Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

iceshark
hát az legyen a legnagyobb bajom hogy végre értelmes méretû pályák is lesznek 😊
mondjuk a cold war az pont gyalogos map- lesz de nekem is tetszett bemutato alapjan!

cars1dA
Nekem mind a 4 bejön, kezd monoton lenni az eddigi mapok.

xfire:palamx518 [email protected]+460SLI inkább támadj, mint védekezz ;>

Battlefield.hu-n azt írják, kiadva, tehát délután már valszeg lehet nyomni. Kíváncsi leszek a pályákra. Bemutató videókból leginkább az Oasis és a Cold War fogott meg. Remélem nem lesz egyik pálya sem túl nagy és üres.

BFBC2: r-chee [HUN]

nandorb
Ma jon a VIP MAP 7... Csak varunk az unlockra...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

iceshark
jah<#idiota><#eplus2>
na mikor lesz unlockolva az a szaros négy új pálya? Az egyik német szerveren azt mondták csak holnap...igaz lenne 😞(

amúgy tök jó volt a fele banda aki játszott a szerveren azt mondja milyen 4 új map? ja a vietnamra gondolsz? mondom nem, a patch-el együtt kellett volna jönnie...az az a vietnam, de majd csak késõbb lesz...áááá...aztán az admin helyre tette hogy holnaptól lesz 4 új map szépen nézzenek utána erre kitört az örömmámor 😊<#taps>

Igen,jól emlékszel,de Magyarul igen,és nem azt mondtam,hogy én írtam a levelet.<#mf2><#awink>

[IRAM] leader

Ez így van.

[IRAM] leader

mackosajt
pbbans-t minden szerverre utólag, a szerver bérlõi tudnak beállítani, ha akarnak egy kicsit aktívabb csalószûrõt használni, mint a gyári PB.
Ez gyakorlatilag a PB alkalmazások által kinyert adatokat elemzi, és ha felismeri az általa ismert csítek valamelyikét, kap az illetõ egy banánt, és azokra a szerverekre, ahol a pbbans is megy, nem tud felmenni, de a sima, gyári PB-sre még valszeg feljut. Hacsak közben a gyári PB-t le nem frissítik, hogy felismerje az is a sz@rságokat.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

iceshark
"én is segítettem már levelet írni,másnak"

nem azt mondtad egyszer hogy nem beszélni angol?

Ha nincsenek benne a játékban akkor milyen alapon bannolnak?

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

mackosajt
pbbans nem keverendõ össze a PB-t kitaláló, és az alapokat mûködtetõ evenbalance-al. 😉
Utóbbi a hivatalosan a játékba is beépített PB, elõbbi pedig egy non-profit társulás, akik küzdeni próbálnak, és nincsenek benne alapból a játék védelmében.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Erõsen kétlem...de õk tudják.<#vigyor1>

[IRAM] leader

Tegnap szembesültünk egy újabb bug-al.Ha az auto-login-nal csatlakozol,nincs prefix..<#nemtudom><#nezze>

[IRAM] leader

There have been 234 ban(s) in the past 24 hours.

És egyelõre az az álláspontja a PB-seknek, hogy mind valid 😊
Itt mindenki mutyizik meg turkál abban a kib***tt CFG-ben, menjetek legozni a csába komolyan...

mini Chernobyl...

De ha megnézed akkor csak 2,2GB szedett le, mert az a 4780 a tömörítettlen állomány volt...

@pacclacc: sajnálom, hogy így jártál, DE lehet hogy nem volt véletlen a BAN amit kaptál....nincs kizárva, hogy a belepiszkált cfg miatt kaptad...szvsz rakd fel a másik gémet kreálj egy acc-ot és ne baszogasd a cfg-t, hacsak nem akarod megvenni még1x...(egyébként nem is éretem minek 2 gém...)

Én mindenkinek adnék aki a CFG-t babrálja...

Fairplay a lényeg ne a mutyi, meg a turkálás...

mini Chernobyl...

akkor elég sokat mert ránézve a pbbans.com oldalra , nem én vagyok az 1edüli! Am persze jó lenne tudni, h legalább miért kaptam :S

Használd nyugodtan,annak más a Guid-ja.
Csak a beállításaid legyenek alapon,oszt jól van.

Tapasztalatom szerint-én is segítettem már levelet írni,másnak-nem is foglalkozik vele a pbbans support,hogy te milyen ok és okozat miatt lettél bannolva.100%-osan elfogadják a program mûködését,de azért megérne egy röpke kis levelet,hátha mégis hibázott az a fránya program.

[IRAM] leader

Ez a patch-elés elég fura volt.Elõször is 4780 MB-ot töltött le a játék.5 megabites netem van de letöltési sebesség 1.1 MB/s volt ami 10 megabitnek felel meg.Szerintem a vietnam-ot is letöltötte mert a letöltött fájlnevek között ilyeneket találtam:flamethover,AK-47 satöbbi.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

2 accom van! 2 Játékot vettem! Irni nem tudok, olyan high angolos nem vagyok! Nem tudom h merjem e használni másik accom mert hátha igy játok azzal is!

nandorb
Nincs meg unlockolva...

Ha már bannoltak, akkor nem fogsz tudni játszani semilyen pb-s szerveren. Írj nekik egy levelet.
Van másik accountod? 2 játékot vettél?
Mert ha csak létrehozol egy másik katonát, akor az is bannolva van.

lefrissitettem és ugyanaz !

