Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Elõfordulhat hogy korábban kijön? Most rendeltem elõ csak azért kérdezem hogy ne érjen meglepetés 😄.
És más verzióról nem is volt szó, csak hogy dobozban kód aztán mehetsz utadra ugye?
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
As the title says, there is an update coming for the PC platform and it contains multiple changes to the game.
This update is in preparation for Map Pack 7 and Battlefield: Bad Company 2 Vietnam which is why the update will be approximately 2,6 GB in size. some of the fixes for the Xbox 360 were already rolled out in the previous PC patch. To see a full description, click here.
PC players might encounter some temporary outages or suffer from lag during the server updates (between GMT 08:00 2010-11-30 and GMT 08:01 2010-12-01).
Also make sure you run PBsetup.exe after updating to the latest version of the game.
www.evenbalance.com
How to get the game client updated
* If you are using Steam: the Steam client will automatically begin updating your game client once Oct 29th, 6:00 AM (GMT) has passed by.
* If you are non-Steam user : then the game’s online updater will find the version online at the same hour and ask you to patch.
* If you are not using Steam: You can get a manual patch from several places...
*Links will be posted shortly
- The main EA CDN:
- Here's a mirror in Australia:
- And here's a mirror in Croatia: (requires you to create an account first)
- And a mirror via Fileplay.net:
Here is a complete list of all the fixes for PC in this update:
- Acog and Red dot scope now equippable on MK-14 and G3.
- Fixed an issue where the Bullet Tracers wouldn't display
- Fixed an issue where Play Now wouldn't work
- Added Ticket Count for Conquest end of round.
- Added the server info to the objectives screen.
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
[IRAM] leader
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Megvettem itt a csak a kulcsot a játékhoz (http://keys4.me/)
Szerintetek átvertek engem?
Tegnap vettem este de ma írtak egy levelet hogy csak péntek vagy szombatra tudnak kulcsot küldeni szerintetek bebuktam vagy ez legális volt és tudok majd játszani?
Elõre is köszönöm a segítséget.
A játék várható magyarországi megjelenése: 2010. december 22.
amúgy megveszem. 😊.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
De mikor lesz már pc-re??Hivatalosan!!?Mit szarakodnak már?
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Esetleg pbsetup.exe futtatása.
Az elsõ problémánál a dokumentumok/bfbc2 mappát tedd a kivételek közzé a víruskeresõdnél - nem biztos, hogy segít, de korábban volt olyan probléma, hogy respawnoknál beolvasta a konfig fájlokat és néhány víruskeresõnél volt probléma.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Most azt csinálja (a kezdeti lagg megszûnése után), hogy egy pár percet enged játszani, majd egyszer csak befagy az egész, fehér képernyõ és kidob az asztalra:S
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Az mitõl lehet, hogy amikor belépek egy szerverre, akkor kb 1 percig hatalmas a pingem és az egész játék akad, majd utána megy rendesen? Elég idegesítõ, mert sok szerverrõl így ledob, amiatt, hogy túl nagy a pingem, viszont 1 perc lagg után visszaáll 100-150 közé a ping.
Köszi elõre is!
Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Hát én fel peccseltem a gamét!:-)Most csak 4-5 szeró van amin lehet tolni!
De marad így:-)
Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!
Ha minden jól megy, rábeszéltem az õsöket hogy megkapjam a vietnám kieget és a játékot is 😊
Valszeg nemsokára engem is láttok a harcszíntéren<#violent>#violent>
I met God. She's black
nincs TS-em, de ha neked megfelelne akkor skyp-on és xfire-on is elérhetõ vok imigreen néven
...ha ezek nem felelnek meg akkor megcsinálom a TS-t, bár elég macerás ahogy elnézem😄
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417