51658
-
#42817 Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Bármilyen szerverre lépek be 120-180 körüli a pingem. Gondolom ez nem normális. Win7 rendszer és semmi más nem fut a programon kívül. Digi netem van.
Mi lehet a baj és pls tanácsot kérek hogy van valami speckó beállítás?
-
Landor #42816 annyi karaktert leírtak, nincs szívem kitörölni :D -
#42815 Azért éledtem sokadjára is a bázisra, mert igénybe szerettem volna venni az apache nyújtotta szolgáltatásokat, de így szerintem nincs értelme a játéknak, nincs benne kihívás. Igaz, valakinek ez jön be, sok sikert hozzá. -
n003 #42814 én 1209-szer szavaztam .. tudjátok milyen nehéz ennyi nick-et kitalálni .. rettenet de Drangék jósokk pénzt adtak érte úgyhogy megoldottam :) -
Gyuszopapa #42813 Én is csak egyszer szavaztam mert egy EA accom van.Eszembe se jutott ezért még egy párat készíteni.Akinek nem tetszik az leülhet 1-es. -
#42812 Márpedig válaszolok,hogy felvilágosítsam elszürkült elméd.
1.Ha az ellen bázisán vagyok (most Atacamáról beszélünk) nem száll fel a heli nem jön ki a két tank.Ugye ez nem segítség? A sqad társaim rám születtek volna és viszik a helit meg a tankokat lesz zászlónk.Nem olyan bonyolult ez a játék csak ti teszitek azzá.
2. Mindenki ennyire legyen "inkompetens". AZ amikor a sok recon a saját base-n guggolva kifele lövöldöz mert védi a "no base rape".Na az ám a játék.Egytől-egyig megérdemli a répát.
Még annyi ,sokszor leírtam már: Bérelj szervert.Ott a saját szabályaid szerin játszhatsz .De tudom fikázni a legkönnyebb ,vonatkozik ez az itt folyó vitára is,de valamit felmutatni az ostobaságon kívül nem megy.Részemről a téma lezárva (egy ideig). -
#42811 Engem leginkább az zavar, hogy a hazai fórumom jobban megy a sírásrívás a hazaiak részéről, mint a hivatalos fórumon a külföldiek részéről ...
Ezek után nem kell igazán csodálkozni hogy északi szomszédainknál szitokszó az hogy "magyar" ... Gyakorlatilag 1 szóban megfogalmazható minden amitől egy jóérzésű embernek felfordul a gyomra ...
Ez a qrva szomorú ... -
RoboGoD #42810 Emberek mi lenne, ha egyszer megpróbálnánk a jó oldalról megközelíteni a dolgot. Nem tudok sok statot, de azt tudom, hogy csak 2142-ben volt kb. ezer AKTÍV játékos. Ha elképzeljük, hogy sokan BF2-znek és sokan 2142-znek még és itt a BC2 is, akkor miért ne lehetne több mint 1200 ember, aki aktív és szavaz. Biztosan van néhány ember, aki többször regisztrált (tipikus EA félmegoldás - mint minden másban), de jó lenne ha azt feltételeznénk, hogy a többség az korrekt volt, sokan vagyunk és Drangék reklámhadjárata meghozta az eredményt. Nehogy már egymást utáljuk mert nyertünk! Én csak 1x szavaztam és feltételezem, hogy a legtöbben szintén. És aki leoltana, annak csak annyit mondok előre, hogy inkább vagyok naív, mint, hogy a saját fészkembe piszkítsak. -
#42809 "De milyen üzenet volt ez az EA felé? ...."
A lehetőség adott volt, annak is tudnia kellett, aki a szavazást létrehozta. Így nem értem miért gond az, hogy volt aki élt vele. Ha nem akarták volna, nem engedélyezik. Egy engedélyezett lehetőség felhasználását csalásnak minősíteni iszonyú nagy baromság.
Ettől függetlenül, nem hiszem, hogy minden második ember 5x szavazott, pl én sem. Kicsit ferdítés 200 szavazó a részedről, legyen inkább 1000, a többi szavazat meg több fiókból leadott szavazat.
"Nem a lelkesedéssel, meg nem az összefogással van a gond, kár is erre ferdíteni a témát..."
