51658
-
#43309 melyik cod ? mert én mw2 ben fraps elek, de semmi bajom vele -
#43308 frapsban nem bízok :| -
mophisto #43307 Ahogy emlitettem cod nál tapasztaltam ezt.igazából különböző grafikai beállításokon szeretném megnézni melyik az a beállítás amivel néha előforduló fps lagg nélkül de játszható textúrával tudnám tolni :D Köszi a választ xD -
KaBuTo666 #43306 a hiba a mátrixban van -
#43305 És honnan tudod mennyit kéne ? Netgraph vagy mi ? Vagy fut egyszerre több fps mérő ? Nekem eddig még nemtűnt fel hogy a fraps valótlant hazudott volna :D -
mophisto #43304 Ti mivel mértek FPS-t? Fraps-al? Mert nekem nem mindig azt mutatja amit kéne...Bc2 őn Multi közbe akarom megnézni ,de a fraps nálam nem midnig annyit mutat amennyit kéne ezt codból tudom... -
#43303 Nem tudok ángélusul az a baj.
puskaember
-
#43302 Utóbbi időben nem egy regényben ezzel a fordítással szerepel a rifleman. Ahol tudom, hogy eredetiben rifleman, számomra is meglepő volt mert egyrészt rosszul hangzik, és abba a környezetbe ahol a regényben szerepel nem is illik, de ez már off nagyon... -
determinator #43301 Minden drivert kézileg raktál fel és nem hagyakoztál a w7 alap drivereire?
Elhiheted vagyunk egy páran akik Windows 7 x64-et használnak és fagyások nélkül. -
Nagydög #43300 Ezt a fegyvermestert nem t'om, honnan szedted. A rifleman magyar forditasa, es a seregbeli megfeleloje is: lovesz. -
#43299 :D Ez már tényleg csak abszurd ötlet volt részemről:D
-
#43298 a rohamosok sohasem mentek talpas fegyverrel mivel rohamozniuk kellett amihez futni kell amihez kevés súly, szal ne ilyenekre gondolj :D -
imigreen #43297 te azokról a reconokról beszélsz akik ha tehetnék végig ülnék az egész meccset 1 bokorban
...de 1 jó sniperes sokat dob a csapaton!
én reconnal kezdtem ezt a játékot és mar az elején meg volt egy-két tank meccsenként, és nem a mortárral nooboskodtam össze vmi domb tetejéről -
SzinesGeza #43296 "nekem a mérnökről akkor is inkább a BME-s fiatalok jutnak eszembe"
Na azok még igen messze állnak tőle. :) -
#43295 Végülis:), nekem a szó által hordozott hangulati elemmel van gondom, ilyenkor extrémebbnél extrémebb lehetőség jutnak eszembe:D, talpas pl:D mind1 szerencsére angolul van a játék. -
#43294 64 bites win7 alatt fixen fagyott a játék percenként és csak gépresi segített :) -
False #43293 szerk.: tiltanám -
False #43292 én sokszor a limit mellett is tiltán a sniper kasztot ahogy van,vagy az összes sniper fegyvert...idegesítőek ha velem vannak -
#43291 de ha az assault azt jelenti hogy roham, rohamozni akkor miért állna közelebb a rifleman és a fegyvermester mint a rohamosztagos ? :D -
#43290 Oké-oké, de nekem a mérnökről akkor is inkább a BME-s fiatalok jutnak eszembe:) rohamosztagosokról meg egy tipikusan B fantasy film:)
A magyar katonai nyelvezet érzésem szerint az első-második vh. között leragadt, már a "fegyvermester" is borzalmasan hangzik szerintem, pedig a rifleman-re ha jól tudom azt szokták használni, (a játékban nem rifleman, de talán ahhoz áll legközelebb az assault) Medic lehetne, szanitéc, vagy felcser, de a felcser nem épp defibbel ugrál tetemről-tetemre:D
Egy picit örülök, hogy nem lett magyar feliratos a Battlefied:D -
#43289 stat update 34perc o.O -
#43288 örülj neki :D -
#43287 nekem sosem sikerul a sima rank valtas :D penteken megint csak par ezer kellett volna a kovi szinthez, erre megint kapok egy 5000pontos badge t vagy mi. sima lovessel alig volt szintlepesem :D -
eugabesz #43286 van,de a kutyát nem érdekli..
Tegnap kicsit "elszbadult" a csipa limit IRAM-on...ne tudjátok meg Valparaíso-n mi ment...hát...16 emberből 12 csipát számoltam...az első M-comon nem jutottunk túl,mondanom sem kell. -
#43285 fegyvermester =/= assault (a fegyvermester aki a fegyverekke lfoglalkozik, szerelés karbantartás...), valamint a engineer =/= utász(aki a robbanószerekkel foglalkozik, bombákat telepít illetve hatástalanít), a helyes inkább, assault = rohamosztagos vagy simán jó neki a gyalogos is :D, az engineer = mérnök, vagy esetleg tankelhárító
Ezeket nem utánanézésből írtam csak most így hirtelen fejből lehet van rájuk jobb szó . -
#43284 recon -
#43283 A snipereket a normál mód termeli ki, engem is az termelt ki annak:D csak amikor látom, hogy a squadomból 4-ből 4 az távcsövet növesztett, akkor inkább váltok medikre, fegyvermesterre, utászra, és berongyolok a bázisra, várom, hogy rám spawnoljanak,(ha sok a sniper nem fognak, ha mégis egyből dombot keres) aztán robbantsuk a dobozokat, az gond sokan lusták váltani katonát, pedig a szituáció néha igényli, legalábbis a RTCW-ben muszály volt váltani.
Egyébként nagyon szeretem a snipert shotgunnal felszerelni, plusz c4, és amotion szenzorral a házat kitapétázni. -
#43282 -
#43281 ki mondta, hogy játékra? -
#43280 ht nem számít játékokban
de már érdemesebb megvárni a 12 magos AMD-ket :) -
#43279 64bit, 4 mag+ht és 8G ram az igazi.... -
#43278 ja ha megnyitsz 75 word meg excel ablakot akkor lehet jobban pörögnek :) -
PunkZoli #43277 nem függ össze a 2, simán használhatsz 32est csak 3 giga ram felett csak a 64 bites tudja majd kezelni a ramjaidat -
#43276 Értem..akkor 32 bites XP 3 GB ram és 4 magos proci simán dobni fog a teljesítményen? Állítólag 64 bites processzor 64 bites oprendszer alatt jobban pörög. -
#43275 Pont ezt beszéltem haverral, hogy így is sok a sniper, de hasalással még idegesítőbb lenne. 3-as sorozat jól jönne, de 3-4 fegyver alapból 3 sorozatokat lő :) -
#43274 nincs köze hozzá, alig van játék amihez van külön 64 bites exe
akkor jó a 64 bites rendszer ha van legalább 4gb ramod, egyébként játékok szempontjából mind1. -
eugabesz #43273 simán,igaz én "csak" 3 magosra váltottam,de nem igazán érdekelte a dolog,fut simán.. -
#43272 Én eddig a hasalást hiányolom a játékból nagyon, meg azt hogy lehessen állítani a fegyveren, hogy 3-as sorozatot adjon le meg ilyenek. A játékmenetet nagyon nem befolyásolná, de jó ötlet mindenképp. -
#43271 Szerintetek ha beruházok egy 4 magos procira maradhat a 32 bites windows xp? Nem akarok még egy kifagyós galibát 64 bites win7 miatt, de azért jó lenne ha használná a 4 magot a játék. -
eugabesz #43270 Aha,a Zajix...