51658
  • Drang
    Ja... Hát az kétségbeejtő ami ott megy... :)
  • darki81
    Másik szerver, vagy ha nemsegit akkor erősebb net, vagy kevesebb letöltés! (nekem 85-90 szokott lenni)
  • xXtamasXx
    valamit lehet a magas pinggel kezdeni? és most ez alatt nem 150-esre gondolok hanem masszívan 200 fölött van és így kb sokszor játszhatatlan :S
    más játékban sokkal jobb (és pingesten külföldi szerveren tesztelve 39ms szóval nemértem)
    és ne mondjátok, hogy akiknek alacsony, az ott él ahol a szerver van mert pl van olyan azok közül akikkel TS-en beszélek, hogy 90 körüli pingje van
  • shaddam
    Kotaku,IGN.
  • False
    én olyan hírt akarok, amiben az van hogy a parasztok a dice-nál kijavitják az alap engine hibákat,végre
  • Horec
  • lolSL
    nemtom bármilyen
    community cuccok, verseny eredmények, meccsek, infók a köv részről
    csak olyasmi angol nyelvű oldalakat keresek, mint css-nél a cadred vagy codnál a bashandslash
  • Borg
    Milyen hírt akarsz?
  • lolSL
    erről a szavazásról jutott eszembe, mik egyáltalán a bf hírforrások manapság? mert azok az angol nyelvű oldalak elég gyenguszok amik a szavazásban vannak, jó ha heti pár hír van rajtuk. van ezeknél vmi jobb, vagy 25 ea/dice féle twitter meg facebook accountot kell pásztázni az infokért?
  • stultus78
    nna sikerült!, a probléma megoldása az hogy ujraraktam a gamet, és mindent adminként XP-kompatibilitással engedélyeztem. A frissítés is simán felkúszott.

Hepy :)
  • TDC Geronimo
    Vietnam OST letöltés
  • False
    láttam találkoztál pár mélyparasztal a hardwired forumán :D
  • kigyi
    Újra is indítottad a gépet? :D PB telepítés után csak resivel lehet játszani addig kidobál PB nem található hibával. Utána már megy csak először kell ez a resi neki.
  • stultus78
    Ha minden igaz igen.

De most rakom újra az egészet hátha valamit elQrtam.
  • DummyBoy
    Frissítetted a PB-t? Engedélyezve is van?

Frissítetted utána még 3-szor, hátha elqrta?
  • stultus78
    Hali mindenki

Újrakellet raknom a gépem és felraktam rá a játékot eddig stimm.
    Aztán nem tudtam frissíteni. az egyik file nem frissített.
    Leszedtem manuálisan , frissítettem.
    Felraktam a PunkBastert is vagy mit.
    Amikor mennék warozni azt írja hogy nincs fent a Punkbaster és hogy menjek olyan serverre. De én nem akarok olyanra menni.
    Ezelőtt normálisan ment minden.

Van tippetek mi a baj?
  • JohnConnor
    Most próbáltam ki, normálisan be lehet állítani, hogy mennyire csúsztassa el a képet. 400 Ft-ért vettem egy szemüveget.. a színek tompábbak, a mélység és a hatás egy 10-es skálán 5-6, mindenesetre nagyon feldobja!
  • Gyuszopapa
  • KaBuTo666
    Normális valamilyen szinten.
    Ha tölti a pályát nálam, akkor 200-300 között mutatja a Pinget, mikor bent vagyok a szerveren akkor 100+.
    100 alatt = álmom.
  • lolSL
    ha megnézed mindenkinek ennyit ír
    gondolom akinek 100 alatt van az már ott ül a serverek városában
  • Leky
    Lehet valahogy csökkenteni a ping-et? Általában 300 felett van amikor betölti a pályát, majd lemegy 170 körülire. Normális ez? Amúgy routeren keresztül játszok.
  • lolSL
    nem mintha a bc2ben lenne 1 pálya is amin normális színek vannak
    vagy szétvakító fehérség van vagy kék köd vagy szürkeség, mindenre rá kell tenni vmi szart amitől nem látni :D
  • w77d
    egy FPS-ben a Red/Cyan módszer felejtős, lehetetlenné teszi a célzást, ráadásul a játék színeit is úgy bassza el ahogy kell...
  • TDC Geronimo
    Mit nem értek? Rendes 3dvisionhoz kell a szemüveg meg a 120HZes samsung 3ds monitor. Lehet megy simán is red/cyan szemüveggel de az olyan is.
  • JohnConnor
    Nem érted.. na mindegy.. Mivel gyenge a gépem csak az NFS carbon-ban tudtam normálisan kipróbálni, egész jó
  • TDC Geronimo
    Akkor még mindig ott a 3Ds monitor, ami szerintem szintén nincs senkinek :p
  • JohnConnor
    Hülyeséget ne mondjál! Pláne ha ki sem próbáltad. Az nvidia 3D-vision-ba be lehet állítani, hogy a új aktív szemüveges 3D-t szeretnéd vagy a red/cyant....
  • eugabesz
    1 §...ami egyszer elromolhat,az el is romlik..
  • BAk3R
    nem tudom :/
  • Metalmilitiakid
    amúgy értem én hogy nincs köze hozzá, de akkor miért volt jó egy csomó ideig ? valamelyik patchel baszták el ?
  • BAk3R
    :)
  • Metalmilitiakid
    ja meg új lapot meg új RAM ot , csak a VGA marad :D
  • BAk3R
    de érted, hogy ennek a dolognak nincs különösebb köze a konfigodhoz, talán csak a realtek integrált hangkártyához egy kicsi. tök mindegy, hogy új procit veszel.
  • Metalmilitiakid
    Ja békén is hagytam, ha van egy kis mákom, akkor hamarosta beszerzek egy X4 955 os AMD t aztán béke lesz.
  • PunkZoli
    remélem 64 bit only és többmag támogatás, dúrva lenne
  • BAk3R
    mi van amúgy, fagysz még?
  • TDC Geronimo
    január 6-9ig CES. Elvileg lesz BF3 előadás is.
  • PunkZoli
    Nem is a törléssel van gond, hanem hogy a default id m neve nem tetszik... tőlem aztán lehet ott ezer játékhoz ezer féle... csak azt tette be ami pont halandzsa és a burnouthoz csináltam
  • TDC Geronimo
    Az a 3ds technológia 20 éves kb. Ez nem azt használja...
  • JohnConnor
    Valaki próbálta már red/cyan 3D-vel a játékot? Mennyire felezi az FPS-t, milyen?