51658
  • iceshark
    bele
  • Ulvar
    erről volt vita, de asszem nem.
  • byzhouse
    senki ne játssza itt a nagy magyart(shaddam) 110%,hogy te is szidtad már Magyarországot.

inkább arra válaszoljatok,hogy BF:H beleszámít a veterán fokozatba?
  • mijki
    Sziasztok! Valakivel(valakikkel) lehetne együtt játszani? Mert akárhova megyek sehol sincs squad munka...
  • lolSL
    hát jó lenne ha európa kapna már egy egységes nyelvet, egy fokkal élhetőbb hely lenne
  • shaddam
    A helyedben leköpném magam.A nyelvünket se használd.
  • lolSL
    nem lehet, kell
    itt meghalni bűn, egy garantáltan rossz élet
    hát még ha gyereket vállalsz magyar szar fizetéssel, még egy generáció életét tönkreteszed
  • shaddam
    Hogy egy nagy államférfit idézzek.El lehet menni innen.
  • liquivent
    ingyen nem kéne?
  • Metalmilitiakid
    1. Nem a magyarokat szarozta hanem Magyarországot.
    2. Magyarország tényleg egy kalap szar hely, de ez van, itt kell élni.
  • trident
    +1
  • eugabesz
    Én ezt ne is haragudj,de nem hiszem.
    Ha Magyar vagy,nem szarozod a Magyarokat,vagy az országot,ez alap!
    Másodszor meg nem vaok,hanem vagyok,de ezt már inkább hagyjuk...
  • DarkSector
    igaz, ez igaz. mert szar mo.
  • lolSL
    mo-n meg nincs 8k alatt
    ennyit erről
  • DarkSector
    magyar vaok.
    külföldön és nem 3500, hanem mint irtam kb 4200.
  • lolSL
    milyen boltban 3500? ukrángeci vagy? akkor neide irogass :D
  • DarkSector
    jah értelek csak az 5-7 eut, azért mondtam kb hogy azért mégse a bolti tokos árát adjam akció cimszó alatt, még egy 10-esnél esetleg gondolkodnék.
  • liquivent
    nem is anyáztam rád, csak a véleményem mondtam el azoknak, akik ha szemfülesek, akkor összesen 20 euroért megvehették volna a BC2 + Vietnamot.
    Azért neked válaszoltam, mert Te írtad, hogy 5-7 euroért....na ennyi volt tegnap.. :D persze a vietnam.
    De azoknak szól igazából, akik siránkoznak.
  • DarkSector
    "Persze lehet anyázni, hogy ennyiért nem, vagy olvasni is kéne, nem csak okoskodni...
    Kinek inge vegye magára. Kinek nem....."

steamen nem akció az akció, ez nem anyázás volt meg nem okoskodás.
    okoskodás helyett tanács inkább, mert ami igaz az igaz, inkább azok helyében akiknek kell megvenném tokkal vonóval+500ft-ba mintsem steam-be tölteni.

egyszerűen ennyi, nem haragszok én rájuk, csak mondom hogy ez nem akkora nagy akció csakmert felette egy képzeletbeli összeget áthúznak, és igaz ez sokminden másra. csak azoknak ajánlottam figyelmébe akik eleve elszánták rá magukat.

én türelmes vagyok várok. no problem. nem ingem úgy érzem. :P
  • iceshark
    hupsz, igazad van, a világért sem akartam zavarni egy ekkora pro playert az egyéni szoc. problémáimmal
  • Metalmilitiakid
    Na akkor megyek öltözködni :D
  • liquivent
    Ha figyelnétek az itt kiírt hozzászólásokat, akkor már baromi olcsón meglehetne azoknak, akik vágynak rá.
    BC2 már másodjára 14 euro a Steamen.
    Az EA Store -ban meg tegnap 6,5 euro volt a Vietnam és 2,5 euro a Specact.
    Persze lehet anyázni, hogy ennyiért nem, vagy olvasni is kéne, nem csak okoskodni...
    Kinek inge vegye magára. Kinek nem.....
  • SzinesGeza
    Egyéni szoc. problém. Nálam ha eltalálom, annak annyi!
  • DarkSector
    mit cd-kulcsot?
    mert cd-kulcsot a steam játékkönyvtárba lehet megnézni. gfwl-os játékoknál is pl.
  • nandorb
    Kapsz emailben kodot.
  • Metalmilitiakid
    sztem fent settingsben belövöd országnak USA t és kész (nemtom pontosn hol, már rég voltam steam en, de megtalálod)
  • pacclacc
    Témnyleg a steamos vásárlásnál, vietnámhoz emailbe kapod a kodot vagy hozzárendeli maga? Többször vásároltam steamon kodot meg emailbe sose kaptam!
  • arty
    proxy?
  • DarkSector
    megoldás ha kimész külföldre.
  • WOLF3x6
    Ha valaki tud rá megoldást, írja már le hogyan lehet megvenni steam-en dollár alapban. Köszönöm a választ!
  • Borg
    Vietnam alatt a MOH féle átdolgozott engine van, nem a BC2-é. Ráadásul a sebzések is magasabbak alapon.
  • darki81
    mert az alap hulladék bc2 jobban lagol mint a vietnam! (nekem sokkal jobban tetszik a viet m int az alap)
  • iceshark
    inkább azt mondja meg valaki, hogy ha a vietnamba olyan jól működik hogy a tank ágyújával ha eltalálod az ellenséges helit akkor az szépen megpusztul, akkor a simában miért van az hogy még csak füstölni sem kezd el az apach ha telibelövöm a tankkal? idegesítő egy jelenség ráadásul sokszor előfordul:(
  • Borg
    Kezd unalmassá válni ez a 2000ft-on szarrágás...
  • DarkSector
    a Vietnam kurvadrága, a sima játék szimplán csak drága, mert kb 3700-3800ft. Jobb helyeken rendeléssel 4200-4300ft tokkal.
    pfff.
    majd talán 5-7 euro-ért megvenném többért nem.
  • Szabi1991
    13,60€a Vietnam meg 12,99€... szerintem a Vietnam drága.. remélem amikor meglesz az új pálya, leviszik 6 euró körülre azt veszem is meg :D :D
  • DarkSector
    drága
  • Facek
    Ujbol akcios az alap steamen. Aki lemaradt annak hajra.
  • lolSL
    1.5 éves driverrel ne csodálkozz ha problémák vannak.
  • HUN BECSEHELY
    THX.