51658
  • Carloska
  • mmovar
    áh ez csak az a vga amit venni szeretnék. ami van az egy s3-as trio
  • Landor
    Arra gondoltam hogy egy kicsit karitativvá fogom tenni a sorsolást és mindenki kap egy nyerési szorzót. Minél gyengébb a jelenlegi vga-d, annál nagyobb szorzóval indulsz a sorsoláson. Elnézvén az aláírásodban lévő 5670-et te olyan 1,01-es szorzóval fogsz indulni...
  • mmovar
    Nem kell kisorsolnod. csak simán küld el a címemre. minek ölnél még + időt bele
  • Metalmilitiakid
    várom szeretettel :D
  • Landor
    Ha én nyerem meg azt a szart, akkor kisorsolom a topik olvasói között!
  • mmovar
    annál azért nyugodtabb ember vagyok. egyszerűen az asszony issza meg a levét és kész. a hardver drága
  • KaBuTo666
    hát az biztos hogy még sokáig több lesz a deathod mint a killed :D (ami idegtől függ hogy hogy bírod...vagy túlteszed magadra rajta azonnal vagy a billentyűzeted fogja bánni, de akár egyéb dolog is bánhatja).
  • mmovar
    semmi nem szóltam, megvan! köszönöm! így már minden faxa... csak az a baj, hogy életemben nem játszottam még BF játékkal kíváncsi vagyok mit hoz ki belőlem. na meg mire igazodok ki mi micsoda, mit hogy kell :D azt hiszem visszatérő emberke leszek én is a topicban.
  • mmovar
    és honnan töltsem le? mert nem találom az EA-oldalán. amúgy köszi!
  • lolSL
    EA downloadert szedd le és abba írd be a kulcsot.
  • Kovvalsky
    Benyelték...
  • Kovvalsky
    Lassan már én se, alig jössz fel játszani L.o.t.r.o.G.o.D
  • RoboGoD
    Én nem ismerlek, mert csíter vagy, de nekem is jól működik a Win7/64
  • mmovar
    sziasztok!

eljött a nap, hogy megvettem én is. én konkrétan az intkéjs-ről vettem csak kódot. viszont nem tudom hogyan tovább... töltsem le torrentről az eredeti release-t és telepítsem? gondolom akkor azt crackelni nem kell. EA fiókom van. köszönöm előre is.
  • TDC Geronimo

On Tuesday the 25th of January we are going to do a bit of maintenance work on the Xbox 360, Playstation 3 and the PC during these hours:

2:00 am PDT - 5:00 am PDT

5:00 am EST - 8:00 am EST

10:00 GMT - 13:00 GMT

11:00 CET - 14:00 CET

The purpose is to improve performance of the stats system, to reduce/eliminate stats outages. We're very sorry for the inconvenience.
  • shaddam
    Stay tuned
  • Czdano
    Persze. Ez alap, de a fagyós probléma több embernél előjött már 64 bites rendszerek alatt. Írd be google-ba hogy bad company 2 sound freeze és meglátod :) Nekem csak win7 letörlése segített....

#43330 Emberfüggő, ki milyen oprendszert használ, pl nekem win7 alatt nem működött az a funkció, ami beállítja egy bizonyos formátumú fájl alapértelmezett programját. Gépresi után megint media playerrel nyitotta a .mp4-eket (igen, rendszergazdaként voltam belépve). Ezenkívül a ventrilo hangja is késik win7 alatt...szóval én még egy ideig (amíg nem jönnek ki a 64 bites rendszerekre írt játékok (lásd BF3)), addig XP-t használok..
  • adam46
    Tényleg vajon nyeremény videó kártyával mi lehet a helyzet?
  • Kovvalsky
    Az aláírásomban szereplő konfiggal fullHD- ba medium beállítással 80- 100 fps- m van mindenféle lagg nélkül. Vista óta 64bit- es op rendszert használok, maximálisan meg vagyok elégedve mindegyikkel. Amióta 64bit- es vistát ill win7- t használok tized annyi problémám nincs mint az XP- vel volt. A ismeretségemben szinte mindenki 64bit- s op rendszert ill Win7- t használ, és tőlük is csak hasonló jókat hallok...
  • DummyBoy
    Jááá ... Op. Flashpoint 2-nek annyi köze van a eredetihez, mint makó jeruzsálemtől ...

Akkor már ArmA ... de ahhoz meg nem hasonlítok, mert külön kategória ...

Ha a realitást akarjuk venni (Ami gondolom a cél akart lenni összehasonlításkor), akkor az OP2-t még a Heroes meg az ufóBF is keresztbe lenyeli :)

Anno én is kipróbáltam, nos ... khmm ... nem csapott földhöz ...
  • Running
    Miért szar? Konkrétan nem vitatkozom, csak semmit sem tudok a játékról.
  • BAk3R
    gondolom operation flashpoint 2, ami sztem konkrétan játszhatatlan.
  • BAk3R
    hm kiléptem beléptem és jónak tűnik.
  • DummyBoy
    Hmmm ... miaz az of2?
  • Murder3
    LOL kicsit nevetséges ez a játék az után most hogy kipróbáltam az of2-t:D
  • BAk3R
    létezik az, hogy vietnam-ban squad rush szerverkeresésnél 1 darab szervert talál? az is 8-as. conquest-ben meg van vagy 8 szerver, eddig volt vagy 100. mi történt?
  • shaddam
    Ja csak abban valami nem kóser.50 fps-sel laggol a játék nevetséges.
  • Kovvalsky
    veri gúd!!!
  • tobias88
    tökéletes
  • lolSL
    nem tudok az elmúlt években megjelent játékok közül olyanról, ami ne ment volna gond nélkül
    64 bites rendszeren legfeljebb 10 éves nyomtatók drivereivel van probléma, a többi legenda :)
  • KaBuTo666
    Tökéletesen. (nálam)
  • mcwolf
    Hali Bajtársak!
    Mik a tapasztalatok:64 bit-es Win alatt hogy muzsikál a játék? Vannak kompatibilitási problémák?
  • Running
    Fiatal és vén kuki (30+) hírező, vagy hírezni vágyó tehetségeknek katt a linkre
  • Metalmilitiakid
    mw2 ben is megvan ez a konzolparancs csak törttel kell játszani :D
  • mackosajt
    BC2 esetében valamilyen oknál fogva nem mindig műkszik a DX verzió automatikus észlelése, ezért célszerű beállítani az XFire-ben is a megfelelő a BC2-höz. Ez általában segít.
  • XenHai
    1 kérdés én is néztem már az x-fire ilyen jellegű opcióit de nekem egyik sem akar menni ! (videofelvétel,képlopás)
  • Kovvalsky
    mindegyik cod- ban van egy konzol parancs (kivéve a mw2) amivel ki lehet íratni az fps-t. /cg_drawfps1
  • dany234
    Én fraps nélkül nem játszok xd de ha nem bízol benne akkor ott az x-fire... Beállításokba megnézed mi az "Edit mode" billentyűparancsa és játék közbe beállítod hogy mutassa az fps-t, amúgy full ugyan azt mutatja mint a Fraps!
  • MR ME
    soha nem volt gondom fraps-al nekem se...