Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
[IRAM] leader
[IRAM] leader
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Igen, ez a gyér killcamnak köszönhetõ sokszor!
Don\'t fight a battle if you don\'t gain anything by winning. - George S. Patton
jgrg : azzal tudsz a leggyorsabban fejlõdni talán,ha céltudatosan mész az extra csillagokra,kiválasztasz egy fegyvert,ami bejön, és azt nyomod platináig,és igy szépen végig, illetve mindig figyelni mihez kell pár kill a következõ csillaghoz,és amig meg nincs, azzal nyomulni.de a cheat eszedbe se jusson!
--- Motorola Defy Wiui_2.12.27 --- BFBC2Vietnam hent3s
Kéne egy kis tanács. Most 35ös szinten vagyok és nagyon lassan jutok feljebb. Azt látom, hogy kb 10e pont/óra a fejlõdési sebességem. Azon túl, hogy hirtelen upgradelek valami rendes kapcsolatre/cheatre és megtanulók játszani, mit tehetek, hogy gyorsabban jussak feljebb?
G
Ps: az egyik gond persze, hogy medic/assaulttal jobban jön a pont, de rosszabb vele a K/D pedig azt is feljebb akarnám nyomni.
Don\'t fight a battle if you don\'t gain anything by winning. - George S. Patton
A hibákkal kapcsolatban igazad van... Nem tudom ez slendriánság vagy szándékosan nem áldoznak idõt a javításra...
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
[IRAM] leader
megpróbál igen reális fizikával és fegyó tulajokkal rendelekzni, de még mindig árkád szórakoztató játék marad.
pl arma2 biztos jó,, én játszottam vle kb 1 órát, bár nem nagyon ismertem ki h h a fenébe tudom a csapatot irányítani meg miegymsát:S
ezért elég hamar delete lett.
de pl a harcok az elején úgy néztek ki hogy rohadt messze látok egy pontto ami mozog amit kb km-ekrõl kell kilõni.
amikor meghalt is csak annyit láttam hogy elcsúszik a halmaz fekete textúragömb, ebbõl szürtem le h meghalt.
Én pl nem egy codmw féle lámulásra vágyok, de nem is egy vérszimulátor féle játékra.
ezért lenne jó ez, ha nem lenne full bugos mint a szar.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
A Squad Defend Orders medált hogy lehet megszerezni? 18 már megvan a 20-ból de több hete nem szereztem hozzá egyet sem...
Nekem nagyjából ilyen a bc2, ha túlzottan realisztikus, "szimulátoros" lenne, az már nehézkes lenne, nem szórakoztató, ha pedig tovább butítanák, akkor meg gagyinak érezném.
Nálam még a Red Orchestra az ami ilyen szinten mozgott, ahol eltalálták a jó vegyületet.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
gyakorlat a war szerveren
Igen ez amúgy a baj, hogy ha már valaki elolvasott pár könyvet meg utána nézegetett a fegyvereknek, csak saját szórakozásból, az utána a játékokat nagyon valótlannak látja ami rontja a játékélményt 😄
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Mondd h nincs igazam!!!4
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Assault: noobtube helyett vihesse minden fegyver mellé a C4-et, ammo nincs
Engineer: mehetne assault fegyókkal is, de akkor nincs rocket/mine, csak noobtube/smoke
Medic: SMG/shotgun only
Sniper: jó ahogy van -mortar
+support kéne: LMG only, tud ammot dobálni, meg mortart hívni
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