51658
-
SBT #43023 hello! az lenne a kérdésem hogyha pl a cdgalaxisban megveszem a játékot, akkor azt tudom aktiválni steamen? -
#43022 Ez nekem is feltűnt, mert elég gyér a vietnámi szereplésem, de mondom, új egerem van, biztos nem szoktam hozzá. A sima BC2 játék viszont ugyanúgy megy. Akkor ezért... -
#43021 Ó, én is hány ilyen miatt haltam meg. Nem veszik észre vagy nem tudom, de így mindkettőnk halálát okozzák. Kedvencem, mikor a semmi közepén hagynak ott, garantált a fűbe harapás. -
#43020 hát már ideje lenne vagy visszamegyünk bf2-re :D -
#43019 Ehelyett mondjuk lehetne már Bf3, PÉLDÁUL!!! Hulladék béefből eleget csináltak már mostanában. -
Landor #43018 jaaj, de jó lenne androidra is -
KaBuTo666 #43017 Nem csodálom, hogy függővé tett. -
#43016 Játék,ahogy a videón is látod.. -
#43015 -
#43014 Mi is ez? -
KaBuTo666 #43013 A hatodik érzékem sosem hagy cserbe! -
#43012 Gondolod ? -
KaBuTo666 #43011 BFBC2 függő vagy. -
#43010 Heh mit találtam ma reggel app store-on,leszedtem a touch-ra (0.79 "ojró")
-
#43009 thx az infót.Meg kell tesztelnem :) -
#43008 Hasonló, csak ott pontatlan a hitbox. A BC2:HC-ben aszem fele annyi HP-ja van a katonáknak, ezért halnak előbb az emberek.
-
#43007 Egyetértek.Akinek megkellene az meg is hal. :)
De akkor ilyen a BC2 HC is? -
#43006 Nem, a vietnamban tökéletes lett a hitbox és a fegyverek sebzése is. Pont ilyen BC2 HC és normal közötti normális hitbox-al. Kicsit olyan érzésem van mintha nem is a DICE csinálta volna, hiszen a BC2-ben ezt a béta óta képtelenek voltak megcsinálni, mindenesetre gyanús. -
#43005 Ez jó ötlet.Sajnos nem jegyeztem meg a szervert. :( De mostmár nézni fogom.
Egyébként csak nekem tünik úgy vagy tényleg jobb a hitbox vagy ping a vietnámban? -
eugabesz #43004 Én összírom,küldjétek bátran,aztán az oldalra kiteszem,hogy mindenki tudja,megnézze előbb,hová NE menjen jáccódni.
Jöhet priviben a javaslat.
Maj ide kiteszem,mindenki hozzáférhet. -
rchee #43003 Inkább azt kellett volna írnod, hogy: Ne menjetek a(z) ..... szerverre, mert adminka kidob, ha lelövitek. Kéne egy feketelista az ilyen szerókról . -
#43002 Háát szerintem zuhanna egytől:-) -
#43001 Mai nep tanulsága:Ne löd le az admint mert:Kick :D -
#43000 mit élveznek ezen a heavy metalon? elviszik összes járművet és futnod kell 1200métert a bázisig? asd -
SzinesGeza #42999
Egy jó szerver:
Evil-Jokers.com
Heavy-Metal, HC, éééééés: NO SNIPER!
Egy gond van vele, csak 200 ticket. Lehetne több.
-
#42998 Majd pilóta ügyesen táncoltatja a gépet. -
#42997 hát ha ellövöd a kerekét sztem nem lesz nagy baja :D -
#42996 mintha hallottam volna már valahol -
#42995 jó a zene alatta -
#42994 ezek se zuhannak le 1 RPG rakétától? -
#42993 Az frankó! -
#42992 Ismerős terep! :)
Itt lakok mellette. -
#42991 Kicsit off!!
Itt voltam katona!Szentkirályszabadja:-)
-
RoboGoD #42990 Az mindenkit zavar, akinek nincs... -
Borg #42989 HC, tele van (max 24) és jó a pingje = jó szerver. Szerverkeresőt beállítod erre, és ami a lista elején van, azok a népszerűek úgyis. Hát még, ha no-sniper is. -
imigreen #42988 leírnád 1-2 népszerűbb szerver nevét, gyűjtögetem a favoritokat de akkor ezek szerint nem jófelé keresgélek!
jaffa, hát ez nem jó hír, de azért kösz :)
-
Borg #42987 De őt a cheat ablak zavarja :D -
#42986 sajnos nem lehet a HUD-ot rendezgetni konfigból, pedig a chat ablak engem is zavar ott :) -
Borg #42985 A népszerűbb szervereken én mindig összefutok 3-4 magyarral is. -
imigreen #42984 sziasztok!
van magyar HC-s társaság akik összejárnak játszani, v mindenki szólóban nyomja külföldi szervereken? kezdek ráérezni az izére, csak nincs társaság. volt egy magyar szerver, de már az is eltűnt, azóta 1 magyart láttam HC-n!
más:
ennél a játéknál nem lehet rendezgetni a "hud"-ot, mint ahogy a codban lehetett conzol parancsokkal? ugyanis szeretném a cheat ablakot felrakni teljesen a képernyő bal felső sarkába, mert megmagyarázhatatlan okok miatt engem kikészít h azt még feljebb lehetne rakni mégis ott van a "levegőben"
megköszönném ha vki tudna segíteni!!