51658
  • davis98
    Nekem nagyon tetszik a Vietnam :)
  • TDC Geronimo
    1 jobb volt
  • Running
    Még a versenyen is indultam, hogy bekerülhessek a POE2 fejlesztők közé. Kár, hogy csak a 4. lettem a térképemmel.
    Mindenesetre a Fallen erdős térképük vett erre rá. Nagyon hangulatos volt és nagyon különböző, mint az addigi térképek. Kár, hogy a többi térkép már közel sem volt ennyire jó, de a fallen simán karkand kategória volt.
  • Landor
    A alap BF2 is mekkora szar volt, aztám mekkora istenkirály modot csináltak hozzá!
    Bár neked, mint pályakészítőnek nem kell bemutatni a POE2-t.. :D
  • Csavez
    Hi!
    Hol találom a singleplayer save fájljait?
  • Running
    A bf-es pro-k is leszarnák ha elbasz pár dolgot a dice, csak ugye szinte zérus esély van arra hogy jön valami modszerkesztő a játékhoz. A szerverekhez se lehet hozzányúlni, gondolom megint lesz két opció kapásból újraindítás meg fagyasztás és ennyi. Így elég korlátozottak a lehetőségek a korrigálásra.
    Az egész rinyát meg lehetne szüntetni azzal, hogy kiadnak egy pályaszerkesztőt. Ha licencelési gondjaik vannak, akkor nem is kéne egy teljest, csak mondjuk valami minimálist, ami elég arra, hogy a legfontosabb dolgokba bele lehessen buherálni, ami a versenyekhez kell. Ilyenekre hogy legyen a játékban conquest játékmód, meg eredményjelző, meg visszaszámláló.
  • eugabesz
    Azért meglátszott az a pc-s 10% amikor a pályát kellett kiváltani pontokért...kié is lett kész hamarabb??Nem hallom??....
    Aztán ha az eladási listát nézzük,hát nem Európa vezet,tehát nem nekünk találták ki,hanem a tengerentúli elkényeztetett kis pöcsöknek.
    Majd figyeljétek meg,nehogy igazam legyen,hogy az EA-DICE páros a BF3-ba belebukik.Más nincs ami nagy pénzt hozna a konyhára,ez meg csak egy újabb BC2 átirat lesz,néhány csicsás extrával,amit vajmi kevesen fognak megvenni...(pl. a BC2-höz képest is)
    csak a reklámot figyeljétek,béta-kulcs a Black Ops-ban...haggyal má'....ha az EA-online-n keresztül veszed.Kész átverés show,én mindig mondtam...

Nézzétek...nincs új a nap alatt.Minden része a háborús történeteknek,a modern-nak mondott hadviselésnek lerágott csont.
    Valamelyikhez biztosan hasonlítani lehet majd,s akkor éri a játékos társadalmat a csalódás.Hát,ez teljesen olyan,mint a....és legyintés.
    Az hoyg fú mer' ez is van benne ,meg fú mer' az is van benne,hamar alább hagy,ha már kiismerik a játékosok a béta alapján.Majd mikor tizesével buknak kia az idegesítőbbnél idegesítőbb bug-ok,majd akkor...de hagyjuk is.Akinek lesz rá pénze megveszi,oszt jó éccakát.
  • Gyuszopapa
    Nagyon jól látod a dolgokat.
  • Cris99
    Bennem is ez fogalmazódik meg mikor WTF-t kiáltok játék közben egyes történésekre...
    Meg hogy: EZT HOGY GONDOLTÁK?? és hasonlók!
  • lolSL
    már hogy ne számítana konzolportnak a cod2? gombnyomásra akadályon átmászás meg gránátjelző lol
    DE a cod2 és a cod4 is játszható volt pro szinten, mert amit az iw elbaszott azt modokkal helyre lehetett hozni. black opsban meg bc2ben meg nem ez a helyzet, mindenki pontosan ugynúgy játszik, ahogy egy dagadt köcsög megálmodta egy irodában a világ másik felén.
