Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
ok mégse lesz semmi 😄

"The post from EA_Velocity was a misunderstanding by his part.

I apologize if there was any inconvenience caused by this. "

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Továbbá: "-Would also encorange you to check EA Store on Friday 26th November for another Battlefield exclusive." Egyelõre semmi sincs fent.

totál igaz...nekem nem jönnek be azok a szerók ahol kb minden tiltva van , ha pl sniper fegyót szerettem volna kiütni tuti bemákoltam valami no sniper servert.Úgyan így voltam a CG-páncéltörõvel is. a DICE azért csinálta ilyenre a játékot hogy mindenki játszhasson a neki megfelelõ karakterrel, namost pl Xbox-on nincsennek ilyen minuszba modolt szerók.......

[CODMW2,CODBO,BF2142,BFBC2,MOHOA] Barack Osama

TDC Geronimo
Állat új vietnam háttér a blogon.

Az nem létezik...

[IRAM] leader

Nem akarom nyalni a cBc seggét de: jópárszor voltam a szerverükön, pont 1 hete nagyonjót játszottunk ellenük/velük, de basecampot nem láttam. Hozzátenném, hogy útálom a bc-t, de arról lehet tenni. "nincs szabály" is egy szabály. Sznájperkedés kb. egyszinten van a basecamp-el, igazából egyik sem vesz részt a játékba. Mindenfelé divat lett a "no CG/RPG na, puff, ez ám egy zsidó szabály 😊 Összeségébe ezek az agyonszabályzott szerverek semmire sem valók pl Iramon az iramos csóka múltkor BC-zett ezerrel. Ott mondjuk volt egy nagyon jó dolog, max 2 snipanigga lehetett. Ha nem tetszik nem kell ott játszani, ennyi.

http://zebra.nhely.hu/ Zebra Privát Szeméttelepe http://www.hulyesuttyok.nhely.hu/ Hülye Suttyók Szeméttelepe

Hamed
4 map ingyen, 4 fizetos. Igy mar nem olyan necces az a 4 rugo. Ha nem basszak el akkor hosszu ido ota az elso piros pont a dice-nak. Bar en most erre az ingyenes bf-re vagyok kivancsi, lesz benne repulo. BF2 nalam kimaradt a wow miatt, de az elejen jatszottam par hetet es nagyon bejott a repkedes.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

MR ME
viatnamos az kieg lesz jópénzért, de jön 4 új map vmikor mostanság

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Az IRAM helyére is betehetted volna..mintha kértem volna,hogy vedd ki a listából<#felkialtas>

[IRAM] leader

fent vagytok

-tRs-Landor

zotya10002
Akkor nem is rakom fel:-(Hanem megvárom az ápdétest:-)

Köszi

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

cars1dA
Nem sajnos.

xfire:palamx518 [email protected]+460SLI inkább támadj, mint védekezz ;>

Nem jártam már megint erre vagy fél éve, mi van most a teritéken? Valami új Vietnamos map pack ha jól látom?

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

zotya10002
De új mapot nem?

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

cars1dA
Van kb 5-6 test server, az összesen atacama megy cq-ban, de kitudod próbálni

xfire:palamx518 [email protected]+460SLI inkább támadj, mint védekezz ;>

zotya10002
Azt hittem legalább hét végére az új mapokon hentelhetünk:-(

Ha telepítem eztakkor ki tom próbálni?

MR ME
náluk ez a játék, nincs szabály...nem is megy oda értelmes ember 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Van egy-két érdekes alak ott...

mini Chernobyl...

ILLNeo
Egyszer voltam fent ezen a serveren, és utoljára. Körülbelül 2 perc alatt minden pontot elfoglaltak CQban, ami önmagában egy tök jó dolog hiszen szépen összejátszottam. De amikor bejöttek az elsõleges táborba 4 engineer meg 4 medic tankokkal és helikopterrel és születés után egybõl kaptuk a fejest vagy tanklöveget. (Volt olyan, hogy úgy születtem meg, hogy oda ahova rakott a pályán 4 ellenfél állt közvetlenül mellettem) Ekkor mondta, hogy ide többet biztosan nem jövök, mert nekem ez nem játék.

