51658
-
RoboGoD #42284 Az egy tár egy emberre kevés téma engem is felbasz, de nekem meg pont az ész nélküli rambózás a kikapcsolódás. Gondolkodni kell egész nap, legalább itt ne kelljen az alapstratégián meg a csapatmunkán kívül egyebeken is 5 perceket gondolkodni. Ott az ellen -> futás és lövés. Meg persze a már beidegződött alapstratégiák. -
#42283 feletted :P -
Landor #42282 eljárt felettünk az idő Borg... :D -
Borg #42281 Kár lenne ezen megint vitatkozni...neked nem jön be hogy realisztikus, és előre, és nem utólag megfontoltan kell mozogni, akkor ezt mondjad.
Engem meg speciel felbasz az, ha egy tár sem elég egy emberbe, vagy pl hátulról belelövök, és ő még megfordul és lelő. Vagy hogy rálövök tankkal, és nem hal bele, stb. Az ilyen nonszensz dolgokból eleget tapasztaltam 12 év fps-ezés alatt, manapság már kikapcsolódni járok játszani, nem felbaszni magam. -
RoboGoD #42280 Az AMD prociknál a számok a nevében az igényelt táp teljesítményét jelölik... -
RoboGoD #42279 Mindenki rendkívül boldog, de az itt lévők többsége már el is felejtette, hogy van ilyen. De azért ne csüggedj, hajrá, csak így tovább! -
SzinesGeza #42278
"mert ez sztem mar HC mod szintu ami alapon fut a Vietnamban most"
Akkor a Vietnam-ban ezek szerint még nem nyomtad HC-n! :)
-
#42277 1156-ba vegyetek 860-ast! -
#42276 jó tehát akkor ennyit arról hogy hagyjan az i3 at tessék és ez csak az 530 én az 550 et akartam és csak 2 magos -
Leky #42275 Boldog új évet minden BC 2 játékosnak! -
#42274 tehát ha leszarom a fogyasztást akkor veszek 600 as AMD t -
#42273 A vip pack-okat letőlti magatol pc re vagy kulön nekem kell letölteni?erdemes -e letölteni? -
Landor #42272 ?
Olyan 5 éve van... :D
-
#42271 Kiforgatni es sarkositani mindent lehet de sztem erthetoen irtam le, te is ertetted a lenyeget.
Nem irtam sehol hogy "veszettegér rohangál keresztbe hosszába nyílt terepen", meg hasonlokat.
Nagyon sokszor olyan helyzetekben haltam ahol eleg jo fedezekben voltam, tudtam kb honnan szamithatok tamadasra es megis 1 sec alatt total eselytelenul haltam mindenfele fegyvertol nagyobb tavolsagbol is, ugy hogy nem pro jatekos lott le, a statjabol es a mozgasabol is latszott.
Ilyen szinten ez mar HC/Casual jatek inkabb es jobban szeretem a CS/COD1-2/BF2/vagy akar a BC2 nem HC modokat, ahol ha radlonek (persze nem hatba 1 meterrol), akkor is van valamennyi eselyed menekulni ha gyorsan tudsz reagalni. -
#42270 Lesz Battlefield Vietnám szerveretek ? -
KaBuTo666 #42269 régi szép idők...e szinteken jó voltam csalinak. -
#42268 jácottam kicsit Bátölfíld (dot) hú szerveren kaptam bónuszt :D tök jól jött :D
:) -
#42267 Dehogynem ott van szabi62 o is admin. Szolj szepen az adminak hogy ez meg ez elopta a jarmuvet es kirakjak ennyi. -
Borg #42266 Hagytad? Igy jártál :) -
#42265 bezzed ilyenkor nincsenek a battlefield szerveren .... ellopták az összes tankot meg minden járművet... -
Landor #42264 Na majd ha meg lesz szervezve, neked szólok elsőnek! :D
Amúgy az a vicc, hogy igazad van ebben.. ;> -
Borg #42263 "HC modokban sokszor nem az nyer feltetlen aki skillesebb, hanem aki egyszeruen hamarabb latja meg az ellenfelet."
Akkor most aki hamarabb látja meg az ellenfelet, az nem skilles, hanem az aki mint a veszettegér rohangál keresztbe hosszába nyílt terepen, és "önhibáján kívül" lelövik ahogy illik?