Ez a rész totál érthetetlen. Nem értem ki mit ferdített a témával kapcsolatban. Elég világos volt a cél, és kötelező se volt szavazni, annak aki nem akart. Elvek és tartás, hát azzal valóban vannak gondok sok esetben is, de akkor sem tudom, hogy a konkrétan emlegetett bf.hu szerkesztőivel most mi gondod van ilyen szempontból. Próbálnak tenni az oldalért és a közösségért. Ha nekik ez kell, csinálják, hobbi nem?
PB csalást belekeverni ebbe az egészbe. Miért? Nem országtól függ ki csal, ki nem. Emberfüggő. Gondolod más ország jobb? Néztél te már statisztikát, bármit, ekkora baromságot. A magyar csalók száma elenyésző a többi országéhoz képest. Az oroszok meg a németek állnak az élen és nem csak azért mert ott nagyobb a játékosbázis.
-
Borg #42808 De milyen üzenet volt ez az EA felé? Hogy nézzék csak meg, hogy 200 ember hány szavazatot tud leadni kamu accountokkal? Mert ugye ettől még nem lettek többen a magyarok, mint más országok játékosai. Az üzenet értéke maximum annyi volt, hogy a következőkben csak olyan ea accounttal lehessen beszállni az ilyesmibe, amire van is játék regisztrálva. (bár ezt akár most is szűrhetnék)
Nem a lelkesedéssel, meg nem az összefogással van a gond, kár is erre ferdíteni a témát. Láthattuk már, hogy ha a hülyeség szorgalommal párosul, bármit elér ez a "közösség". Viszont értelmes közösséget nem lehet elvek, és tartás nélküli gyerekekre építeni, akik - mint a mellékelt ábra is mutatja - sokadszorra sem fogják fel miről szólnak a dolgok, csak a melléduma megy. Ez alapján azon is kár csodálkozni, hogy PB egyre másra fogja a magyar cheatereket is... Még az se mondanám, hogy ez magyar jelenség, csak max más országokban nagyobb a felnőtt játékosok aránya. -
#42807 Látom neked TOTÁL átjött a dolog ... szövegértésből sosem voltál világelső ... -
#42806 Egy kicsit talán lelkesebbek voltak, mint kellett volna, és több ember ingerküszöbét átlépték, de a céljukkal nem volt semmi baj.
A céljuk szerintem meg az összefogás, a figyelem felhívása volt arra (EA felé is), hogy a magyar battlefield közösség nem elhanyagolható. Lehet apró dolgok ezek, és nem jár majd érte semmi plusz odafigyelés, de egy próbát megért. Nyertek, ezzel együtt nyert a közösség, az ország, és reméljük a BF3-al kapcsolatban kapunk emiatt majd valami extra figyelmet is.
Az már egy más téma, hogy bf közösségről tulajdonképpen évek óta nem beszélhetünk és összefogásban is általában csak akkor jeleskedünk, ha közös köpködésről/fikázásról van szó, de ezt nyilván nem fogja megtudni egy EA-s marketinges.
A fórumok és a hírező oldalak is kibírták azt a pár extra sort, szerintem. -
Borg #42805 Fura dolog színvonalról beszélni, amikor erkölcsileg nulla emberek közröhej tárgyává teszik az országot egy videokártyáért... -
#42804 Látom megint alakítottak páran. Igazából meg sem lepődöm. Hihetetlen mélységeket ér el az utóbbi években a magyar színvonal. Komolyan sajnálom azokat, akik próbálnak még tenni valamit, főleg az újakat, mert tisztában vagyok vele, mit fognak kapni a munkájukért cserébe.
Még szerencse, hogy ilyen kevesen vagyunk. Gondoljatok bele, ha vezető állam lennénk a földön, akkor már világháború lenne, és az első atomokat magunkra küldtük volna. -
#42803 " ha Landor nem törli ki, akkor köszi neki is"
Micsoda perverzio...
