51658
-
#41803 Megoldódott. -
DonSzykla #41802 Ok kösz a segítséget meg próbálom, mert egy kicsit idegesítő hogy mással nem lehet gémelni. -
#41801 Nemtom mi a bajod komolyan,ja hogy ha vki. segiteni probal vkinek akkor rogton le kell ugatni mi? -
#41800 Kapsz kulcsot amit beirsz a jatekon belul a VIETNAM fulre kattintva:) -
#41799 Huha, a Catalyst verziod tul oreg... Probald ki: a 10.6-ost. Az nagyjabol megoldja a gondod.10.6 Catalyst.
Jovolna ha a Driver Sweepert is leszedned amivel letakaritod az elozo verziot.
Itt meg bemutatjak hogy kell letorolni a drivert:Kikkell valasztani a Unninstall Driver opciot es mutatja a videot.
Az alapjan kell megcsinalni+ a Driver Sweeper
Ez szerintem megkell hogy oldja a gondot. -
HUN BECSEHELY #41798 Nem Steam-es. -
HUN BECSEHELY #41797 Hali.Valaki tudna nekem segitteni?Vettem egy Kulcsot BBC2-höz.Online tudok játszani.Viszont ha megveszem a Vietnámot,akkor hogy csatolom hozzá? -
Borg #41796 Ebből tudni fogja, majd csak figyelj. -
DonSzykla #41795 Igen ATi
Catalyst™ verzió: 09.5
Gépem adatai:
Manufacturer:
System manufacturer
Processor:
AMD Athlon(tm) II X2 245 Processor, MMX, 3DNow (2 CPUs), ~2.9GHz
Memory:
2048MB RAM
Hard Drive:
320 GB Total
Video Card:
ATI Radeon HD 4700 Series
Monitor:
21,5'' AOC 2236Swa
Sound Card:
HD Audio rear output
Speakers/Headphones:
Speed-link SL-8015-SBK Reso Minor PC Stereo Speaker 2.0 Nyomtató: hp psc 1350 all in one
Keyboard:
SAMSUNG PLEOMAX KEYBOARD PKC-700 USB/PS2 WHITE COMBO
Mouse:
Genius XScroll Optikai USB
Mouse Surface:
Operating System:
Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Szervizcsomag 3 (2600.xpsp_sp3_gdr.090206-1234) -
#41794 ATI kartya? Ha igen hanyas catalyst van fent meg mien geprol is beszelunk? -
DonSzykla #41793 Miért van az hogy mióta fent van a játék a gépemen semmilyen más játék nem indul el?
Mindig vagy valami hibát jelez vagy csak annyit ír ki hogy nem válaszol, és ilyen kor újra kell indítanom a gépet mert befagy minden.
De ez meg megy simán semmi baja, de mikor még a törtet próbáltam ilyen gond nem volt csak mióta az eredeti van fent.
Másnak is volt ilyen gondja vagy valami, és miért lehet? -
#41792 kellemes ünnepeket mindenkine -
Lool azért vannak a jó barátok... hogy a --
-
#41790 Alaplapi realtek van nekem is, de meg sose volt vele bajom egy játékban sem. Minőség tényleg nem faca, de amilyen zajt csapnak a fiaim, nincs értelme jelenleg jobbat vennem. Majd vagy 2 év múlva, ha még ez lesz egyáltalán.
Ezt csak úgy, ellenpéldának. -
#41789 'csába, vége az akcionak, most akartam megvenni :((( -
#41788 Hello.
Tegnap megvettem EA Store-ban a Deluxe változatot de lenne a letöltéssel egy kis problémám. Amikor elindítottam akkor kb elment 30%-ig majd kifagyott (nem válaszolt). Ezek után elindítottam ismét a letöltést és ment minden rendben majd kb 50%-nál megint kifagyott. Amikor újraindítottam megfigyeltem, hogy azt írja hogy tölt le, de a % csökkenni kezdett és le is ment 36%-ra. Utánna ismét nőni kezdett és eljutott 60%-ra ahol megint kifagyott és amikor elindítottam 47%-ról fojtatta...
