Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi! Akkor várunk😊

Hát a CD Galaxisnál ha PickPackPont-tal kéred azaz elmész egy a lakóhelyedhez közeli Inmedio újságárushoz akkor 990 helyett 690 a szállítás, szóval legolcsóbban 4680Ft itthon. EA Store-ból me 12,99Euró ami vagy 3700Ft jelen állás szerint.
Ulvar
érdemes EArõl venni közvetlen simán kódban, vagy dobozban CD galaxisról 5000ér?

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

A Specact-hoz nem kapsz semmit. Hozzárendeli a fiókodhoz.
Ha belépsz a játékba akkor a weapons-nál ott lesznek.
De még nem tudod használni, mert a szervereken nem engedélyezték.
A vietnamhoz szerintem küldenek majd egy kódot, vagy azt is hozzárendelik a fiókodhoz.

Beers
10 perc volt az update 😊

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Ulvar
ja valami olyasmi de én még emailt sem kaptam hogy megkapták e volna a rendelésem. Gondolom kell egy kis idõ.

Vásárolt már valaki az EA store-ból? Mert úgy konkrétan nem vágom mi van.😄 Megvettem ezt a három cuccot (Specact, Vietnam, meg 2800BH pont) és az order status-nál ott van hogy Specact - No unlock code needed a (meg gondolom ez még nem elérhetõ) másik kettõ mellett meg semmi. Gondolom a Vietnam majd a megjelenés napján jelenik majd meg, de a BFH akkor hogy mûködik? De ha megveszek egy játékot és lesz kódom akkor az EA Download Manager-rel mit kell csinálni? Mert ott a Saját játékaimnál még nincs semmi, és ott van hogy Store-ból tallózás, de ott kikeresem és csak a kosárba tudom rakni. Ez mi? Idõ kell még egyáltalán feldolgozzák a rendelést?
Ulvar
na már meg van. Csak azt nem vágom mennyi idõ míg kapom az emailt...

Doomista
wow woáh wáó wof de gyorsan szedi a patcht!

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Nekem még szervereket sem mutat, hát mi van ezzel?

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Ulvar
nekem nem engedi az email megerõsítésnél a kukac jelet bassza meg... minden más oké és így nem tom menteni az adatot ...

MR ME
dettó, ma csak felbasztam magam....de legalább nem csak nálam van lag

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Én megvettem most a Specact-ot. Meglátjuk mi lesz, meg még hozzácsaptam egy 2800BFF-et a Heroes-hoz meg a Vietnam-ot. Elõttem a 10Eurós szülinapi kedvezményemet még amit nyár óta tartogatok. Köszi EA Store. Specact még nincs, de majd lesz.😄
iceshark
lagos szar, új pályák meg sehol, majd hétvégén újra addig pihi😞

nandorb
Kintvan fizzetni kell erte.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Ulvar
mikor jön ki?

nandorb
BC2 Spectact!
Uristen 5eurot kernek ezert.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

MR ME
ma nekem is szarúl ment, hozzá kell tenni h a serót is lagosak gecire

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Ulvar
Mai nap is folyamatosan patchelve lesznek a szerverek vagy egyszerre holnap.

azt látom hogy szivsz vele 😄

mellesleg kiprobáltam scope-al az m14et,fasza lett messzire ütõs,közelre viszont még mindig nagyot ránt

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Az oldalunk egy kicsit macerás lett,de ígérem estére helyreáll a rend...más motor,más tárhely,kis költözési gondok,stb.
Még csak két napot szívtam vele,nem vészes...<#email><#vigyor3>

[IRAM] leader

SötétBarom
Faszom 2 hete new vegast nyomok csak, mondom tesztelem a patchet.. Hát olyan mozgássérült vagyok, hogy rossz nézni, lõttem is egy 2/10-et 😄D

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

gabesz reggel ment az oldal, most megint megakadtál, vagy egyéb?

