51658
-
#43269 Nekem nagyon tetszik a Vietnam :) -
#43268 1 jobb volt -
#43267 Még a versenyen is indultam, hogy bekerülhessek a POE2 fejlesztők közé. Kár, hogy csak a 4. lettem a térképemmel.
Mindenesetre a Fallen erdős térképük vett erre rá. Nagyon hangulatos volt és nagyon különböző, mint az addigi térképek. Kár, hogy a többi térkép már közel sem volt ennyire jó, de a fallen simán karkand kategória volt. -
Landor #43266 A alap BF2 is mekkora szar volt, aztám mekkora istenkirály modot csináltak hozzá!
Bár neked, mint pályakészítőnek nem kell bemutatni a POE2-t.. :D -
Csavez #43265 Hi!
Hol találom a singleplayer save fájljait? -
#43264 A bf-es pro-k is leszarnák ha elbasz pár dolgot a dice, csak ugye szinte zérus esély van arra hogy jön valami modszerkesztő a játékhoz. A szerverekhez se lehet hozzányúlni, gondolom megint lesz két opció kapásból újraindítás meg fagyasztás és ennyi. Így elég korlátozottak a lehetőségek a korrigálásra.
Az egész rinyát meg lehetne szüntetni azzal, hogy kiadnak egy pályaszerkesztőt. Ha licencelési gondjaik vannak, akkor nem is kéne egy teljest, csak mondjuk valami minimálist, ami elég arra, hogy a legfontosabb dolgokba bele lehessen buherálni, ami a versenyekhez kell. Ilyenekre hogy legyen a játékban conquest játékmód, meg eredményjelző, meg visszaszámláló. -
eugabesz #43263 Azért meglátszott az a pc-s 10% amikor a pályát kellett kiváltani pontokért...kié is lett kész hamarabb??Nem hallom??....
Aztán ha az eladási listát nézzük,hát nem Európa vezet,tehát nem nekünk találták ki,hanem a tengerentúli elkényeztetett kis pöcsöknek.
Majd figyeljétek meg,nehogy igazam legyen,hogy az EA-DICE páros a BF3-ba belebukik.Más nincs ami nagy pénzt hozna a konyhára,ez meg csak egy újabb BC2 átirat lesz,néhány csicsás extrával,amit vajmi kevesen fognak megvenni...(pl. a BC2-höz képest is)
csak a reklámot figyeljétek,béta-kulcs a Black Ops-ban...haggyal má'....ha az EA-online-n keresztül veszed.Kész átverés show,én mindig mondtam...
Nézzétek...nincs új a nap alatt.Minden része a háborús történeteknek,a modern-nak mondott hadviselésnek lerágott csont.
Valamelyikhez biztosan hasonlítani lehet majd,s akkor éri a játékos társadalmat a csalódás.Hát,ez teljesen olyan,mint a....és legyintés.
Az hoyg fú mer' ez is van benne ,meg fú mer' az is van benne,hamar alább hagy,ha már kiismerik a játékosok a béta alapján.Majd mikor tizesével buknak kia az idegesítőbbnél idegesítőbb bug-ok,majd akkor...de hagyjuk is.Akinek lesz rá pénze megveszi,oszt jó éccakát. -
Gyuszopapa #43262 Nagyon jól látod a dolgokat. -
#43261 Bennem is ez fogalmazódik meg mikor WTF-t kiáltok játék közben egyes történésekre...
