51658
-
#43514 ÁÁ toltam pár igen jó meccset!!:D -
eugabesz #43513 Igen fel.én is úgy csináltam
Például innen ha letöltöd. -
#43512 nem lehet manuálisan -
#43511 srácok újra kellett raknom a winem. most telepíteném emgint a bc2-t, fel is ment szépen, de nem akarja updatelni magát.. elindul a letöltés vacakol vagy fél órát, majd leáll, hogy az interneten nem találja a fájlokat... manuálisan fel lehet updatelni valahogy maxra? -
KaBuTo666 #43510 Fpocok, az új megváltó:
Ezt a logó fejlécet legyen szíves berakni, köszönöm.
-
#43509 tehát csak az nyerheti meg a kártyát, aki el is megy a rendezvényre? -
eugabesz #43508 -
De8Vent #43507 látom egyre gondoltunk :D -
KaBuTo666 #43506 -
De8Vent #43505 egyre jobb -
#43504 tudom hogy nem volt részvételi feltétel vagy akkor egy korrekt leírás, ez a baj!
amelyet nyereményjáték keretében kisorsolunk az olvasóink között a ki mit tud nem sorsolás!! legalább is én eddig úgy gondoltam magamról "jól beszélni magyar"! :) (a hiba biztos bennem van) -
Bala10 #43503 jaa, és inkább csinál olyan álregeket, mint mckenny?:D -
Borg #43502 Én csak reálisan látom a dolgokat, a többit max te képzeled oda mellé :) -
#43501 A régmúlt miatt van tele feszültséggel.Ő nem tudja úgy levezetni, mint Dexter. -
Bala10 #43500 ne magadból indulj ki, amikor csalással vádolsz olyanokat, akiket nem is ismersz. amúgy te miért vagy ennyire ellenséges? -
Borg #43499 Kicsit túllihegett megoldás arra, hogy kiszűrjétek az egyszerű netezős pórnépet, és biztosra menjetek, hogy a bf-es keménymagból vigye el valaki a kártyát, akik ugye hajlandóak lesznek hozzátok elvándorolni, és ott hülyét csinálni magukból érte. Ravasz a kiírás utolsó pontja is, vagyis hogy a vetélkedő részleteit majd csak később teszitek közzé. Igy majd a bekerülők függvényében lehet olyan kérdéseket feltenni, hogy biztosan az nyerjen akinek kell.
De egyszerűen leírhattátok volna, hogy úgyis annak adjátok a kártyát akinek akarjátok, ezen senki sem lepődött volna meg. Ugyanolyan "normális" hozzáállás manapság, mint ahogy a kártyát szereztétek. -
#43498 Ha kérdésetek van a nyereményjátékkal kapcsolatban! Válaszolunk ma este! -
#43497 értem köszi!
Mert lenne egy pluszba csak úgy lenne tuti ha megtudnám változtatni! -
#43496 A szavazáskor nem volt ilyen részvételi feltétel.
Az akkori felhívás:
Felhívás!
Az Electronic Arts az év Battlefield oldalát keresi. A Battlefield.hu is bekerült a versenybe. Amennyiben szeretitek az oldalunkat, erősítsétek ezt meg egy szavazattal! Ha bekerül a Battlefield.hu az első 3 helyezett közé (most jelenleg 4.), akkor egy ATI HD6970 videókártyát kapunk, amelyet nyereményjáték keretében kisorsolunk az olvasóink között...
Nem részleteztük, hogy milyen módon!
Most a nyereményjátékban van részvételi szabályzat, ha arra gondoltál, akkor az a mostani játékra vonatkozik.
-
#43495 elvileg az EA oldalán meg lehet változtatni a mail címet -
#43494 Tudod van olyan hogy részvételi feltételek abban kellett volna leírni, hogy mit hogy, ha azt mondjátok korrekten, hogy ki mit tud lesz, lehet akkor is szavazok, de így...nem szép dolog utólag változtatni a dolgon és úgy érzem jogosan háborgunk...de hajrá, valaki majd megnyeri így is, biztos örülni fog neki, de ettől még nem "lájkolom" a gondolkodásmódotokat ;) -
#43493 Tényleg a játékban ahol belépek azt az emilt meg lehet változtatni?Nem mi? -
Landor #43492 fasza :) -
#43491 Úgy próbáltuk kialakítani a játék regisztrációját, hogy ne lehessen duplikált acc. Meg kell adni az EA accot és reget az oldalon továbbá a neved és a lakcímed. -
#43490 Üdv!
