Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nénikéd,az a vén KISZ-tag...

[IRAM] leader

Nem múlik el nap,hogy az EA master ne dobja le az embereket a szerverrõl..sztem vissza kéne kérni a szerverbérlõknek a bérleti díj egy részét,mert ez minden,csak nem szolgáltatás..

[IRAM] leader

MR ME
kocka

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

FlyHigh
Legjobb szoftverbolt itthon. Elég durva akciókat betol néha ps3 játékokra is.

Thrash \'Till Death

Aha,csüt. megrendeltem,pénteken Zalán beballagott érte,aztán tüzijáték,pezsgõdurrogás és felbontotta a "csomagot",átküldte a kódot,már másnap mikor indultak a szerverek,toltam...(aki kockának nevez,azt lekurvázom)

[IRAM] leader

MR ME
cdgalaxys meg csüt írt h megérkezett, pénteken megrendeltem, hétfõn már hozta is a futár...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

az komoly 😄

-tRs-Landor

Pedig Mr Bell már mikor feltalálta...de kell néha az egészségügyi séta.<#zavart1><#hehe><#alien2>

[IRAM] leader

Aha,17.-én délutántól megvan,pedig a miénknél kisebb falu már nincs is...<#wink>
Viszont van egy nagyon segítõkész klántársam..<#nezze><#wave>(Köszi Zalán)

[IRAM] leader

falura persze hogy holnap 😄

-tRs-Landor

Maak
engem tegnap hívtak, hogy vagy ma vagy holnap! hozza a futár <#wilting>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

mijki
Ez az 576kbyte nagyon szar, azt mondták hogy a Vietnam 20.-tól lesz, de nem volt. Aztán azt is írták hogy raktáron van. Én meg vidáman elballagok az 576kbyte, oszt közlik velem hogy nincs. Hát bammeg...

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Géped nincs tuningolva? Ha igen próbáld anélkül, találkoztam így már fagyással ami az egyik játék alatt elõjött a másik alatt meg nem. Esetleg ha van routered próbáld meg anélkül, lehet hogy nagy hülyeség, de régebben az is bekevert. Csak ötletelek hátha meglesz a megoldás. Azt meg se kérdezem, hogy más játék alatt természetesen nem fagy?!

Az eseménynaplóban, vagy újraindításkor ír valami hibát a fagyáshoz?
Ha nem, akkor akkor nem bírja a tápod. Ha igen, akkor úgyis leírja mi a gond, és abból lehet tovább nyomozni.
Erre irtam, hogy figyelj oda mikor beallitod a tarnzakciot es az orszagot ahol vagy jelenleg...
Hamed
Latta mar valaki nagyobb aruhazakban a dobozos vietnam verziot? Van meg parezer ft utalvanyom, lehet ellovom erre ha mar ennyien dicserik.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

PErsze! Azóta már formáztam is a gépet!
Ulvar
Törtet teljesen törölted korábban? Minden fájlt, felhasználótól a system fájlokig?

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Igen ez alatt! 4gb ramom van!
A törtet is win7 alatt próbáltad? Mennyi ramod van?

Ne a steamen vedd meg, hanem az EASTORE-ból! Ott is tudsz azzal a kártyával fizetni mint amivel a steamen. Én tegnap vettem meg egy sima visa electronnal. Ott meg is kapod a kulcsot, meg ki is küldik emailben. A steamhez csak nem steam játékként lehet hozzáadni a dobozost!

Ezt is megpróbáltam és ugyan úgy kifagy a meüben a kép kockásra mosódik össze és az egész gépet kifagyasztja!
Van valami ötletetek méG?
Régen fent volt eza játék nekem de törtben és akkor ez volt a probléma.
De leszedtem hozzá valami hotfixet és az megoldotta, de azóta már formáztam a gépet!
Gondolom az új catalyst az tartalmazza a régi javításokat hozzá nem?
Jaffa 2843
steamen már a javított verzio települ

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Javítás nincs a játékhoz ami esetleg megoldaná a problémát?
Jaffa 2843
próbáld meg hogy kikapcsolod/letörlöd a telepített vírusírtót/tûzfalat a géprõl.

