51658
-
#43229 Nekem ezek működnek:
link
link -
#43228 hát igen :D ma viszont 1ik felszállt! sikerült felszállnia!(ezeket ki kell emelni) ,de 80méter után orral előre,mint a kamikaze :DD szegény gyerek mekkorát robbant ;;;;) -
#43227 Ezt én is utálom, de van durvább is
PL: Atacama desert, conquest, van helink, na és mit csinál 2-3 ember a mi csapatunkból?? tele C4-ezi meg ott vár hogy valaki beleüljön és ak felrobbantják vagy kilövik, VELÜNK vannak, ha nem is sebezheti meglöki és ezért legtöbször fejreállnak vele!, Akkora lámák már!! istenem
Ja meg beleül a tankba és onnan lövi a mi helinket!
Nagyon értelmesek! -
Kovvalsky #43226 Jó! -
#43225 Konkrétan minden négymagossal jól megy, Q8300 is bőven jó 3ghz köré húzva. -
#43224 Q9550 jo? -
#43223 sok fszlama orosz :@ már 17szer chargeoltem az m-comot 1dül mondom gyertek már ti nyomorékok erre visszaírnak,hogy nem tudnak angolul(persze angolul írtak vissza) csak az utolsót nem tudtam felrobbantani,mert sok társam futkározott, mint a mérgezett egér és elfogytunk. viszont jó volt,mert kaptam pint érte :D ezek tényleg nem tudják,hogy mi az a RUSH mode? -
#43222 Van egy normálisan működő stat oldal? Banerban van az mind hoki. -
#43221 igen, még closed beta. :)
de ne bánd.....sokat nem veszítesz vele.... -
#43220 hát nekem sikerült megcsinálni, pedig ezeket le se szarom csak megkaptam...
és biztos csak én vagyok ilyen sötét "kora" reggel de miért írtátok hárman is az enyémre válaszolva, h nemesis? :D -
#43219 van rá egy igen egyszerű módszer, csak szaladsz előre mint a bolond, nem lősz senkire, amint meglátod az első nemesis kiírást átállsz hentes módba és ölöd őket :D -
#43218 hát elég nagy balfasznak kell lennem ahhoz,hogy 5ször megöljön egymás után...mondjuk 1szer sikerült :D medic mindig újraélesztet engem(hülye módjára) és mindig lelőtt,de ez is csak 1szeri eset volt. szimpla játék során szinte képtelenség megcsinálni max,ha megbeszéled 1-2 haveroddal. -
#43217 lagg + a Cs-nek is jobb grafja van -
SzinesGeza #43216
Ez a lényeg. Akkor lesz ő a Nemezis-ed ha 5-ször lelő téged. Ha te ezután lelövöd őt (egyszer elég) akkor megkapod a Payback-et.
-
atomkrumpli #43215 az még closed beta ugye ? -
#43214 Ha majd bejön az 5 dolláros rózsaszín rénszarvassapka visszasírod a mostani állapotot :D -
#43213 az kicsit... lenne,mert nemesis pinhez ugye meg kell öljön engem 4szer utána én őt? :D: -
#43212 Na, kipróbáltam ezt a BF Play4Free -t....nem ajánlom senkinek....egy nagy rakat fos az egész, ahogyan mondtátok is....igaz, ingyen ne várjon többet a paraszt. :D -
#43209 nemesis -
#43208 nem az a payback ha lelövöd a nemesised? -
#43207 Amúgyise voltam fent most bf.hu n, hát ez valami szánalmas, tudtam, hogy a magyarok csapatmunka képtelenek de ez már fájt. Panama Canal en mind a két oldalról az ment, hogy miénk volt A/C én mentem B re támadtam mint a barom folyamatosan, szedtem aknával a tankokat meg az embereket lőttem, próbáltam küszködni a zászlót(aminek meg is volt az eredménye, hogy mind a kétszer második lettem, de a legtöbb halál 17 ill 22 is az enyém volt). A squad om többi tagja meg a csapat egy része pedig kempelt fent A/C n és lőtték feleslegbe az RPG ket vagy csipáztak. Nagyon gratulálok csapatmunka volt, érdemes arra a szerverre járni... -
#43206 bocs melléírtam :D -
Axl Rose #43205 Tudtommal a payback pint, azt akkor kapod, hogyha vki lelő Téged, és utána (ugyanabban a körben) Te is lelövöd őt és ezt kell eljátszani 5ször.
Vki javítson ki, ha tévedek... -
#43204 valaki help : kell 5 nemesis meg 5 payback. a nemsis meg van,de a paybackból csak 1 és nem tudom,hogy tudnám megszerezni azt :D payback nem az mikor valaki lelő utána éledésnél őt lövöd le elsőnek? -
SzinesGeza #43203
Elnézést de a buckshot (őzsörét) és a slug (brenneke) két teljesen különböző lőszer.
-
#43202 Hidd el, tisztában vagyok vele. :) Nálunk még "breneke" néven is emlegetik. De nem 200 méterre puffogtatunk, egy huzagolás nélküli csőből. De ez már off, be is fejeztem! -
dany234 #43201 Hát... gép:
Processor: AMD Athlon(tm) II X3 425 Processor (3 CPUs), ~2.7GHz
Memory: 2x2GB DDRIII-1600 Kingmax
Video Card: NVIDIA Gigabyte GeForce GTX 460 OC 1GB
Monitor: AOC 22" wide 2236Vwa
Alapból 50-60fps (xp-n), win7-en 30-40
Fraps az túl sokat eszik (eddig csak azt használtam), de ezt a vidi WeGame-el vettem, max 5fps-t eszik, fraps 10fps fölött :D minősége meg a mérete nem olyan szép, de szerintem ez is jó... -
zuzu7 #43200 Ami biztos nagyon brutál lövedék. -
zuzu7 #43199 A vadöröknek,kiséröknek szokott lenni , ha a nagyvadász elhibázza a lövést és támad a vad, és közelröl odab@sz vele. -
#43198 láttam olyan elefánt lövőt ami, söréten puska volt, csak hasonló durva magnumgolyó volt benne -
zuzu7 #43197 És 50-70m -ig jó a szórásképe. -
zuzu7 #43196 Azt vadásznyelven ugy hivják, hogy gyöngygolyo, vaddisznóhajtásban használják, amelyik vadász a hajtokkal megy. Az elefántot golyosfegyverrel lövik pl:! 308 win magnummal! -
De8Vent #43195 ennyi :)..és tudni is kell vele célozni ... -
#43194 tisztában vagy azzal mi az buckshot ? egy akkora normális lőszer tehát nem sörét, ami pont a sörétesbe illik (csak érdekességben, olyannal lövik az elefántot) tehát hidd el 200 méterről minden baj nélkül lekapj a lábad a helyéről -
#43193 Miért ne? sacc/kb. ő is azt próbálgatja -
#43192 Azért 200 méterre ne lövöldözzünk már sörétes fegyverrel... -
#43191 Milyen géped van hogy ennyi fpssel tudsz felvenni és milyen programot használsz? :D -
eugabesz #43190 HBD SZEG007!! -
#43189 azt akartam mondani,hogy a HC=normal normal=ólomgyűjtőhely -
#43188 hát buckshot os shotival sztem valakit lábon lősz való életben 200 méterről leszakad a lába és vagy elvérzik vagy a sokkba belehal. Szal nem muszáj fejbe lőni.