Az ellenfél csapatába mindenki =cBc= volt. Gondolom jókat röhögtetek egymás között.

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

koschwarz
minek legyen kint? a kutya sem megy oda, hogy a base-en hátba késeljék. ja nem, azt ti más szerverén csináljátok...<#fejvakaras>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Nem akarok álatlánosítani,nem Rólad beszélek, de egy kicsit megválogathatnátok a klántársaitokat, addig nálam ez él... CBC = Base Reap
ui.: i'm sorry, but that's it...

mini Chernobyl...

LEGEND elcserélte borra<#wow3><#zavart1>

provocator

Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!

provocator
Mi az oka,hogy a mi szerverünk (=cBc=) nem látható fent???<#conf>
=cBc=

Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!

lolSL
menüben lesz új zene

Beers
nem kötelezõ...

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

ezeknek télleg van pofájuk pénzt kérni 8 fegyverért 4 pályáért,meg 2 jármûért???van bõr a képükön mit ne mondjak.....

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

zotya10002
Sziasztok!

Most akkor holnap jön a map pack 7?

Ezt hogy a túróba lehet megnézni?

Drang

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

nandorb

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

tarti19
Regisztrált játék esetén az ea supportot kell felkeresned. Esetleg ea downloader használata esetén a már beregisztrált játékokat automatikusan felsorakoztatja az ea profilodban, így ott is megnézheted a telepítõ kódot.

Nohab
Azt az e-mail címet kell oda beírni, amelyikre regisztráltál legelõször. Lehet, hogy csak elírtad. Ha nem emlékszel rá, akkor nincs mit csinálnod.
adam46
És nem emlékszel milyen e-mail címen regisztráltál elsõnek? Mert akkor gondolom lehetne kérni jelszó emlékeztetõt...
akárhogy próbálom ez a buzi azt irja hogy blalbalba arledy use és ne mengedi mert 1 kis köcsög és nem tok ujra regizni a játékba
eredeti nem nem tudtam de nem enged ujra regizni mert izé azt irja hogy van máõr ien cuccos meg van a kis füzet és az eredeti kulcs is
JohnConnor
Most lehet, hogy én vagyok hülye, de ha feltelepíted a játékot, bármikor csinálhatsz magadnak új accountot. Egy eredeti játék alatt az összes accountal be lehet jelentkezni, vagy újat készíteni.
Ha meg nincs meg a kód... <#puszi> másnak meséld be ezt a dumát.. olyan nincs, hogy elhagyod a tokból a kis könyvet...<#vigyor2> vagy ha igen <#zavart2> akkor így jártál...

\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!

adam46
Gyújtsd meg. Az mindig beválik. <#eljen>
unscrupulousp
ki kell dobnod a kukába 😄

http://desertcombat.bplaced.net/

Hali lécc segítsetek régen megvettem a játékot és elfelejtettem az egész cuccomat és nem tom mit csináylak mert igy nem tok multizni lécci segítsetek ha tudtok !!!
Ulvar
De kiestem a ritmusból jó rég toltam rendesen.

Ezek a Kitek amik PC használóknak nem voltak elérhetõk már elérhetõek lettek?

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Running
Elég rattyanat hogy megint mindkét fél egy kupac fegyverbõl válogathat. Bf2-es verzió valahogy kiforrottabb volt. Tudom játék, de akkor is...

TDC Geronimo
mondtak*

TDC Geronimo
4 mapot mondta, de én itt ötöt látok :o

Carloska
megért felrakni az új patch et van 1 ranked server 1 játékossal 😄 😄 😄

[UNQL]Echo
hopp látom volt már a hir. sry

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

[UNQL]Echo
Március elején kiselõadás lesz:

BF3 okosság

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

Beers
Akkor ezután csak a gh-t nyomod? 😄

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Metalmilitiakid
nekem lenne egy eladó, megbeszélhetjük, írj privátot

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

MR ME
2.4Gb
az is szép 😄