Nem azt írtam hogy a gépeden terjedt el.(hanem a looserek közt)
Lehet hogy sokan használtak cheatet amire most találtak ellenszert.
Persze lehet hogy valami hiba van a rendszerben és indokolatlanul bannolja az embereket.

Valahol igen...itt még nem találkoztunk vele...

[IRAM] leader

MR ME
na új pályák mennek e má?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

nandorb
Itt az acra gondolsz vagy a katonadra?😄

Masik meg a PB-t frissisd es probald ujra. Irtak hogy kell frissiteni.

Elterjedt egy cheat a gépemen és én észre se veszem <#zavart1>
Ahahaaaaa legalább valami jobb fajta lehetett volna h kiélvezhettem volna a játékot!!! Vagy legalább játék közbe megjegyeztem volna h azt a mindenit dejol adja <#vigyor1>

Semmi ilyen nem volt csak a szokásos szenvedés <#wilting><#zavart2>

Van még egy magyar versenyzõ már 😊
Bár lehet hogy a konfig fájlok módosítása miatt van ez.
Régebben nagy vita volt arról hogy etikus-e beleturkálni(pl auto spot lövésre, fov, ping buhera)

A pb-t frissítetted?
Percenként átlagban 2 embert bannol a pb.
Most vagy fals pozitív vagy elterjedt egy cheat, amire most megtalálták az ellenszert.
Gondolom majd kiderül.

iceshark
nem vagy szimpi neki 😊

Ja én is figyelem, 1szerüen hihetetlen mert ha még használtam volna valamit, amivel 1hites fejest adok akkor megértem! De igy hirtelen??? Nagyon kemény! Van még 1 accom, de nem merem az használni mert lehet lebbanolja azt is :S

Miért csinálja ezt velem, azt nem tudom!

Beenged a szerver, mert a PB-vel a kommunikáció idõbe telik. Attól még bannolva vagy.
Van egy topik is a hivatalos fórumon errõl, valami 150-nél is több ban van már 24 óra alatt, ilyen banhullám még sosem volt, gyanítom fals pozitiv lesz a többsége...
Gyerekek ez nagyon komoly! Elinditom a játékot, be megyek 1 szerverre, és kicsi játék után megint ki.asz! PBHACK!!! Most már teljesen normális értékekkel játszottam! Hihetetlen, mi a Rák lehet ez! HA tényleg levagyok bannolva attol még beengedne szerverre? Én ugy gondolom h nem, de akkor mégis mi ez az egész?

iceshark
nálam 60-on van a FOV régóta ma is toltam 2 órát hozzám sem szól a pb...

lolSL
alt+enter ?

Nálam ne volt ilyen! Steam vagy EA instaler?

Egy ideje nem játszottam a játékkal, mert elegem lett belölle! MA viszont felraktam, és Googleztam 1et ezt irtam a keresõbe "battlefield bad company 2 beállítások" Az elsõ oldalt elolvasva, gondoltam tökéletesitem, testreszabom a játékomat!

Ezen az oldalon olvasgattam!

Lejjeb az oldalon van 1 ilyen mondat! "A Settings.ini -ben átállíthatjuk az alapértelmezett értéket (FOV=55) maximálisan 120-ra.
"

Persze most már tudom töletek is, h nem lehet állitani! Tehát a hülye meber aki nem tudja mi van, az komolyan befürödhet!

Sziasztok!

Legyenszíves aki tud segítsen!
Ma elindítottam a játékot,és kiírta hogy egy új patch elérhetõ!
Fel is rakta minden gond nélkül,de miután elindítom a játékot marad a windowsos fejléc,és nem akar eltünni.
Zavar hogy nem teljes képernyõs a játék.

A Fov értékét már két hónapja nem lehet állítani<#ejnye1>
Az viszont lehet,hogy annak értékelte a program,azonnal írj nekik levelet mellékelve az értékeket,(pl.ezt is lehet)ha tiszta vagy a program hibás!

[IRAM] leader

Width=1680
Height=1050
Fullscreen=true
RefreshRate=60
VSync=false

Quality=low
VoipEnable=true
SpeakerCount=0

Effects=high
Soldiers=high
Vehicles=high
Overgrowth=high
Undergrowth=high
StaticObjects=high
Terrain=high
Shadows=high
Bloom=false
HSAO=false
MSAA=3
Water=high
MainQuality=custom
Texture=high
DxVersion=auto
Aniso=2
Detail=high
RenderAheadLimit=2
Fov=110

Bocsánat h beszurom csak h lássátok!

Mibe??? MA éjjel raktam ujra a gépet! Feltoltam rá a game-t és állitottam a FOVon 2 orát játszottam 110 FOVon ha az miatt bannol akkor Értem, más semmit nem csináltam!

JohnConnor
nem turkáltál nagyon bele?

\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!

iceshark
ezeknél mikor van 1-je? 😞(((

You hav been kicked from the game:
The reason is: Punkbaster kicked player Lack||||||
(for 60 minutes) PBBANSHUB: Enforced a Prior BAN ON GUID.
f46cc06dcab25ec6f436bcb02d403cf8
Visit pbbans.com for details

Ez nagyon komoly 😄

lol baz+ lebbanolt a pb

Mi ez a VIOLATION HACK? Álandoan ezzel basz ki a szerverrõl :S