Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
-tRs-Landor
Tudnátok abban segíteni hogy miért van az hogy 1 napról a másikra csak kb 10 servert lát a játék? (Sima BC nem vietnam)
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Viszont haverokkal annó nyomtuk csapatban vagy külön külön de normálisan játszva. Na ilyen szervert keresek. Ahol normális emberek vannak😊
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Tanácsot szeretnék kérni!
Most szedem a játékot a Steam-rõl. Ti mit ajánlottok hogy érdemes kezdeni. Abszolút kezdõ multiplayeres vagyok. Anno jatszottam CS-en de annak már sok éve.😊 Viszont szeretnék újra multizni egy kicsit lehetõleg csapatban. Merre érdemes elkezdeni ahol nincsenek csúcs profik meg cheaterek?
Köszi!
Menj HC szeróra.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Valami olyasmit mondtak nekem, hogy van benne co-op is. Ez nem igaz?
Am köszi a tanácsot, újra felrakom. 😄 (Most am olyanokat szokott csinálni a játék, hogy néha megfagy.
Meg a sniper nem megy nekem. :/ Hiába lövöm fejbe, mindenképp min 2x el kell találnom, hogy meghaljon, és ez idegesítõ, ezért kispisztolyozok közelharcban, távolra meg néha lövöldözök... -hátha. 😄)
(mondjuk az más kérdés hogy a többi fegyvernek is brutális volt a hatásfoka, szóval annyira nem is tûnt ki 😊)
-tRs-Landor
-tRs-Landor
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
amúgy sok fakerítések már nem is áttörhetõek, késsel. lehet kevesebb benne a "fiziksz", azért fut ilyen jól.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
külön színnel jelöltem a vietnamot futtató szervereket!
-tRs-Landor
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Egyébként elsõre nem tetszett, most már kezd tetszegetni. Többet vártam én egy kicsit.
Frostyc - East
Szevasz troll, ne offolj!
-tRs-Landor
[IRAM] leader
Teljesen rakeszultem h 7vegen jatszok majd vele!
Mi a szarert kell kulonbozo idoben kiosztani ezeket a kibaszott kodokat?
Amennyiben megjelent,es megrendetem/kifizettem,miert kell tobbet varnom??
Kapjak be!
a steames vietnam csak a steames bc2-vel mûxik
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Az AK hihetetlen jó, üti az M16ot szerintem. Erõben biztosan. A pályák is királyak...
Egy gyorsan lõtt kép.

De úgy tudom hogy utólag nem lehet módosítani, csak ha újratelepíted.
Már így is karcos, és nem szeretném kínozni. :/
Olyan megoldás kellene, hogy a mutli, meg az egész játék ugyan úgy fusson, nem feltörni szeretném!