51658
  • MarkBlade
    Kösszi a tippet. Megnézem én is. Mondjuk már gondolkozok egy cserén is vissza. SZép és jó ez a 7-es de valahogy az xp jobbnak tünik.
  • eugabesz
    Ez roppant érdekes,mert én pl. úgy jártam,-s nem feltételezem rögtön,hogy neked is segít-,hogy a win7 alapból tesz a hálókártyának illesztőt ugye.Na én azt lecseréltem és láss csodát valamicskét faragott a pingemen.
    Keresgélnem kellett kicsit,mert ugye az alaplapi driver-re sem volt szükség,mivel ahhoz is tesz,de én addig turkáltam,míg abból is a legújabb van.Egy próbát megér.
  • MarkBlade
    Nincs modemem közvetlenül a gépbe megy a kábel.. A közepes van nekem is.
    És néztem speedtestett is és ott angol szerveren 40-50-et mutat amcsira meg 150-200 at. Ezért nem értem hogy játék közben meg miért átlag a 140 ping. Szinte bárhova megyek ennél jobb pinget még nem láttam.
  • Murder3
    ez csak annak az előszele h ösztönözzék aki multizni akar vegyen egy évvel későbbi copyt.
  • shaddam
    Remélem ez az előszele hogy kapcsolnak egy kis kakaót a meglévő gépekre.
  • TDC Geronimo
    Szintén. Pont most próbáltam belépni, de nem talál szervert.
  • shaddam
    Túlterheltek ez ea szerverek, így estefelé nem ritka(ps3)...Boxos verzió?
  • Murder3
    Az mi hogy ez a szar játék gondol eggyet és lenullázódik a stattom?
    rangom is megmaradt 28 vagy 27-es szitnen.
  • gabipaci
    Aki esetleg nyerni szeretne egy Logitech G500-as egeret, és ezért nem szeretne tenni semmit, csak játszani, azoknak ezzel kedveskedik a multigaming.hu:

link
  • TDC Geronimo
    "Ars Technica is reporting that Battlefield 3 will have its own separate reveal event" Magyarul külön eseményen fedik fel végre hivatalosan is és nem egybe a többi EA tucatjátékkal. Így talán esély van arra is, hogy egy BF3 logóval ellátott, BF zenével megtámogatott teaser helyett valami tartalmasabbat is lássunk
  • shaddam
    Szerintem teljesen korrekt az ár/érték arány.Máshol ennyi pénzért pár pályát kapsz csak.Ha láttál pár vietnámi háború idején játszódó filmet akkor a kikacsintások is tetszeni fognak.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A "régi" hastingson is volt szörfdeszka?
  • Leky
    Ez a minimum.
  • False
    nem gond,az viszont dicséretes hogy megosztottad velünk a megoldást
  • Leky
    Ez gyorsan ment meg is találtam a megoldást:

ESET Smart Security

Symptom: All ping times are displayed as - or 999

Reason: ESET Smart Security thinks that all the ping responses are coming in from servers are the result of a Denial-Of-Service attack that has been triggered from some other machine, and it begins to ignore those the incoming ICMP PING responses.

We have not yet been able to reach ESET about this.

Workaround:
    In ESET Smart Security, go into Setup> Personal Firewall> Advanced Personal Firewall Setup> IDS and advanced options> ICMP protocol attack detection: disable
    This will not make your machine vulnerable to viruses, it only means that someone can crash your computer remotely using an ICMP-based Denial-Of-Service attack (which is a very unlikely event).

Bocs, hogy nem kerestem előbb.
  • Leky
    Írtam pár napja, hogy nekem a szerverkeresőben a ping érték 999 minden szerveren. Azóta rájöttem, hogy miért, a NOD32 tűzfalát, ha kikapcsolom akkor kijelzi rendesen. Mit kellene átállítanom a beállításoknál, hogy tűzfalon keresztül is rendesen jelenjen meg? Egyébként engedélyezve van a kimenő és bejövő forgalom is a BC2-nek.
  • Beers
  • Bala10
  • TDC Geronimo
    Ott díszeleg a hivatalos BF blogon az első helyen a Battlefield Hungary community site a legújabb postban. Erre ment ki ez az egész nem egy szaros kártyára... (bf3 beta kulcsoknál gondolhattok rám :d) Remélem jut az oldalnak ezek után :p
  • SzinesGeza

