51658
  • steweee
    uhh, hát nem ezért néztem be, kiváncsi voltam van e single része a játéknak, mivel még nem próbáltam ki. de látom hangkártya terén is van bőven hsz.

mivel a hangkártya topicban nem jött érdemi válasz, itt kérdezem meg akkor, h ogy

most akarok venni hangkarit, az alaplapi integrált korszak előbb soundblasterem volt. most milyet érdemes venni win7-hez ? 20.000 ig néztem, n agyon nagy a választék.
  • SzinesGeza

"Ha nem egyenlő a két oldal,az utoljára csatlakozót átdobja a másik oldalra"

És ez így jó is. Azt rühellem mikor fél órát gürcölök a csapatnak, hogy megfordítsuk az állást, sikerül is is, (nem vagyok az első helyen, kb harmadik) és akkor dob át.

• eugabesz
    Nézzed a listát és ha kevesebben vannak a másik oldalon,lépj át :
  • iceshark
    menjél másik szerverre...
  • Zomil
    nemtudom...lehet...de az sem egy hudenagy élmény, h 4mapon át csak az megy, h az ellenfél befoglal minden pontot és amint kijövök a bázisrol meghalok...
  • BAk3R
    ez lehet, hogy hülyeségnek fog hangzani, de állítsd vissza az alap aero témát az asztalon, ahol középen a win logo van, hogyha nem ezen van. majd próbálj meg játszani :)
  • Metalmilitiakid
    win7 32 és nem csak ez hal meg hanem a moh is, de az is csak multiban mint ez, szal a dice al van valami baja a gépemnek
  • BAk3R
    milyen oprendszered van?
  • Metalmilitiakid
    jaja kb 2-5 perc alatt fagyok ki
  • BAk3R
    megcsináltál tehát mindent ahogy írva van és ugyanúgy kifagysz?
  • Metalmilitiakid
    végigmentem, nincssyswow mappa és kifagy
  • rvn
    Ahivatalos oldalon a játékos statisztikák miért nem frissülnek? Vagy hát nekem nem frissül...:S
  • eugabesz
    Akár minden pálya után is keveri az embereket,ha beállítom,van olyan mód az adminban...ám az eredmény kétséges.
    Úgy ott hagyják az emberek a szervert,mint Szt.Pál az Oláh-kat...
    Van ugye VIP slot,az ha akarod,ha nem a tele szerver esetén kidob valakit,aztán ott az autobanlance,ha nem egyenlő a két oldal,az utoljára csatlakozót átdobja a másik oldalra,aztán ha ehhez még hozzájön az is,hogy egy jót heliztél pl. egy vadidegen emberrel,de a kövi pályánál átdob a másik oldalra,mert keveri az usert...gondolod mi lenne ebből??Káosz,a törközönség előbb utóbb lelépne,aztán játszhatnál a félig üres,félig tele szerveren4 vs 5,vagy kicsivel több emberrel.
    Arról már ne is beszéljünk,hogy nem biztos,hogy ha összekeveri,nagyjából egyenlő csapatok jönnének ki.
    Egy édes kis történet jut eszembe a helyzetről...
    Job kérdéssel fordul az Istenhez,délutáni elmélkedése és sétája közben.
    -Mondd Atyám,miért van az,hogy csak a madarak repülhetnek,szárnyalhatnak a magasban,miért nem adatik meg ugyanez mondjuk a teheneknek,hiszen ők is a Te teremtményeid...
    S miközben így elmélkedik,lesz@rja egy madár az orrát...így szól:
    -Mégiscsak jól van ez így,nagy a te bölcsességed óh Atyám...
  • pacclacc
    Ez szinte mindenhol igy megy!
  • BAk3R
    ja bocs, ezt elfelejtettem. igen, gondolom azokat akkor hagyd ki (bár nem tudom, hogy sima syswow mappa létezik-e). nem tudom, hogy az gond-e, de ha mindent úgy csináltál ahogy írja akkor el kéne, hogy felejtse szerintem :/ de nem 100%.
  • Metalmilitiakid
    és ugye az enyém nem 64 es hanem 32 es, így nincs syswow64 mappám nekem a pnkbstr ek is a system 32 ben voltam, akkor a 2. powershellt ki is hagyhatom ? merthát azt max csak megint a system32 őn tudnám futtatni
  • Metalmilitiakid
    viszont az baj, hogy nekem a két pb törlése után nem felejtette el a jelszavat meg a nevet ?
  • DummyBoy
    Maga a HW nem rossz, sőt ...