Lehet a kifagyások ellen tenni valamit (a gépen nem csinálok semmi mást csak megy a Downloader és egyszerűen kifagy) ? -
Föcsök #41787 Figyelj szerintem működne, miért ne? Hiszen a legújabb patch-ben ott vannak a mapok csak a kóddal kell aktiválni, azt meg az ingame menübe kell. Bár én boltból vettem, a vietnam-ot meg EA store-ból, szóval ne verjetek meg ha nem működik, de miért lenne kötelező ugyanonnan megvenni ha egy másik hely jobbat ajánl. -
#41786 pusztán elméletben:
a steamen megvett alapjáték (kapott serial) is aktiválható az eastore-on, aztán ott már hozzá lehet venni a vietnamot... ezekután viszont steamről nem inditható ugy a bfbc2, hogy a vietnamot is "lássa" ?
ez így gáz... ha igaz, de jo lenne, ha irna egy steamben tapasztalt :) -
#41785 most nem csak a vietnam olcsóbb....minden game 50% kedvezménnyel megy...ja a specact is csak 2,5 euro...de csak eadownload managerből, browserből nem.... -
#41784 Na, ujra elkezdtem vele jatszani, es szerintem jo lett ez a vietnam :D hangulatos meg minden, jo kis darab. -
SzinesGeza #41783
Nem mindegy? Nálam a Garandnál kb 100 kill-t ír, pedig biztos több mint ezer van belőle. :)
-
Borg #41782 no shit sherlock -
#41781 köszi az infót...ennyiért meg is éri. :D már meg is vettem....kipróbáltam, műxxikk....ha lesz időm, még játszani is fogok vele. :P -
Gergosz2 #41780 ea store-on 6.49 euró a vietnam!!
Én lecsaptam rá! -
Szabi1991 #41779 Nfs Worldnél is a stat oldalak miatt van b/aszottnagy lag, bár ott már manuálisan lehet csak frissíteni és minimum 2 percet kell várni ha frissíteni akarsz, de még így is leterheli a játékszervert o.0
(ott egy amcsi és egy európai szeró van, 50 layerrel) -
Droughert #41778 Ha még mindig a fagyás miatt vannak gondjaid akkor 1 jó tanács: vegyél egy hangkártyát a gépedbe. A bfbc2 sajnos az alaplapi hangkártyák miatt fagy (leginkább realtek), az ea suport válasza annyi volt, hogy vegyek egy hangkártyát..... Sajnos csak ez oldotta meg a problémám..... BFBC2 nem szereti az integrált hangkártyát, a fejlesztők pedig leszarják a problémád. Vagy veszel egy új hardvert a gépedbe vagy fagyni fog... Én sokáig küzdöttem a supportal, végül feladtam, új kártya után nincs fagyás. -
#41777 pedig azt is lehet. -
#41776 csőpályákon eltévedni...grat :D -
Föcsök #41775 Sziasztok!
Van egy kis problémám. Méghozzá az hogy most léptem ki és megnéztem az ingame vietnam menüben a fegyvereket, és nem adta hozzá a killeket. Direkt megjegyeztem hogy az uzival 6-ot lőttem előtte, és most 7, holott megkaptam a bronzot, meg az AK-val ma öltem biztos vagy 30-40-et és még azt sem adta hozzá meg még máshoz sem, de a fejlődésnél a pontok meg jók.:S Meg fogják ezt javítani szerintetek?
-
#41774 Köszönöm, jövhéten kipróbálom! :) -
eugabesz #41773 Igen,mert mindenáron azt akarta használni,aztán ha már van kis ikonod(hangszórós) a jobb alsó sarokban,azon jobb gomb és választ az újat és lőn működés. -
#41772 művész vagy. -
Borg #41771 EAStore: Vietnam 6.49 EUR -
#41770 nem való neked ilyen játék :/ -
#41769 yeah, jó game, jó game! Valaki gémelne velem, van mikim? acc: mijki -
#41768 kezdek hozzászokni a játékhoz (L) csak néha eltévedek :DD -
#41767 Steam game-et lehet veteran acc-hoz kötni? Mert ha igen akkor megveszem a BF2-t :D 1300 Ft-ot megér még 7 percig akciós. -
KaBuTo666 #41766 Krákkhhmmmmmmmmkráhkm. -
#41765 *URL beszúrása -
#41764 köszönöm szépen!!!!