51658
-
#42324 "players seem to be losing their unlocks and rank progression, the stats are however logged on our side which means that no rank progressions or unlocks will be lost.
It also means that whatever stats you achieve in your current game, will be added to your stats after a few hours." -
#42323 igen, mostanság ez előfordul, én egy pár napig inkább hagyom, hogy megcsináljanak mindent, aztán majd game... -
#42322 A jó qrva anyjukat most már tényleg
Elegem van beléle ,hogy hol számolja a statokat,hol nem számolja
Próbálám begyűjteni a badge-eket (konkrétan a minden fegyó bronzra), 2 assault fegyó hiányzik (F2000 és az AN).Ma már 3-szor lett meg, de mire kiléptem a játékból befehéredett minden (Magyarul eltűnt a stat),és mire kiléptem-visszaléptem,már a játék előtti állapot volt. Tehát amit megszereztem,az ment a lecsóba. Csinálhatnának már valamit, mert ez elég frusztráló. -
#42321 Privit küldtem. -
#42320 Oké kösz... ahogy elnézem más most nem igen jön ki, szóval aki először ír megkapja ezt a kódot... -
#42319 kell, mivel a vietnam csak egy kis kiegészítő (de rohadtul hangulatos) -
#42318 Még szép. -
#42317 Sziasztok,
Bocsa a hülye kérdésért, de EA-től kaptam egy kis ingyen manit születésnapomra, és elakartam költeni EA storeban, amikor megakadt a szemem a BFBC2 Vietnamon... Nos, azt szeretném tudni, hogy kell-e az alap BFBC2 ahhoz, hogy tudjak játszani a Vietnammal? -
bzsoli #42316 Siker!
Ott volt, a code aktiválása hiányzott. Mivel ahogy írtam is, STEAM-en vásároltam, azt hittem, nem kell ilyesmi.
Köszönöm!
zsolti -
RoboGoD #42315 Ez integrált videókártyával van és biztos valami minimum rendszer.
Itt a közelítő infó: Power Supply Calculator -
eugabesz #42314 Jobb gomb,de csak ha be van téve a perk. a gunnernak,(másodlagos fegyver) -
eugabesz #42313 A heli ha 300 m-en belül van és a cél közelében tartod a heli célzókáját...képes csutkára sebezni a tankot,igaz nem viszi el,csak ha már sérült... -
eugabesz #42312 Hát,szemétláda az ilyen,de azért pontosítanék kicsit (bár a lényegen nem változtat)...nem a battlefield szerver dobta ki és nem most,de a többi stimmel... -
#42311 ja lol ezt nem tudtam :( és meik gomb az? mert nem a 2. egérgomb :D -
#42310 játékban . ott lesz Assault Engineed Medic Recon -
#42309 Persze, a gunner tudja masodlagoskent, -
#42308 Trace dartot lehet lőni helivel? és a Heli rakétája is követi? -
bzsoli #42307 STEAM-n vásároltam az alapjátékot és a kiegészítőt is. A menüben beírtam a "redeem code" menüpontban a kódot, el is fogadta. Na most akkor ezt követően kell csinálnom azt amit te mondasz!? Már játékban kell lennem, vagy még előtte a menüben? -
#42306 Srácok azt magyarázzátok mar el nekem hogy 2 heli csatazik es aki ellenem van heli egyszeruen minden raketat halal pontosan ram lott egyszerre .. mikozben mozogtam a helivel rendesen... az hogy van? -
imigreen #42305 nem kell ehhez kiöregedni, alapjáraton idegesítő ha szembetalálod magad egy medic-kel el is találod párszor(fejét is), de már a pisztolyod is kifogyott, ő meg csak nyomja a gombot és hadonászik a fegyverrel még egy darabig és véged:@@ -
#42304 Sztem ilyen sebzes kene az alapjatekba is, akkor nem hc-znek en se. Ez a vietnam pont jo normalon. Jo a hitreg, nem kell egy tar senkibe, viszont a hc hatranyai (sniperek, robbanoszer) nincsenek meg. A tobbi hulyeseg (spot, killcam, stb) meg kikapcsolhato. -
#42303 anyuci megvette a bc2-t ő meg elb*ssza... -
#42302 Ma hajitotta ki az egyik BF.hu-s szerver. -
#42301 ..idióta úgykell neki.. -
#42300 Erdekes hogy a bf.hu szerver kirakta:D -
Borg #42299 Dehogy, az unokaöccsének a kistestvére járt nála, és ő csítelt a gépén. Ahogy az lenni szokott. -
Ez nem az a Barack Osama aki ide irogatott?:D -
#42297 A játék betöltésekor lehet kiválasztani,mikor a cast-okat nézed. Ott lesz leagalul. -
BAk3R #42296 Na EA store-ban 7.27 euró a Vietnam, nem tudom, hogy behúzzam-e vagy várjak a holnapi steam akcióra. -
bzsoli #42295 Sziasztok!
Kérhetem a segítségetek!? A BC2-höz megvásárolható a SPECACT Kit Upgrade csomag, meg is vettem, de nem igazán látom, hogy a játékban ez megjelent volna. Hogy működik ez!? Ha megvásároltam utána, egyből ki tudnám választani pl az új fegyverek egyikét, vagy valamit még állítanom kell a játékban!? Multiznék, ott használnám.
Előre is köszönöm a segítséget!
Zsolti -
#42294 asszem az 5-ös gomb camper pajtás
vagy 6? -
#42293 tankot követtem és kaptam kicket: baserape :D pedig már rég lejött bázistól és körülötte futkároztam,hogy ne lőjön le. -
BonBon #42292 Hogy lehet felvenni a vietnamban a mortart?
Nekem nem jelenik meg. -
#42291 AMD x2 7850 BE 9600GT tökéletesen viszi nálam -
#42290 ühüm.
-
#42289 a phenom2-ben van l3 cache, az athlon2-ben nincs (9xx és 6xx széria) -
Cat 02 #42288 Intel i3 2,2ghz, 3 GB DDR3 ram, Gforce GT335M -
Borg #42287 Régen nem kellett pöcsölni ilyenekkel, hogy balansz, meg sebzés, meg hitreg... megvártuk a 18 órát, aztán 28.8as modemen is faszán ment egész éjjel az első battlefield (amit még tribesnek hívtak).
Landornak van igaza, kiöregedtünk, és a faszom se akar már alkalmazkodni ilyen új trendekhez :) Ha eltalálom haljon meg egyből, aztán kész. -
#42286 :D köszi :D -
#42285 Ujra vegleteket irsz.
1 tar egy emberbe is szar persze.
Balanszolt jatekmenet es sebzesek a legjobbak.
Azert is irtam par jatekot lentebb, ahol aranylag jol eltalaltak az aranyokat sztem.