51658
  • Ulvar
    Hát bővítsék basszák meg :D. Én szeretem nézni, mivel így tudom ellenőrizni miket hogyan lövök.

Pl nagyon jó volt figyelni melyik csipával érdemes nekem menni mert melyikkel tudtam 100ból a legtöbb fejest szerezni, stbstbstb...nekem elég fontos része, de ez ízlések és pofonok tehát nem kövezem meg azt aki azt mondja hogy nincs rá szükség. De őszintén bővíthetnék a master szervert...
  • Smithwarden
    Aha.
    Ennyire basztatna a szervereket ezek szerint?
    Mas jatekoknal ez miert mukodik normalisan, azt nem ertem akkor. - Bar mondjuk valoszinu azert mert ott van 1 hivatalos normalis, es nem kell a kozossegnek szenvedni hogy csinaljon hozza.
  • TDC Geronimo
    Azért is halt le master server, mert kismillió buzi stat oldal leterhelte. Inkább játszom rendesen, minthogy ilyen statoldalakat nézegessek...
  • mijki
    Kipróbáltam a Bc2-t és a Vietnam-ot, nagyon tetszik mind a kettő. Faja.
  • Smithwarden
    De szar...
    Vajon miert szurta a szemuket annyira.
  • nandorb
    1 Stat oldal se mukodik... Letiltottak oket DICE/EA reszerol.
  • Ulvar
    Ilyen carbonos kinézetű trust optikai egér. Gumibevonata van és tök jó a fogása, ráadásul egy kicsit még állítani kell de nagyon pontos volt a játékban. Hoztam egy szép darát :).

Viszont kérdésem. Van olyan BFBC2 stat oldal ami működik? Mióta kijött a Vietnám nem lehet frissíteni azt amelyiket eddig használtam, hátha van másik.
  • Gyuszopapa
    OFF:Gamerankings 2010 "88,02 százalékkal foglalja el a negyedik helyet a Battlefield: Bad Company 2, mely képes volt arra, amire sok más FPS nem: játékosokat elszipkázni a Call of Duty sorozattól és elfogadható eladásokat produkálni annak árnyékában. És a jelek szerint a kritikusok jobban kedvelték az EA programját, hiszen a Black Ops még az első húszba sem fért be"
    Ez szép.
  • FlyHigh
    milyet?
  • drater
    Boldog karit mindenkinek.
    Szépen haladunk az új map felé. Link
  • False
    nyilván már sokkal hamarabb,de a "tapasztalataikat" amit a bc2ben szereztek "kamatoztatni" fogják ott is
  • Smithwarden
    Nem 5.84 hanem 6.49 Euro amugy, de meg igy is nagyon megeri persze.
  • Drang
    Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

Ha még nem szavaztál volna...
  • shaddam
    Elmehetnek a fenébe hogy 10 fontért vettem.Nem lepődnék meg ha az ultimate edition bővülne a vetnammal...
    byzhouse majd az lesz fura ha mással játszol és spotolni akarsz.Én csak néztem hogy miért a scoreboard jön elő :D
  • byzhouse
    hát igen counter strike után, mintha soha nem játszottam volna lövöldözős játékkal :D szememnek is alkalmazkodnia kell,mert bf-ben minden barna és összezavarodok.
  • JohnConnor
    Nem kevés egy kicsit hozzá a 400W-os Táp?
    Figyelgesd azért everestel, vagy Aida-val a fesz értékeket, nehogy meglepetés érjen. Nekem gyanús...
    szép konfig egyébként
  • Ulvar
    Én most kaptam egy új egeret..be kell lőjem hogy daráljak.
  • Beers
    ebből is látszik, hogy nem minden a jó gép ...
  • byzhouse
    azta rohadt az új gépen a bfbc2: orgazmus :D

AMD Phenom II X6 1075T 3.5GHz 6 mag
    ASUS M4A87TD USB3 (USB 3.0 & SATA 3 supp.)
    4GB Kingmax DDR3 1333MHz
    1TB Seagate Barracuda 7200.12
    ATi Radeon HD 6850 1GB DDR5
    Cooler Master Elite 430
    FSP 400W

1920x1080-ban szépen muzsikál multiban :) így szar nettel is 120as ping körül mozog eszméletlen jó :)))

már csak hozzá kell szoknom a játékhoz,mert elég idegesítő mikor IRAM szerveren kb kezdőn lelőnek :|
  • BaLeeX
    Kösz a tippet, már meg is vettem!
  • lolSL
    simán beirod a kucslot a főmenüben amit ad vásárlás után
  • BaLeeX
    Ha Steames verzióm van és ezt most ez EA storeban veszem meg akkor hogy fog működni? Mit kell utána csinálni?
  • Thaddeus
    Csá, épp ugyanez a probléma volt velem is, realtek hangkártya, átlag 20 percenként teljes fagy.

