51658
  • nandorb
    De csak 5000-es a varolista kell neki 3ora mire befrissiti, nehez rajutni arra a listara.
  • Holdpro
    Gyenge az angolom ez az oldal már nem frissít többet ?

Statom
  • nandorb
    mond el a gondod majd mond vki. ra vmit. ha tud.
  • False
    van nekünk itt kéznél valami mikrofonbajnokunk? mármint aki jobban vágja a hardware-sofware-t mint én,mert akkor volna hozzá pár kérdésem
  • Hassel606
    Én ezért vettem meg a Vietnamot, ott nincs akkora gáz. Az alap nálam élvezhetettlen, akkora a pingem...
  • nandorb
    vhogy karacsony ota megy a stat oldal...
  • Metalmilitiakid
    na elviekben összeállt a kép, x4 955 phenom és gigabyte lap
  • Romel
    Nem értem miért van mostanában 999-es pingem. Kb. karácsony óta nem tudok játszani semmilyen szerveren sem, mert egyszerűen laggolok végig. Nektek is ilyen szar? Mi a f@sz van ezzel a játékkal, hogy állandóan van valami központi nyűgje?
  • KaBuTo666
    Persze, csak az a helyzet hogy a heli nagyon vonzza az embereket, zuhanásban lévő heli még jobban, engineerek kedvence a heli, lehet rajta gyakorolni a jó rakéta célzást meg a tracert is előszeretettel használják (ez ellen a jó a füst), na meg akik a közelben vannak azok nagyon akarják az egyszerű killt :D Ez jellemező nagyon a valparaiso pályára. Ott általában a víz felett is köröz a heli, és ha ott lövik ki akkor megpróbálnak kiúszni az arcok, és a vízben lévő úszóbajnokokat is előszeretettel halásszák :D
  • Renjike
    aimbot az a te szinted :D

aúgy ha leérsz épségben és nem kezdő vagy le lehet darálni őket gondolom nem egymás melett jönnek szabályosan 2 méterrel :D meg vannak ott mások is
  • KaBuTo666
    Aimbot a levegőből is megoldaná :D
  • byzhouse
    ügyes vagy lelövöd az összeset :D
  • KaBuTo666
    Félreértesz...látják már azt is hogy ha kiszállsz a heliből és zuhansz, így odamennek ahova zuhansz, akármikor nyitod ki az ejtőernyőt...persze ha azonnal kinyitod nagy magasságból, kilőnek a levegőből is.
  • eugabesz
    Komolyan mondom...nagy bajban vagytok.Járjatok fel közösségi helyekre,legye az TS,vagy Mumble,vagy akármi,nem harapnak ott az emberek!
    Az ilyen dolgokat alapból el lehetne kerülni...mindenki csak kockul magának oszt jól van...ajjajjaj
    Nem tudod az ernyőt kinyitni és végigtolod 20-as rangig,nem tudod,hogyan kapcsold be a zenét..a legtöbb Magyar klán szívesen befogad játékosokat,nem csak profikat ,meg aztán hozzánk is járnak fel ts-re olyanok akik csak szeretik,ha tudnak szólni a játékostársakhioz,nem rögtön klánosdit akarnak játszani.
    A mi ts-ünk is nyitott pl.,szívesen látunk bárkit,ha nem tudsz bemenni egy lezárt szobába,hát nem,de ott vagy,csapódik hozzád más is,aki pl. IRAM-on játszik,beszéltek,kommunikáltok,sokkal jobban telik az idő,élvezetesebb a játék.Szerintem megéri.
    Persze az alap viselkedési noprmát azt be kell tartani,de szerintem nem akkora kihívás,hogy ne lehetne véghezvinni.
  • byzhouse
    elején zuhansz és a végén nyitod ki :D
  • KaBuTo666
    Néha az a jobb megoldás mint hogy 4 ember szarrá lőjön mire leérsz :D
    Nem egy fasza érzés látni mikor ejtőernyőzöl le és már látod hogy 4 ellenfél megy feléd...:D
  • eugabesz
    Te ezt most komolyan kérdezted?
    Akkor eddig ha leugrottál heliből...placcssss...
  • BAk3R
    te előrébb vagy már a kódot illetően?
  • zotya10002
    Legalább külön számolhatná nem?
  • zotya10002
    Nekem nem szól:-)
  • eugabesz
    Mivel a vijetnám egy KIEGÉSZÍTŐ-je a BFBC2-nek,szerinted hová számolná?
  • eugabesz
    Nem iszom,nem ment az admin-progi,nincs már ott.Perm.ban.
    Köszi hogy szóltál!
  • HUN BECSEHELY
    Aha,szól.Amugy nekem is számolja.
  • zotya10002
    Sziasztok!!

Nektek szólnak a zenék a járművekben??:-)Mert egy videón láttam hogy ment a zene!

A másik hogy nekem miért a bbc2 rangomat számolja miközben vietnámot tolom?
  • HUN BECSEHELY
    THX
  • Renjike
    space
  • byzhouse
    lvl20-on illendő lenne tudni nem? :D
  • Landor
    megvan persze, majd kereslek!
  • HUN BECSEHELY
    Melyik gomb az Ernyö?
  • bency
    Szavaztam.
  • TDC Geronimo
    Neked most megvan vietnam vagy mivan? Senkivel se tudok PCn már BFezni így ott nem is tolom már...
  • BAk3R
    kösz de már megoldottam. support oldalon sikerült regelnem, aztán visszamentem a store-ba és checkout-nál már nem kérte, hogy erősítsem meg az email címem, úgyhogy elvileg meg is vettem. de ez az EA oldalhálózat nekem totál átláthatatlan, nem tudom hol tudok utánanézni a dolognak. ha meg megnézem a profilomon a rendeléseket akkor nincs ott semmi.
  • lolSL
    angol kiosztás szerinti shift+2-vel tudsz @-ot írni valószínüleg.
  • determinator
    Ha kijózanodtak az iram adminjai, akkor legyenek szívesek feljönni, mert elszabadult egy érdekes egyén.
  • BAk3R
    én ebbe az EA store-ba regisztrálni sem tudok, verify email address, aztán nem lehet a mezőbe @-ot írni, faq-ban meg semmi. meg ezt az EA download managert ugye nem kell leszednem meg feltennem? csak egy vietnam kód kell, ez minden.
  • DummyBoy
    Köszönöm :)

Jó itt lenni :)
  • Landor
    Üdv a fedélzeten Dummy! :)
  • Bence94
    igen ott és még csak egy tájékoztató mailt kaptam, hogy megvettem.
  • DummyBoy
    Üdv All!

A béta alatt meg lehetett azt oldani, hogy lövéskor alapból spotoljak is ...

Most megvettem a ,gamet és van pár kérdésem:

1- működik ez most is?
    2- nem számít csalásnak?
    3- hogyan?
  • gilaba
    Az Ea storen vetted?