Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali Srácok Nagy gondom van elfelejtettem a jelszavam +amien sült hal vagyok az accountomat is amire regisztráltam H E L P Kérlek segítsetek ha tudtok
no shit sherlock
ez a peccs már votl szerintem

És azt hol kell?😊
xXtamasXx
dehát ezekbõl egy csomót elvileg most javítottak pl: Fixed a bug with FOV when aiming the M1911 , Increased the accuracy of the F2000 on the move to highlight its role as a mobile AR vagy Increased the 1 shot kill range of the M95 body shot to counter its lower rate of fire. csakhogy egy párat említsek....akkor hogyisvanez?

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Black Ghost
Frissítse a punkbaster-t is.
Black Ghost
"* Új medic képesség - syringe"

ez mi a túró lesz?
Sziasztok!

Egy kis segítséget kérnék: egyik cimbó most vette meg a BFBC2-t, rendben feltette, updatelte, viszont a punkbaster pár perc játék után minden pályáról kidobja.
Hogy lehet ezt a problémát megoldani?

Köszönöm
nandorb

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

TDC Geronimo
ps3ra holnap jön ez az update, PCre meg xboxra "soon". Ebbe benne lesz a map pack 7 is de még nem lesz aktiválva.

- Acog and Red dot scope now equippable on MK-14 and G3.

- Fixed a bug on PC where the G3 would do less damage than intended.

- Reduced VADS push back and damage to balance it with the ZU23.

- Fixed a bug where Vehicle Countermeasures would fail to remove tracer darts at high speed.

- Reduced the reload time for Vehicle Countermeasures.

- Slightly increased the AT4's damage vs armor to emphasize its anti vehicle role while keeping it balanced vs armor.

- Increased the AT4’s top speed and acceleration so users spend less time exposed when firing.

- Increased the AT4's splash damage so it competes with other AT weapons vs infantry. The AT4 still has the least splash damage of all AT weapons.

- Reduced the splash damage of the Carl Gustav to bring it in line with other explosive weapons. The Carl Gustav still has the most splash damage of all AT weapons.

- Increased the 1 shot kill range of the M95 body shot to counter its lower rate of fire.

- Fixed a bug with the SVU that gave it better close range damage than other semi auto weapons.

- Reduced all weapon damage to the MCOM by 50%.

- Fixed a C4 vs MCOM exploit on Atacama Desert.

- Fixed a bug with FOV when aiming the M1911.

- Lowered the close range damage of the AN94 to highlight its long range role.

- Increased the accuracy of the F2000 on the move to highlight its role as a mobile AR.

- Increased the close range damage of the shotguns to give them a greater advantage vs slugs.

- Slightly lowered the damage of the M60 to balance its accuracy advantage vs other LMGs.

- Slightly lowered the damage of the MG3 at close range to balance it with other high rate of fire weapons.

- Slightly increased the damage of the UH6

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Beers
Atacama Desert

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

xXtamasXx
éééés melyik az az 1? 😄

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Beers
Tekintve, hogy a bfbc2-ben is 1 mapot játszok, akkor az a 4 lehet sok is ha jó 😊!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

nem keves az a 4 map a vietnamban? vagy csak en erzem kevesnek ezt a szamot? oO

anti hero

Kipróbálom thx. <#vigyor4>

StarTrek Forever

documnents>BFBC2>settings.ini>Fullscreen=true és meggyógyul

[IRAM] leader

Sziasztok? Bocsi az off-ért de van egy kis problémám a játékkal kapcsolatban. Vásároltam egy GTS 450 vga-t. Hogy biztosra menjek a kártya cserével együtt telepítettem egy új Win7-oprendszert is.De sajna ha elindítom a játékot csak egy kis ablakban hajlandó futni bármit is csinálok. De ha rákattintok ismét visszalép normál teljesképernyõs módba, és 2-mp múlva ismét kilép a kis ablakos módba.A Vga driver a legújabb.Elõtte ugyancsak Geforce kártyám volt egy GTS 250. Ennél a kártyánál nem volt semmiféle problémám. Hát sajna nem értem mi lehet a probléma.

StarTrek Forever

shaddam
Ó jee 10 font lesz a vietnam kieg, így futja majd mellé a red dead redemptionos zombi dlc-re is.Kíváncsi vagyok melyiket fogom jobbnak találni ár/érték arányban.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Beers
Ja, elõ is rendeltem!

Ban-t kapsz,de nagy általánosságban le szoktuk venni,akirõl feltételezzük,hogy nem csal...Guid ban,tehát az EA kulcsod érinti,nem csoda ha nem tudsz belépni.

[IRAM] leader

De csak kick vagy Bannoljátok is?

Mert itt már a régi 50-s katonával se tudtam a szerverre belépni.

Mind1 -1 szerver.
Ha úgy van beállítva az admin-progi,simán kidob magától is.
Nálunk pl. ha 5 percen belül megölsz 20 embert,már repülsz is,admin ide vagy oda..<#zavart1><#eplus2>

[IRAM] leader

Csináltam egy új katonát miután a másikkal már elértem az 50-es szintet, gondoltam játszogatok alap feggyverekkel, magnum ammo nélkül mire jutok. Illetve tiszta lappal milyen statot hozok össze.