-
Bala10 #42802 hidd el, több energiát merítünk azokból, akik hozzátesznek a közösséghez, mint amennyit vesztünk attól a pár makiból aki itt értelmetlenül hadovál. nem a viedókártya volt a lényeg és nem az a jelző amit ezzel kapott az oldal. sokminden történik a háttérben amire sokan nem is gondolnak és sajnos, vagy nem, szükségesek az efféle "sikerek".
ilyen megmozdulás... nem is tudom... évek óta nem volt(talán itt SG-n a nagy Borg és gz8 háború :) ) és ez most fura az embereknek. remélem minél hamarább élvezheti majd a közösség ezeknek a gyümölcsét és azok is élvezni fogják akik csak fikáznak mindent. :)
még annyit hozzáteszek, hogy mi nem fizetésért ügyködünk az oldalon és semmiféle juttatást nem kapunk, pusztán csak szórakozás és hobbi. a felhívás még mindig áll, ha valaki szeretne részt venni a közösség építésében, vagy csupán jól szórakozni a GameNight-okon, az jöjjön!
csalásokról:ha valaki veszi a fáradságot és végignézi a külföldi oldalak fórumait meglátja, hogy mennyien szavaztak több accountal, és le is írták, hogyan lehet ezt megtenni! azt is meg lehet nézni, mennyien anyáztak és szidták a Magyarokat, így nem hiszem, hogy pont nekünk kéne szégyenkezni bármi miatt is. Azoktól meg elnézést, akiknek akaratukon kívül is el kellett viselnie ezt az 1-2 héten át zajló kampányt, több ilyen nem lesz ígérjük!
Ha értelmesen szeretnétek erről beszélni, vagy kíváncsiak vagytok a részletekre, gyertek az oldalra és ott megbeszéljük.
nade!
Elindult nálunk a KONZOLOS rész, szépen lassan. ha valakit érdekel a téma, akkor látogasson el az oldalra, és kérdezzen, írjon, stb. :)
Hétvégén lesz a BF Heroes gamenight, lehet jelentkezni, utána FH2 gamenight, ha érdekel valakit. :)
további szép napot, és ha Landor nem törli ki, akkor köszi neki is! :) -
#42801 ha tippelnem kéne akkor az aki az ellenfél bázisán van ahelyett hogy a csapatának segítene behúzni a zászlókat, amelyek mindegyike enemy kézen van.
Melyik a szánalmasabb?
1, csapatodat leszarva baserapelni az ellenfelet úgy hogy annak semmi értelme, vagy
2, így szerezni jó statot, mert az nagyon fontos.
(ne válaszolj, úgysem érdekel)
ami a legjobban zavarja a legtöbb embert azok az inkompetens csapattársak, akik azt csinálják amit te itt leírtál.
igen, nyugodtan vedd magadra az inkompetens részt... -
#42800 Sok mindenben nem értünk egyet ,de ebben maximálisan igazad van.
-
#42799 Hogy kerek legyen a történet: atacama desert a map mind három zászló ellenfélé (adee -éké)Én az ő base-n répázok (mert lehet).15-ször leszületik elém én lelövöm.Még egyszer mondom mind a három zászló az övék.Bárhova születhetne.Akkor most ki a hülye? -
eugabesz #42798 Azért még egyet engedj meg Landor.
Már lassan az 50. évemet taposom,de Isten bizony,ha ez a felnövekvő generáció mentalitása,akkor inkább főbe lövöm magam.
A "dögöljön meg a szomszéd lova is" előnyben.
Már előre sajnálom a szerkesztőséget,mikor majd győztest fognak hirdetni.
Az tuti,hogy a mostani hangadók első szava "előre le volt zsírozva" és én ehhez ugyancsak előre csak gratulálni tudok. -
#42797 Remélem nem csak a medal of honoros bétalehetőség lesz. -
#42796 Akkor ezek szerint ne szamitsunk marcius elott semmilyen videora/kepre a jatekbol es majd csak 1.-tol toljak fullosan az infokat a kepunkbe... -
#42795 Hopp
"Electronic Arts will unveil Battlefield 3 this March.
The publisher confirmed to the media it will host an unveil event for the game on Mar. 1, 2011, taking place during the week of the Game Developers Conference in San Francisco. Additionally, EA says it will also have new game announcements as well as hands-on time with many upcoming titles, including: Shadows of the Damned, Alice Madness Returns, Kingdom of Amalur: Reckoning, and Crysis 2.
Those who purchased the Limited Edition of Medal of Honor the past fall received an invitation to the Battlefield 3 beta. Details about the beta's release date have not been announced.
