Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[IRAM] leader
[IRAM] leader
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Thrash \'Till Death
[IRAM] leader
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
-tRs-Landor
[IRAM] leader
Viszont van egy nagyon segítõkész klántársam..<#nezze>#nezze><#wave>#wave>(Köszi Zalán)
[IRAM] leader
-tRs-Landor
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Ha nem, akkor akkor nem bírja a tápod. Ha igen, akkor úgyis leírja mi a gond, és abból lehet tovább nyomozni.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Van valami ötletetek méG?
Régen fent volt eza játék nekem de törtben és akkor ez volt a probléma.
De leszedtem hozzá valami hotfixet és az megoldotta, de azóta már formáztam a gépet!
Gondolom az új catalyst az tartalmazza a régi javításokat hozzá nem?
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Asus p5b
Ati Radeon HD4870 512mb
Core 2 duo 2.33
Win 7 ultimate 64bit
Szerintem ezen el kell mennije!
Léci segítsetek!
Mit tudok még tenni??
A directx-ethogy kell frisssíteni?
Valamilyen hotfixet nem kell telepíteni?
Mert ugye az alapjáték nem Steam-es.
Ilyenkor mindkettõ bekerül a Steam rendszerbe, vagy csak adnak egy kódot, amit beírok és mûxikk?
[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]
(ez a statos oldal frissül magától néha, vagy nekem kell frissitgetni ? tegnap "elértem" a zseniális 1-es szintet, frisitettem is, de még mindig 0-ás vagyok.. viszont a csodálatos statisztikám már ott van 😄)
Tényleg nem vásárolhatunk dolcsiért...csak euróért....ami vicces, mert most is több game ugyanannyi euró, mint dollár. jó kis árfolyamok vannak....
tényleg jól jött volna az a hideip proggi. 😄
íme a válaszuk (azoknak, akik beszélik a nyelvet):
Hello, Thank you for contacting Steam Support. Our records indicate that your purchase was declined due to your current IP address differing from your billing information. We have removed the lock on your account - you will now be able to complete additional purchases. Additionally, you will need to use the following link through either Internet Explorer or Firefox to complete your transaction. http://store.steampowered.com/?cc=HU Please let us know if you have any questions, or if you encounter any further difficulty.
[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]
Most vettem meg a gamet a steamen!
Feltelepítettem, ahogy bejön a menü egybõl kifagy a játék egy fekete képernyõvel!
Mi az oka? Mit tegyek?
A videókarim: Ati radeon 4870 512mb
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
-tRs-Landor
(bár a vietnam achievmenteket ez se adja)
ha lehet ezt kérném majd "userlogó"nak 😊

Thrash \'Till Death
Persze van pár gond vele. Zh1nt0 is írta már, hogy a vantage point rushra ránéznek, mert attacker oldalról az elsõ szinten se lehet túljutni... és sajnos szinte az összes rush mappel hasonló gondok vannak. Conquestben viszont fasza.
Aztán vannak még ilyen érdekes kérdések, mint pl miért nincs smoke, vagy miért nincs AA, vagy miért nincsenek telepített MG-k, miért nem számolja az achievmenteket... HC-ben pl nincs célkereszt a tankokhoz meg a helihez se, pedig azért valami alap cucc nem ártana, ha már az ironsight nem megoldható 😊
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
(valami fasza hdmi kábelt nem vettél 15 ezerért? az is kell ám)