A 64 bites Audigy driverek mikrofongondjai ismertek, de mindenki sz@rik rájuk ... (Ha neked nincs ilyen gondod, akkor örülj neki :) )

A Creative azt akarta eljátszani a új (64 bites) oprendszerek esetén, hogy mivel a Microsoft agyonlőtte az EAX-ot, ezért a júzerek kénytelenek legyenek újabb szériás hangkarit venni, ami már működik szépen az új rendszereken is ...

Sajnos (A Creativenak) nem csak "megetethető" juzerek vannak, ezért gyorsan kiderült, hogy az Audigyk is tökéletesen használhatóak lennének ...

De mivel a drivereik ilyenek, előbb utóbb a juzerek megunják és vesznek egy újabbat, amivel nincs gond ...

Én szerettem az Audigy-met XP alatt, de mikor Win 7 alatt minden HW-t kicseréltem jóformán próbaképp, hogy mi okozatja a random boot crashet, és kiderült hogy a qrva AU driver, akkor megfogadtam, soha többet ...

Tény, hogy HW-esen a toppon vannak, de az ilyenfajta magatartás és az idegesítő bugok miatt inkább ne ...
  • Metalmilitiakid
    bazzzz most sírok :D az én fejemben ez úgy látszódott le, hogy az enter odaírásával belép a mappába és ott dolgozik, hát nah látszik első iskolanap :D
  • BAk3R
    ember ugye nem másoltad oda úgy enterestől mindenhogy a sort? :)
    a simát nyisd meg ne x86-ost, se a modult.
    ez úgy van, hogy beírod: cd d:\windows\system32 ÉS ITT NYOMSZ EGY ENTERT, hogy belépjen a mappába, majd ezután írod a többit: sfc /scannow
  • Metalmilitiakid
    most épp a modules fajtában próbáltam és az is ezt írja

Set-Location : A positional parameter cannot be found that accepts argument '[Enter]'.
    At line:1 char:3
    + cd <<<< d:\windows\system32 [Enter] sfc /scannow
    + CategoryInfo : InvalidArgument: (:) [Set-Location], ParameterBindingException
    + FullyQualifiedErrorId : PositionalParameterNotFound,Microsoft.PowerShell.Commands.SetLocationCommand
  • Metalmilitiakid
    hát amit be kell írni azt konkrétan kimásolom az oldalról és átírom benne a c t d re, bár ha beírom keresőbe akkor 3 powershell van, van a sima van egy ISE meg van egy modules
  • BAk3R
    hm, akkor érdekes.
    tehát start menü, alulra a keresésbe beírod, hogy powershell akkor bedobja a listára, jobb klikk azon amelyik mellett nincs zárójelben a x86, majd futtatás rendszergazdaként. én így csináltam. ellenőrizd még egyszer amit be kell írni, jónak kéne lennie :S
  • Metalmilitiakid
    igen cd d:\ (mert nálam d meghajtó a rendszer)
  • KaBuTo666
    Érdekes...nekem kb. 8 éve van creative hangkártyám, két gépembe is került 1-1 db nem egyforma, a mostani lassan 5 éves lesz [Creative Audigy SE (SB0570) SBA] soha nem volt vele gond - xp-n ment, vistát kihagytam, jött a win7 akkor először 32biteset használtam, nem volt gond, aztán pár hónapja váltottam át 64bitesre, itt sincs gond. Gondolom hatalmas szerencsém van. :-) Hozzátenném, hogy nem értek annyira a hangkártyákhoz, középkategóriás árban vettem ezt a 2 darabot. De a 3. hangkártyám nem creative lesz, mivel nem csak tőled hallom már ezt a negatív visszajelzést.
  • BAk3R
    a c:\... elé ugye odaírtad a cd parancsot?
  • Metalmilitiakid
    na a rendszergazda rész megvan a de a piros szöveg még mindig marad
  • Bala10
    néha nem árt, az ember legalább változtatni kényszerül a monoton játékán, kicsit megmozgatja az embert, próbálkozik... és ha siker, akkor örül. :) csak a jobbaktól érdemes tanulni, és ellesni pár trükköt.
  • Metalmilitiakid
    te ezt a poweshell es dolgot hogy futtattad ? mert nekem nem engedi adminként futtatni és ami kint van bemásolom és átírom az én verziómra, tehát nálam nem c meghajtó hanem d és csak nagy piros szöveg jön ki, hogy ezt nem tudja értelmezni, meg az [Enter] t nem ismeri. Így nem egészen tudok továbblépni.
  • Black Ghost
    1. nem kell
    2. természetesen nincs scope (kivéve csipa), ha az alap tetszett ezt is szeretni fogod.
    Azt hozzátenném hogy itt a normál mód hasonlít az alap HC módjához, nem jellemző az egy tár egy ember, szerintem sebzés tekintetében ez az abszolút közép út, olyan pont jó.
    3. igen
  • DummyBoy
    Nos nekem is "évek óta" voltak creative szarok a gépeimben, kezdve egy alap SB Pro kompatibilis szutyoktól (Bár akkor a covox volt a divat, nem az alaplapi 7.1) az Audigy 2-ig ...

