Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

erre azt tudom mondani,hogy az olyan agyatlanok,akik csak annyira képesek hogy ülnek egy bokorban vagy az ellen bázisán és sniperkednek és erre áll nekik fel a cerka, azok húzzanak a búsba deer huntert játszani, az való nekik,ott lehet ülni a toronyba és a kutya nem fogja õket basztatni ezért

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Smithwarden
Heavy Metal 32 emberes inkabb igen, de elegge nehezen elvezheto palya sztem a tobbihez kepest...
Ha mar kilepsz egy fix fedezek mogul akkor szinte biztos hogy 3-6 darab 3km-re levo sniper azonnal latja a mozgasod vagy pedig egy full magassagban kempelo helikopter lo szarra a nyilt terepen, amit hogyha egy valamennyire hozzaerto pilota iranyit (foleg egy jo gunnerrel) akkor szinte lelohetetlen messzirol.
Menjen az ember jarmuvel igen, csak azok eleg gyorsan elfogynak altalaban, foleg 32es szerveren.

Alapvetoen jo dolog hogy nincs latohatar, mert ez realisabb es fejlodnek a jatekok, csak jatekelmenyben/fegyverekben/jarmuveknel nagyon balanszolni kell hogy legyen eselye annak is aki normalisan akar elore tamadni.
(Kemperek ugye ezzel elonybe kerultek sajnos.)

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Na azért egy Heavy Metal-ra pl. kell a 32 ember mert a jó nép elaludna mire a végére ér kevesebb emberrel,de igen,ugyan azon csõszerû pályákon a vietnámban már kicsit sok.De aki szereti a pörgést...

[IRAM] leader

Nincs olyan parancs...fraps,xfire.

[IRAM] leader

Smithwarden
Na ugy latom mostmar belottek a 24es/16os szervereket is.
Hiaba nagyobbak a mapok atlagosan mint BC2ben, nekem a 32es szerverek mar kisse erosek voltak.
Szinte akarmennyire figyelsz nem tudod hogy honnan es mikor nyirnak ki (hatba).
Valahol persze feelinges hogy sokan vannak a mapon, de akkor is atlathatatlan es agyatlan hent kicsit.
BF2ben talan azert nem voltak veszesek a 64es szerverek, mert ugye volt meg "kod effekt" es az vegulis leszukitette a teruletet ahonnan kaphattad a loveseket.
Nagyon kivancsi leszek hogy egy 64es BF3 szerveren hogy lesz megoldva ez, es mennyire lesz elvezheto ha nem lesz korlatozva a latotavolsag...

Hassel606
Láma kérdés, de még csak most barátkozom a játékkal...<#miaz>Hogy tudom lehívni a konzolt, illetve milyen paranccsal írja ki az FPS-t?<#fejvakaras>

Running
Óh nem is láttam, h már kitetted. 😊

A "server browser"-ben minden négyzetbõl vedd ki a pipát,meg az x-et,majd állítsd alapra a mod és map füleket,a country lehet europán és meglátod.

[IRAM] leader

Jaffa 2843
igen.. bár már ránézésre megmondhatja bárki, hogy kevesebb erõforrás kell hozzá a pályák miatt, ugyanis eléggé kietlen tájakon zajlik a harc és olyan mértékû rombolható környezet sincs mint az alapjátékban, de cserébe nagoyn hangulatos 😊 én úgy vettem észre hogy a találatot is könnyebben adja és kevesebb skuló kell az enemy-be, szóval akit ez zavart eddig, az örülhet
mindenképp jó vételnek számít a kiegészítõ

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

TDC Geronimo
Dual core procin nekem kb 2x annyi fps-em van highba, mint sima bcbe

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

SpeedXHUN
Srácok,tényleg sokkal szebben fut a játék(vietnam)?

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Jaffa 2843
próbáld meg hogy kitörlöd a BFBC2 mappát a c:\Users\"név"\Documents\ -bõl
(persze elõtte mentsd el valahova) és ha ígysem oldódik meg a gond akkor egy játék reinstall megoldhatja. sajnos jobbat nemtudok

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Nem tudnátok válaszolni a kérdésemre? eléggé szívás ez így 😊
"Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni hogy miért van az hogy 1 napról a másikra csak kb 10 servert lát a játék? (Sima BC nem vietnam) "

ELõre is köszi!

Rage47
le akarják nyomni a CoD-ot, szal ki tudja...
Ugyan az,mivel annak a kiegje..rang,pontok,stb.

[IRAM] leader

A vietnámhoz külön leaderboard tartozik, illetve az ott szerzett killek ugyanabba a listába is beleszámolódnak, mint a BC2ben szerzettek?

Black Ghost
köszönöm!
mcwolf
A Vsync az esetlegesen fellépõ képtörést,képszétesést hivatott javítani (változó sikerrel).
A HBAO az pedig az árnyékokat teszi látványosabbá.Itt írnak róla:
HBAO

i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

shaddam
Karácsonyra jöhetne is.Addigra pont ráunok a kz3-ra meg a resi 3-ra.Bár ha novemberben jön az aktuális modern warfail akkor biztos eltolják...

