51658
-
#43635 ez csak vicc ugye?:D -
False #43634 öszintén? én ott a főfaszfejeket simán karóba húznám, egymás után többször is, a családjukkal együtt,hátha tanul belőle a világ -
#43633 Üdv. BFBC2-met MOH-ra cserélném. Akit érdekel pm -
#43632 én is észrevettem! úgy írtam volna, de így.... -
eugabesz #43631 Te Ránning ez nem lesz így jó,pláne az oldal látogatottságának nem tesz jót,hogy olyan,mint a mesében.Hol volt ,hol nem...
Már regisztrált felhasználó vagyok,de még mindig eljátsza,hogy nem jön be az oldal. -
#43630 Nekem is helyrejött. -
#43629 Egy sgnél is nagyobb belterjes trolltenyészettől mit vársz?Már a hírek szövege súrolja a jó ízlés határát. -
Madmano #43628 Nah,játék közben helyrejött. -
False #43627 nem volt felesleges, pl a hardwired forumán a sok balfasz codon nevelkedett gyökér szerint ez egy jó tendencia és boldogok vele...., minja be is linkelem nekik oda..... -
#43626 Supportnak írjatok ha nem javul. -
#43625 Én próbáltam azt is, beléptem kiléptem vagy 5x, a játékot újraindítottam, semmi változás! -
#43624 Nálam is ez a hiba, minden szerveren. Szerintem a karbantartáshoz van köze, legalábbis remélem. Bár másoknak meg engedi, szal fingom nincs mi lehet a gond! -
#43623 lépj be újra és jó lesz -
#43622 Van olyan szerver, ahol le van korlátozva, nézd meg másik szerveren. -
Madmano #43621 Egy kérdés Hozzátok:régebben játszottam a játékkal.akkor ki volt majd nem minden fegyver unlock-olva.erre ma lépek be egy szerverre és csak az alap fegyvert engedi használni minden kasztnál.Semmi specializáció,semmi tracer.Mi az anyja a baja?Ja,kipróbáltam több szerveren,mindenhol ugyanez a szitu.Viszont a menüben a statomnál rendesen mutatja a feloldott fegyvereket. -
#43620 Az EADM beenged? Uninstalláld a játékot, majd regeld be EADM-hez és onnan töltsd le, majd telepítsd. -
#43619 Ha valaki tud segíteni, hogyan tudom "visszaszerezni" a régi ACC-omat szóljon! -
#43618 EPIC FAIL... kapcsold ki a write only módot :D -
#43617 Hali!
Egy kis segítség kéne: Régebben eladtam a BC2-met, most megvettem újra . Megpróbáltam belépni a régi nevemmel, de valami hülyeséget írt ki a játék, hogy én megpróbáltam nem eredeti játékkal nyomulni. Ez normális?
A játék természetesen eredeti. -
#43616 Kb 5mp volt rátalálni a hírre. De nyugodtan írjátok le még 50-en, h nem tudtok belépni.
Bad Company 2 Downtime - Feb 1st [ Comment ]
22:37 PST | ^Scott^ | Print News | Category: BFBC2
Some more downtime is planned for Battlefield: Bad Company 2 PC starting tomorrow at 10pm PDT.
Tomorrow (Feb 1st) we will have a downtime for BFBC2 PC during 06:00 – 10:00 GMT. This is the second phase of the stats database rebuild – this phase is done separately for BFBC2 PC. We are measuring performance both before and after this operation.
We will have separate downtimes for the other platforms shortly after this. The downtimes will be announced on Facebook, Twitter and the official EA UK Forums.
10 pm PDT - 2:00 am PDT
0:00 am EST - 4:00 am EST
6:00 GMT - 10:00 GMT
7:00 am CET - 11:00 am CET
BF Blog -
HUN BECSEHELY #43615 Nekem sem csatlakozik Vietnam-ra. -
#43614 Hát...erre nem lehet számítani, ha konzol átiratról van szó. -
#43613 hm, lehet, hogy az EA szerverein van az ETR xD -
#43612 Engem meg az ETR-re nem enged be... tuti valami világ összeesküvés :D -
Gyuszopapa #43611 De legjobban az fáj hogy teljesen eltűntek a módok,a régebbi bf-eknek számtalan módja van.Ki-ki megtalálta a neki tetsző változatot,sok jármű ergó nem kell sorban állni a járművekért mert egy vadparaszt recon elviszi a helit azért mert a kedvenc kemphelyére siet.Ha már a DICE nem tud(vagy nem is akar)normális játékot készíteni legalább lehetőséget adna kreatív embereknek hogy kibontakozzanak plusz pályákkal,járművekkel ill. egyéb használati ezközökkel növeljék a játék színvonalát. -
eugabesz #43610 Nekem legközelebb nem kell előre megköszönni.A kedd a karbantartás napja. -
Amadeus HU #43609 úgy szintén ea online hiba. Mostanában elég gyakran besz*rik az EA -
vandor21 #43608 Sziasztok ma probaltam jacani es failed to connect ea online .. EA server maintenance ...tortenik es senki nem tud jacani vagy valami nalam nem mukodik rendesen ?? elore is kosz a valaszt !! -
#43607 pont az ilyen embert utálom a játékban:D -
#43606 Ezt most tök feleslegesen írtad le, mert szerintem mindenki tisztában van, csak új vita beszállók lesznek akik szerint nem..blablabla...aki élvezi élvezi, aki nem az meg minek játszik...