Még a sávszél (a névleges) sem jelent mindent, ugyanis nálam (Debrecen) 80/25-ös de ugyanez a csomag, az unokaöcsémnél (Újpesten) kb 2-szer akkora valós sebességet produkál! :)

• determinator
    Mondjuk nem mondtad hogy milyen digi neted van.
    Ha koaxos-modemes akkor nem szóltam, érthető a 120+-os ping..
  • determinator
    Szerintem ha digi neted van akkor kisebbnek kellene lennie a pingnek.
    Én 40/20-ast használom és az iramon átlag 80-as pingem van, 60-100 között változik. A speedtest.net mit mond a pingre? normál esetben 1-4 ms-nek kellene lennie.
    Ha van routered akkor nézd meg anélkül. Ha úgy is annyi akkor érdemes lenne megnézni a hálókártya drivert.
    Ha ez sem segít akkor valószínűleg nincs mit tenni, a szolgáltató eszközeiben van a "hiba". De sajnos a pingre nem vállalnak garanciát.
  • byzhouse
    fu de gci idegesítő mikor 1 tárat lövök a medicbe G3-al és túléli mert alatta van az a kibaszott doboz
  • BonBon
    Én imádom, mióta meg van (karácsony) azóta szinte csak azt tolom.
  • barmi
    Sziasztok!

Háromezerhatszázat megér ez a vietnam kieg.? Mit tud ez a cucc? Tulajokat kérdeznék leginkább. Köszi!
  • Running
    Mond ki bátran, láttál egy jó segget fogalmazás közben...megértjük a hibát.
  • Drang
    melóhelyen kicsit nehezebb összeszedetten fogalmazni:

helyesen:

"Úgy hiszem, hogy a szavazóink legnagyobb része valamilyen módon kapcsolatba került a játékkal, nyilván voltak olyanok is akik nem nagyon..."

lol
  • Bala10
    sajnos ez így van. nade kb ez lenne az utolsó dolog amit elhagynának a játék készítői. :p
  • DummyBoy
    Mellesleg ez a káperdé ez mér jó? Mit tud? Ettől a hossza vagy az átmérője lesz nagyobb? Vagy mi?
  • ciry2
    #42815:
    Üdv!
    Ha gondot okoz neked, hogy nem tudsz helizni egy olyan szerveren, ahol bézrépelnek:
    a/ valamilyen úton-módon kiiktatod az enemyt
    b/ leszületsz máshová és nem helizel
    c/ választasz másik szervert ahol van heli és nincs bézrép

Nem vágom, hogy minek kell itt bc-re panaszkodni (egy olyan szerveren ahol nem tilos), mintha valaki nem engedett volna disconnectelni és erőszakkal leszültek volna a főbézre Provocator elé.
  • Drang
    lol most nézem mit írtam....
  • Drang
    Üdv!

Látom sok embert megmozgatott ez a flém a szavazással kapcsolatban. Még egyszer szeretnék köszönetet mondani a támogatásért, az sg fórumok nélkül nem hiszem, hogy sikerült volna ilyen szép eredményt elérni. A szavazz ránk kampány hátteréről, annyit elárulnék, hogy mi ezt a közösségi eseményt úgy értelmeztük, hogy melyik az az oldal aki a legtöbb embert meg tudja mozgatni, hogy rá szavazzon. Nem hinném, hogy a szavazóink legnagyobb része valamilyen módon kapcsolatba került a játékkal, nyilván voltak olyanok is akik nem nagyon, de az hogy mi bárkit is arra bíztattunk volna, hogy több accal szavazzon azt vissza kell h. utasítsam. Ilyenre nem buzdítottunk senkit és én nem is feltételezem, hogy bárki is direkt csalt volna... Azt végképp nem lehet szerintem elvitatni, hogy ez a magyar közösség sikere és emellett nem utolsó sorban ez egy jelzés az EA/DICE felé, hogy mi itt európa ezen fertályán is játszunk ezzel a játékkal, ezért figyeljetek ránk is... Higgyétek el lesz pozitív hatása a szavazásnak!
    Még egyszer köszönöm a támogatást! Ha meg valakit bántott zavart a sok-sok felhívás azoktól elnézést kérek utólag. Mi hittük, hogy jó cél érdekében tesszük amit teszünk!