A szerkesztőtársakkal egységben úgy láttuk, helyesnek, hogy ahhoz a nagy dologhoz, amit itt közösen az olvasók, szerkesztők, támogatók véghezvittünk, ahhoz egy nagyobb szabású rendezvény dukál, mint egy szimpla netes sorsolás, már csak a verseny tisztasága és átláthatósága miatt is.
Így ezt a nyereményjátékot a Battlefield.hu szerkesztői találták ki közösen, több éjszakába nyúló Mumblés megbeszélésen. Rengeteg ember munkája benne van. El kell, hogy mondjam nagyon nehéz dolgunk volt, mivel igazságosak szerettünk volna lenni és minden olvasónknak továbbá támogatónknak esélyt szerettünk volna adni arra, hogy a kártyát megnyerhesse.
Sajnáljuk, hogyha valaki megbántva esetleg becsapva érzi magát, mert úgy gondolta, hogy egyszerűen kisorsoljuk a nyereményt. Nem állt szándékunkban, hogy bárkit is félrevezessünk ez ügyben.
-
Landor #43489 Figyelembe véve hogy hogyan is nyerte meg a bf.hu a kártyát, nem csodálkoznék hogyha lenne duplikált játékos a 6 kisorsolt között :DD
Jó lesz ez a vetélkedő, na :D
Aki meg felutazik kérjen áfá-s számlát az EA részére, aztán majd nyújtsa be :D -
eugabesz #43488 Ez a része szerintem is csak jóindulattal nevezhető átverésnek,de a sima sorsolást egy adatvédelmi okból kifolyólag nem lehetett megrendezni.
Sajnos az EA adatvédelemre hivatkozva nem adta ki a szavazók listáját.Kim kellett találni valamit,csak ugye a kommunikáció hiánya ilyen dolgokat okoz,ha tudatták volna a játékosokkal,sokkal megértőbbek lettek volna.A második fordulót köszönjétek ......-nek,az ő "agymenése",én kérek elnézést érte..
(A pontozott részre gondoljatok bármit,bárkit,a személyiségi jogok nem engedik,hogy kiadjam a nevét.) -
#43487 igen az van hogy utólagosan nem nyereményjáték lett(pl:lottó vagy kuponbeküldés stb) hanem ha mákod van bekerülhetsz 6 mókus közé akik felutaznak(avagy pesten vannak) és szépen "ki mit tud"-ot játszanak a kártyáért aztán a legokosabb viszi, ergó vetélkedhetsz érte mint a milliomosban... -
Landor #43486 jó mondjuk így tényleg szopóka kicsit :) -
#43485 Most lehet, hogy rosszra gondolok, de valami olyasmit olvastam, hogy fel kell menni érte, és akkor még nem biztos, hogy megnyerted a VGA-t... még ott van valami vetélkedő. -
Landor #43484 azt ki a faszt érdekel :)
előreutalok nekik 4K-t aztán feladják DHL-el.
ha valakinek nem ér meg ennyit az a kártya, akkor diktálom a címem ;> -
#43483 Gondolom arra gondol, hogy utazni kell vagy mi... -
Landor #43482 merthogy? -
#43481 pfff, azokért tényleg nem! -
#43480 Én specko csak a settings.ini-be lévö FoV, meg részletesebb grafikai beállitásokhoz nyultam, de tudom hogy van olyan lehetöség is hogyha pár sort bemásol az ember valamelyik file-ba akkor automatikuson spottol a játék ha ráviszed valakire a céleresztet, ha netán ilyen embereket bannolt pb azokért nem kár. -
#43479 most nézem hogy a battlefield.hu-s szavazással jól átk***ák a népet! mondanám, hogy itt megmondták előre egy páran, de azok tudják :) igazuk volt! -
eugabesz #43478 Mert nem ért el odáig... ha normálisan lehetne confogolni,a fene sem piszkálná a beállításokat.Mondjuk nekem sincs semmi elállítva,de akkor is... -
#43477 Én nem babráltam a configot... -
#43476 hát én is átirtam pár dolgot config file-ba, és FoV-ot is állitottam mégse bannolt pedig tegnap este játszottam -
SzinesGeza #43475 "Mekkora az esélye"?
50 %