Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mondjuk a cold war az pont gyalogos map- lesz de nekem is tetszett bemutato alapjan!
xfire:palamx518 [email protected]+460SLI inkább támadj, mint védekezz ;>
BFBC2: r-chee [HUN]
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
na mikor lesz unlockolva az a szaros négy új pálya? Az egyik német szerveren azt mondták csak holnap...igaz lenne 😞(
amúgy tök jó volt a fele banda aki játszott a szerveren azt mondja milyen 4 új map? ja a vietnamra gondolsz? mondom nem, a patch-el együtt kellett volna jönnie...az az a vietnam, de majd csak késõbb lesz...áááá...aztán az admin helyre tette hogy holnaptól lesz 4 új map szépen nézzenek utána erre kitört az örömmámor 😊<#taps>#taps>
[IRAM] leader
[IRAM] leader
Ez gyakorlatilag a PB alkalmazások által kinyert adatokat elemzi, és ha felismeri az általa ismert csítek valamelyikét, kap az illetõ egy banánt, és azokra a szerverekre, ahol a pbbans is megy, nem tud felmenni, de a sima, gyári PB-sre még valszeg feljut. Hacsak közben a gyári PB-t le nem frissítik, hogy felismerje az is a sz@rságokat.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Utóbbi a hivatalosan a játékba is beépített PB, elõbbi pedig egy non-profit társulás, akik küzdeni próbálnak, és nincsenek benne alapból a játék védelmében.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
[IRAM] leader
[IRAM] leader
És egyelõre az az álláspontja a PB-seknek, hogy mind valid 😊
mini Chernobyl...
@pacclacc: sajnálom, hogy így jártál, DE lehet hogy nem volt véletlen a BAN amit kaptál....nincs kizárva, hogy a belepiszkált cfg miatt kaptad...szvsz rakd fel a másik gémet kreálj egy acc-ot és ne baszogasd a cfg-t, hacsak nem akarod megvenni még1x...(egyébként nem is éretem minek 2 gém...)
Én mindenkinek adnék aki a CFG-t babrálja...
Fairplay a lényeg ne a mutyi, meg a turkálás...
mini Chernobyl...
Csak a beállításaid legyenek alapon,oszt jól van.
Tapasztalatom szerint-én is segítettem már levelet írni,másnak-nem is foglalkozik vele a pbbans support,hogy te milyen ok és okozat miatt lettél bannolva.100%-osan elfogadják a program mûködését,de azért megérne egy röpke kis levelet,hátha mégis hibázott az a fránya program.
[IRAM] leader
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Van másik accountod? 2 játékot vettél?
Mert ha csak létrehozol egy másik katonát, akor az is bannolva van.
Lehet hogy sokan használtak cheatet amire most találtak ellenszert.
Persze lehet hogy valami hiba van a rendszerben és indokolatlanul bannolja az embereket.
[IRAM] leader
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Masik meg a PB-t frissisd es probald ujra. Irtak hogy kell frissiteni.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Ahahaaaaa legalább valami jobb fajta lehetett volna h kiélvezhettem volna a játékot!!! Vagy legalább játék közbe megjegyeztem volna h azt a mindenit dejol adja <#vigyor1>#vigyor1>
Semmi ilyen nem volt csak a szokásos szenvedés <#wilting>#wilting><#zavart2>#zavart2>
Régebben nagy vita volt arról hogy etikus-e beleturkálni(pl auto spot lövésre, fov, ping buhera)
Percenként átlagban 2 embert bannol a pb.
Most vagy fals pozitív vagy elterjedt egy cheat, amire most megtalálták az ellenszert.
Gondolom majd kiderül.
Miért csinálja ezt velem, azt nem tudom!
Van egy topik is a hivatalos fórumon errõl, valami 150-nél is több ban van már 24 óra alatt, ilyen banhullám még sosem volt, gyanítom fals pozitiv lesz a többsége...
Ezen az oldalon olvasgattam!
Lejjeb az oldalon van 1 ilyen mondat! "A Settings.ini -ben átállíthatjuk az alapértelmezett értéket (FOV=55) maximálisan 120-ra.
"
Persze most már tudom töletek is, h nem lehet állitani! Tehát a hülye meber aki nem tudja mi van, az komolyan befürödhet!
Legyenszíves aki tud segítsen!
Ma elindítottam a játékot,és kiírta hogy egy új patch elérhetõ!
Fel is rakta minden gond nélkül,de miután elindítom a játékot marad a windowsos fejléc,és nem akar eltünni.
Zavar hogy nem teljes képernyõs a játék.
Az viszont lehet,hogy annak értékelte a program,azonnal írj nekik levelet mellékelve az értékeket,(pl.ezt is lehet)ha tiszta vagy a program hibás!
[IRAM] leader
Width=1680
Height=1050
Fullscreen=true
RefreshRate=60
VSync=false
Quality=low
VoipEnable=true
SpeakerCount=0
Effects=high
Soldiers=high
Vehicles=high
Overgrowth=high
Undergrowth=high
StaticObjects=high
Terrain=high
Shadows=high
Bloom=false
HSAO=false
MSAA=3
Water=high
MainQuality=custom
Texture=high
DxVersion=auto
Aniso=2
Detail=high
RenderAheadLimit=2
Fov=110
Bocsánat h beszurom csak h lássátok!
The reason is: Punkbaster kicked player Lack||||||
(for 60 minutes) PBBANSHUB: Enforced a Prior BAN ON GUID.
f46cc06dcab25ec6f436bcb02d403cf8
Visit pbbans.com for details
Ez nagyon komoly 😄