51658
  • eugabesz
    Én 10.10-essel tolom win7 32-bitesen,jó.
  • False
    passz még mindig a 10.6-os vagy 7es van fent,az megy faszán
  • eugabesz
    Cooperációban vagyunk a Dragon klán szerverével,VIP csere stb.,náluk fut a Vietnam,nálunk a sima.
    Ha cserélnek,mi is cserélünk módot,így teljes az együtt működés.
    Nem igazán szeretnénk kapkodni ide-oda,de legutóbb nem igazán sikerült az "egyeztetés",azért volt IRAM-on is Vietnam.
    Meg időközben lejebb vettünk kicsit a "darálósabb" 32 játékos módból,így mostantól ismét 26 játékost szolgál a szerver.VIP joga továbbra is a támogató klántag-nak van.
  • Nietche
    hát persze hogy bannoltak, mert csalsz...

előbb lelövöd őket, minhogy ők észrevesznek! És az durva csalás!
  • Carloska
    iramon most sima fut
  • SZEG007
    Engem specko csak külföldi szerverröl bannoltak eddig, merthogy szerintük csaltam, és magyar szervereken is a legnagyobb szája az odatévedö külföldieknek van, leszámitva pár kivételt, de adminolt szervereken az anyázok amugy is röviduton repülnek.
  • FlyHigh
    iramon most kizárólag bc2 fut? vietnamnak annyi?
  • Borg
    9.12-vel minden fasza még mindig :D
  • Madmano
    Kicsit off(félig meddig):akinek ATI vga-ja van,mondja már meg,érdemes-e főlrakni a 11.1-es Catalyst-ot?Vagy tényleg rosszabbul megy vele a BC2?Olyan dolgokat olvastam a neten,hogy az új Catalyst-al teljesítmény csökkenés van jópár játékban.A másik:valami hotfix-et is emlegetnek.Ezt is fel kell rakni a driverre?On.
  • Running
    Mekkora fasz vagyok, itt vannak a szerverek a bannerban.:)))
  • Running
    Ha sima bc2 megy, akkor ok, jelzem a többieknek, sajnos a vietnam kieget nem mindenki vette meg... rajtam nem fog múlni.
  • eugabesz
    Itt nincs ilyen,gyertek bátran...mióta feltalálták a chat-filtert,azóta elég jó a felhozatal.:),meg a dumagépek is le lettek állítva.
  • False
    én felvállalom, hogy szoktam szidni a csapattársaimat, ha balfaszok, ha elbasszák az ember szórakozását, és nagyon úgy ítélem,hogy ilyenkor jogosan,mert én se szeretem ha elkúrják a szórakozásom /lehet az én hibám,hogy számomra az a szórakozás hogy teljesítjük a pályát,és nem az hogy csipával kilóméterekről lövöldözöm,vagy bármien mas kasztal állok csipa mögött és várom hogy elvehessem a fegyverét,vagy igaui vérbeli balfasz módjára beugorjak egy helibe v tankba és átadjam az ellenek/
  • Running
    Ne érts félre, nem a szerverekkel vagyok azok üzemeltetőivel van a gondunk. A magyar játékosokkal van gond. Szórakozni szeretnénk, nem azt hallgatni fél percenként, h csalunk, vagy noobok vagyunk, stb... ez sem mindig igaz, sőt... én pl időnként felnézek magyar szerverre, de többiek nagyon ritkán, a már említett okok miatt. Röviden ennyi.
  • Beers
    Only heavy metal szerverre járok én is (előtte meg csak Atacama Desert)!
  • eugabesz
    Nekem igen,mert kíváncsi lennék,hogy az IRAM szerverrel mi a kifogásod...
  • eugabesz
    Most már tényleg gyűjtöm őket.Csak írjátok bátran kit milyen nevetséges indokkal dobtak ki,vagy miért nem javasoljátok a szervert.
  • Running
    Sok magyar játékos van, csak nem játszanak magyar szervereken, pl ahogy mi sem. Gondolom nem kell elmagyarázni miért nem.
  • 4850 hd
    ide se kell nagyon felmenni játszani ejj az admin valami eszméletlen kicsit jobb játékos repül ejj :Eurofighters(Austria) vád :cheater bár ha jól átgondolom ez megtisztelő :)
  • Carloska
    minek van ennyi server ha egy magyar játékos sincs fent?

hova tűntek az emberek el ennyire egész nap jó ha láttam 12 őt ?
  • KaBuTo666
    Hát azt nem használom. :-)
  • xXtamasXx
    kivéve: AT4 + fejlesztett robbanás és nem éli túl a heli...
  • xXtamasXx
    Dehogynem. Erről szól, csakhogy ezzel sokan nincsenek tisztában....

@lolSL: ezt ne nekem mondd, csapatban játszom....
  • KaBuTo666
    Nem, mivel ha a +armort teszi be, akkor 2 lövés kell a helibe...:\ Érted...belelövöd, marad 5 hpja is akár, gyors átszáll a gunnerjük aki enginner, megjavítja, mert ugye a heliben is lehet javítani és ennyi...vagy visszamennek a bázisra és megjavítják...:S
  • De8Vent
    Még jobb ötlet, M136AT4-el lelövöd és nem kell bohóckodni a tracerrel :)
  • SzinesGeza
    Na most ne haragudj de nem erről szól ez a játék?
  • Beers
  • Running
    Vissza is jelöltelek pubi. Nyáron össze kéne hozni megint valami sörözést. Hiányoznak a béefes arcok.
  • lolSL
    egyedül itt kell jáccani
  • Beers
    Ennek örömére be lettél jelölve :)!
  • xXtamasXx
    És ha nem kommunikálsz valakivel TS-en vagy valami hasonlón akkor pubon kb soha a büdös életbe nem jön össze....
  • SzinesGeza

Ezért kell 2 enginek összedolgozni. Az első rálövi a tracert, utána rögtön előveszi a rakétavetőt. Amikor a heli dobja a füstöt, a másik rögtön lövi a tracert, az első fazon meg indítja a rakétát.

• HUN BECSEHELY
    Én is kb,de még megvan.Viszont elcserélném
  • Hassel606
    Én kb. fél órát nyomtam vele.:)
  • KaBuTo666
    Most mit izéltek itt, én megértem. eladja MOH-ért, ő nem jár jól ezzel az üzlettel, aki meg megkaparítja a bfbc2-t az jól jár, legalább valaki örül, nah meg a MOH-t pár óráig fogja bírni, aztán az is eladásra megy, lehet visszapróbálja majd cserélni bfbc2-re, még jól is kisülhet a dologból, szóval csak pozitívan, unicum.
  • Running
    Mióta fut az oldal, nem volt vele különösebb gond, legalábbis nekem nem. Most azért nem megy, mert elhalt a szerver vinyója és azt buzerálták. Fasz fészbúkon jeleztem, mert kihírezni nem volt lehetőségem.
    Türelem, gusztustalanságaink nemsokára ismét elérhetővé válnak, elvileg ma 7-től rottyantják be újra a szervert, aztán indulhat ismét a hokiparti.
    Lehet egy HokiNight-ot is szervezünk egyszer Nektek, türelmetlen olvasóknak! Úgy képzeltem el, hogy linkelünk valami fétises japános videós oldalt ameddig karbantartások zajlanak, a többit nem árulhatom el.
  • HUN BECSEHELY
    Ha Bannolt a BBC2,akkor megéri
  • Landor
    what... wait???
  • Metalmilitiakid
    mohaa jó ?
  • w77d
    wait... what???