51658
-
rchee #42983 Nálam is előfordult párszor az utóbbi időben. Van pár idegestő dolog, de a játékélmény legtöbbször kárpótol ezekért (néha meg rátesz egy lapáttal). -
False #42982 sajnos igen, elég idegesítő -
BAk3R #42981 #42450 -
Leky #42980 Másnál is van mostanában kapcsolódási probléma (nem mindig)? Kiválasztom a szervert, majd elkezd tölteni és kiírja. Kilépek a játékból, majd vissza és tökéletesen működik. -
#42979 Nem tudja valaki mi lehet a gond?? Többször kifagyok játék alatt! Más játékoknál nincs probléma. Valami 5let? -
#42978 azt én is utálom, hogyha kiszállok javítani otthagynak a faszba.... -
ZiLi #42977 Gondolom nagyon pörgött a srác és véletlen lekéselt, csak jóvá akarta tenni. -
rchee #42976 Ezt benéztem, elnéztem bocs -
rchee #42975 Mindenképpen tedd újra a játékot az előző reinstallja, maradék fájljainak kipucolása után. Legalább tiszta lappal indulsz. Törtben asszem az exe fájl módosítva van crack által. Ha sikerülne is játszani vele, én nem kockáztatnék módosított exe-s játékkal. -
BAk3R #42974 de akkor minek csinálta? másra nem tudok gondolni. -
rchee #42973 A tankot vezetők sokszor felhúznak engem is. Legtöbbször azzal, hogy ha sérülés éri a gépet, pedlógázzal elhúznak, ráadásul nem hátra, neeem, előre abba az irányba, ahonnan jöttek a rakéták :P. Közben meg nem veszik észre, hogy kiszálltam és javítok, biztos azt hiszik, leléptem, s nem nézik az életerő emelkedését sem, belevágnak a pusztulatba 1-2 uccsó killben reménykedve. Borzalom. -
Monkis #42972 Hali!
Bocs, hogy nem olvasok vissza, de sürgős lenne.
Hogyan lehet cs keyt cserélni windows 7 alatt. Mert megvettem eredetiben, de telepítéskor már nem kér kódot. Mi lehet a megoldás Win újrarakás nélkül.
Köszi a segítséget . -
#42971 Szervereknél annyi van, hogy scrollozni kell. -
SzinesGeza #42970
"hogy kapja a pontot érte"?
De ha előtte lekésel, akkor mínusz pontot kap.
-
#42969 nekem lazán lelövik a helikopteremet :D -
PunkZoli #42968 csak aztán egyszer ne működjön valamiért az a belső hang:D sok olcsó bill egyből behozza az árát:D -
#42967 ez egy kurva okos gondolat, és egérnél is működik :D azóta a falat ütöm -
BAk3R #42966 :D nekem olyan élményem volt, hogy csapattársam lekéselt, majd felélesztett, gondolom hogy kapja a pontot érte. de az sem rossz amikor futok a helikopterhez majd a csapattársam agyonlő, nehogy én vezessem :) -
eugabesz #42965 Nekem speciel semmilyen port nincs beállítva,mégis megy.Simán. -
HunSoldier1110 #42964 nem szolgáltatós router ez külön lett véve mshome os -
#42963 én a upc modemet törném -
#42962 -.- szerveren társam tankját javítottam elütött,megint javítom megint elmegy előlem és visszatolat rám! írtam neki1 cifrát és kaptam 1 kicket :| inkább törölje a játékot bmeg sok f*****ó még ők vannak felháborodva -
HunSoldier1110 #42961 Sziasztok! ügyebár 5 portot át kell írni routerba de van egy ilyen 18126tcp meg 18126udp de nem engedi az udpt h átengedjem mert lázad h már van ilyen port! ilyenkor mit lehet tenni? -
#42960 Én is közel voltam már ehhez csak az mw2-nek hála. -
KaBuTo666 #42959 :D ezért vegyél egy drága billentyűzetet. mert mikor rá akarnál csapni egy hatalmasat, a tudatodba szikrázik hirtelen az az elv gondolata, hogy milyen kurva sokért vetted, így inkább nem csapsz rá. -
#42958 steelseries (Y) -
#42957 azigen XXXD -
pacclacc #42956 XD [IMG][/IMG] -
#42955 =normált -
#42954 Ezért is utálom a norlmált, basszák kikapcsolni a gyári WH-t. -
#42953 Köszi, azóta írtam az ea supportnak és még meg is ajándékoztak egy bf2142-vel. -
SzinesGeza #42952 Ez mi akar lenni? (nagy teljesítmény) -
#42951 Másnál is haldoklik most a gém?? Nálam van hogy nem talál szervereket mert mintha nem lenne net azt írja, de van hogy talál szervert fel akarok menni és utána írja hogy nincs net és próbáljam újra a kapcsolódást -
#42950 Segítség Veterán ügyben! -
barmi #42949
-
Gyuszopapa #42948 Mostanába az basz fel idegileg legjobban hogy belépek a szerverre persze a kevesebb játékosú oldalra dob be,ami azért kevesebb mert nem győznek kilépni a játékosok mert vesztésre állnak.Küzdünk az Atacamán a B pontért hullanak a hülyék mint a legyek,mondom a fenébe nincs egyetlen tankunk meg helink se.Beéledek a főbézre látom 2 tank+heli ott áll.A marhák arra se képesek hogy visszajöjjenek(visszaéledjenek)a jármüvekért,persze hogy vesztésre állunk.Ugyanez másik pályán másik szervereken is sűrűn elöfordul,meg a vietnamba is.Néha tele van a hócipőm. -
Borg #42947 Szerintem próbáld meg újra értelmezni amit írtam. -
#42946 ez a "a maradék a tankokban kempel" az mi akar lenni bf-ben? A bokorban gubbasztós sniper részt értem, de hogy nem használjak tankot mert az kempelés az már nekem meredek, akkor játszatok cod-ot ott nincsenek járművek, ha zavar hogy valaki aljas módon gyalogosra lő tankkal! -
RoboGoD #42945 Köszi a tegnap esti játékot a 818-nak. 818(7) vs HUN4CE(4-5) + PUBLIC meccsek voltak. A régi szép idők jutottak eszembe a 2142-ből, amikor még 450 buddy-m volt és nem idegenekre vártunk a szervereken. (Idióta EA/DICE - 20 buddy??? Aki ezt kitalálta biztos leprás és sosem volt még 20-nál több ismerőse.) -
#42944 ea support chaten irjál nekik és hozzáadják