51658
-
eugabesz #43675 Én 10.10-essel tolom win7 32-bitesen,jó. -
False #43674 passz még mindig a 10.6-os vagy 7es van fent,az megy faszán -
eugabesz #43673 Cooperációban vagyunk a Dragon klán szerverével,VIP csere stb.,náluk fut a Vietnam,nálunk a sima.
Ha cserélnek,mi is cserélünk módot,így teljes az együtt működés.
Nem igazán szeretnénk kapkodni ide-oda,de legutóbb nem igazán sikerült az "egyeztetés",azért volt IRAM-on is Vietnam.
Meg időközben lejebb vettünk kicsit a "darálósabb" 32 játékos módból,így mostantól ismét 26 játékost szolgál a szerver.VIP joga továbbra is a támogató klántag-nak van. -
Nietche #43672 hát persze hogy bannoltak, mert csalsz...
előbb lelövöd őket, minhogy ők észrevesznek! És az durva csalás! -
#43671 iramon most sima fut -
#43670 Engem specko csak külföldi szerverröl bannoltak eddig, merthogy szerintük csaltam, és magyar szervereken is a legnagyobb szája az odatévedö külföldieknek van, leszámitva pár kivételt, de adminolt szervereken az anyázok amugy is röviduton repülnek. -
#43669 iramon most kizárólag bc2 fut? vietnamnak annyi? -
Borg #43668 9.12-vel minden fasza még mindig :D -
Madmano #43667 Kicsit off(félig meddig):akinek ATI vga-ja van,mondja már meg,érdemes-e főlrakni a 11.1-es Catalyst-ot?Vagy tényleg rosszabbul megy vele a BC2?Olyan dolgokat olvastam a neten,hogy az új Catalyst-al teljesítmény csökkenés van jópár játékban.A másik:valami hotfix-et is emlegetnek.Ezt is fel kell rakni a driverre?On. -
#43666 Mekkora fasz vagyok, itt vannak a szerverek a bannerban.:))) -
#43665 Ha sima bc2 megy, akkor ok, jelzem a többieknek, sajnos a vietnam kieget nem mindenki vette meg... rajtam nem fog múlni. -
eugabesz #43664 Itt nincs ilyen,gyertek bátran...mióta feltalálták a chat-filtert,azóta elég jó a felhozatal.:),meg a dumagépek is le lettek állítva. -
False #43663 én felvállalom, hogy szoktam szidni a csapattársaimat, ha balfaszok, ha elbasszák az ember szórakozását, és nagyon úgy ítélem,hogy ilyenkor jogosan,mert én se szeretem ha elkúrják a szórakozásom /lehet az én hibám,hogy számomra az a szórakozás hogy teljesítjük a pályát,és nem az hogy csipával kilóméterekről lövöldözöm,vagy bármien mas kasztal állok csipa mögött és várom hogy elvehessem a fegyverét,vagy igaui vérbeli balfasz módjára beugorjak egy helibe v tankba és átadjam az ellenek/ -
#43662 Ne érts félre, nem a szerverekkel vagyok azok üzemeltetőivel van a gondunk. A magyar játékosokkal van gond. Szórakozni szeretnénk, nem azt hallgatni fél percenként, h csalunk, vagy noobok vagyunk, stb... ez sem mindig igaz, sőt... én pl időnként felnézek magyar szerverre, de többiek nagyon ritkán, a már említett okok miatt. Röviden ennyi.
-
#43661 Only heavy metal szerverre járok én is (előtte meg csak Atacama Desert)! -
eugabesz #43660 Nekem igen,mert kíváncsi lennék,hogy az IRAM szerverrel mi a kifogásod... -
eugabesz #43659 Most már tényleg gyűjtöm őket.Csak írjátok bátran kit milyen nevetséges indokkal dobtak ki,vagy miért nem javasoljátok a szervert. -
#43658 Sok magyar játékos van, csak nem játszanak magyar szervereken, pl ahogy mi sem. Gondolom nem kell elmagyarázni miért nem. -
4850 hd #43657 ide se kell nagyon felmenni játszani ejj az admin valami eszméletlen kicsit jobb játékos repül ejj :Eurofighters(Austria) vád :cheater bár ha jól átgondolom ez megtisztelő :) -
#43656 minek van ennyi server ha egy magyar játékos sincs fent?
hova tűntek az emberek el ennyire egész nap jó ha láttam 12 őt ? -
KaBuTo666 #43655 Hát azt nem használom. :-) -
#43654 kivéve: AT4 + fejlesztett robbanás és nem éli túl a heli... -
#43653 Dehogynem. Erről szól, csakhogy ezzel sokan nincsenek tisztában....
@lolSL: ezt ne nekem mondd, csapatban játszom.... -
KaBuTo666 #43652 Nem, mivel ha a +armort teszi be, akkor 2 lövés kell a helibe...:\ Érted...belelövöd, marad 5 hpja is akár, gyors átszáll a gunnerjük aki enginner, megjavítja, mert ugye a heliben is lehet javítani és ennyi...vagy visszamennek a bázisra és megjavítják...:S -
De8Vent #43651 Még jobb ötlet, M136AT4-el lelövöd és nem kell bohóckodni a tracerrel :) -
SzinesGeza #43650 Na most ne haragudj de nem erről szól ez a játék? -
#43649 -
#43648 Vissza is jelöltelek pubi. Nyáron össze kéne hozni megint valami sörözést. Hiányoznak a béefes arcok. -
#43647 egyedül itt kell jáccani -
#43646 Ennek örömére be lettél jelölve :)! -
#43645 És ha nem kommunikálsz valakivel TS-en vagy valami hasonlón akkor pubon kb soha a büdös életbe nem jön össze.... -
SzinesGeza #43644
Ezért kell 2 enginek összedolgozni. Az első rálövi a tracert, utána rögtön előveszi a rakétavetőt. Amikor a heli dobja a füstöt, a másik rögtön lövi a tracert, az első fazon meg indítja a rakétát.
-
HUN BECSEHELY #43643 Én is kb,de még megvan.Viszont elcserélném -
#43642 Én kb. fél órát nyomtam vele.:) -
KaBuTo666 #43641 Most mit izéltek itt, én megértem. eladja MOH-ért, ő nem jár jól ezzel az üzlettel, aki meg megkaparítja a bfbc2-t az jól jár, legalább valaki örül, nah meg a MOH-t pár óráig fogja bírni, aztán az is eladásra megy, lehet visszapróbálja majd cserélni bfbc2-re, még jól is kisülhet a dologból, szóval csak pozitívan, unicum. -
#43640 Mióta fut az oldal, nem volt vele különösebb gond, legalábbis nekem nem. Most azért nem megy, mert elhalt a szerver vinyója és azt buzerálták. Fasz fészbúkon jeleztem, mert kihírezni nem volt lehetőségem.
Türelem, gusztustalanságaink nemsokára ismét elérhetővé válnak, elvileg ma 7-től rottyantják be újra a szervert, aztán indulhat ismét a hokiparti.
Lehet egy HokiNight-ot is szervezünk egyszer Nektek, türelmetlen olvasóknak! Úgy képzeltem el, hogy linkelünk valami fétises japános videós oldalt ameddig karbantartások zajlanak, a többit nem árulhatom el. -
HUN BECSEHELY #43639 Ha Bannolt a BBC2,akkor megéri -
Landor #43638 what... wait??? -
#43637 mohaa jó ? -
#43636 wait... what???