51658
  • lolSL
    nekem vagy 20 féle personám van x játékból, szokd meg sztem :)
  • nandorb
    LIVE supportost keresd fel az tud segiteni, emailt nem erdemes kuldeni nem valaszolnak.
  • PunkZoli
    abban tudtok segíteni, hogy anno nekem már volt pár éve egy ea accountom, de a burnout akart egy másik nevet egy éve mondjuk, mint ami volt, és az lett a fő ea id-m is:
    A lényeg, hogy nem engedi kiválasztani vagy törölni a felesleges profilokat, mint pl a dragon age karakter generáló demohoz, a battlefield rajzfilmes szarhoz, srb/már a burnoutot is törölném a faszba. Alap személyiségnél/account...

írtam a supportnak is ,de már vagy egy hete semmi válasz, csak amit a gép írt. Persze várok még, lehet sokan vettek ea játékot karácsonyra, és sok a levél.
  • nandorb
    Mert rajottek az EA-bol hogy megy a rengeteg uj acc. aki csak szavazni akar.
  • mackosajt
    Köszi, már ment is a szavazat.

Már csak azt nem értem, miért kellett megint megerősítenem magamat, amikor alig 1 hete vettem meg EA store-ból ugyanezzel az acc-al a vietnámot a bc2-höz.
  • SzinesGeza

Miért, te már lőttél valahol MG-36-ossal?
    Én csak a félautomata SL-8-assal, annak meg elég jó szórása van.

• eugabesz
    Megkérdezed egy admintól ha játékban vagy...két kattintás.
  • adam46
    EA Master ID-t hol kell keresnem?
  • skymannn
    Ejjjjjnye de vakegér vagyok! :D
    Köszi szépen a segítséget. :)
  • DummyBoy
    Settingsben ott van, hogy Zoom Toggle vagy mi (Az a Toggle ami nem a Crouch ...) ... Az elől vedd ki a pipát :)
  • skymannn
    Van valamilyen mód rá, hogy ha egyszer rákattintok a jobb egérgombra akkor ne folyamatosan tartsa magához a fegyver amíg még egyszer rá nem kattintok. Szóval olyan legyen mint pl. a CoD-okban h amíg nyomom a jobb egérgombot addig céloz és ha elengedem akkor leteszi a fegyvert. Van erre valami config vagy mit tudom én mi?
  • nandorb
    jah kb. annyi hogy neked nemfog laggolni vagy megis? De ha admin eszreveszi hogy neked van akkor kibannol biztosra veszem,mert laggoltatja a szervert.
  • MarkBlade
    Régen emlékszem beírtam és kicsit mintha jobb lett volna.. de lehet hogy csak a placebo hatás :DDD
  • eugabesz
    Aha,de a kutyát nem érdekli,mert a segítsége egyenlő a nullával...
  • jgrg
    Sőt ha ügyes vagy egyes lővéseket is leadhatsz és akkor is egész pontos. Csak tréfából írtam, btw a valóságban csipőből futás közben embber nincs, aki pontosan célra tartsa...
  • iceshark
    azzal nincs is bajom ;)nem tudom jobban leírni de fizikailag lehetetlen, át kellett volna lőni hozzá a komplett B pont alatti hegyet...
  • MarkBlade
    Sziasztok!
    Ezek:SettingsManager.floatSet GSDefaultLatencyCompensation 0.0450000
    SettingsManager.U32Set GSInterpolationTime 45

Működnek még? Kell egyáltalán vagy mostmár jó a hitbox?
  • byzhouse
    néha én is kezdőmről lövöldözök a map másik felébe :D esetek 5%-ban bejön a találat
  • tobias88
    sajnos nincsen
  • iceshark
    skacok tankhoz is van aimbot? szétlőtték a tankom a "púúú bájon" úgy hogy a B pont bázisának viet felé eső oldalában mentem a rézsün a házak alatt az erdőben, erre telibevernek A amcsi oldala felől egy tankkal...hát értem én hogy ez nem a valóság de megpattant egy Uh-1 hasán és rámesett a lövedék vagy mi? :)
  • nandorb
    Akkor nemtudsz vele lonni. Kis rovid sorozatokat kell vele osztani es nagyon adja...
  • jgrg
    már most bocsi, az MG36nak a valóságban akkora szórása van, hogy még a pötty is túlzásy... Szerintem van 100 pötty kéne szépen elszórva.
    G
  • eugabesz
    Igaz,egy kis pötty van csak a közepén,célkereszt nincs ennél a fegyvernél,mint pl. a többinél a ^ célzóka.
  • jgrg
    Szerintem egy piros pötty van
  • tobias88
    az normális, hogy mg36ra ha ráteszem a 4szeres optikát, akkor nincs célzójel a távcső közepén?...
  • nandorb
    Az a Veteran rank.
  • Zomil
    Közben még vmi eszembe jutott: 1-2 embernél a rank mellett látok egy számot. az mit jelent?
  • Zomil
    oh köszi :)
  • jgrg
    A verify nem fontos ha korábban megtetted. Szóval csak annyi kell, hogy belépj az EA-s azonosítoddal (legalábbis nekem csak az kellett).
    G
  • Drang
    Fehér képernyő fogad, ha belépsz az EA UK Fórumba? A következőket tedd:

