Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
Hogy mi?
Újratelepíteni?

Azt hiszem, hogy megvárom míg hivatalos lesz.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

MR ME
annak sok értelme van...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

nandorb
Nemtom,ki venne meg logikussan a jatekot amiben van multi es csak singlere hasznalni?

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

TDC Geronimo
Számomra unalmas csak ugyanazt a pár objektumot látni az összes mapon?

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

The Protector
Valakinek nincs eladó bad company 2-je?Csak a multi miatt kéne.Elõre is köszönöm.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Drang
A csomag nem hivatalos még, így mindenki saját felelõsségre használja. Jelenleg 7 szerver fut amin ki tudjátok próbálni. Ha feltetted újra kell telepítened a játékot és ismét updatelni.

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

TDC Geronimo

TDC Geronimo

TDC Geronimo
Igazából nem nagyon érdekel, mert PCre több BFet nem hiszem hogy veszek 😊

TDC Geronimo
Mondták, hogy az FB2 az az alapoktól megírt motor és nem az 1.5 módosított változata. Így én bátran nevezném új motornak.

Doomista
Most akkor mi van? Nem lehet az updaterrel leszedni a patcht?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Drang

Running
Nem lesz új a motor, mert a bf3 is a frostbite-ot használja majd, bár nyilván egy újabb verzióját, mint ami a bc2 alatt volt. Bízzunk benne, hogy az új fejlesztésekkel képes lesz a játék egy picit nagyobb térképeket is futtatni....

És ezt te el is hiszed...hmm..

[IRAM] leader

TDC Geronimo
DX11es alapokon nyugszik az egész motor. Nehezen nevezném azt konzolátiratnak.

Mind1,az user-ek 15-20%-ának úgy is sz@r,foscsomó,konzolátirat stb lesz,ide a rozsdás bökõt...

[IRAM] leader

TDC Geronimo
Elõször beszélnek hivatalosan a BF3ról most a GDCn. Frotstbite 2es motor lightning képességeirõl egy kis iromány.

Track / Format: Visual Arts / Lecture
Description: This session presents a detailed overview of the new lighting system implemented in DICEs Frostbite 2 engine and how it enables us to stretch the boundaries of lighting in BATTLEFIELD 3 with its highly dynamic, varied and destructible environments.

BATTLEFIELD 3 goes beyond the lighting limitations found in our previous battlefield games, while avoiding costly and static prebaked lighting without compromising quality.

We discuss the technical implementation of the art direction in BATTLEFIELD 3, the workflows we created for it as well as how all the individual lighting components fit together: deferred rendering, HDR, dynamic radiosity and particle lighting.
Takeaway: * How we merged the two lighting systems for mirror's edge and battlefield * How does a real time radiosity architecture work for a Video Game * How we manage the new authoring of meshes * The advantages of a real time radiosity * Lighting large environments * The best practice * How we use lights * Why its important to separate elements in the lighting system * why is workflow so important * what we have we learned in this process
Intended Audience: Attendees should understand the fundamentals of lighting systems used in contemporary game development as well as basic principles of rendering technology. Primarily directed at technical artist and rendering programmers, the presentation is accessible enough that anyone attending will gain an insight into the world of lighting.

mondjuk úgy, hogy nem neked írtam, csak hozzá fûztem a LOL-hoz még az enyémet. érted?<#nezze>

BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu

Neked meg miért ZÕD a neved??? Mert elszívod? Te ne kötözködjél!

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

TDC Geronimo
Nem hivatalos R10es patch. Szerintem pár nap és elérhetõ lesz. Ebbe benne lesz a vietnam is már.

Epic Fail <#banplz><#idiota><#nevetes2>

BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu

LOOOOOOOOOOOOOL <#wilting>

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

SZEG007
EZ a video engem egyáltalán nem emlékeztet Battlefieldre, kb lehet bármi random fps pl a következö scifi CoD is, mostmár ugyis 3 studio gyárt CoD részeket akár félévente kaphatunk egy ujat😄

JohnConnor
Megvárom januárban az új patch-el az új pályákat 😊

\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!

TDC Geronimo
Teaser kifejezesrõl nem hallottál még? Na ez pont az.

ez a video annyira NULLA,hogy inkább nem is minõsítem,mert hagyján hogy a nyomdafesték nem türné,de én is nehezen,pedig az nagy szó

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

TDC Geronimo
Látom cikkbe azt írjatok hogy nem lesz új motor alá így konzolra lesz optimalizalva mint a bc2. Nos ez nem igaz, mert bf3 a frostbite 2es motort használja majd ami nem a bcs továbbfejlesztett motorja hanem az alapokról megírt új és erõsen dx 11es lesz ami szinten csak pcn elérhetõ ugye 😊

TDC Geronimo
Jó is lenne ha decemberbe már látnánk belõle valamit de kétlem 😞

MR ME
hát ja 4000db ezresbõl már lehet venni kocsit, meg még marad is bebaszni

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Veszek egy jó kocsit...

[IRAM] leader

Doomista
sok sör

Beers
Nekem eddig elég volt 1 map is 😊!
Bf3-ig csak elég lesz!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

SötétBarom
4000 ezresért mit csinálsz, ami jobb? 😊

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

JohnConnor
Persze, részben igazad van, hiszen új az egész. De a hibák ugyan azok maradnak, mint voltak! Max. hangulatban veri az elején az alapot, de a négy pálya kevés ahhoz, hogy sokáig lehessen élvezni....

\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!

Beers
Hangulatban odabasz az biztos!
Verni fogja az alapot szerintem is és legalább a heliket is lehet szopatni......!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

hát jobb mint a sima bc2, már csak ha a hangulatot nézzük, akkor is 😄

-tRs-Landor

MR ME
jó lesz ez..

sztem meg elmeroggyant aki pénzt ad ki a vietnámért

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

várós<#wink>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Beers
4k és december 18

Metalmilitiakid
uristen a végére az a pár mondat nem kellett volna, hogy mi mindig a 100% ot akarjuk adni...(ja csak általában ez olyan 50-60 ra sikerül)

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Ulvar
mennyibe fog ez fájni és mikor is jön ki? Kicsit elvagyok maradva.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Beers

Drang
Adrenalin injekció

sztem meg nem,mert az m14-re és a G3-ra még nem lehet kieget tenni,ha meg volt,akkor dice-hoz hiven nagyon elbaszták...a legutóbbi patch óta amugy is sokkal szarabb az egész

Doomista
("a kõ profik nem downloaderrel oldják meg")

akkor hagynád hülyén meghalni?

youtuberól 1 downloaderrel

tirpakfred
Sziasztok!
A fõ oldalon hallgatható zeneszámot "battlefield theme" hol tudom letölteni?
elõre is köszi

&#8222;Avégből születtünk erre a világra, hogy lopjuk a napot. Nehogy elhiggyék az ellenkezőjét!&#8221; Kurt Vonnegut