51658
  • Szabi1991
    ez így önmagában még nem is lenne baj, mert mindig ez a vége... csak utána mire kell olyan kurva büszkének lenni?... sokra mész azzal a dicsérettel, amikor lényegében magadra szavazol...
  • FiveOmensXXXXX
    Ne basz már, hogy 1000 szavazat olyan rohadt sok legyen. Ja a németek ahol több ezren játszanak, csak 800 embert tudtak felvonultatni? Nevetségesen alacsony volt a szavazók aránya a többi országban. Elszégyelheti magát az összes többi oldal. Ha valóban ők a legjobb oldalak az adott országban, ahol többszöröse a játékos bázisa a miénknek, erőből nyerniük kellett volna. Nem vették komolyan ennyi.
  • Borg
    Szerinted az, hogy egy ember több accounttal szavazott (méghozzá erre fel is voltak szólítva), az mi? Vagy szerinted nyilván reális az, hogy olyan oldalak, amelyek látogatottsága sokszorosa ennek, még a töredékét se gyűjtötték a bf.hu szavazatainak? Ugyanmár... Szépen be lett cheatelve a győzelem, de persze ilyenkor ezt senki se vallaná be magának, hiszen eg szaros videókártya a tét. Azon se csodálkoznék, ha diszkvalifikálva lenne az ország emiatt. És meg is érdemelné.
  • iceshark
    ja a legsikeresebb sportágunk is vízben van...vizivívás meg a máik a vizibírkózás meg a vizitorna, viziökölvívás, viziöttusa, vizilövészet stb.

bár kétségtelen hogy jók vagyunk a vízben!
  • False
    mert szerintük ettől lesznek prok, hogy le birnak lőni egy épp éledő embert,de előtte ezt is hónapokig gyakorolták hogy egyáltalán sikerüljön
  • lolSL
    magyarok se véletlen hogy csak vizi sportokban jók
    kommunizmusban csak a karra gyúrtak a titkos droglaborokban :]
  • RoboGoD
    Így van. A gazdag országok többet tudnak doppingra költeni és jobban állnak a doppingversenyben. Az egész arról szól, hogy a dopping készítők mennyivel járnak a dopping ellenőrök előtt. A Felps (vagy ki a tököm) sem ET, csak baromijó cuccot tol. Már több lebukott doppingoló megmondta, hogy mindenki doppingol, csak nem mindenki bukik le. Persze senki nem hisz nekik, mert a média is segít beállítani a dolgot a bukott ember mentegetőzésének. Bocs az offért.
  • SzinesGeza
    "BF2 valóban nem volt nálam hosszú életű"

Pedig az világbajnok volt (szerintem), és nem pár hónapig. Igazából még most is tolom. :)
  • SZEG007
    Miféle csalásra gonolsz?
    Amugy meg pont a sportot nem kéne felhozni mert az egész csak doppingrol szol, meg kinek jobb a sportdiplomáciája.
  • Borg
    Olimpia? Azért kicsit majd gondolkodj legközelebb, mielőtt összekevered a szezont a fazonnal.
    Ott ugyanis teljesítményre adják az érmeket, és nem csalásra.
  • Rossi1
    ok. koszi!
  • eugabesz
    HUN a szerverkeresőbe...úgy több lesz az eredmény...
  • Rossi1
    Csao!

Mar kerdeztem korabban. A fenti magyar szerverekre hogyan lehet fellepni a jatekban?
    Steames verzio van meg. Probaltam a server browse-nal hatha be kell irni az IP-tvalahova de nem talalom.

Koszi!
  • Jaffa 2843
    cbc.... nincs szabály mer ők azt szeretik.. kurvulós játék ftw XD
  • adam46
    cbc szerver milyen élvezetes hmmmm. Megy a Baserape ezerrel, és még az admin (Provocator) élvezi is, hogy éledő ellenségeket lő le. :D
  • TDC Geronimo
    BC2vel most is játszok csak nem PCn :p

BF2 valóban nem volt nálam hosszú életű, de talán 1 hónapnál azért többet bírtam
  • KáTéCé
    Nem tüzet gyújtanánk, hanem csak egymást dobálnánk vele :)
  • KáTéCé
    BF2-t is így várta :)
    Szerintem 1 hónapnál többet nem játszott intenzíven azzal sem :p
  • determinator
    Ha minden szerveren lagolsz, akkor nálad van a probléma.
    Persze vannak olyan szerverek amik lagolnak és néha rossz napjuk van, de ezekből nem szabat általánosítani.
    Nem tudok olyan multis játékot mondani ahol ez nem jelentkezik kisebb nagyobb mértékben.
  • DummyBoy
    Ez az első 3 ugyanazt kapja ez mennyire nagy válasz ... Végiggondoltátok már? Mert pár helyen olvastam ...