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

mackosajt
Gyanúsan rövid ideig tartott a töltés, így szerintem ez nincs 2,6 giga, vagy csak nem szoktam még hozzá a fájberpóver120-hoz. <#zavart1>

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

zotya10002
Benne kell hogy legyen!:-(Igaz én sem találom a mappába!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Uhum persze. Akkor az sem 5Mb-es hanem több.😄 Ha tényleg 2,6GB akkor az ha végig 5Mbit-tel azaz kb 600Kb-tal szeded az olyan 70-75 percbe telne.
5 perce kezdtem a felénél tart,sima 5Mb/0.5-ös nettel...de nektek csak legyen 30Mbit-es,az a jó..<#hehe>

[IRAM] leader

Az fura! Nekem is olyanom van (Digi BaseNet) és leszedte 5-10 perc alatt. Úgy néz ki jó idõben kaptam el.
LOL. Nekm 40/20-as (Mb/s) nettel már szenved vagy 30 perce.

nekem irja,de a steam ilyen szempontból megbízhatatlan mert nem fix sebességel jön,hanem ugrál 200-900Kközött

A patch jó, az acog meg red dot sem rossz, de én nem használom azokat a fegyvereket sokat. Amiket észrevettem még pluszba:
Megnéztem a mappákat és Oasis meg Harvest Day van benne, hol a másik kettõ amit beígértek még a VIP map pack 7-re, Cold War meg Heavy Metal nincs benne.
Meg végre elfogadták hogy megvan minden fegyver bronz, és így meglett a másik insignial is, hogy legyen meg mindennel a bronz, tehát a kör végén szépen hozzácsapott a score-hoz még 15000 pontot. Szerintem nem is lesz így spec act azt hittem azért nincs meg ez a két insignial mert ezekre kell várni.
Összességében legalább történt valami, de én már várom azt a két új pályát, az is jobb mint a semmi, ha már a másik kettõt elsumákolták, biztos nem haladnak velük a tervezett ütemben és belõlük lesz a VIP map pack 8 2011 elején.
Ulvar
Amúgy az ilyen SPECACT cuccok elérhetõk voltak már korábban PCn? Vagy most elérhetõk lesznek. Mert most kezdem újra elõvenni a gémet és csak úgy kérdezem hogy mi a helyzet ezen a téren 😊. Nem nagy dolog tudom csak kérdem.

cars1dA
Nekem hamar megcsinálta kb 5-6 perc alatt.

xfire:palamx518 [email protected]+460SLI inkább támadj, mint védekezz ;>

Ulvar
Legalább az updater írná hogy mennyi idõ van vissza...

ahoz képest,hogy steamen automatikusan kellett volna frissülnie,kurvára csak most kezdte el,hogy rányomtam az ikonra,hogy induljon a játék.....köcsög dice...most várhatok 1 órát

MR ME
sebzése kurva nagy volt eddig is, fõleg m14-nek...plusz jött rá a scope, egyszerre kezdtek el lõni alap h te fekszel meg jóval elöbb...nem véletlen tolja most mindenki ezekkel, még a sniperek is!

Azért az egy kicsit túlzás, hogy sniper fegyót csináltak belõlük...

BFBC2: r-chee [HUN]

zotya10002
Ja!:-)Csak ezzel a kettõvel tolják!

Én is:-)

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

MR ME
na új patchez grat, mindenki g3-al vagy m14-l és scope-al megy, csináltak belõle sniper fegyót....

Szerintem pár napot várni kell rá, míg unlockolják a szervereken az új mapokat.

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

MR ME
remélem h csak a servereket kell felpatchelni és utána menni fognak...(GMT 08:00 között 2010/11/30 és 2010/12/01 08:01 GMT)

adam46
Ja, ezek mûködnek.
Ha jól olvastam ITT, ez a frissítés elõkészíti a játékot a Vietnam kiegre és a Map Pack 7-re, ergó pályák bent vannak, csak még nem lesznek aktiválva??
Viszont ezeket leellenõrizhetitek:
- Acog and Red dot scope felszerelhetõ M14-re és G3-ra,
- elvileg újra látszik a lövedékek röppályája (pl. tanknál, helinél)

BFBC2: r-chee [HUN]

MR ME
dettó...wtf ez nem is az??

JohnConnor
nekem véhzett, benne van új gombként a vietnam.. új pályát nem látok.. nem tudom a map pack benne van-e

\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!

adam46
ÁÁ megtelt a lemez és kezdi elõröl. Meggyújtom.
MR ME
nekem megyeget legalább 😄

JohnConnor
nekem azt írja ki, hogy valami file hiányzik... (wtf), próbálom újra...<#fejvakaras>

\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!

adam46
Lehet vacsi is lesz belõle mert már 15 perce egy helyben áll.
MR ME
sebességet elnézve nemcsak megreggelizek de meg is ebédelek mire ez lejön :|