Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Multkor is vmi HAZE akarmi szerveren vki betracelte az egyik embert, en csak azt lattam hogy van cel, azt nem hogy ember. Fellovom az rpg-t, sima kill, erre kirugnak hogy raketaval lovok embert. Akkor spawnoltam eloszor engivel a korben, veletlen se azert kaphattam mert mar nemezis pinem volt a medic only squadjukbol😄
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
kibeszéltük.. NEM lehet.. tollashátú.. ;>
-tRs-Landor
[IRAM] leader
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
amúgy: PKA(osztrák), PoD(német), õk egész jól nyomják.
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
-tRs-Landor
[IRAM] leader
[IRAM] leader
<#heureka>#heureka>
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Ugyebár a hitreget azáltal javították, hogy a ratet növelték. Ez már az özönvíz elõtti multi játékokban is azt eredményezte, hogyha kicsit is szar a sávszél, vagy a ping az adott szerverre, akkor az hatványozottan jön ki.
Magyarán a patchel velünk basztak ki, hiszen nincs hazai szerverünk. Komoly minõséget kell keresni ahhoz, hogy ne lagoljunk egy német vagy angol szerveren...
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
[IRAM] leader
[IRAM] leader
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
http://zebra.nhely.hu/ Zebra Privát Szeméttelepe http://www.hulyesuttyok.nhely.hu/ Hülye Suttyók Szeméttelepe
Marhára zavaró.:/
A gamesettings.ini-be piszkálás elvileg megvan, antivírus kivételekbe még nem tettem be a bc2 mappát, meg egy általános rendszerkarbantartást végzek... Van egy olyan gyanúm, nem ez oldja meg. Hm.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Nálam normalon van, hogy 3 ember is megvan egy tárból x>
Eddig se volt gond, most sincs.
pedig eljátszottam a gondolattal, hogy megint megveszem, használtan.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Megoldódott (egyszer csak jó lett) de most meg az a problem, hogy a havas pályákon, az összes optika - még az MG36-osé is - iszonyat világos, alig látni valamit.
Azt látom hogy egy körön belül négyszer kell megvédeni a zászlót, de melyik módban cq-n zászlót kell felhúzni vagy mit?

[IRAM] leader
[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]
[IRAM] leader
Azt mi okozhatja, hogy 1,5 óra játék után kivág PB-hibával, majd miután frissítettem a PB-t, már be sem enged egyetlen szerverre sem illetve beenged de betöltés után egybõl kivág és jön a PB-hibaüzenet?!