Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rushban totális fail ez a Vietnam... egyedül a HILL137 map ami valamelyest játszható, de a többit kurva könnyen be lehet kempelni, és lehetetlen felrobbantani már az elsõ mcomokat.
Viszont a flamethrower ebben a módban érvényesül igazán, nyomtam is vele egy 40 killt gyorsan.(meg vagy 5 TK-t, mivel eloltani csaknem lehetetlen a beugráló teammateket..)
Vannak a neten free proxyk, keress egyet az USA környékén és vásárolj azon át.

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

Csak el kéne olvasnod a specifikációt... de tényleg mindegy. A lényeg, hogy boldog vagy a 100 ezres monitoroddal (csak rá ne nézz valami jobbra egyszer😊
Oké.Köszi.Csak az a gondom hogy csak számlaszámom van,de kártyám nincs.

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

sry a sz*r kommentért:

Do you feel alive?

tessék tessék itt minden kérdésedre választ találsz minden kérdésedre választ találsz.

Do you feel alive?

Hali.Tudna nekem valaki segitteni?Meg szeretném venni a Játékot a Steam-en,de nincs kártyám a vásárláshoz.Viszont Utalni tudok számlaszámra.Ha valaki kitudna segitteni.légyszi irjon PM-t.

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Jaffa 2843
miket mindeknépp megpróbálhatsz: directx frissítés, vga driver frissítés.
esetleg bújd a steam forumokat h másnak is volt e hasonló gondja

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

FlyHigh
részemrõl lezártam, ez már nagyon off.

Thrash \'Till Death

FlyHigh
Nem akarlak bántani, de nálad azért szól egy kicsit a kinyomócsapágy, U2410 16:10-es képarányú, egyre halálabb ötleteid vannak, ráadásul 130e forint.

Thrash \'Till Death

Sziasztok! Most vettem meg a gamet a steamen!
Feltelepítettem, ahogy bejön a menü egybõl kifagy a játék egy fekete képernyõvel!
Mi az oka? Mit tegyek?
A videókarim: Ati radeon 4870 512mb
FlyHigh
Nem tudjuk, hogy mennyi fps volt, ráadásul mindegyik cs-nek külön parancs kell a configba 120hertznek, alapból 60-on megy, akkor is ha asztalon 120 va megadva.

Thrash \'Till Death

Ilyen nekem is volt.

En nem otthon elek, szoval megadod az otthoni adataidat de azt az orszagot ird be ahol jelenleg vagy van is egz kis negyzet amit ki kell pipalni, hogy konfilmalod.
Ugyanis gondolom azonositja z IP-t is...
FlyHigh
átalakító az barkácsolás, ha egyáltalán létezik normális, másrészt akkor csak videó jel van. a 120hertznek ott van a lényege ha van doszta fps-ed, illetve ugye a 3d.

Thrash \'Till Death

shaddam
Ráguglizok én neked de attól a ps3-ba be nem dugod.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Displayport. Google it.
shaddam
Mint már mondta ps3-at akar rá kötni.Ha a laptopom a tévére kötöm és játszok vagy filmet nézek akkor én is hdmi-t használok dvi helyett.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Minek neked hdmi port? Displayport és DVI is van, meg átalakító... videójel szempontjából az egyik még jobb is, a másik meg ugyanaz.
De vegyél U2410-et, azon minden van. A 120Hz-re meg gondolom felesleges rákérdeznem, úgysem használod semmire 😊

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

liquivent
ha paypal-al fizetek, nem kell semmiféle amerikanise bankkártya...de mindegy, kapják be.....kurva nagy akció ez így....
folyamatosen ezt a hibát dobja ki....
az a baj, hogy most melóhelyen vagyok és nem tudok hide ip-t használni. 😞
ha nem lesz megoldás, legfeljebb nem lesz cimbinek occsóért.... 😞
már csak pár óráig van akcióban

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

liquivent
nem lehet... 😄

"There seems to have been an error initializing or updating your transaction. Please wait a minute and try again or contact support for assistance."

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

Amikor eljutok odáig hogy adja meg a kártya adatait, nevet címet stb, akkor ott országnak lehet választani magyarországot is. Ez alapján simán meg lehetne venni. Innen tovább nem léptem, mert nem nekem kellene. Az mondjuk szemétség lenne, hogy kitöltöd az adataid aztán azt mondaná hogy sorry ez így nem fog menni.

LeWyTy
Megvan<#beka2>
topic add fav

Hi all.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Bence94
nem lehet amerikai címen venni mert ez eu és nem az usa! itt csak euroban tudsz venni!

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

SubZero911
Ugyan mi a bánatos ......-arért kéne amerikai bankkártya? Húúúúú ezt a 6 éves lányom úgy mondja LOL

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

FlyHigh
Ezen a dell monitoron még hdmi port sincs, hogy rakom rá a ps3-at? De még a 120hertzet sem tudja.

Thrash \'Till Death

TheGrinder
télleg nem jó :'( ''Úgy tûnik, hiba lépett fel a tranzakció elõkészítése során. Várj egy percet, és próbálkozz újra, vagy kérj segítséget a támogatástól.''

lolSL
igen ha amerikai bank kártyáját is megszerzed mellé

SubZero911
Te szerencsétlen! Pont ezt írta, hogy a steampowered.com-on "internal error" hibát ír ki egyfolytában. Nem a linkkel van a baj, biztos túlterhelt a rendszer....

