Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát a CD Galaxisnál ha PickPackPont-tal kéred azaz elmész egy a lakóhelyedhez közeli Inmedio újságárushoz akkor 990 helyett 690 a szállítás, szóval legolcsóbban 4680Ft itthon. EA Store-ból me 12,99Euró ami vagy 3700Ft jelen állás szerint.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Ha belépsz a játékba akkor a weapons-nál ott lesznek.
De még nem tudod használni, mert a szervereken nem engedélyezték.
A vietnamhoz szerintem küldenek majd egy kódot, vagy azt is hozzárendelik a fiókodhoz.
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Uristen 5eurot kernek ezert.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
mellesleg kiprobáltam scope-al az m14et,fasza lett messzire ütõs,közelre viszont még mindig nagyot ránt
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
Még csak két napot szívtam vele,nem vészes...<#email>#email><#vigyor3>#vigyor3>
[IRAM] leader
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
[IRAM] leader
Megnéztem a mappákat és Oasis meg Harvest Day van benne, hol a másik kettõ amit beígértek még a VIP map pack 7-re, Cold War meg Heavy Metal nincs benne.
Meg végre elfogadták hogy megvan minden fegyver bronz, és így meglett a másik insignial is, hogy legyen meg mindennel a bronz, tehát a kör végén szépen hozzácsapott a score-hoz még 15000 pontot. Szerintem nem is lesz így spec act azt hittem azért nincs meg ez a két insignial mert ezekre kell várni.
Összességében legalább történt valami, de én már várom azt a két új pályát, az is jobb mint a semmi, ha már a másik kettõt elsumákolták, biztos nem haladnak velük a tervezett ütemben és belõlük lesz a VIP map pack 8 2011 elején.
xfire:palamx518 [email protected]+460SLI inkább támadj, mint védekezz ;>
BFBC2: r-chee [HUN]
Én is:-)
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Viszont ezeket leellenõrizhetitek:
- Acog and Red dot scope felszerelhetõ M14-re és G3-ra,
- elvileg újra látszik a lövedékek röppályája (pl. tanknál, helinél)
BFBC2: r-chee [HUN]
\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!
\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!