51658
  • Borg
    Nem HC-n játszol, azt csinálod rosszul.
  • tobias88
    8szor lőttem bele valakinek a fejébe, aztán odasétáltam és lekéseltem...
  • Kopiati
    én főleg nem vagyok profi, csak magam szórakoztatására játszok, semmi klán meg hasonlók, de itt érzem, hogy minden fegyver életképes a megfelelő szituációban (cod-ban smg mindent visz) Már kezdek ráérezni, hogy melyik pályára mivel menjek, meg elég jól el van találva a hangulat:D
  • Rossi1
    Csatlakozom. Mondjuk nem neveznem magam profinak, de sokszor gondolkodom, hogy mit csinalok rosszul. Mikor belelovok valakibe egy tarat siman tuleli es kb ket golyoval leterit.
  • Kopiati
    Nagyon jó:D főleg, hogy benne van miért hagytam abba a CoD-ot:D
  • n003
    hmm én nem játszom csak szkvad alapú tdm-t és kb az elmúlt 2hétben szoktam vissza a bc2-re 1-1 órácskára így nem tudom összehasonlítani azzal hogy mien volt de én csak elvétve találkozom ilyen esetekkel (mondjuk akkor elhagyja a számat néhány körmondat:D) mondjuk ez lehet annak köszönhető hogy kicsit a pályák egy conq-hez képest
  • Bala10
    melyik net szolgáltatónál vagy?
  • DummyBoy
    Ne írjtok ilyeneket ... Amíg ilyeneket nem tudok, addig legalább ráfogom, hogy béna vagyok :)
  • byzhouse
    gyereknek csak feje látszott ki én meg lőttem M16-al CSAK a fejét...lazán lelőtt és ment tovább
  • eugabesz
    Az utolsó előtti pach-ben módosították a net.kódokat,s ezzel mintegy kizárták a normális játék lehetőségét.Addig legalább volt x mikor találtál,most már azt az örömöt is elvették.
    Két tárat lőttem valamelyik nap az ellenbe,még a csapattársaim is látták az esetet,semmi...10 méterről!Aztán egy pár tölténnyel leszedett és tovább ballagott volna,de a squad-társam megbosszult.
  • RatBaG #42893
  • byzhouse
    miezmár?! vaktöltény van az összes fegyverben
  • eugabesz
    Aha tényleg jó...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hoppá! A Firefox nem találta meg a battlefield.clanwar.hu webhelyet
  • n003
    jó lett :) .. sajnos
  • eugabesz
    A ranked szó rangsoroltat jelent,tehát a pontszámok,teljesítések alapján különböző rangú játékosok lesznek,mint pl, neked is van és más mint a másiké.A BC2-ben csak ranked szerverek vannak,mert a szerver-fájlokat nem adták ki és nem is fogják.
    Az amit tegnap tapasztaltál,csupán a véletlen műve,a ranked jelzőnek ehhez semmi köze az ég világon.
  • Rossi1
    En is kezdo vagyok es csak egy kerdes...

A ranked pontosan mit jelent a szervereknel?(ertem a szot de a jatekban)

Mert teganp felmentem egy ranked szerverre es sokkal elvezetesebb volt jatszani. Mindenki csapatban jatszott es mindenki segitett mindenkit, nemcsak egyenileg lovoldoztek.
    Ha minden Ranked szerver ilyen akkor csak itt folytatom.
  • darki81
    szerintem is!
    Nekem pl. jobban tetszik mint az alap!
  • BAk3R
    hogy lenne már szörnyű, baromi jó feelingje van, szerintem nagyon jól meg lett csinálva.
  • Running
    Battlefieldek mint versenyjátékok?! Olvassátok el ha unatkoztok...:)
  • rchee
    Én ezt megcáfolnám. Nálam csak az van beállítva szűrőknél, hogy ranked és PB on legyen a keresett szeró, kedvencek között mégis mindig van kiszürkült szeró. Lépgetek History és Favorite között, kilépek főmenübe és vissza, aztán a kiszürkültek fele visszajön, esetleg amelyik eddgi jó volt,utána az szürkül be. Mikor hogyan. És mindegyik aktív szeró, kereső megtalálja őket, ha nem váltanak át vissza feketébe. Hogy miért van ez, miért sem, a fene tudja.
  • HU.man butcher
    OK, köszi szépen! :)
  • Borg
    Azért van, mert a szerverkeresőben éppen beállított filter a favoritokra is vonatkozik. (értelmet ne keress benne)
  • HU.man butcher
    Sziasztok!