Két dolgot csináltam amit javasoltak, nem tudom melyik oldotta meg.
    Az egyik, hogy a hang beállításoknál mindent 16bit, 44100Hz-re állítottam, illetve, hogy konzolban (cmd), beírtam, hogy "sfc /scannow" ekkor végigmegy egy javító rutin ami után újra kell indítani a gépet. Nekem azóta tökéletesen fut!
  • lolSL
    EAstore-ban 5.84 € a vietnam
  • eugabesz
    Sokba.
  • eLiXir
    mennyibe kerül egy olyan config manapság, amivel full high-on, ahogy te fogalmazol eszméletlenül fut a gém?
  • Szoki333
    Hmm.. Szokás kérdése! Én az előző gépemmel nagyon változós pontokat értem el.. Volt, amikor 2-3000-et értem el pinek nélkül, de volt amikor lóf@szkodtam és csak pár százat :D Azt azért hozzátenném, hogy lowon toltam, és füstben vagy 4x zoomnál behalt a videókártyám :D :D
    De ami most van, ez hihetetlen :O Full high-on eszméletlen ez a gém o.O
  • Szoki333
    Ő nem tud játszani! :D
  • Czdano
    Hát úgy látszik egy ideig nosoundba fogok játszani, mert az alaplapi hangkártya a hiba okozozója..vagy beszerzek egy usb-s fülest, vagy veszek majd egy olcsó PCI-s hangkártyát...:/
  • FlyHigh
    Még szerencse, hogy nem a gép határozza meg, hogy ki milyen eredményes, ezt nem lehet megvenni. ákórhét trexi féléket régebben hobbiból vertem.
  • DarkSector
    jah bocs én most benéztem azt olvastam elsőnek hogy most win7-en nyomod és hogy csak low-on megy. Azt hittem fps gondok. akkor bocs.
  • Murder3
    Komolyan szégyen h eggyes fegyverek mennyire lámák.

őszintén ott az a m249 hát msot hasonlítva egy mg36-hoz olyan op h csak na.
    scopal alig rángat be, léynegébe ráültem a bal egérgombra de nem igazán látszott meg h mellé sorozna, míg pl egy mg3 vagy g36-nál már elég komolyan.
    akkor az az abakan is meg xm8.
    ezek egy aughoz de még az fn2000-hez képest is unfairek.

a vintarról már nicns értelme szót ejteni.
    ehhez volt valaha is balance patch?
    de persze azokat bírom ahol írja aszerver h carlson gustav on infarty=kick:D
    ez a legjobb mert közbe az engedett h a sok láma szétaknavetőzze a pályát.
  • Czdano
    Biztos hogy audio driver a hiba, mert realtek nélkül simán megy tovább is a játék..most keresek rá valami megoldást...
  • Landor
    Chúc mừng Giáng sinh!
  • DarkSector
    bocs de ez nem egy durva config én nem csodálom win7 eleve eszik fél mennyiséget ramodból, a játék nemcsoda hogy összeszarja magát.
  • lolSL
    www.reaktek.com.tw-ről szedj új hd audio drivert, azt nem nagyon frissíti a win7 magától
  • mophisto
    Nekem is bika gépem van,mégis 500-1000 Score-okból húzom magam felfele,igaz hogy nem rég óta játszom,de át kell szoknia az embernek,(ha előtte mással gamelt)sajnos amikor nem megy olyankor a kedv is elmegy néha :D
  • Czdano
    Intel core 2 duo E6400 2,1ghz, 2 GB DDR2 geil ultra, GEFORCE 8600 GTS. Valószínűleg a realtek hangkártya a hibás amúgy, most próbálom átrakni default windows 7-es audio driverre.
  • DarkSector
    melyen ez a gép?
  • Czdano
    Nem hardware hiba, ezen a gépen játszottam már korábban, de nem win7 alatt. Tuti valami beállítás a hiba..