1. Lépj be az EA.com oldalon itt - http://www.ea.com/accountsettings/en_US/login
    2. Lépj be az email címeddel vagy EA Master id-del, ellenőriztesd az email címedet (és jobb oldalt felül kattints rá -->verify your email - https://www.ea.com/en/profile/send-verification-email
    3. Ellenőrizd az emailedet (spamek között is ellenőrizd) igazold vissza az accodat
    4. Lépj vissza az EA UK fórumba és szavazz!!!
    További infó itt!
  • Borg
    bfbc2.eu
    Ott nem 20 óra a stat frissítés, hanem egykét percen belül megvan. De naponta csak 1-2x engedi.
  • mackosajt
    Valaki nem tudja, mi lehet a probléma akkor, ha az EA fórumos szavazásra belépéskor mindössze egy üres fehér oldal lesz, és hiába nyomok frissítést, max. újra a bejelentkezéshez jutok?
    A szitu IE, FF és Opera esetén is ugyanez.

Igaz, az az 1 szavazat, amit tudnék adni, nem valami nagy, meg úgyis vezet a bf.hu, de idegesít, hogy nem tudok belépni, holott korábban működött.
  • jgrg
    Szerintem ezt a stat dolgot elb*szták mint állat.
    Eddig lehet klikkeltél 2 percet, de 25 percenként volt friss statod. Most ugyan annyit kell klikkelni és utána még 12 óra. Szerintem csak a terhelést akarták csökkenteni.
    G
  • cenzor
    A fegyverek pontos sebzése az alábbi linken olvasható: Bad Company 2 & Vietnam Weapon Charts

Látható, hogy az RPG-nek egy hajszálnyival gyengébb a sebzése járművek ellen, illetve a kilőtt rakéta utazósebessége is alacsonyabb. (AT4 sebzés 380, sebesség 75; RPG sebzés 360, sebesség 40, tracerrel 50). Cserébe az RPG-nek nagyobb a robbanási hatásköre, de ez ugye járművek elleni direct hit esetén nem oszt, nem szoroz.
  • DummyBoy
    A BFBC2 oldalon lévő oldalon a MY Soldier dolgoknak mennyire lehet hinni?

Igen érdekes dolgok vannak ott ... Pl: azt mutatja, hogy megvan az összes SPECACT fegyverem ... de én még nem találkoztam velük ...

Van gránátom is ... tegnap este még nem volt ... ellenben Tracer Dartom nincs ... az meg mindig van nálam ... o.O
  • Zomil
    Nem megyek, mert eltekintve ezt a dolgot ami szerencsére nem sürün fordul elö, csak néha pont sikerül kifogni egy ilyen idöpontot, jó a szerver és elég szoros küzelmek szoktak lenni. Mondjuk 1-2 emberbe néha idegesitöen sok golyo kell :D
    Amugy tetszik a játék, elég élvezetes, enginerrel jokat lehet irtani :D
    Kérdés: az rpg vagy a másik rakéta vetö csinál nagyobb dmg-t? Ugyanis most unlockoltam ki az ujat, és ez is elég jónak tünik, csak nem tudom, h a tracing dart+rpg, vagy ez a rakétavetö a jobb kombo :)

eugabesz: nem látom értelmét, h átálljak, persze nyerni jó lenne, de nem igy :)
  • TDC Geronimo
    év végén, előtte meg beta (nyár vége, ősz kezdete kb)
  • byzhouse
    mikor lesz bf3? :D
  • Metalmilitiakid
    sztem a milyen gépet vegyek most topikban kapsz választ
  • iceshark
    nevezzük át a topikot, mi meg menjük bf-t tárgyalni a hangkártyás topikba