Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Az egylövetû azt jelenti, hogy minden lövés után újra kell tölteni a fegyvert. Nincs benne tár vagy bármi ami több töltényt tudna tárolni.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
#39912 Egylövetûre gondoltam.
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
VSS, M24, GOL ezek sztem a legjobbak. SVU rug mint egy lo, SV98-nak sztem szar a celkeresztje, T88 meg hangos es gyenge.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
tehát ha egy távoli célpontra lõsz akkor fölé kell lõnöd h eltaláld.
marha izgalmas mikor már az elsõ és a második pont között van a HS 😄D
nézegettem a batlefield veterán "izét", de sajnos nem igazán értem h mi is a konkrét feltétel mert nem beszélek angolul. az oldal fordításból meg vmi sületlenség lett. tudna vki segíteni? annyi átjött h talán rendelkeznem kell 2 batlefield játékkal, ez stím ha számit a 2142.
tök jó lenne ha tudnátok segíteni mert játék közben kezembe került az az M1-es rifle és marhára tetszett. elõre is köszönöm a segitséget
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
[IRAM] leader
[IRAM] leader
Kicsit szerényebben &/ több tisztelettel nem lehetne? Ekkora orcával nem leszel itt hosszú életû.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
[IRAM] leader
-tRs-Landor
-tRs-Landor
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit
[IRAM] leader
Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit
-tRs-Landor

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
[IRAM] leader
-tRs-Landor