mellé a C4-et, ammo nincs
Engineer: mehetne assault fegyókkal is, de akkor nincs rocket/mine, csak noobtube/smoke
Medic: SMG/shotgun only
Sniper: jó ahogy van -mortar

+support kéne: LMG only, tud ammot dobálni, meg mortart hívni

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;