Köszönöm, hogy elolvastátok!
  • MarkBlade
    és milyen meglepetést tud okozni mikor belopakodsz közéjük és halomra lövöd őket :D
  • koschwarz
    de tényleg, ez a lényeg: "nyuszi mindenki, mert romlik a kádé"

a stat vezetése azért kicsit tönkretette az felszabadult, győzelemre hajtó játékot. azért is van ennyi sniper egy szerveren. most a béta play4free-vel játszogatok, és ugyanaz: mindenféle túlzás nélkül, egy szerveren az összjátékosok fele sniper, és a tetőről lövöldözik, szarik a zászlófoglalásra.
  • koschwarz
    végülis...tényleg teljesen értelmetlen az egész szájtépés
  • Running
    Emlékszel még az Oman anyahajó és bombázása vitákra a régi szép időkből? Tíz oldalas flémek.
  • Running
    Már ez se számít. Tegnap akkor csatlakoztam le a szerverről, amikor a 16 támadó közül egy sem indult meg a pont felé, hanem a pálya széléről kör alakban lődöztek a védőkre és alig egy-két snipa volt csak. Elsőnek csak néztem mi a fasz van, aztán rájöttem, hogy itt nem lesz támadás.
    Mondjuk az utóbbi időben rászoktam arra, hogy körbefüstölöm a támadási pontokat, mert akkor már megjön a támadókedv, de addig nyuszi mindenki, mert romlik a kádé. Ha tökig füst minden, akkor már nekilendülnek időnként, de valamikor az sem segít.
  • koschwarz
    nem is tudom, minek szólok bele, mert már régen nem játszom, de az a baserape-stílus, amit ti képviseltek, minden jobb érzésű játékos számára gyűlöletes. de te pont ugyanolyan nulla vagy a szar magyarázatoddal, hogy hogyan segíted a csapatodat, mint a nyomorék sniperek, aki ugyanúgy azt hiszik, hogy egy csapatalapú játékban, ahol zászlókat kell foglalni a győzelemhez, kurvára nagy segítség, ha lelő 10 embert.

bár ha még jól emlékszem, a bc2-ben sikerült olyan jól megcsinálni a conquestet, hogy rohadtul nem számít, mennyi zászló van elfoglalva, csak a kill...
  • tirpakfred
    Szerverhiba.................
  • MarkBlade
    Thx tökéletesen körülírtad :)
    Nagyon jó ez a játék de nagyon idegesítő is tud lenni :()
  • Running
    De normális. Játékon belül (ha már egy szerveren vagy) ha megnézed, másnak is az említett értékek körül mozog a ping. A szerverkereső viszont máris alacsonyabb értéket mutat. Ezt a megoldást, és a mindenhol előforduló hitboxcsúszást, lagot és hitreg gondot csak nekünk PC-s tábornak fejlesztették ki a készítők, szerencsére pénzt nem kértek érte.
    A következő esetek is normálisak:
    - A srác feje lóg csak ki a kő mögül és miután telepakoltad ólommal, akkor sem adja be fejesnek, max meghal ha már kiürült a tár.
    - Tök mind1 milyen fegyvered van, mindig 1 tár 1 ember ha fejre nem adja be, szerencsére pisztollyal be lehet fejezni a küzdelmet. Biztos sokat mmo-ztak a játékfejlesztők, hagytak időt az 1v1 PvP csaták eldöntésére.
    - Szikla/ kerítés mögül vigyázva lődözzé, mert a korlát, szikla nem mindig odáig ér, ameddig látod. Lehet csak egy láthatatlan részt lősz, a snipa meg vidáman leoszt egy hálás fejest.
    - A tárakban lévő golyómennyiséget nyugodtan oszd el hárommal, a maradékot úgyse rögzíti a szerver, csak elvész a semmibe, hiszen a statokat fontosabb rögzíteni.

Írjak még?:DD