51658
  • BAk3R
    fu hát ennyire nem vágom a dolgokat, de egyébként nekem nem kékhalál volt, hanem megfagyott az egész, megállt.
  • darki81
    valami integrállt cucc, de régebben sosem volt semmi gond, most csak a processzor válltozott, annyi hogy q9300-at 9650-re cseréltem!
    Csak amikor ujraraktam a rendszert, akkor egy egész napig tudtam játszani, utánna már egyre többször jött ez elő, ez a kékhalál.
    Amikor a vietnamot is megvettem, órákat játszottam, most meg 10-20 perceket!
    Lehet hogy a bios frissités után elmúlik ez? Vagy lehet hogy nemkapna elég áramot amikor nagyon megterhelődik? Na de most lemegyek a szakemberekhez, és letesztelik az egészet, meg kimentettem a minidumpból a dmp fájlokat, abba van vmi a kékhalálról, csak nekem kínai
    Remélem jó lessz! Addig is további jó killelést mindenkinek
  • havast
    udv. regebben lattam, hogy vhol neten lehet kulcsot venni a jatekhoz, eleg olcson.

valaki tudna esetleg ilyet modani?
    nekem csak letoltokulcs kellene,dobozban,stb nem vagyok erintett..
    koszi elore is:)
  • BAk3R
    viszont ha nem realtek hangkártya + x64 rendszered van akkor passz.
  • BAk3R
    nekem úgy néz ki megoldódott, most nyomtam kb 1 órát egyhuzamban gond nélkül.
    ezt csináltam meg: http://www.overclock.net/11727864-post13.html
    szerintem próbáld ki te is!
  • darki81
    nekem ugyan ez!
    Milyen alaplapod meg processzorodvan?
  • steweee
    még nem próbáltam. ennek van single része is ?
  • Landor
    nem csak ott van ez.. ;(
  • False
    nincs keverőm, a másodikra azt tudom mondani hogy xp user vagyok,ott ilyesmire nincs szükség,ráadásul akármien tesztprogram alatt is ugyanazt produlkálja legyen az a winfos belső hangtesztere vagy bármimás

zomil: ezt én is szoktam tapasztalni, máshol is ez a helyzet,de vigasztaljon az hogy tegnap dragon+iram egy oldalon volt iram szerón,azt mégis buktuk,kicsit mérges is voltam, hogy ennyit a nagy klánokrol :D
  • Zomil
    Amugy kicsit zavar, h bf.hu-n általában a sok "pro" beáll az egyik csapatba igy ott a csapat 80%-a 50-es szintü, a másik-ba meg van kb. 1db 49-es a többi max 20 :S
    És természetesen, esély sincs befoglalni egy pontot sem, csak azt nézhetjük ahogy kijöve a bázisrol megölnek mindenkit :(
  • BAk3R
    Arra tud valaki valamit mondani, hogy kb fél óránként totál kifagy a multi, illetve a gép is? :S csak a reset segít...
  • V43 1105
    Szetero keverő kikapcs?
    TS vagy amit használtok rendszergazdaként való futtatása?
  • False
    egyik sem,se 64bit,se creativ nem játszik, sennheiser füles beépitett hangkártyával
  • DummyBoy
    Ugye nem valami Creative szar 64 bites rendszeren?

Ha igen, akkor hangkártya elad, ára elsöröz ...

Creative szarok 64 bites driverei tudnak többek közt ilyet prezentálni ...
  • Zomil
    akár valami hangdriver hiba is lehet, vagy csak a windows-ban valami beállitás el lett baszva :D
  • False
    virus?????? eredeti nod van fent plusz tűzfal...na mind1 holnap kiprobálom másnál a fülesem,hogy ott megy e,ha igen,akkor újrahuzom.....
  • Renjike
    ne válaszd ki rakétavetőnek az M2 Carl Gustavot . válassz inkább rpg-t vagy a nyomkövetős rakétát.
  • byzhouse
    jobb oldalt láthatod a jelzéseket
  • imigreen
    ...jah, probald meg mondjuk ugy h nem CG-ot viszel
  • rvn
    Honnan tudom, hogy meiylk HC szerver? Én azokon játszom, amik itt a forumon ki vannak bannerba rakva.
  • rvn
    Hát azokkal a fegyverekkel amit alapba kapok nem túlozottan könnyü, legalábbis nekem:)
  • Jaffa 2843
    lehet h tiltott fegyverrel születsz, és azért öl meg a szerver folyton
  • Nor3i
    EGYSZERUEN NEM ERTEM
    olyan mintha meghalnek de statba nem irja
  • eugabesz
    Akkor ajánlom a többi 4860 szeró valamelyikét...
  • eugabesz
    Kezdőnek mind ugyanolyan könnyű...
  • Metalmilitiakid
    Semmiképp sem csipa. Ajánlom az engit, vagy a medicet.
  • SzinesGeza
    Kezdd a medic-kel. (és ne HC szerveren)
  • rvn
    Egy kezdő multisnka mit javasoltok? Melyik kasztot könnyebb megtanulni?
  • Nor3i
    csak ezen a szeron csinalja
  • eugabesz
    ,beragadt egy gombod...controller,kormány,dzsoj..stb.
  • Metalmilitiakid
    Ja ez a csak egy vírus nekem is így indult. Kilőtte a mikrofont, meg a fülest. Utána lelőtte rá egy napra a DVD meghajtómat, de még a deamon tools ét is. Végül csak mélyformázással tűnt el a kedves.
  • Nor3i
    battlefield.hu szerverre felmegyek
    es 5mp kent respawnol tudja valaki hogy miert?
  • eugabesz
    Csak egy sima vírus,ami bekavar...védd a géped aktívabban :)
  • False
    nem továbbit hangot a mikrofonom :) bővebben,a skacok visszahallják tőlem magukat tsen,de ha direktbe beszélek,abbol max zörgés megy át,alaplapi hangkarival is ,meg a füles beépítetjével is, a windows-os teszt alatt meg szintén nem érzékel, de a csúszka az mászik felfelé magától,mintha érzékelne....ezért nem is igazán értem a jelenséget, mellesleg egyik pillanatról a másikra némultam el, nem volt földhöz csapkodás,se semmi hasonló
  • eugabesz
    Gyere ts segítek...
  • Ulvar
    10-11 óra múlva kapod a választ...
  • Holdpro
    Köszönöm elindult
  • Holdpro
    M it csináljak, nyomkodjam folyamatosan a frissítés gombot, vagy hagyjam csak nyitva az oldalt ?
  • Holdpro
    Pedig nekem az tetszett a legjobban
  • shaddam
    5 ezren lehetnek maximum a sorban akik a frissitésre várnak.