51658
-
#43595 Persze, ebből a játékból jóval többet kilehet hozni, csak nem 18 órás playtime-al...:) Lesznek még jobbak hidd el, most csak megnéztem hogy sony vegassal miket lehet kihozni egy ilyen felvételből. -
False #43594 le lehet,de jó pilota +füst, meg egy nem balfasz gunner es ennél sokkal durvabbakat lehet ölni helivel, nem csak 14et -
#43593 Igen, én vagyok az a cs-s hülyegyerek :DDD -
#43592 Azt a helit le is lehet lőni...csinálok még ilyen videókat, van pár jóféle felvételem :) -
#43591 ez valami cs-s hülyegyerek? -
False #43590 és most ez nagy szám kéne hogy legyen, hogy le bírt lőni 14 embert zsinorban helivel? csinalja meg ugyanezt kispisztollyal szemtől szembe ne hatulrol, akkor talán nem nézem le -
#43589 Remélem tetszeni fog :)
BFBC2 : Sgt.Nurain 14 killstreak on isla innocentes! -
SzinesGeza #43588
Vietnam-ról jut eszembe: hogy-hogy kihagyták belőle az amerikai oldalról az M72 LAW-t?! Helyette ott is RPG?!
Megint egy weapon-baki. :)
-
#43587 Oksa!!Majd holnap akkor!!
Pizsi van mert reggel meló:-( -
#43586 Még renderel a sony vegas, fél óra kb..+ utána a feltöltés nem tudom mennyi + utána a youtube HD konvertálása..szerintem 1-2 órán belül fent lesz :) -
#43585 Lássuk!:-) -
#43584 Jelentem megvágtam első bad company 2-ős vidimet ami 14es killstreaket tartalmaz (melyet hind-ből lőttem isla innocentes-en). Szóval annyira nem nagy szám, de valahogy el kell indítani a moviegyártást itt is =D -
#43583 Nagy számok törvénye ... Messziről lő, ergó kevesebbet lőnek vissza rá ... Ennyi ... -
#43582 egy csipa dögcédulája- aki már vagy háromszor lelőtt és még mindíg ugyanott campel a kör eleje óta- felbecsülhetetlen -
KaBuTo666 #43581 Ez toronyra is érvényes, simán fel lehet lőni oda úgy, hogy semelyik ablakból, se a legtetejéről ne tudjon sniperkedni. :D Kár, hogy ritkán látni a szmog használatát, pedig jó taktikai eszköz.
-
#43580 Pozitív hozzáállás. Én füstözök ilyen esetben, aztán roham. 1 perc alatt annyira meg lehet füstölni a területeket, hogy picsa semmi se látni. :))) -
eugabesz #43579 Én el szoktam baktatni a "lelőhelyre",az sem érdekel,ha x -szer meghalok közben,ilyenkor nekem is "csőlátásom" van,csak a csipa érdekel.Tanulja meg,hogy mindig változtatni kell a helyét,mert ha nem akkor így jár... -
KaBuTo666 #43578 Nem mindig vagyok lelkes, előfordul hogy a lehetetlennek tűnő tervet kell előhozni. Nem egyszer fordult elő, hogy védekező csapattal voltam és a 3. pontot védtük valparaison, a támadó fele sniper, annak fele a toronyból lőtt, vagy 3x lekaptak egymás után...megakartam mutatni hogy easy, öcsém, easy, de 3-4 sniper ellen nem sok esélye van az embernek, ha egyedül sniperkedik, mert ha 3 lő rám, 80% hogy az egyik el is talál. Így is volt, de nem adtam fel, sikerült eljutnom a bázisukra, elloptam a helit majd felmentem vele úgy, hogy fent is maradt, így szépen, semmi kegyelmet nem mutatva nem késsel hanem durva agresszívitással belelőttem egy egész tárat a mocskokba, majd a helivel foglakoztam csak hogy ne tudjon leszületni ott. Rám terelődött a csőlátásuk, ezzel segítve némi teret juttattam a csapattársaimnak.
0wned. -
#43577 Lelkesek vagytok. Én simán fejbelövetem magam ötvenkettedjére is ha kell. -
KaBuTo666 #43576 Átváltok én is sniperre és leszedem, ezzel megmutatva hogy easy, öcsém, easy. -
eugabesz #43575 Te...de te különleges eset vagy és nem csak arra vadászol
Én speciel tojok rá,csak akkor szoktam elmenni lekéselni,ha már másodszor lő le ugyanarról a helyről. -
KaBuTo666 #43574 Csak óvatosan a közelről lövő sniperselejtmajmokkal, mert végső esetben előrájtják a pisztolyt és lehet belőle karácsonyi meglepetés, pl low lvl luck m9.
-
False #43573 ezt mi alapján szűrted le? én spec direkt vadászom a csőlátású balfasz sniperket, meg azokat is aki rohamoz -
#43572 Azért mer arra lőnek vissza a legritkábban ... -
#43571 Se a BC2-höz, se a Vietnamhoz nem lesz több pálya, mivel most már teljes erővel az új játékokra koncentrálnak.
A videót majd megnézem, mert érdekel, csak azt nem értem, miért mindig sniperrel kell fragmóvit készíteni. -
KaBuTo666 #43570 HUN szóval ellátott szerveren. -
KaBuTo666 #43569 Magyar nevű szerveren. -
#43568 nincs magyar server:) -
KaBuTo666 #43567 Ha nem magyar szerveren. -
#43566 Kéne egy kis vérfrissítés friend listembe szóval aki esténként szívesen játszana csapatban jelöljön be köszönöm
-
#43565 Csak a Vietnam érdekel, amúgy még csak most venném meg. -
KaBuTo666 #43564 Tán nem elég a mostani sok bfbc2 pálya?? -
#43563 A Vietnamhoz lesznek majd uj map-ok? -
Gyuszopapa #43562 Kik voltak az ellenfelek?Vakok és csökkentlátók? -
#43561 -
De8Vent #43560 Te vagy az első taj paraszt aki leszólja ^^ Gratulálok -
#43559 snipa fegyver mellyel 3-4 méterre lövök meg előtte ugrok egyet ,hogy realisztikusabb legyen. Szánalom még jó hogy eladtam ezt a szemetet . -
#43558 ahhhaa...zsír. Köszi. -
SzinesGeza #43557 HC-n nem lennének ilyen mákjaid. :) -
dany234 #43556 10-20m közelbe 1lövés Sebzés/Távolság