Amellett, hogy a Creative a leg#&@#@#&@&# cég a világon, még az a vicc, hogy felvásároltak minden jó ellenfelet, és hagyták őket megdögleni a süllyesztőben ...

Csak aztán Microsoft apu jött, és aszonta hogy Creative - ÜL!

És lőn világosság lett ...

A Creative driverei alapból szarok, a 64 bitesek ráadásul nem is mindig működnek, irgalmatlan bugoktól hemzsegnek ...

Az X-FI széria előtti kártyák alig használhatóak 64 bites rendszereken, pl: híres, hogy olyan bonyolult dolgot nem sikerült megoldaniuk mint a mikrofon kezelés ...

Nem mellékesen némely Audigy tulaj meglepődve tapasztalt még rengeteg instabilitási problémát, valamint fagyásokat ...

Én akkor akartam összetörni azt a szart, mikor az egy dolog, hogy TS előtt 2 restart kell, hogy menjen, bootoláskor csontrafagyasztja a driver a Win7-et ...

Soha többet creative szart a gépbe ...

Az hogy neked azzal a kártyával semmi gondod nem volt (Pontosabban nem a kártyával ... a drivereivel ...) , az kérlek isteni szerencse ... nem más ...
  • Renjike
    és még mennyi a max szint? erre én is kiváncsi vagyok. :D
  • Renjike
    azt kéne hogy automatikusan keveri az embereket ez jó ötlet.
  • jgrg
    Sziasztok
    1 pár kérdés, a Vietnámban minden fegyvert újra kell fejleszteni nulláról? Egyébként milyen mint játék, olyan mintha a BC2-nek lenne pár új mapja? A Vietnámban szerzett pontok számolnak a BC2ben szerzett pontokhoz?
    Köszi:
    Gergő
  • Kovvalsky
    Hát nekem évek óta creative szarom (extrem gamer) van 64 bites rendszeren, soha semmi bajom nem volt- amikor bejött a vista amire elég szar volt a driver támogatása, akkor is müködött rendesen az a szar. Amióta számitógépem van azóta folyamatosa SB kártya van benne, és semmi gondot nem okozott a gép müködésében. Sztem hülyeséget beszélsz...
  • Zomil
    Jah csak 50-es szint mellett nem kevés játékora van nekik, ráadásul 2-3 klán egy csapatban, valoszinüleg ventrin is vannak, szoval amig 3-4 ember egy klánbol van ráadásul pl. tegnap 2klán is igy volt egy csapatban ott nem sok mindent lehet tenni.

Gondolom a játékban nincs arra lehetöség, h 3-4 nyertes map után megkeverje az embereket :S
  • Renjike
    meg attól még hogy 22 es a gyerek lehet pro. csak azért egy baserape esetében semmi esélyed nincs. sokszor van velem is hogy baserapelnek és jó fél órát folyamatosan idegesítenek . aztán jön az egyik kedves admin és kickeli őket akkor meg elmennek onnan gyorsan és ránkfogják hogy basecampelünk :D
  • byzhouse
    igen zavaró,de lvl22-re unlockolsz mindent-> nem vagy hátrányba. max jobban játszanak,de te is belövöd,ha figyelmes vagy és van csapatmunka
  • BAk3R
    nem tudom, de szerintem ártani biztos nem fog ha kipróbálod.
  • Metalmilitiakid
    kérdés ez 32 es win7 nél is működik ? mert ugyanez a hibám