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

LEírom a configomat:
Asus p5b
Ati Radeon HD4870 512mb
Core 2 duo 2.33
Win 7 ultimate 64bit

Szerintem ezen el kell mennije!
Léci segítsetek!
Ezt is megcsináltam de még mindig kifagy!
Mit tudok még tenni??
Ulvar

FEltettem a legújabb catalystot és így sem változott semmi!
A directx-ethogy kell frisssíteni?
Valamilyen hotfixet nem kell telepíteni?
s0n1c
Nem fog mûködni. Vedd meg a dobozos kieget.
Ulvar
Frissíts directx-et videó kártya drivert, nézd meg az op rendszerednek megfelelõ követelményeket.

elméletileg az utolsó, de hozzá is adhatod mind2-t a steamhez 😊

liquivent
Azt megtudja valaki mondani, hogy mi van abban az esetben, ha nekem dobozos verzióm van a játékból, de a vietnamot a steamen veszem meg?
Mert ugye az alapjáték nem Steam-es.
Ilyenkor mindkettõ bekerül a Steam rendszerbe, vagy csak adnak egy kódot, amit beírok és mûxikk?

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

még most is van akció, csak más játékokkal 😄

(ez a statos oldal frissül magától néha, vagy nekem kell frissitgetni ? tegnap "elértem" a zseniális 1-es szintet, frisitettem is, de még mindig 0-ás vagyok.. viszont a csodálatos statisztikám már ott van 😄)

liquivent
Na, megkaptam a választ a Steamtõl...most, miután már lejárt az akció....

Tényleg nem vásárolhatunk dolcsiért...csak euróért....ami vicces, mert most is több game ugyanannyi euró, mint dollár. jó kis árfolyamok vannak....
tényleg jól jött volna az a hideip proggi. 😄

íme a válaszuk (azoknak, akik beszélik a nyelvet):

Hello, Thank you for contacting Steam Support. Our records indicate that your purchase was declined due to your current IP address differing from your billing information. We have removed the lock on your account - you will now be able to complete additional purchases. Additionally, you will need to use the following link through either Internet Explorer or Firefox to complete your transaction. http://store.steampowered.com/?cc=HU Please let us know if you have any questions, or if you encounter any further difficulty.

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

Hello!
Most vettem meg a gamet a steamen!
Feltelepítettem, ahogy bejön a menü egybõl kifagy a játék egy fekete képernyõvel!
Mi az oka? Mit tegyek?
A videókarim: Ati radeon 4870 512mb
rvn
Most toltam ki megint a single-t, még mindig jó😊

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

shaddam
Na holnap megjelenik a vietnam ps3-ra ennek az örömére meg is veszem izibe.Ha valaki gondolja vegyen fel és toljuk.id.shaddam91hun

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

<#eljen>

-tRs-Landor

mûködõ stat oldal
(bár a vietnam achievmenteket ez se adja)
Hali, végre megvettem én is, ha már ilyen olcsó volt 😄

ha lehet ezt kérném majd "userlogó"nak 😊

Most akkor kell vagy nem kell terelni?
Hassel606
Na, meguntam a szenvedést...<#szomoru2>Ha valakit érdekel egy "dobozos" verzió, átveheti.

FlyHigh
Nem kell terelni. De részemrõl a téma lezárva, nem vagy kompetens az ügyben, ezt már elég jól bebizonyítottad.(hdmi kábel vagy átviszi a jelet vagy nem) Jó játékot!

Thrash \'Till Death

Szerintem kurvajó lett ezért a pénzért. Sõt.
Persze van pár gond vele. Zh1nt0 is írta már, hogy a vantage point rushra ránéznek, mert attacker oldalról az elsõ szinten se lehet túljutni... és sajnos szinte az összes rush mappel hasonló gondok vannak. Conquestben viszont fasza.
Aztán vannak még ilyen érdekes kérdések, mint pl miért nincs smoke, vagy miért nincs AA, vagy miért nincsenek telepített MG-k, miért nem számolja az achievmenteket... HC-ben pl nincs célkereszt a tankokhoz meg a helihez se, pedig azért valami alap cucc nem ártana, ha már az ironsight nem megoldható 😊
TDC Geronimo
Mit tartalmazzon egy 15 dolláros kieg? Kaptál 5 új pályát, új fegyvereket, új jármûveket, egy teljesen másik környeztet, 2 órányi zenét, új hangokat/radio chattert. Máshol ennyiért hozzád vágnak 3-4 mapot jó esetben vagy max 1 órányi plusz tartalmat.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

most próbáltam ki a vietnamot... egy az egyben átvették a MOHos dolgokat... szinte semmi új dolgot nem tartlmaz a ruházatokon kivül

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Ja szóval most jönne a mellébeszélés, meg a félremagyarázás része 😊 Ezt inkább már rád hagyom.
(valami fasza hdmi kábelt nem vettél 15 ezerért? az is kell ám)
FlyHigh
Mit olvassak el rajta ember? Elõször ajánlottál egy rakás szar kategóriából tv-t, aztán egy kisebb hdmi nélküli 60hzes monitort, aztán ebbõl egy nagyobb egy 16:10-es ami még mindig csak 60hertzes, de már legalább a képaránya is szar.<#idiota>

Thrash \'Till Death