amúgy meg, ha piaci szemszögből nézed, lehet van abban valami hogy a Codot kell majmolni nem? Ha nem azt tennék ennyien nem vették volna ezt meg, pedig ez jobb mint a Cod, még is nagyobb az eladás, mert Cod...de semmi köze már a régihez...Ha fenn akarsz maradni, akkor muszáj lépni...sajnos. Különben lehet BF3ad se lenne. -
#43605 Egyetértek. Kíváncsi leszek mennyi fps-t basznak még el a kodosítással és konzolosítással, ja és mennyi ideig lesz ez a trendi. -
Gyuszopapa #43604 OFF.Ez a játék egy szánalom,nem is tudom hogy adhattak ennek battlefield nevet.A bf3 megjelenésével törölhetjük is ezt lefelé,de nem azért mert az olyan jó lesz hanem mindenki azzal fog játszani(igaz lehet keserü szájízzel)annak ellenére hogy nem sok jóságot fűzök hozzá.Átvették már ezek is a codok megjelentetését minden évben új játék.
Mert most ez a divat a codot majmolni mert az sikeres(agyatlan szar).
A Cryteh is elkészítette a legújabb Codsis-t.Cod méretű pályák,a crysis wars-ban bf2-es méretű pályákon játszottunk.Ez az elkonzolosodás teljesen tönkretette a normális fps-ek piacát. -
#43603 Hát nem tudom...B középről taroltam az új légvédelmivel helik ellen, még az elején amikor kijöttek a mapok. Kicsit szarul éreztem amiatt magam, hogy folyamat jelleggel benne ülök, de folyamatosan jöttek... -
#43602 Hat igen, a masik oldalon is heli...
Es utana ujra kezdodhet ujra az also regiokban az agyaggalambloveszet... -
#43601 Mi UH-val szoktuk leszedni a helit. Kell egy engi, egy tüzér meg egy pilóta és annyi az apache-nak. -
KaBuTo666 #43600 jobb egérklikkel lövi ki -
#43599 Heavy metalon nyomtam ma kicsit es a szokasos kurva idegesito dolog tortent, ami miatt nagyon utalom ezt a mapot (mert ezen kivul nagyjabol tetszene).
Jon az apache - belelovok tracert, szuper.
Erre persze nyomja flaret, mar nincs is rajta a dart.
Urjatoltok es szinte azonnal felig makosan egybol ralonom a 2. tracert - erre KAPASBOL ujra leszedi...!
Full faszsag az egesz igy komolyan.
Szinte csak a B-nel telepitett legvedelmivel lehet leszedni, de egy ugyesebb pilota mindig azt is szetlovi fedezekbol rarepulve.
Utalom ha valami ilyen szinten nincs balanszolva. -
#43598 Igen, ezt a részét megtapasztaltam a játéknak, smog nélkül. (nem tudom hogy kell használni a black hawkon...) 3. bázisig jutottam el a kezdő helivel :) -
False #43597 a stilusom ne tévesszen meg, gyakorolj bátran ,lesz az több is -
KaBuTo666 #43596 valparaison uh64, egy jó pilóta szmoggal, fasza gunner, végig lehet tarolni a mapon...ha úgy jön össze hogy nehézkesen megy előre a csapat minden pontnál, de kb. a végén mindig tovább jut, akkor a végéig megvan a 100+ kill is enyhén kevés halállal. elég jó k/d arány növelő, és fun. (persze a védekező csapatnak nem fun, és akár tömény kilépés is lesz belőle, de ez is, mint ahogy sok minden, benne van a pakliban) és persze azért a védekező csapatban jobb ha nincs egy profi at4 kezelő, mert aztán mehetsz úgy mint egy apache, előbb utóbb eltalál...