Ez igaz az olimpiára is ... Az első 3 ugyanazt kapja - egy nyakláncot, csak más színű rajta a medál ...

Jézusom ... fészpalm
  • Szabi1991
    "arra az oldalra amivel éveken keresztül dolgozik"
    aha.. csak 4 topikomból töröltem..

"De ha már hozzá szóltál legalább olvastál volna utána"
    utána nézhettél volna te is hogy hány topikba írtak...

"hogy elsők lettünk"
    az első három ugyanazt kapja.. >.<"
  • provocator
    Te mekkora gyökér vagy. Neked mi zavaró van abban,hogy egy három soros hirdetést kirak valaki arra az oldalra amivel éveken keresztül dolgozik.Csak elgörgeted és kész.De ha már hozzá szóltál legalább olvastál volna utána.Sok ember sok munkája , hogy elsők lettünk.Ha ilyen emberektől (mint te) függött volna az emberiség fejlődése még kova kővel gyújtanánk tüzet.
  • KaBuTo666
    Az oldal fejlesztés alatt áll.
  • shaddam
    bfbc2.statsverse.com?Rendszeresen frissítem és a pontos ereményt mutatja.
  • nandorb
    Tegnap eppenseggel a szerver szolgaltatonal akadtak gondok amitol laggolt es 30percenkent lealt a szerver, a szolgaltato azt igerte hogy megoldodott ez a problema. Ja a battlefield.hu szerverrol beszelek a sima nem Vietnamosrol.
  • tobias88
    Minden szerveren van lag, amitől a rossz hitbox és a késelős probléma még rosszabb lesz...
  • nandorb
    Lekkell nyomni az Update gombot a Stat.verse oldalon...
  • shaddam
    Egészen pontosan miért csalódás a BC2 pc-n?A hitbox meg késelős problémákról tudok.Komolyan érdekel.
    Btw a statom miért nem frissül?Már egy ideje nem 27-es vagyok.
  • Smithwarden
    Nagyon bizakodoan allsz a BF3-hoz.
    BC2-hoz is hasonloan alltal a kijovetel elott es eleg nagy csalodas volt, legalabbis tudom hogy szamodra az lett vegul.
    Nekem a BC2 alapvetoen tetszik, de nem tudom elfelejteni a DICE-nak a rengeteg kamuzasat es szopatasat amit muveltek.
    Remelem persze alapbol jol megoldjak PC-re a BF3-at, de ugy vagyok vele hogy csak akkor hiszem majd ha latom es probalom.
    Addig inkabb nem elem bele magam, hogy csucs lesz.
    Foleg PC-n...
  • DarkSector
    mért annyira szar lett a bc2?
  • TDC Geronimo
    Sokkal jobban kell EAnek nyomatnia majd BF3at. Nem ilyen fosom simseknél meg hasonlóknál kell orrba szájba reklámozni meg dollármilliókat költeni marketingre, hanem a BF3nál pl.
  • eugabesz
    Pedig reklámozni azt tudnak...játékot csinálni még nem megy elsőre,de a reklám az már nagyon is.
  • DarkSector
    a cod-ot megveszik, attól még ezt is meg fogják.
    2 külön stílus. sok haveromnak megvan mind2, nem kellett választaniuk a 2 játék közül.

tutira nem a reklám miatt fog majd elkelni a progi.
    ha visszatartja valami a vásárlókat (egy ideig) az max a gépigény lesz.
    szerintem.
  • TDC Geronimo
    Mivel év vége felé jelenik meg ezért jön róla előtte bőven infó. Február végén GDC, legkésőbb ott már lesz róla infó. E3ról nem is beszélve meg a sok nyári játékkiállításról.
  • lolSL
    van még pár hónapjuk, de azért az idei cod előtt kéne elkezdeni szivárogtatni a komolyabb infókat róla ha casht akarnak
  • TDC Geronimo
    Miért ne tartana? Pár napja linkeltem, hogy EAn belül már körbement egy játszható verzió. Évek óta csinálják már. Az egy dolog, hogy semmit nem mutattak még, de ennek semmi köze ahhoz, hogy hogyan állnak vele.
  • RoboGoD
    Lelkesen elkezdem nézni hátha valami konkrét infó, erre BF2 Karkand vonul a háttérben. Rögtön kiábrándultam. Nem tart ez még sehol.
  • KaBuTo666
    privátban leírom, ne offoljunk.
  • melfoy
    [color=blue][size=+2]Vietnam?[/size][/color]
  • nandorb
    Mibajod van?