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

BBC2

Bemegyek 1 szervere, és kezdetleges fegyverem van. 38 rankal, és nem lehet választani! Mi a fene ez?

Black Ghost
Egy technikai kérdés!
Az advanced settings-ben min változtat a "VSYNC" ill. "HBAO" ki-be kapcsolása?
TDC Geronimo
Kis semmitérõ infó BF3ról megint: "Riccitiello continued, questioning Activision's leadership and Treyarch's ability: "This management team started with this goal really two and a half years ago and our first entry really was Battlefield: Bad Company, and you’ll see a lot about Battlefield 3 next year, which I think is, at least from our perspective, designed to be the one that is the big leap forward; the one that is going to help a lot.As for EA's continued assault on the shooter category, Riccitiello added that "next year we’ll make a lot more progress. We’ve got a couple of third-party games in the form of Crysis 2 and Bulletstorm, and then our big focus is Battlefield 3 in the second half of the year. I’d be shocked if we didn’t take a notch out of ."

nem akar belogolni a support oldalukra, helyes adatokat irok be, és visszadom ugyanarra az oldalra

nandorb
Azt elkuldod es varhatsz 1eletre mert nemvalaszolnak.

Live Support-tot nezd meg.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

tudtok egy emailt mondani amire ea-nek irhatok BC2es problémával kapcsolatban? Support emailre gondolok

Carloska
átutalás nincs csak paypal vagy egybõl kártya

Carloska
k&h s bankkártyával fizettem énis elõbb

lolSL
azzal nem fog menni
esetleg úgy tudsz fizetni ha paypalra regisztrálod a bankszámlád, oda átutalsz, de erre rámegy vagy 1 hét

tobias88
(Maestro-s Khb-s kártyám van)
tobias88
Ea store-os vétel hogy megy? Bankkártyás átutalással is mükszik?
Igazán nincs mit,sokan panaszkodtak rá és kisérleteztem kicsit...

[IRAM] leader

Carloska
Nah most vettem meg ea store ból egybõl írta is ki a kódot amit beírtam vietnam részbe és 1 perc alatt megvolt egész fizetés , beírás mûvelet 😄 fasza

mcwolf
Szóval az ilyenekkel szép ez a játék.

i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

mcwolf
Megint jól felbaxott a sok faxláma<#boxer>
A 30-as szintû medic nem éleszt fel, a sniper a zászló foglalása közben a távcsövébe kukkol,ahelyett,hogy esetleg eldobna egy motion sensor-t.
Az ilyenekkel szél ez a játék <#gun> A picsáért nem megy az ilyen tetris-ezni<#nemtudom>

Smithwarden
"A foldi pokol". <#buck>

zotya10002
tényleg jó lett köszi!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

TDC Geronimo
képet loptam csak azé! <#mf2>

Doomista
Bakker ott vagyok az elsõ képen!!! Ott vagyok a mapon én is!!! A kép jobb alsó sarkán vedd figyelembe a nullpontot. Onnan balra Y-500 (kb.); X1000 (kb.) - enyhén jobbra közép tájon! Beszarás! Le is lõttelek. <#smile><#vigyor>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

TDC Geronimo
Ez a map meg beteg mód néz ki

TDC Geronimo
"de ne haragudjatok,ezért pénzt kérni,majdhogynem aljasság." Sok teljes árú játék örülne, ha fele ilyen hangulattal és minõséggel rendelkezne, így ez a kijelentésed kicsit erõs szeirntem...

vegyétek le a contrasztot 32-re és jó lesz...

[IRAM] leader

zotya10002
"mit lehet az ellen tenni h ne legyen ilyen rohadt világos ha távcsõbe nézek havas mapon?"

ez engem is érdekelne:-D

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

nem mindenki,csak van akinek törlik szinte minden hsz-ét és már nincs kedve írkálni.
Egyáltalán nem ájultam el tõle,rohadt kevés a jármû,mint az új pályákon a bc2-ben,megy a hent a megint "csövesre" sikeredett mappokon.
Egy módnak kiadják ingyen,nem szólhat az ember fia egy büdös szót sem,de ne haragudjatok,ezért pénzt kérni,majdhogynem aljasság.

[IRAM] leader

xXtamasXx
nah egy kicsit vissza az alap bchez (mert még nincs meg a vietnám 😄)
mit lehet az ellen tenni h ne legyen ilyen rohadt világos ha távcsõbe nézek havas mapon?

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

TDC Geronimo
Amúgy olvasgatva fórumokat, egyelõre el van mindenki ájulva vietnamtól. Valószínû azért is fut jobban, mert itt nem igazán van olyan épület amit földig lehet rombolni így kevesebb erõforrást is eszik, de nekem tetszik 😄

Doomista
Hát a BFBC2-vel mint ha nem lettél volna ennyire megelégedve. :-)

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

zotya10002
Fasza!De várom már !<#eljen>

Már megint ez a "kispisztolyozás". 😊
Nincs a játékban egy darab sem. Csak nagy-kaliberû pisztolyok vannak.

TDC Geronimo
? 😄