Azért érzed az ellentmondást, ugye? -
#42262 Retroval is nyomtam, azzal nem ereztem hogy gond lenne. -
Landor #42261 Majd gyere játszani a retro BFV-vel...
Golyófogónak jó leszel! ;DD -
#42260 Nem volt tul sok idom az utobbi 1-2 hetben jatszani a Vitenammal, de azert mostanra nyomultam eleget minden mapon, minden kaszttal es fegyverrel.
A velemenyem hogy nagyreszt szep es jo persze az uj kieg/uj mapok, de megsem tetszik igazan.
Megpedig a sebzesek miatt, mert ez sztem mar HC mod szintu ami alapon fut a Vietnamban most.
Nagyon ritkan van az embernek ideje reagalni miutan akarmivel elkezdik sebezni akar nagy tavolsagbol is, es ugye ezt hivjak jatekoknal Hardcore-nak vagy "realis" modnak, amit en utobbi evben nagyon megutaltam, mert ahogy mar itt is ki lett fejtve nem csak altalam, a HC modokban sokszor nem az nyer feltetlen aki skillesebb, hanem aki egyszeruen hamarabb latja meg az ellenfelet.
Tehat sokszor aki szerencsesebb vagy aki tobbet kempel egy helyben varva hogy a sult galamb a fegyvere ele mozogjon es csak nyomni kelljen a gombot...
Nem tudom miert lehet, talan kisebb a gepigenye a Vietnamnak es igy mindenki tobb FPS-el gyorsabban tud reagalni mindenre vagy erosebbe tettek a fegyvereket alap BC-hez kepest (ez a legvaloszinubb sztem es nem ertem miert csinaltak, de pl a Huey helikopter is gyorsabb mint a BC-ben az Apache, elegge nevetseges) vagy javitottak a hitboxon is kicsit, vagy egyutt minden talan.
De sztem a Vietnam egyre jobban a tipikus agyatlanabb/egyszerubb/casualabb HC meszarszekre kezd sajnos hasonlitani, pedig amugy tetszik alapvetoen a jatek. -
#42259 Elemeltileg az ujjabb x4 es x6-osok azt tudjak hogy kevessebb aramot hasznalnak mert 2-4magot lekapcsolnak ha nem terheli le a 2magot,de ha terheles jon rogton balanszolnak. -
#42258 steamre nem, EAStore-ra át lehet regelni (ha a digitális letölthetőség a cél) -
eugabesz #42257 Nézz csak rá az enyémre,simán fut vele még füstben,robbanásokban is,a proci és alaplap kijön annyiből,friss bios-al tudja az AM3-at is.
-
eugabesz #42256 Azt tuti,hogy nem lehet... -
#42255 Akkor nem lehet regelni Steamre. -
#42253 1ik ismerős kérdezi: dobozos BFBC2-t, hogy lehet steamhez adni? próbálta beírni a cd kulcsot,de nem fogadta el vagy mi... -
eugabesz #42252 a 0-ra és az "enter"-re beállítottakat NEM lehet változtatni. -
PunkZoli #42251 nem kérdezném ha ott lenne a beállítások között :) -
#42250 Az elsőt most passzolom, nézd meg a beállítások közt.
Javítani tudsz vele járművet. De ölni is lehet vele.
Igen. -
PunkZoli #42249 mivel új vagyok érdekelne pár dolog amit nem találtam meg alap beállítások között
0-ra felnyílik a chat log, ezt nem lehet áttenni valami másra?
van egy fúrópisztolyom azzal mi a francot kezdek? :D
az ea accos profilt feltölti a netre? ha leszedem a gamet vagy más gépen akarom feltenni akkor marad minden rankom? -
#42248 Nah a fagyás probléma megoldódott..külön köszönet nandornak :) (XP telepítés és új hangkártya segített) aki gondolja rakjon friendlistbe ->[HUN]nurain néven játszok :) -
#42247 hmm a 925 az 2.8 elírtam, de akkor miért olcsóbbak a 600 asok ha azok is 4 magosak és még a órajel is nagyobb ? -
#42246 ja 45-50 ért, viszont az x4 925 lehet jobb a 2.6ghz vel csak ahhoz meg hirtelen nemtom milyen lap kell mert 940 tűs -
#42245 1.
2.
-
#42244 (amd x6)