Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az normális, ha guggolok egy fal mögött, és kilõnek? Vagy valami wallheck?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Van egy problémám!Ugye most kijött a patch,csakhogy az updater tölti egy idõ után és megáll.Ez miért van?Talán túl sokan szedik vagy valami más?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
le is szedtél párszor :@
Szerintem sokkal jobban adja a találatot. Ráadásul eddig nekem úgy tûnik, nagymértékben mérséklõdött az olyan szituk száma, amikor a fedezék mögött kuksolva mégis elfektet az ellen. Legalább 3x volt, hogy rohantam be valami mögé, és már vártam a respawn képernyõt, ami végül elmaradt, nem úgy mint eddig. =)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Min múlik, hogy a dogtag az unique vagy sima?
A Battlefield.hu TV immáron HD minõségben jelentkezik. Az elmúlt idõszakban a megfelelõ technikai környezetet kiépítettük, így az adásokban minimálisra csökkentetttük a mûszaki problémák esélyét. A legutóbbi közvetítések mindezt maximálisan igazolták. Gyertek teszteljétek le a HD minõségû meccsstreamet.Ma este ismét magyar mérkõzés a Battlefield.hu TV mûsorán!
Csatlakozzatok hozzánk xfire-n!
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
(de azért lenne még mit javítani...<#hehe>#hehe>)
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
[CODMW2,CODBO,BF2142,BFBC2,MOHOA] Barack Osama
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
-tRs-Landor
király, eddig is rühelltem, mostmár mindenki ezzel fog menni....
persze az UMP-45 bugot h nincs animáció amikor újratölt és mindig nézni kell a tárat h végzett e véletlenûl se javították, és mi ebben 900 mega? kíváncsi leszek h mennyi mindent basznak el ezzel a patchel, és így elnézve túl sok értelmét nem is látom, hitreg meg tuti el lesz baszva
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
A patch ebbõl saccperkábé 3MB 😊
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html
\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Ezek csupa szipiszupi dolgok 😊 CaN't wait.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!