Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MR ME
ja értem

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Nem. Öntöltõ avagy félautomata.

Az egylövetû azt jelenti, hogy minden lövés után újra kell tölteni a fegyvert. Nincs benne tár vagy bármi ami több töltényt tudna tárolni.

nandorb
8golyo van...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Doomista
Azt hiszem 5 töltényt tud tárolni, és egyenként lehet lõni, az már rajtad függ hogy beleadod 5 mp alatt azt az egy tárat az ellenfélbe vagy szépen lassan megpróbálod 2 tölténybõl headshotolni.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

MR ME
a garand nem egylövetû?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

nandorb
De van az egyloveses shootgunnok ha jo netted van geped... Akkor 1loves 1kill.

Egylövetû puska megint csak nincs a játékban (mint ahogy kispisztoly sem), szerintem te az ismétlõre gondolsz.

Black Ghost
Ha akarod HUN TS-n elmagyarázom.
Szoba neve: SG.hu fórumosok Bad Company 2 (HC)
tarti19
Errõl olvastam, csak akkor úgy tûnik, hogy csak bizonyos elemeket emeltek a játékba, persze megértem, hiszen nehéz lenne olyan szimulációkat lemodellezni, ami talán az egyik legnehezebb a külsõ s környezeti tényezõk miatt.

#39912 Egylövetûre gondoltam.

nincs is

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Tudtommal .22-es pisztoly nincs a játékban.

Hamed
M95-nek imadom a hangjat, de ezen kivul a legszarabb csipa a jatekban. Lassan emel vallhoz, ket loves kozott ezzel kell a legtobbet varni es ezzel a leghosszabb a tarazas. Ja es magnum ammo kell ehhez is hc-n hogy testlovestol is fekudjenek.

VSS, M24, GOL ezek sztem a legjobbak. SVU rug mint egy lo, SV98-nak sztem szar a celkeresztje, T88 meg hangos es gyenge.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Metalmilitiakid
az sem automatikus, hanem automata, valamint a többi csipa sem manuális hanem bolt-action vagy félautomata, manuális azt jelenti, hogy te kezeled, automatikus azt jelenti, hogy magától céloz és lõ

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

VSS😄
Metalmilitiakid
milyen a nem manuális (automatikus) csipa?? 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

lehet h tudod, de ha nem akkor szólok h a játék számol ballisztikát!
tehát ha egy távoli célpontra lõsz akkor fölé kell lõnöd h eltaláld.
marha izgalmas mikor már az elsõ és a második pont között van a HS 😄D
sziasztok!
nézegettem a batlefield veterán "izét", de sajnos nem igazán értem h mi is a konkrét feltétel mert nem beszélek angolul. az oldal fordításból meg vmi sületlenség lett. tudna vki segíteni? annyi átjött h talán rendelkeznem kell 2 batlefield játékkal, ez stím ha számit a 2142.
tök jó lenne ha tudnátok segíteni mert játék közben kezembe került az az M1-es rifle és marhára tetszett. elõre is köszönöm a segitséget
vagy lefizeti az ellent hogy hajoljon bele

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

SötétBarom
Kispisztoly?

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

kp?

tarti19
Értem, noha a fejlövés egy másik külön érdekessége a játéknak😛 Számomra rejtély, hogy tudok kp-val több fejest leosztani mint egy manuális csipával😄

Doomista
úgy persze hogy nem lövöd le vele az ellenfélt ha a mikropöcsére vagy a golyóira célzol! a fejére kell, az 1 lövés lesz!

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

tarti19
Szervusztok, olyan kérdésem lenne mely a sniper részleget érinti, azon belül is az M95-ös mesterlövés fegyvert. Alapvetõen ez nem 1 lövés/1 kill lenne olyan jó 1,5Km-ig? Nagyon zavar, hogy az SVU-val könnyebb megölni az ellenfelet, holott az jóval gyengébb a fent mellett fegyevehez képest.

Én se kérdeztem,mid eladó....

[IRAM] leader

Én...szeretném...de kicsit megakadtam.

[IRAM] leader

off
Kicsit szerényebben &/ több tisztelettel nem lehetne? Ekkora orcával nem leszel itt hosszú életû.

te hekkeled az oldalt meg a ts-t, vagy tõled független okok miatt nem megy?

NaGYON ha bar nem kerdezte senki toled foleg... en hgy mit jelent .. :d
nandorb
A gond az hogy a Medal of Honor akkora mocsok jatek szar,grafika egyebek,meg kill cam sincs. Keves fegyver+no recoilos fegyverekkel. Ami meg a legjobb senki sem cserelne egy BC2-ert ami szint ugy bugos de meg mindig tobben jatszak mint a MOH-t.

A szarkazmus az a szarkákat üldözõk kicsiny csoportja,bár az is megoszlik,van aki az üzemi szarkákat üldözi,van aki csak a természetben hál' Istennek egyre kevesebb,ritkán elõforduló fekete-fehér tollazatban díszlõ madárfajtát...remélem kielégítõ volt a válasz.<#hehe>

[IRAM] leader

.ok ertem ..es teged nem erdekel a dolog >>biznis ?? 😊
semmi bajom, csak rávilágítottam neked arra hogy Beers mire gondolt ;}

-tRs-Landor

Tudom Utana neztem ..es akor ? kerdeztem hgy mi baja van ..evel mi roszat tetem ? ;?
Doomista
bármit megtehet, õ itt a vezír. <#smile><#smile><#smile><#smile><#smile>

Neked meg mi a bajod .. ?? hmm ?
szarkazmus ;>

-tRs-Landor

Van Bfc2 ...vagy medal of honor - ra gonolsz ?

Beers
azt én is cserélném....

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

zooleeh
De van csak meg nem hivatalos ..602574-es. en letoltottem ,itt valaki belinkelte. Mukodik ,csak osszesen 6 szervert lattam,de uresek voltak

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

Aha,szerintem is azért nem látja..kíváncsi leszek,meddig húzzák még<#nemtudom><#hehe><#nezze>

[IRAM] leader

MR ME
nincs is még új patch...

Medal of Honor -t cserelnek battlefield badcompany 2 ra ...bodorandre634gmail.com
zooleeh
Sziasztok feltelepitettem az uj patch-et de nem latom sehol az uj map-okat,gondoltam kiprobalom de seholl semmi<#shakehead>

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

Hastings...(L) O.O :d

hú.. Hastings.. Beers szavaival élve, már csak ez egy map miatt is érdemes lesz 😄

-tRs-Landor

TDC Geronimo
Úgy néz ki 5 map lesz a vietnamba és visszatér egy régi map is, az operation hastings a sima vietnamból <#finom>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Doomista
Nekem aztán mind1, hogy kinek tetszik és kinek nem, nem kötöm rá az orrom...szerintem jó féle, de háttérképnek nem rakom ki.

Nekem sem tetszik,többek közt.<#gonosz3>

[IRAM] leader

Nem töltöm le, mert nincs 1920x1200 <#schmoll2> (na jó, meg mert szar)
<#eljen> már mióta vártam! berakom melóhelyen háttérnek 😄

-tRs-Landor