51658
  • Czdano
    Persze, ebből a játékból jóval többet kilehet hozni, csak nem 18 órás playtime-al...:) Lesznek még jobbak hidd el, most csak megnéztem hogy sony vegassal miket lehet kihozni egy ilyen felvételből.
  • False
    le lehet,de jó pilota +füst, meg egy nem balfasz gunner es ennél sokkal durvabbakat lehet ölni helivel, nem csak 14et
  • Czdano
    Igen, én vagyok az a cs-s hülyegyerek :DDD
  • Czdano
    Azt a helit le is lehet lőni...csinálok még ilyen videókat, van pár jóféle felvételem :)
  • lolSL
    ez valami cs-s hülyegyerek?
  • False
    és most ez nagy szám kéne hogy legyen, hogy le bírt lőni 14 embert zsinorban helivel? csinalja meg ugyanezt kispisztollyal szemtől szembe ne hatulrol, akkor talán nem nézem le
  • Czdano
    Remélem tetszeni fog :)
    BFBC2 : Sgt.Nurain 14 killstreak on isla innocentes!
  • SzinesGeza

Vietnam-ról jut eszembe: hogy-hogy kihagyták belőle az amerikai oldalról az M72 LAW-t?! Helyette ott is RPG?!
    Megint egy weapon-baki. :)

• zotya10002
    Oksa!!Majd holnap akkor!!

Pizsi van mert reggel meló:-(
  • Czdano
    Még renderel a sony vegas, fél óra kb..+ utána a feltöltés nem tudom mennyi + utána a youtube HD konvertálása..szerintem 1-2 órán belül fent lesz :)
  • zotya10002
    Lássuk!:-)
  • Czdano
    Jelentem megvágtam első bad company 2-ős vidimet ami 14es killstreaket tartalmaz (melyet hind-ből lőttem isla innocentes-en). Szóval annyira nem nagy szám, de valahogy el kell indítani a moviegyártást itt is =D
  • DummyBoy
    Nagy számok törvénye ... Messziről lő, ergó kevesebbet lőnek vissza rá ... Ennyi ...
  • xXtamasXx
    egy csipa dögcédulája- aki már vagy háromszor lelőtt és még mindíg ugyanott campel a kör eleje óta- felbecsülhetetlen
  • KaBuTo666
    Ez toronyra is érvényes, simán fel lehet lőni oda úgy, hogy semelyik ablakból, se a legtetejéről ne tudjon sniperkedni. :D Kár, hogy ritkán látni a szmog használatát, pedig jó taktikai eszköz.
  • Running
    Pozitív hozzáállás. Én füstözök ilyen esetben, aztán roham. 1 perc alatt annyira meg lehet füstölni a területeket, hogy picsa semmi se látni. :)))
  • eugabesz
    Én el szoktam baktatni a "lelőhelyre",az sem érdekel,ha x -szer meghalok közben,ilyenkor nekem is "csőlátásom" van,csak a csipa érdekel.Tanulja meg,hogy mindig változtatni kell a helyét,mert ha nem akkor így jár...
  • KaBuTo666
    Nem mindig vagyok lelkes, előfordul hogy a lehetetlennek tűnő tervet kell előhozni. Nem egyszer fordult elő, hogy védekező csapattal voltam és a 3. pontot védtük valparaison, a támadó fele sniper, annak fele a toronyból lőtt, vagy 3x lekaptak egymás után...megakartam mutatni hogy easy, öcsém, easy, de 3-4 sniper ellen nem sok esélye van az embernek, ha egyedül sniperkedik, mert ha 3 lő rám, 80% hogy az egyik el is talál. Így is volt, de nem adtam fel, sikerült eljutnom a bázisukra, elloptam a helit majd felmentem vele úgy, hogy fent is maradt, így szépen, semmi kegyelmet nem mutatva nem késsel hanem durva agresszívitással belelőttem egy egész tárat a mocskokba, majd a helivel foglakoztam csak hogy ne tudjon leszületni ott. Rám terelődött a csőlátásuk, ezzel segítve némi teret juttattam a csapattársaimnak.
    0wned.
  • Running
    Lelkesek vagytok. Én simán fejbelövetem magam ötvenkettedjére is ha kell.
  • KaBuTo666
    Átváltok én is sniperre és leszedem, ezzel megmutatva hogy easy, öcsém, easy.
  • eugabesz
    Te...de te különleges eset vagy és nem csak arra vadászol
    Én speciel tojok rá,csak akkor szoktam elmenni lekéselni,ha már másodszor lő le ugyanarról a helyről.
  • KaBuTo666
    Csak óvatosan a közelről lövő sniperselejtmajmokkal, mert végső esetben előrájtják a pisztolyt és lehet belőle karácsonyi meglepetés, pl low lvl luck m9.
  • False
    ezt mi alapján szűrted le? én spec direkt vadászom a csőlátású balfasz sniperket, meg azokat is aki rohamoz
  • DummyBoy
    Azért mer arra lőnek vissza a legritkábban ...
  • Running
    Se a BC2-höz, se a Vietnamhoz nem lesz több pálya, mivel most már teljes erővel az új játékokra koncentrálnak.
    A videót majd megnézem, mert érdekel, csak azt nem értem, miért mindig sniperrel kell fragmóvit készíteni.
  • KaBuTo666
    HUN szóval ellátott szerveren.
  • KaBuTo666
    Magyar nevű szerveren.
  • lolSL
    nincs magyar server:)
  • KaBuTo666
    Ha nem magyar szerveren.
  • Carloska
    Kéne egy kis vérfrissítés friend listembe szóval aki esténként szívesen játszana csapatban jelöljön be köszönöm

• bakvarnyu
    Csak a Vietnam érdekel, amúgy még csak most venném meg.
  • KaBuTo666
    Tán nem elég a mostani sok bfbc2 pálya??
  • bakvarnyu
    A Vietnamhoz lesznek majd uj map-ok?
  • Gyuszopapa
    Kik voltak az ellenfelek?Vakok és csökkentlátók?
  • zotya10002
  • De8Vent
    Te vagy az első taj paraszt aki leszólja ^^ Gratulálok
  • Bogdogege
    snipa fegyver mellyel 3-4 méterre lövök meg előtte ugrok egyet ,hogy realisztikusabb legyen. Szánalom még jó hogy eladtam ezt a szemetet .
  • Ulvar
    ahhhaa...zsír. Köszi.
  • SzinesGeza
    HC-n nem lennének ilyen mákjaid. :)
  • dany234
    10-20m közelbe 1lövés Sebzés/Távolság