Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MEg vettem a BFBC2 Steamen és Miután el indul a menüben a loginra kattintva ezt a hibát irja ki FAILED CONNECT TO EA ONLINE
Czdano
Sziasztok! Karácsony alkalmából megajándékoztam magamat a játékkal és szeretném megkérdezni hogy kb hány aktív játékos/klán van Mo.-n belül és milyen szervereken találhatók meg :]Köszi elõre is

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

iceshark
ne trollkodj már állandóan, tudom én hogy nem az számít hány embert puffantunk le, képzeld, ami oda van írva angolul azt én értem is, ellentétben egyesekkel<#mf2>

Ez az...pedig oda van írva<#falbav>Pont nem aporítás a fontos,hanem a javítás,medic-pack és lõszerellátás...

[IRAM] leader

iceshark
kell még aprítanunk hozzá rendesen 😊

csók

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Hol lehet megnézni, hogy hogy áll az assist progress?

SD456
Köszi, megpróbálom.

PS3 ID: SDani456

nandorb
Support nemfog valaszolni,de itt tudnak kezdeni szerintem:Live Support

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

SD456
Kössz inkább kihagynám 😊 Írtam egy mailt a supportnak, hátha tudnak valamit kezdeni vele.

SD456
Nem a Vietnamot akarom én letölteni, hanem magát a Bad Company 2-õt.

A vietnamot nem kell letölteni...de le is írták már kb.89-szer...

[IRAM] leader

SD456
Sziasztok!

Valaki járt már úgy, hogy eltûntek a játékai az EA Download Manager-bõl ? :S Most vettem egy kulcsot a BFBC2 Vietnam-hoz, csak az a gond, hogy az EADM-ben nem lehet letölteni a Bad Company 2-õt mert azt írja, hogy nincs játékom ebben az accountban :S

shaddam
Na az uncharted 2 négyszeres pénzszorzó jól betesz a hastings progressnek ps3-on.2 hét alatt azért csak összejön.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Maak
tuti nem Landor healpackjai miatt tartanak ott ahol <#hehe>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

nandorb
26.-an unlockoljak fogadni mernek ra😊

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

TDC Geronimo
Most nézem tegnap este óta a PC már több mint 7 milla support actionnél jár. 1 héten belül simán unlockolva lesz hastings \o/

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Drang
Köszönet a szavazatokért! Ha nyerünk valamit, akkor azt felajánljuk az olvasóknak... nyereményjáték lesz belõle vagy díj esetlegesen...
Információ az év Battlefield oldala szavazásról

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

aki veszi a fáradságot és ránk szavaz, annak köszönjük. 😊

<#worship>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Már megtörtént...köszi azért.<#wave><#vigyor>

[IRAM] leader

Szerintem még hogy laggos a szeró vagy nem,nem is annyira érdekes,mert az csakis a felkészületlenségnek köszönhetõ,elöregedett,nem megfelelõen konfigolt,az elégséges szolgáltatásra éppen hogy alkalmas szervereknek köszönhetõ.
Sokkal bosszantóbb hiba a stat-rendszer mûködése/nem mûködése,mert ha ilyen könnyedén átjárható a renszer,akkor nagy bajok vannak ám.
El kellene gondolkodni az EA-DICE párosnak,kiket alkalmaz és mennyiért.Mert amit ebbõl a játékból csináltak az harmat gyenge.
Talán nem a reklámra kellene költeni,hanem a megfelelõ szakember gárdára.
De amíg egy reklám-menager jobban elad egy játékot,mint a szakma,addig ez így is marad.Becslésem szerint 2,nagy jóindulattal 4 év van ebben a csapatban és nagyot fognak bukni.
A szerverpark ugyan az,a bérlõk is,a játékosok száma pedig nem nõtt annyival,hogy magyarázná a szerverek rossz kapcsolatát.Mert amit meg nyersz a kissebb adatküldéssel,azt kompenzálja a nagyobb játékos-mennyiség.Tehát ez nem lehet az oka a szûnni nem karó laggolásnak.
Ráadásul ott a "connection lost",napi két-három alklommal,azért írtam nemrég,hogy ez nem szolgáltatás,ez egy nagy 0.
A b+-et meg nézd el,nem úgy gondoltam<#kacsint>

[IRAM] leader

Running
iceshark
a b+-et hagyjuk, azt hiszem kicsit korán van hozzá +nem nagyon adtam rá okot,
de ha már technikai részletek: az alap játék nagyobb így a textúrák száma jóval több, amit a rombolható környezet dinamikus változásai miatt jóval nagyobb adatmennyiség mozgatására készteti a szervereket, mivel a szerverparkon most már alap ill. vietnam is fut valószínû hogy az alap sínyli meg a dolgot, ha nincs elég szerver kapacitás és nem a jóval kisebb és egyszerûbb vietnam!

xXtamasXx
vannak, 3 is <#hehe>

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Igen próbáltam a hun szóra keresést, közben rájöttem, hogy vietnamban még nincsenek magyar szerverek azért nem talált semmit.

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

Miért laggolna jobban az alapjáték?ugyanazt a játékot játszod kicsit más módban,ugyanazon a szerveren csak egy kapcsolóval át van állítva.Ennyi,mit nem lehet ezen érteni?b+

[IRAM] leader

iceshark
<#fejvakaras><#conf><#conf><#fejvakaras>
bevallom egy "igen" vagy "nem" válasznak jobban örültem volna, ez nem kicsit zavaros nekem 😛

Ugyan azok a szerverek,ugyanazok a kapcsolatok,a jelnek ugyanúgy el kell jutnia A-ból B-be...<#nemtudom> Különbség annyi,hogy más a feature...