Battlefield 3 is expected to ship in 2011. " -
Landor #42793 Ok, innentől kezdve moderálva az összes ezzel a témával kapcsolatos hozzászólás! -
#42792 Mindenkinek jobb így -
#42791 Áruljátok el miért fáj nektek, hogy egy magyar közösségi oldal indul egy "versenyen" és azt megnyeri? Valami személyes problémátok van a tagokkal, mert ha igen azt intézzétek privátba!
Nem csaltak! -amiket itt indokként írogattok az nem csalás, ezeket bármelyik külföldi oldal tagja is megtehette volna a sajátjáért. Sőt ha egy 40 milliós ország BF közössége kicsit is komolyabban veszi ezt az egészet (és nekik nem lett volna szükségük fejenként 5 accunt-ra) akkor simán vertek volna mindenkit, de nem tették!
lolSL:
"az a baj hogy qrvára nem a bf közösséget mozgattátok meg,-"
-és gondolom mindenkinek pisztolyt nyomtak a tarkójához és fenyegetőztek hogy aki nem szavaz annak bizony hedsát!
Szabi:
""győzzön a jobb. jah nem, már győzött"
gratulálok.. ilyenkor szégyenlem hogy magyar vagyok.. :("
- remélem azért még aludni tudsz. Az elmúlt 4-5 hsz.-ed arról szó hogy magyaroknak köpködsz, ez érdekes nem zavart. Mellesleg ahonnan bemásoltad ezt a felháborító szösszenetet, nos ott oldalakon át cigányozták minket de gondolom ez sem zavart.
A befejezés a legjobb, hiszen annyira tipikus. Idejöttök beböfögtök néhány frappánsnak tűnő mondatot, majd kijelentitek hogy a témával nem foglalkoztok többet, mert hát úgysem értjük. -röhej
A szint megvan -öt éves gáncsoskodó óvodások. -
Borg #42790 Én már elmondtam amit akartam, 'szom se magyaráz tovább. -
Landor #42789 Igazad van - nem értem. Magyarázd meg - PM-ben, hogy másokat ne zavarjon.
vagy akár a community topikba is, de ne itt... -
SzinesGeza #42788
Isla Inocentes-t utálod? Pedig annyira hangulatos. (gyűlölöm a telet)
:)
-
#42787 Igazad van - nem értem. Magyarázd meg - PM-ben, hogy másokat ne zavarjon.
Egyszerűen nem tudom elképzelni mit akarsz a szavaimba belemagyarázni. Lehet itt bölcsen sírni, nagy szavak mögött, de érdemi mondanivaló eddig nem volt, csak annyi hogy úgyiscsaltunk.
Az meg hogy neked annyi jött le hogy 1 videókártya miatt megy az egész, az meg nókomment. Tényleg így akarsz a történet "erkölcsi" vagy bármilyen mélyebb tartalmáról beszélgetni?
A kedvencem: "A te analógiáddal a játékban is lehetne cheatelni nyugodtan, hiszen sokan csinálják, és a béna PB úgysem fogja meg, magyarul ott a lehetőség. És akkor fasza magyar játékos leszel, aztán ha beszólnak majd azt mondod, hogy csak féltékenyek arra amit elértél. Go for it."
Az én analógiám az hogy ha le van írva a szabályzatban, hogy piros sapkánként 1 alma jár, akkor 1 piros sapkáért kapok egy almát ... ha van 5 piros sapkám 5 almát kapok. Ha ellopom Pistike sapkáját, akkor meg csalok ... ha 5-ször állok sorba és nem veszik észre akkor meg exploitot használok. Ennyi ... Nem mondtam hogy csalni kell, lopni kell, exploitolni, mert az a menő. Ezt hol olvastad?
Olvasgasd el még egyszer amit írtam, ha nem tiszta akkor PM-ben ugyancsak elmagyarázhatom ...
@lolSL: Én semmit nem mozgattam, én csak szavaztam 1-et. Elég régóta és napi szinten olvasgatom az sg-t. Én csak itt meg meg a bf.hu-n olvastam a dologról ... Az hogy gerillakampány folyt, az lehet pár embert zavart, ahogy néztem nandorb elnézést is kért érte.
Szigorúan magánvélemény de a BF topikokban ennek el kellene férnie ... én máshol nem láttam ... Ha meg volt, azt ott kell elrendezni ..