Meg hogy: EZT HOGY GONDOLTÁK?? és hasonlók! -
#43260 már hogy ne számítana konzolportnak a cod2? gombnyomásra akadályon átmászás meg gránátjelző lol
DE a cod2 és a cod4 is játszható volt pro szinten, mert amit az iw elbaszott azt modokkal helyre lehetett hozni. black opsban meg bc2ben meg nem ez a helyzet, mindenki pontosan ugynúgy játszik, ahogy egy dagadt köcsög megálmodta egy irodában a világ másik felén. -
#43259 Én csak a bc2-ben csalódott konzolt távolról látott játékosok sírását látom.Az érdekes hogy a cod 2 és az cod4(játszottam pc-n és ps3-on is) nem számít konzolportnak,de pl a black ops a dedikált szervereivel igen.Kicsit a wow fórumok jaj nerfelték a classom mindeki más meg túl erős rinyájára emlékeztet. -
De8Vent #43258 Pistike esete a DICE "javító" részlegén... -
#43257 konzolport definiálása ea fórumon -
#43256 Konzolfób rinya.Ha azt várja hogy a 10% hasznot hozó pc és ennek is egy 5-10 %-os része, a hc gamer legyen a játék célcsoportja akkor előre borítékolom hogy habzó szájjal fog minden nem pc only címet "szarfoskonzolportozni"
A dice simán szarik a hibák azonnali javítására ez nagy hiba,de nem kell mindenféle összeesküvést belelátni. -
#43255 Igazából a egész téma arra megy ki, hogy a dice mit ért a kiemelt PC támakörön. Sokan azt mondják, csak annyi, hogy extra grafika, szerverkereső, pár extra beállítás és ennyi. A csapat másik fele meg reméli, hogy nem kell lemondani semmiről ami a konzolos verziók miatt kéne. -
#43254 BF3ról meg azért nem beszélnek, mert március elsejéig NDA alatt van. Mivel nincs hivatalosan bejelentve így csak ilyen semmitmondó félmondatokat lehet elcsípni tőlük. Elseje után majd naponta ontják a sok marhaságot twitteren, mint bc2nél :p -
#43253 Nem tudom mit csinál, de nem ő a designer már. -
#43252 Egyébként meg ő szól legtöbbet hozzá a Bf3 témákhoz, a többi dev le se szarja. -
#43251 A véleményét leírta, már az is bőven elég. Egyébként miért ne dolgozna a Bf3-on? -
#43250 Amúgy meg BF2őt ne várjon senki és nem fog csalódni. NEM lesz már olyan BF, mint régen volt. Ettől függetlenül még lehet jó. -
Landor #43249 persze hogy várunk, hisz már azt tesszük évek óta.. :D -
#43248 Demizenek sok köze nem lesz BF3hoz. Várjuk meg azért azt a márciust mielőtt temetnénk már megint. -
Landor #43247 Hja, egy vicc ez az egész -
#43246 Battlefield Demize99 szemével..... -
#43245 Erre én is rájöttem!!:S
Mind1 hagyjuk!
-
eugabesz #43244 Most komolyan...az miért maradt volna ki? -
#43243 A vietnam cd kulcsa aktiváláskor hozzákapcsolódik a sima bc2 account-hoz.Így használtan csak sima bc2-vel együtt tudnád megvenni. -
#43242 az utóbbi frissitésekben volt olyan ami kompatibilitási problémát okozhatott a hangok terén? -
#43241 nem! de amugy nincs vele gond bc2-nél? -
#43240 nem, van az 576 nak is -
#43239 Csak ott?? :D, kössz a hozzászólást! -
mj111 hun #43238 Igen van.A CD galaxisnak. -
Borg #43237 The stats system - a performance perspective -
#43236 Valakinek van esetleg eladó vietnam kulcsa? :D -
#43235 Nekem is kellene ilyen, ez folyamatosan frissül? -
Landor #43234 (Fpocok) a te embered!
Őt kérd meg hogy tegye be a fejléced, írd le itt a játékbeli neved! -
gblasius79 #43233 Userbars hogy tudok ide a fórumba berakni? -
ZiLi #43232 Deathmatch módban lehet a legkönnyebben megszerezni. De ott aztán potyog (legalább is nekem ott jött össze a java része) -
#43231 Én nem tudom hogy ebben mi olyan nehéz de, Nemesis 361-szer, Payback 81-szer van meg. Mondjuk fogalmam sincs mikor és hogyan kaptam őket, mert ezek csak úgy lettek, ellenben a road kill-t sokára kaptam meg. -
#43230 Barom:D:D
Grat a fizikádhoz!!:D