[IRAM] leader

iceshark
ezek a lagolások, akadozások az alapjátékban tapasztalhatóak? bevallom mióta van vietnám én ott tolongok az alapot hanyagolom.

így van <#eljen>

Ulvar
ne ip alapján keress hanem beírod a szerver keresõ részhez azt hogy HUN és kidobja. XFIRE-ön keresztül nem tudsz fellépni, csak a beépített szerver keresõvel.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Sziasztok
Bocsánat a láma kérdésért! Hol tudom beírni a magyar szerverek ip címét?
Steam-en vettem a játékot és Xfire nem nagyon akarja betenni a listába, játék szerverkeresõjében pedig nem találom az opciót.

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

....biztosítéknak?...lehet..<#kacsint><#eplus2>

Konkrétan?Szenvednek a szerverek.Csak a miénkrõl tudok példát venni,ilyen akadozva, néha kicsit laggolva még sosem futott.
Írtam én is egy meleg hangvételû levelet a support-nak,aztán meggondoltam a dolgot.
Sajnos tényleg semmi értelme.Csak abban reménykedhetünk,hogy egy nemzetközi, ügyvédekbõl álló csoport esetleg felfigyel rá,(vannak még véletlenek na!) és egy kicsit belepiszkál ebbe a "szolgáltatásba",vagyis,megnézi mit neveznek õk szolgáltatásnak .
Csak abba gondoljatok bele,milyen az internet-szolgáltatótok?Ha hibát hibára halmoz,otthagyják és szolgáltatót váltanak,sajnos van aki nem teheti meg,mint ahogy ebben az esetben sem,sajnos.Nincs mivel leváltani...a tetris-t meg már únom..de nagyon...<#hehe>

[IRAM] leader

shaddam
Hát amekkora foshalmaz az idei év fps téren nem nagy dolog 😄
Na viszont végre felrakták az angol store-ra a vietnamot.10 fontért teljesen korrekt dlc-nek tartom.Bár remélem a statok csak a kezdeti órákban mûködnek "érdekesen"
Kicsit mintha finomítottak volna a grafikán is.A tûzeffektek határozottan szépek.A lángszóró meg über(és még trophy is jár a sütögetésért 😄 )

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Blekk Síp
A többség még mindig szenved a rendeléssel... Én 18.-án bementem a Hülyeazértnemvagyok-ba és be is volt szerezve.

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Ulvar
Le se fogják szarni a problémádat, hiszen egyértelmû hogy a megnövekedett forgalom miatt túlterheltek, a tényt ha újra leírod nekik el se olvassák. Feleslegesen húzod az idõt ezzel, és nem direkt csinálták az biztos. Mi lenne ebbe a jó üzlet? Az alapot meg kell venni a kieghez és az alapot most sokan megvették olcsón de a kieget nem mert egyelõre nem akarnak több pénzt kicseszni feleslegbe. Ha pedig szar az alap szeró azzal nem érik el hogy megveszi az új vásárló a kieget, hanem inkább adja el a gémet. De ez az én logikám.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Prince23
Szerintem túl van terhelve a szerver, gondolj csak bele a tegnapi steam akcióra is:S

ma bebizonyosodott hogy a dice+ea kombo rendesen hazabaszta ezt a játékot a vietnámmal.....miota az kijött nem mindig csatlakozik fel az acc,ha felcsatlakozik szarul /nincs rang,fegyverek/, ha ezek közül egyik sem akkor menet közben száll el, a csillagot amit kapsz nem adja meg /ennek elõnye is van,több pontod lesz ha egy platinát 2xer csinálsz meg/,és úgy általánosságban nem adja......sztem direkt kurták szét hogy használhatatlan legyen és a népek vegyenek vietnámot.... ha holnap délelõtt is ezek lesznek tuti irok a supportnak ,eanak egy levelet, de pirulni fognak az ipari anyázásrohamom után,amit adok nekik.....

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Horec
Keresõbe beírod, hogy HUN és kidobja a a "magyar" szervereket.

trident: Elõször nézd meg beállításoknál, hogy melyik gombon van a zene váltás. De lehet a BC2-õ zenéit kikapcsoltad és elfelejtetted.<#vigyor>

www.epsilon-esports.com PSN: h0rec_D

bosco05
Valakinek feltûnt, hogy ma végig szarakodott a BC2? Nem adja hozzá a killeket stathoz, unlockokat írkál 31-es szinten, kidobál, stb...
trident
Hogy lehet zenét/rádiót hallgatni a jármûben? Hiába nyomkodtam az X gombot, nálam nem jött be.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Vigyázz mert van, hogy kiverik a biztosítékot... <#hehe>

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

IRAM és BF.HU

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

FlyHigh
Melyik az a külföldi szeró amire járnak itthoniak sokan?

Thrash \'Till Death

csinálni kell egy skriptet hogy "Csaltál B+!"

A Vietnám meg nem mod hanem kiegészítõ! Nem kicsi a két szó közti különbség. <#vigyor> Jah! és jó <#violent>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Mégis, kire gondoltál?<#nemtudom><#puszis>

[IRAM] leader

egyszerûbb lett volna azt mondani hogy cheater. <#hehe>
<#mf2>

[IRAM] leader