Hát erre a az egyik szerveren pár kör után:
Admin-kill és permanens Kick/Ban.
A PunkBusterre hivatkozva ill. Hacking/Cheating. heeeeeeeee??????<#wilting>

Biztos nem tetszett az admin-nak, hogy lelõttem a 3. szintû katonámmal.
Tipikus wh-s stat.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Drang

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

SZEG007
ha fröccsen a vére az semmit se jelent a találatjelzönek kell fölvillannia

TDC Geronimo
Addig jó lesz, amíg meg nem unom a 2 órányi zenét benne, utána kuka :d

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

A legújabb faszagyerek.

Egyébként ilyennel találkoztatok már: rálövök a faszira (M-24), látom, hogy fröccsen a vére, majd ráküldök még két 0.45 ACP-t de fel sem veszi, majd lelõ engem?! És mindez HC-n!

JohnConnor
A hibák nem változnak, és ez itt a fõ probléma.. 😞

\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!

JohnConnor
Egyébként nem feltétlen csak a memóricímzés miatt jó a 64-bites rendszer. Mivel az ezt támogató cpu-k 64-bit mellet optimalizáltabban (gyorsabban) mûködnek. A BC2 mellett a háttérben futó programok DirectX, hang és vga driver optimalizáltabban tud mûködni, tehát elviekben az egész játék jobban "kellene", hogy menjen. Én a BC2 bugok-tól eltekintenék.Se több se kevesebb nincs mint 32-biten.

\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!

lehet hogy szentimentális vagyok, de én reménykedek a vietnam sikerességében 😄

-tRs-Landor

The Protector
Hy.Nem tudom mikor jön a vietnam kieg de semmit sem tudok róla.Lenne pár kérdésem.
1.Mennyire lesz hosszú a kieg?VAgy mire lehet számítani?Ez egy olyan kieg mintha a bad company 2 egy újabb része lenne(tartalomra és hosszúságra)
2.Most ez egy történelmi eseményeken alapuló sztori lesz vagy a bad company 2 ben megismert társaság kerül vietnamba harolni a jelen körülményei közt.
3.Ha megvenném csak a kieget warez gamera akkor tudnék multizni?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

mackosajt
Mintha megcsappant volna némileg a fejlécben található szerverek száma.
Elnézve a kihasználtságot, sajnos még ez is soknak tûnik.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

akkor most térjünk vissza a bc2 témához

-tRs-Landor

sith7
Nekem is 64 bites win7 van fenn, és nem akadt, nem lépett ki egyszer sem

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

kigyi
Mert már 2% számítógépet vásárolt, a többi menõzésbõl feltolta a kiöregedett vasra a win7-et, hogy legalább már az oprendszer megegye reggelire a gépet.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Itt egy szép crash statisztika topik, nem is feltûnõ, hogy a 98%-nak win7-e van...
Hmmm, megpróbálok valamit majd a vírusirtómmal... köszi az ötleteket 😊

Amúgy nagyon tetszik a játék, nem is értem, hogy eddig hogy kerülhette el a figyelmemet 😊 Végre nem az az agyatlan lövöldözés orrba-szájba, hanem bizony taktikázni is kell.

MR ME
levontuk h még mindig a vistát használod amirõl a userek 90% tudja h fos és érdemes átváltani win7re

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

mackosajt
Maradi vagy. 😄

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Remélem most minden féleszû beírja hogy nála minden fasza 😄 Hajrá, tényleg, senki se maradjon ki.
Én se!
Nekem vista 32bit van, Q9300, 4gb ram, 4870 1gb, és minden tökéletes. Lehet levonni a konklúziókat.
MR ME
nekem nincs semmi ilyen problémám win7 64bit alatt...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

64 bites win 7-em van és nem laggol a játék, nem akad és nem lép ki. q6600 2,4ghz, hd4890, 4gb ram.

mackosajt
Szoktál te egyáltalán játszani passziánszon kívül mással is? 😄

Elég végignézned ezen a topikon, az összes kilépeget meg lagol, meg akad jellegû probléma mind win7 tulajnál van...

Másrészt meg nincs az a játék, ami 1-2GB-nál több ramot használ, hacsak nem azért, mert szarul van megírva. Szóval pont felesleges a 64bit, ez nem az a terület amihez kell.
tobias88
"4GB-nál még felesleges. Abból majdnem az egészet kihasználja a 32bit, és cserébe nem hozol be két raklapnyi új bugot a 64 bit miatt..."

5gb mivel ott a vga + 64 biten sincsenek bugok, elõbb járj utána, mielõtt beszélsz <#fejvakaras>
JELENLEG van bugja. Jó a Win7 64bit, nekem sincs vele semmi bajom. A 800MB, amit elbukik jól jöhet még valamire. Valami más lesz. Pl. vírusirtó, mint a bölcs elõttem szóló mondá. Van játék ami nem nagyon szereti bizonyára, de hát azokkal ki a franc játszik már. Tudom, mindenki szeretne nosztalgiázni, de aztán mégis az újakkal nyomja.

Adott esetben gond lehet a legfrissebb driver is, elõferdül, hogy a régi stabilabb, lásd amikor az nVidia megfõzte egyes kártyáit. LOOOOL. Aztán gyorsan upgradelte a peccset. Halottnak a csók, akinél már elfõtt a kari...

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

MR ME
mellette ottvan egy gigás vga, annyira nem felesleges...

Semmi gond,a víruskeresõd csinálja az egészet.
(valaki majd ellenõrizze már,nem írtam-e valami csúnyát,mert azt már tudom,hogy a f@szt azt kimodolják...nekem)

[IRAM] leader

4GB-nál még felesleges. Abból majdnem az egészet kihasználja a 32bit, és cserébe nem hozol be két raklapnyi új bugot a 64 bit miatt...