51658
-
#42575 Ja... Hát az kétségbeejtő ami ott megy... :) -
#42574 Másik szerver, vagy ha nemsegit akkor erősebb net, vagy kevesebb letöltés! (nekem 85-90 szokott lenni)
-
#42573 valamit lehet a magas pinggel kezdeni? és most ez alatt nem 150-esre gondolok hanem masszívan 200 fölött van és így kb sokszor játszhatatlan :S
más játékban sokkal jobb (és pingesten külföldi szerveren tesztelve 39ms szóval nemértem)
és ne mondjátok, hogy akiknek alacsony, az ott él ahol a szerver van mert pl van olyan azok közül akikkel TS-en beszélek, hogy 90 körüli pingje van -
#42572 Kotaku,IGN. -
False #42571 én olyan hírt akarok, amiben az van hogy a parasztok a dice-nál kijavitják az alap engine hibákat,végre -
#42570 -
#42569 nemtom bármilyen
community cuccok, verseny eredmények, meccsek, infók a köv részről
csak olyasmi angol nyelvű oldalakat keresek, mint css-nél a cadred vagy codnál a bashandslash -
Borg #42568 Milyen hírt akarsz? -
#42567 erről a szavazásról jutott eszembe, mik egyáltalán a bf hírforrások manapság? mert azok az angol nyelvű oldalak elég gyenguszok amik a szavazásban vannak, jó ha heti pár hír van rajtuk. van ezeknél vmi jobb, vagy 25 ea/dice féle twitter meg facebook accountot kell pásztázni az infokért? -
#42566 nna sikerült!, a probléma megoldása az hogy ujraraktam a gamet, és mindent adminként XP-kompatibilitással engedélyeztem. A frissítés is simán felkúszott.
Hepy :) -
#42565 Vietnam OST letöltés -
False #42564 láttam találkoztál pár mélyparasztal a hardwired forumán :D -
#42563 Újra is indítottad a gépet? :D PB telepítés után csak resivel lehet játszani addig kidobál PB nem található hibával. Utána már megy csak először kell ez a resi neki. -
#42562 Ha minden igaz igen.
De most rakom újra az egészet hátha valamit elQrtam. -
#42561 Frissítetted a PB-t? Engedélyezve is van?
Frissítetted utána még 3-szor, hátha elqrta? -
#42560 Hali mindenki
Újrakellet raknom a gépem és felraktam rá a játékot eddig stimm.
Aztán nem tudtam frissíteni. az egyik file nem frissített.
Leszedtem manuálisan , frissítettem.
Felraktam a PunkBastert is vagy mit.
Amikor mennék warozni azt írja hogy nincs fent a Punkbaster és hogy menjek olyan serverre. De én nem akarok olyanra menni.
Ezelőtt normálisan ment minden.
Van tippetek mi a baj?
-
#42559 Most próbáltam ki, normálisan be lehet állítani, hogy mennyire csúsztassa el a képet. 400 Ft-ért vettem egy szemüveget.. a színek tompábbak, a mélység és a hatás egy 10-es skálán 5-6, mindenesetre nagyon feldobja! -
Gyuszopapa #42558 -
KaBuTo666 #42557 Normális valamilyen szinten.
Ha tölti a pályát nálam, akkor 200-300 között mutatja a Pinget, mikor bent vagyok a szerveren akkor 100+.
100 alatt = álmom. -
#42556 ha megnézed mindenkinek ennyit ír
gondolom akinek 100 alatt van az már ott ül a serverek városában -
Leky #42555 Lehet valahogy csökkenteni a ping-et? Általában 300 felett van amikor betölti a pályát, majd lemegy 170 körülire. Normális ez? Amúgy routeren keresztül játszok. -
#42554 nem mintha a bc2ben lenne 1 pálya is amin normális színek vannak
vagy szétvakító fehérség van vagy kék köd vagy szürkeség, mindenre rá kell tenni vmi szart amitől nem látni :D -
#42553 egy FPS-ben a Red/Cyan módszer felejtős, lehetetlenné teszi a célzást, ráadásul a játék színeit is úgy bassza el ahogy kell... -
#42552 Mit nem értek? Rendes 3dvisionhoz kell a szemüveg meg a 120HZes samsung 3ds monitor. Lehet megy simán is red/cyan szemüveggel de az olyan is. -
#42551 Nem érted.. na mindegy.. Mivel gyenge a gépem csak az NFS carbon-ban tudtam normálisan kipróbálni, egész jó -
#42550 Akkor még mindig ott a 3Ds monitor, ami szerintem szintén nincs senkinek :p -
#42549 Hülyeséget ne mondjál! Pláne ha ki sem próbáltad. Az nvidia 3D-vision-ba be lehet állítani, hogy a új aktív szemüveges 3D-t szeretnéd vagy a red/cyant.... -
eugabesz #42548 1 §...ami egyszer elromolhat,az el is romlik.. -
BAk3R #42547 nem tudom :/ -
#42546 amúgy értem én hogy nincs köze hozzá, de akkor miért volt jó egy csomó ideig ? valamelyik patchel baszták el ? -
BAk3R #42545 :) -
#42544 ja meg új lapot meg új RAM ot , csak a VGA marad :D -
BAk3R #42543 de érted, hogy ennek a dolognak nincs különösebb köze a konfigodhoz, talán csak a realtek integrált hangkártyához egy kicsi. tök mindegy, hogy új procit veszel. -
#42542 Ja békén is hagytam, ha van egy kis mákom, akkor hamarosta beszerzek egy X4 955 os AMD t aztán béke lesz. -
PunkZoli #42541 remélem 64 bit only és többmag támogatás, dúrva lenne -
BAk3R #42539 mi van amúgy, fagysz még? -
#42538 január 6-9ig CES. Elvileg lesz BF3 előadás is. -
PunkZoli #42537 Nem is a törléssel van gond, hanem hogy a default id m neve nem tetszik... tőlem aztán lehet ott ezer játékhoz ezer féle... csak azt tette be ami pont halandzsa és a burnouthoz csináltam -
#42536 Az a 3ds technológia 20 éves kb. Ez nem azt használja... -
#42535 Valaki próbálta már red/cyan 3D-vel a játékot? Mennyire felezi az FPS-t, milyen?