Nekem is ugyanezt a hibát dobta ki. Küldtem egy üzenetet a supportnak, de nem hiszem, hogy válaszolnak... <#falbav><#boxer>

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

FlyHigh
Szerinted hiperszar tn panel, ez a monitor viszont tényleg egész jó egy lcd-hez képest, mindenhogy. Konkrétan én akármire rámondom, hogy szar, ha tényleg szar. Meglepett, hogy ez egy tn panel, kb a legjobb amit idáig láttam.

Thrash \'Till Death

TheGrinder
ezzel a linkel meglehet venni 6.79$ ért, csak bekell jelentkezni. 😄

Most akkor hiperszar a tn panel, vagy mégis 100k-t adtál érte?
Vagy mi is volt a logikai átmenet a szar tv-ktõl egy szintén szar, de legalább 100 ezres monitorig? 😄
FlyHigh
pont ez volt a gondom mind két tv-vel. Sonyt visszavittem, nem örültek neki, de visszadobták a lóvét.

Thrash \'Till Death

FlyHigh
94cm-es(lg lh3000) tvmet ajándékoztam el, ami úgy kente a színeket, hogy az hányadék volt, de tvzni jó. Kihoztam egy 80centis sony ex402-õt, ugyan az volt mint az lg-nél, input lag még elment, de a sötét színeket elkente. Aztán hamar kiderítettem, hogy olyan lcd tv ami tényleg jó játékra csak a prémium kategóriában elérhetõ. Gondolom azt tudod, hogy egyik tv-m sem a hiperszar tn paneles volt. Meg van az én kis kálváriám és ha te komolyan 100ezeres kategóriából lcd tvt ajánlasz játékra, akkor elég faszok a tanácsaid.

Thrash \'Till Death

liquivent
sajnos hibát ír...nem lehet megvenni. 😞
akárhogy próbálok...már mindent kipróbáltam.

"There has been an internal error initializing your transaction. Please contact support for assistance."

Példának okádék, hogy ennyi pénzért kapsz 32"-os lcd tv-t, aminek ugyanilyen fos színei vannak, de legalább nagyobb, és ugyanilyen gyors. Már ha valaha is meglátnád ugye a különbséget szemmel 2-4-6-8ms között ugye... szal ennyi pénzbõl (sõt, 80-ból) akár U2311H-t is vehettél volna, amit még kalibrálni is lehet valósághû színekre.
De komolyan, egy TN filmes monitorért 100k.. nem csoda hogy csak egérrel meg egérpaddal együtt tudják eladni...
FlyHigh
Elárulhatnád, hogy mi a baj ezzel a monitorral? Vannak hibái, mint mindegyiknek ebben a fisifosi lcds kategóriában. Nekem mint lcd-vel van bajom.

Thrash \'Till Death

Kerestem szavakat, de mindegy 😄 Látom már magadtól is magyarázkodsz.
Prince23
Ez a steam akció biztos rátesz.... nagyon sokan vették mega bc2-õt tegnap és ma is folyik a tranzakció...

FlyHigh
Ha egy hangyányi túlvezérlési hibától eltekintünk, ami játékban úgy sem látszik, akkor olyan gyors képet ad mint egy crt.

Thrash \'Till Death

FlyHigh
ledes tn, 120hz. Az összes többi panel nagyrészt lassú. Jah és kaptam hozzá 25ezert érõ pad+egeret.

Thrash \'Till Death

100 ezres monitor? Remélem nem valami TN filmes csodára adtad ki 😄
http://store.steampowered.com/?cc=us
szép ez a 6,79$-os ár a 13€-val szemben. Innen vajon bárki vásárolhat vagy csak US-bõl engedi?

FlyHigh
Jövõre lehet összekukázok egy géjmer pécét. Év végi dobásom megvolt már a 100ezres monitorral, darabig ezt a fejlesztgetést pihentetem.<#vigyor>

Thrash \'Till Death

Hát jövögetnek elõ a bugok az biztos. Az egyik szerveren pl csak alap fegyverekkel lehetett menni vietnamba, semmi perket nem engedett felrakni... a következõn meg hiába lõtték halomra egymást az emberek, sem csillagokat, sem achievmenteket, sem pineket nem osztott a szerver a végén... illetve ez nemtom mitõl van, de némelyik mapon nekem néha eltûnik a víz... nem mindenhol, csak egyes helyeken.
A fene aki megeszi,most már tényleg.Már délelõtt sem lehet connection lost nélkül megúszni.Megint leürítette a teli szerót.<#wilting><#gonosz2>

[IRAM] leader

Ulvar
annyira feelinges ez a vietnám és éjszaka meg néha reggel is jó csatákat lehet nyomni.

Megyek is írtok pár vietkongot!! <#violent><#violent><#gun><#gun>

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

SötétBarom
LoL. Én leszarom, de ez annyira jól néz ki, hogy nem zavar a 30 fps, csak legyen high! 😊

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Jo reggelt!

A Steam bekaphatja...😊 Hetvegen vettem meg 30 USD-ert.vaaaaaa

Egyebkent nekem tokeletesen fut nincs semmi hatranya,sot kimondottan kenyelmes mert minden progival kapcsolatos hir vagy update jelezve van, meg videokartya frissitest is felajanl ha van uj driver. Szoval nekem eddig tetszik!

Ami a jatokot illeti, hat tegnap lovoldoztem egy kicsit. Koszi a tippet a Rush tenyleg bejon, de hat meg csak celtablanak vagyok jo.😊
Vietnam viszont kicsit nyugisabb es hat a Huey hangja...😊))
liquivent
amikor felmentem steam oldalra, akkor még nekem is ennyit írt...azóta 14juróba fáj. 😊
így is akciós, de akkor sem 7 dollár. 😞