Egy kérdéssel fordulok hozzátok abban a reményben, hogy tudtok segíteni!
    Kb. egy hónapja játszok a BC2-vel, szal nézzétek le nekem, ha butaságot kérdezek. :)
    Az lenne a lényeg, hogy mikor felmegyek játszani, akkor általában a kedvenc szerverek között szoktam keresgélni és itt a gond! Betettem 5-6 magyar szervert a kedvencek közé és sokszor csak 1-2 szervert mutat online-nak% Miközben pl. a bf.hu-n látom, hogy a Battlefield.hu szervere online, de mégsem látja, ezek után beírom a keresőben és úgy sem látja!! Majd felmegyek azon szerverek egyikére amit online-nak mutat, pár lejátszott kör után kilépek és már más szervereket lát online-nak mint előtte.
    Miért van ez, esetleg lehet ezt orvosolni valahogy??
    Előre is köszönöm a segítségeteket!

Üdvözlettel Butcher
  • eugabesz
    Na jó,de az Te vagy...
  • SzinesGeza
    Jóvanna. :)
    (csak sokan mindig keverik a kettőt)
  • Running
    Én pl semmit se értek.
  • eugabesz
    Nem véletlen a Magyar nyelvben (is) a " " írásjelek használata.
  • SzinesGeza
    (ja, és nem dob-tár hanem csiga! az egyik radiális, a másik axiális)
  • SzinesGeza
    Ja, az a rohadt tárrugó. :) Ezért kell nekem is minden (munka)nap reggel/este, be/ki-tárazni a P9-est. :(
  • eugabesz
    tudom...mi is 20 tölténnyel használtuk az eredetileg 30-as tárat,ne gyengüljön a rúgó,mert lőni azt nem volt úgy sem szabad,csak dísznek lógott az oldalunkon.Az akkor rend szerint a keleti határszakaszon nem igazán akadt olyan,hogy fegyverhasználat.Hacsak vétlen nem.
    A nyugati határszakasz már némileg keményebb dió volt,az állandó riadóival és gyakoribb fegyverhasználatával.De ez mára már csak nosztalgia.
  • eugabesz
    Aha...eredetileg az van hozzá,50 tölténnyel,a "dobtár" pedig 75-ös ha jól tévedek..de majd kijavítanak.
  • SzinesGeza
    Mondjuk ahhoz van 20-as tiszti tár de a PPS-hez csak egy 35-ös ívelt-szekrénytár (a 71-es csigán kívül).
  • shaddam
    Most hogy mondjátok...Azért egy ívtárral ezt elegánsabban megoldhatták volna.
  • eugabesz
    Ha psze,az Ak-47-es meg 20 db-os mi?:)
  • TDC Geronimo
    Az nem baki. Balance-nak hívják :p
  • SzinesGeza

Ki mondta, hogy szörnyű lenne? :)
    Bár - ebben a videóban is látjuk - kis baki előfordul benne: pl a 25-ös csigatár(?!)

• rchee
    Találtam egy új magyar szerót, ki lehetne bővíteni az itteni listát vele: magyar szerverek, egyéb infók
  • barmi
    Nem is olyan szörnyű ez a vietnam :D Nézegettem néhány videót és erre jutottam :D Jók a pályák, jó a hangulat és a fegyverek sem rosszak (remélem). Lehet, hogy beújítom szülinapomra, háromezerhatér még a hülyének is megéri, hát még nekem ! .DDD

• eugabesz
    Figyelem!Akit érint...az IRAM a mai napra átáll Vietnam-ra...csak is egy napra,tesztelés miatt.
  • eugabesz
    Ne tedd...megbánod.Nagyon szépen testre szabható,csak fordíts rá elegendő időt,s kafa lesz.