Ami engem nagyon zavart, a fikázás ami kialakult ... -
#42786 és akit érdekelt az szavazott akit nem az továbbgörgetett, ennyi... -
#42785 az a baj hogy qrvára nem a bf közösséget mozgattátok meg, én mint kapcsolódó híroldalakat nem látogató bf játékos is 1000 helyen láttam beírva hogy menjek ide meg oda szavazni a bf.hura -
#42784 "szerk: Jut eszembe: Neked kellene a LEGJOBBAN tudni, mit tud ez a community ha akar ... és mekkora" -
Szabi1991 #42783 Port Valdez a kedvencem :)
Isla Inocentes amit utálok :D
-
Szabi1991 #42782 ígyvan :-/
viszont továbbra engem se érdekel. örüljenek maguknak, egyszer talán megértik amit írunk.
#42778: jó kérdés, talán a havas orosz ami a bétába is volt, de a többit is kedvelem, egyetlen kivétel az egyik Rush pálya amikor az amcsik 2 helivel kezdenek és el kell foglalni egy kis szigetet, aztán egy parti bázist majd egy bázist a dombtetőn.. na azt a pályát utálom, mind2 oldalon küzdve is.. :D -
Borg #42781 Egyébként - mint sejthető - ennek az elvi vitának úgysem lesz érdemi lezárása, és nem nagyon akarok a végtelenségig vitatkozni róla. Aki érti, érti, aki meg nem, az nem is fogja. -
Borg #42780 Ezek az úgynevezett érveid csak egy dolgot bizonyítanak, hogy erkölcsileg fogalmad sincs mit jelent ez az ügy. Hogy technikailag mit lehet, meg mások mit csinálnak, még jogosít fel arra, hogy a becsületed félrerakhasd egy videókártya erejéig.
A te analógiáddal a játékban is lehetne cheatelni nyugodtan, hiszen sokan csinálják, és a béna PB úgysem fogja meg, magyarul ott a lehetőség. És akkor fasza magyar játékos leszel, aztán ha beszólnak majd azt mondod, hogy csak féltékenyek arra amit elértél. Go for it. -
#42779 Egyszerűen szánalmas amit írsz ... nem tudom másképp látni ...
EA accountal lehetett szavazni ... Nem? Nekem 1 van azzal szavaztam ... Ha van 5 EA accountom ami érvényes, és 5-el szavazok, akkor nem csalok. Ennyi.
De azért vegyük át szépen a Te elméletedet is: 3-4 magyar BF-es (Hiszen az elképzelhetetlen hogy lenne több mint 1200 fő aki szavazott ...) összecsítel 1200!!!! szavazatot ... (Jelzem, sz@ros 1200 szavazat ... még csak nem is 30-40k ...) Hiszen a svédek csak 22-en vannak ...
De a gémszpáj 87432564328756897265928754297428753 látogatója képtelen összehozni ugyanennyit? Miért? Meghekkeltük? Letiltottuk? Megfenyegettük őket? Diszlájkoltuk fészbúkon? Vagy akkor most mivan?
Valljuk be a bf.hu nem mai gyerek ... És sikerült kis magyar közönségi oldalként megelőznie a planetbattlefield-en és a gamespy-on lévő közösséget. Sikerült neki több embert megmozgatni. Erre büszkének kellene lenni. Nem minden magyar csaló ám ...
De ha már csalás ... mutass nekem olyan élsportot, ami csak és kizárólag a TISZTA teljesítményért adja az érmeket? Amíg keresgélsz, addig gondolkodj Te ...
Egy doppingolimpiát kellene csinálni (Kicsiben megcsinálták valamelyik ismeretterjesztő csatornán, sajnos nem láttam végig ...) ahol a különböző doppingszergyártók versenyeznek, hogy melyik doppingszer jó több sportágban ... és ennyi ...
Szép magyar hozzáállás - Valamiben elsők lettünk? = CSALTUNK!!!
Megy a fikázás ... gratulálok ...
szerk: Jut eszembe: Neked kellene a LEGJOBBAN tudni, mit tud ez a community ha akar ... és mekkora -
kozako #42778 hy all.mi a kedvenc mapotok?? -
#42777 Azért azis tulzás volt, h a steam-es magyarország group-ban oránként volt a spam-elés, gondolkodtam is, h letiltom az események jelzését...