51658
  • TDC Geronimo
    Még egy

• TDC Geronimo
    Na asszem megvan a kor. marad modern

• lolSL
    hát ez van
    5+ éve meg magyar serverekre nem jöhettek külföldiek mert volt pw rajta, minden publicon is
  • Fpocok
    Akkor is. Ez egy nagy faxság, amit csináltak. Lehet akár magyar, vagy más nemzetiségű... csak ilyen miatt kirúgni...
  • lolSL
    magyar nem rassz, hanem egy csicska munkás nép
  • shaddam
    De szép kis rasszizmus...Gyakori?
  • lolSL
    nem volt túl okos dolog beleírni a nevedbe a hunt.
  • 4850 hd
    Én mindjárt infarktust kapok mi ez a szar majdnem nyertünk erre ezzel hazavágnak egyre több ilyen faságot kapok ááááááááááááá pedig ott voltunk a topon az egész csapat mindenki kente erre ez ,őcsém le szopom magam
  • TDC Geronimo
    Hát hogy nagy-e nem hinném. Maradjunk annyiban, hogy lesz valami. Én egy teaserre gondolok BF3 logóval és bf themevel, esetleg egy website, amin nem lenne más csak ez márciusig.
  • shaddam
    A fejlesztői twitter szerint holnap valami nagy bejelentés lesz nem?
  • eugabesz
    Sajnos jogosan.Ugyan olyan kész átverés show lesz,mint a nagyon jól beharangozott BC2...Azt kell mondjam,már azt sem hiszi el nekik normális ember,hogy reggel felkelt a nap...
  • Gyuszopapa
    Ezek után a bf3-mal nagyot kell mutatniuk mert akkor éghet a pofájuk.
    De tartok tőle hogy az is csak parasztvakítás lesz számunkra mert fostalicska lesz.
  • TDC Geronimo
    Azt nem mondtam, hogy mind jó is.
  • Gyuszopapa
    A bf43-ra válaszul csak ennyi:ó hogy miért nem volt a járókátokban taposóakna.
  • Gyuszopapa
    Ja el vagyunk látva modern shooterekkel.Mondj eggyet amelyik normális embereknek készült nem 5 éves inteligenciájú gyereknek.
  • RoboGoD
    Ja és gratulálunk a Hungarian Forcesnek a kreativ névválasztásért. Köztudott, hogy a HUN4CE az a Hungarian Force rövidítése, ami kifér a klán előtagban a nevek elé.
  • RoboGoD
    A HUN4CE egy másik szeró, ami a HUN4CE kláné. A szerver kereső megtalálja a játékban, ha HUN-ra, listázol. A gond az, hogy a szolgáltatónk olyan fasza portokat oszt ki, amit a GT meg sem talál. Szóval lehet keresni, néha egész jó kis party-k vannak. Néha meg üres. Mi péntek esténként szoktunk fixen összegyűlni, olyankor minnél többen próbálunk jönni és játszunk egymás ellen amíg nem jönnek fel többen. És utána is, mert a publikosok nem szeretnek klán által széjjelvágva lenni...
  • rchee
    Jó a nicked, "szomszéd" .

<<< >>>

HUN4CE szeróra azt írja Gametracker, hogy "dead". Nemtom, itt felül nincs feltüntetve a szerver, de névhasonlóságból arra következtetek, hogy HUF - Hungarian Forces szerver ugyan az lehet, mint előtte a HUN4CE. Amúgy az én szerverlistámban sincs benne a HUN4CE, de nem emlékszem már, hogy bent volt-e, vagy hogy amit linkeltem, mikor írtam a listához.
  • Fpocok
    HUNACE clan server-rel mivan? Tud valaki valamit?
  • Fpocok
    Nem tudom... most itt lesz a RO2, ami már most megvevős! Szóval akkor a BF3 legyen modern és akkor lesz nagy pc-s játék a WW2ről meg modernről. Jó, ha van választás.
  • TDC Geronimo
  • lolSL
    víz alatt fog játszódni
  • shaddam
    Nem hinném hogy megtörnék a modern warfailek áradatát.Manapság a modern hadviselés a menő mert bob azt látja a híradoban.
  • TDC Geronimo
    Hát lehet nem véletlen időzítették a 43 lelövését mára, meg amúgy is el vagyunk áztatva "modern shooterekkel" Így számomra a ww2es téma is elképzelhető. Lehet holnap már kiderül, de ha nem, akkor március elsején biztosan.
  • Bence94
    ww 2-es ? mondjuk nem nagony zavarna "deakkoris"
  • TDC Geronimo
    Lehet azért se jön ki, mert bf3 ww2-es lesz ki tudja :p
  • Bence94
    elmehet a "jó életbe" áááá b+...
    etetnek a semmi miatt kamuznak össze-vissza aztán bemutatnak, de azért a pc hú de f@xa "mi kiállunk a pécésekért"... "Nem baj majd az rohadt jó bf 3-al majd megmutatjuk, hogy milyen áwszám is lesz pc-n..." bc 2-nek is elkélne még pár patch.
  • MR ME
    új, még csak closed béta fázisban van, de ne várj tőle túl sokat
  • HUN BECSEHELY
    Szerintem Új
  • TDC Geronimo
    Amúgy aki nem olvasná BF3 topikot...holnap lesz valami BF3as teaser/infó akármi.
  • shaddam
    Requiescat in pace...
    Pedig korrekt kis játék a bf1943
  • SzinesGeza

Figyeljetek már, ez a Battlefield Play4Free most valami régi, vagy valami új?
    Avagy mindkettő? :)

• False
    ezt az istentelen parasztvakítást amit ezek tolnak folyamatosan......olyan szivesen ültetném le a gépem elé a lead desingert, játszon egy kicsit, és magyarázza el hogy ez igy mért jó,mért számit AAA+ játéknak.....és ha nem értek vele egyet, jól rábaszok egyet a szívlapáttal.....
  • Fpocok
    Most mondhatnám azt, hogy meglepődtem, de hazudnék
  • TDC Geronimo
    "There comes a time when we as a studio have to choose where to best put our efforts. At DICE we’re dedicated to taking care of our products after launch, and also hell bent on building new, innovative and high quality games.

In my day to day work, I look at our release schedule and the studio’s capacity, weighing them against our wild ambitions to create awesomeness. I often need to make hard calls regarding where we put the studio’s focus. Part of the challenge is to balance work on the new against the already shipped, prioritizing the amount of energy spent on the known franchises and the time spent on developing something entirely new.

This is one of those cross roads where I need to make a hard decision. While we’ll continue supporting Battlefield: Bad Company 2 and previous games, it’s time to look ahead to the next giant leap for DICE – the release of Battlefield 3, powered by the mighty Frostbite 2 engine. Our goal is crystal clear: we’re going to build the best Battlefield game ever, and we’ll do whatever it takes to make this the biggest launch in DICE’s history.

We know some of you eagerly have been awaiting Battlefield 1943 and Battlefield: Bad Company 2 Onslaught on PC. I’m sad to say that these two titles are now officially cancelled. Instead, our talented teams will focus on delivering the greatest possible gaming experience in our next behemoth release. We’re confident this will lead to an even better experience in Battlefield 3, not only on PC, but on all platforms.

For an idea of what that means, watch this space for some exciting news I think you’ll like.

Best regards,
    Karl Magnus Troedsson
    General Manager, DICE"
  • HUN BECSEHELY
  • mj111 hun
  • Fpocok
  • Running
    Az nvidiások ratyik, az atisokakirájok!
  • KaBuTo666
    Én meg nvidiás vagyok.