Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
[IRAM] leader
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
PS3 ID: SDani456
[IRAM] leader
Valaki járt már úgy, hogy eltûntek a játékai az EA Download Manager-bõl ? :S Most vettem egy kulcsot a BFBC2 Vietnam-hoz, csak az a gond, hogy az EADM-ben nem lehet letölteni a Bad Company 2-õt mert azt írja, hogy nincs játékom ebben az accountban :S
PS3 ID: SDani456
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Információ az év Battlefield oldala szavazásról
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
<#worship>#worship>
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
[IRAM] leader
Sokkal bosszantóbb hiba a stat-rendszer mûködése/nem mûködése,mert ha ilyen könnyedén átjárható a renszer,akkor nagy bajok vannak ám.
El kellene gondolkodni az EA-DICE párosnak,kiket alkalmaz és mennyiért.Mert amit ebbõl a játékból csináltak az harmat gyenge.
Talán nem a reklámra kellene költeni,hanem a megfelelõ szakember gárdára.
De amíg egy reklám-menager jobban elad egy játékot,mint a szakma,addig ez így is marad.Becslésem szerint 2,nagy jóindulattal 4 év van ebben a csapatban és nagyot fognak bukni.
A szerverpark ugyan az,a bérlõk is,a játékosok száma pedig nem nõtt annyival,hogy magyarázná a szerverek rossz kapcsolatát.Mert amit meg nyersz a kissebb adatküldéssel,azt kompenzálja a nagyobb játékos-mennyiség.Tehát ez nem lehet az oka a szûnni nem karó laggolásnak.
Ráadásul ott a "connection lost",napi két-három alklommal,azért írtam nemrég,hogy ez nem szolgáltatás,ez egy nagy 0.
A b+-et meg nézd el,nem úgy gondoltam<#kacsint>#kacsint>
[IRAM] leader
de ha már technikai részletek: az alap játék nagyobb így a textúrák száma jóval több, amit a rombolható környezet dinamikus változásai miatt jóval nagyobb adatmennyiség mozgatására készteti a szervereket, mivel a szerverparkon most már alap ill. vietnam is fut valószínû hogy az alap sínyli meg a dolgot, ha nincs elég szerver kapacitás és nem a jóval kisebb és egyszerûbb vietnam!
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
[IRAM] leader
bevallom egy "igen" vagy "nem" válasznak jobban örültem volna, ez nem kicsit zavaros nekem 😛
[IRAM] leader
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Bocsánat a láma kérdésért! Hol tudom beírni a magyar szerverek ip címét?
Steam-en vettem a játékot és Xfire nem nagyon akarja betenni a listába, játék szerverkeresõjében pedig nem találom az opciót.
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
Konkrétan?Szenvednek a szerverek.Csak a miénkrõl tudok példát venni,ilyen akadozva, néha kicsit laggolva még sosem futott.
Írtam én is egy meleg hangvételû levelet a support-nak,aztán meggondoltam a dolgot.
Sajnos tényleg semmi értelme.Csak abban reménykedhetünk,hogy egy nemzetközi, ügyvédekbõl álló csoport esetleg felfigyel rá,(vannak még véletlenek na!) és egy kicsit belepiszkál ebbe a "szolgáltatásba",vagyis,megnézi mit neveznek õk szolgáltatásnak .
Csak abba gondoljatok bele,milyen az internet-szolgáltatótok?Ha hibát hibára halmoz,otthagyják és szolgáltatót váltanak,sajnos van aki nem teheti meg,mint ahogy ebben az esetben sem,sajnos.Nincs mivel leváltani...a tetris-t meg már únom..de nagyon...<#hehe>#hehe>
[IRAM] leader
Na viszont végre felrakták az angol store-ra a vietnamot.10 fontért teljesen korrekt dlc-nek tartom.Bár remélem a statok csak a kezdeti órákban mûködnek "érdekesen"
Kicsit mintha finomítottak volna a grafikán is.A tûzeffektek határozottan szépek.A lángszóró meg über(és még trophy is jár a sütögetésért 😄 )
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
trident: Elõször nézd meg beállításoknál, hogy melyik gombon van a zene váltás. De lehet a BC2-õ zenéit kikapcsoltad és elfelejtetted.<#vigyor>#vigyor>
www.epsilon-esports.com PSN: h0rec_D
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html
AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html
A Vietnám meg nem mod hanem kiegészítõ! Nem kicsi a két szó közti különbség. <#vigyor>#vigyor> Jah! és jó <#violent>#violent>
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
[IRAM] leader
[IRAM] leader