  • shaddam
    Én csak a bc2-ben csalódott konzolt távolról látott játékosok sírását látom.Az érdekes hogy a cod 2 és az cod4(játszottam pc-n és ps3-on is) nem számít konzolportnak,de pl a black ops a dedikált szervereivel igen.Kicsit a wow fórumok jaj nerfelték a classom mindeki más meg túl erős rinyájára emlékeztet.
  • De8Vent
    Pistike esete a DICE "javító" részlegén...
  • Running
    konzolport definiálása ea fórumon
  • shaddam
    Konzolfób rinya.Ha azt várja hogy a 10% hasznot hozó pc és ennek is egy 5-10 %-os része, a hc gamer legyen a játék célcsoportja akkor előre borítékolom hogy habzó szájjal fog minden nem pc only címet "szarfoskonzolportozni"
    A dice simán szarik a hibák azonnali javítására ez nagy hiba,de nem kell mindenféle összeesküvést belelátni.
  • Running
    Igazából a egész téma arra megy ki, hogy a dice mit ért a kiemelt PC támakörön. Sokan azt mondják, csak annyi, hogy extra grafika, szerverkereső, pár extra beállítás és ennyi. A csapat másik fele meg reméli, hogy nem kell lemondani semmiről ami a konzolos verziók miatt kéne.
  • TDC Geronimo
    BF3ról meg azért nem beszélnek, mert március elsejéig NDA alatt van. Mivel nincs hivatalosan bejelentve így csak ilyen semmitmondó félmondatokat lehet elcsípni tőlük. Elseje után majd naponta ontják a sok marhaságot twitteren, mint bc2nél :p
  • TDC Geronimo
    Nem tudom mit csinál, de nem ő a designer már.
  • Running
    Egyébként meg ő szól legtöbbet hozzá a Bf3 témákhoz, a többi dev le se szarja.
  • Running
    A véleményét leírta, már az is bőven elég. Egyébként miért ne dolgozna a Bf3-on?
  • TDC Geronimo
    Amúgy meg BF2őt ne várjon senki és nem fog csalódni. NEM lesz már olyan BF, mint régen volt. Ettől függetlenül még lehet jó.
  • Landor
    persze hogy várunk, hisz már azt tesszük évek óta.. :D
  • TDC Geronimo
    Demizenek sok köze nem lesz BF3hoz. Várjuk meg azért azt a márciust mielőtt temetnénk már megint.
  • Landor
    Hja, egy vicc ez az egész
  • Running
    Battlefield Demize99 szemével.....
  • Cris99
    Erre én is rájöttem!!:S
    Mind1 hagyjuk!
  • eugabesz
    Most komolyan...az miért maradt volna ki?
  • stardate
    A vietnam cd kulcsa aktiváláskor hozzákapcsolódik a sima bc2 account-hoz.Így használtan csak sima bc2-vel együtt tudnád megvenni.
  • darki81
    az utóbbi frissitésekben volt olyan ami kompatibilitási problémát okozhatott a hangok terén?
  • darki81
    nem! de amugy nincs vele gond bc2-nél?
  • Metalmilitiakid
    nem, van az 576 nak is
  • Cris99
    Csak ott?? :D, kössz a hozzászólást!
  • mj111 hun
    Igen van.A CD galaxisnak.
  • Borg
    The stats system - a performance perspective
  • Cris99
    Valakinek van esetleg eladó vietnam kulcsa? :D
  • Cris99
    Nekem is kellene ilyen, ez folyamatosan frissül?
  • Landor
    (Fpocok) a te embered!
    Őt kérd meg hogy tegye be a fejléced, írd le itt a játékbeli neved!
  • gblasius79
    Userbars hogy tudok ide a fórumba berakni?
  • ZiLi
    Deathmatch módban lehet a legkönnyebben megszerezni. De ott aztán potyog (legalább is nekem ott jött össze a java része)
  • Black Ghost
    Én nem tudom hogy ebben mi olyan nehéz de, Nemesis 361-szer, Payback 81-szer van meg. Mondjuk fogalmam sincs mikor és hogyan kaptam őket, mert ezek csak úgy lettek, ellenben a road kill-t sokára kaptam meg.
  • Cris99
    Barom:D:D
    Grat a fizikádhoz!!:D