51658
  • Cris99
    Én 5 rugóért vettem bc2höz kódot, felraktam a törtet(nem crackeltem), és oda beírtam és működik!
    Meg tegnap vettem a vietnamot, ennek legalább van doboza...:D:D
  • Metalmilitiakid
    a bf2 höz már mini image sem kell az 1.5 ös patch óta:D
  • bakvarnyu
    "lehuzod valahonnan a jatek image-et, installalod, beirod az eredeti kulcsot es siman mukodni fog dvd nelkul."
    Na pontosan ezt tettem!
    Tegnap érkezett meg ZAVVI-tól.A DVD olvashatatlan, kb. felénél megszakadt a telepítés.Na mondom fasza, küldhetem vissza meg millió levélváltás,a fólia le van szedve elfogadják-e stb. A Battlefield 2-t azt miniimage-el a legegyszerűbb indítani, azért kérdeztem.De ehhez szerencsére még az se kell.
  • Smithwarden
    Rendben, elhiszem.
    Akkor sorry.
    (Bar mondjuk igy is eleg furcsa a storyja.)
  • Beers
    Nem kamuzik, megvan neki szinte az összes bf...!
    Nem tudom, miért kell rögtön ugrani ...
  • xXtamasXx
    Egy szóval nem mondtam, hogy gáz...
  • Ulvar
    Azokkal is játszok, Bc2 mellett miért gáz? Nem kell rákockulni, csak játszani...egy két meccset...ezzel is csak azt csinálom.
  • xXtamasXx
    Az ArmA és az OFP nem először hangzik el....nemértem, ha az olyan jó, mért nem azzal játszotok?
  • Ulvar
    OFP (nem a sima Codes, hanem az 1, még régről).
  • SzinesGeza

"Mondj egyet amelyik normális embereknek készült, nem 5 éves intelligenciájú gyereknek"

ArmA 2

• False
    az a mennyország lenne :D
    ezért lett volna jó, ha legalább a kurva mapeditort kiadták volna, pár lelkes már rég legyártotta volna nekünk....
  • HUN BECSEHELY
    Reménykedjünk hogy lesz sok-sok Jármű.:-)
  • SzinesGeza
    Csak hiányoznak azok a régi, bazi nagy csaták Zatar-on! :)
  • HUN BECSEHELY
    Akkor lehetöleg jó nagy mappok lesznek mellé.Ugy jó a 64-ember.Viszont ha szervert bérelsz,akkor nem kell 64-ember,elég a 32 is.
  • SzinesGeza

Csak éppen 64 embert ne Cold war-on vagy White pass-on képzelj el hanem mondjuk egy Zatar Wetlands-on. :)

• determinator
    Ha megvetted és szar a dvd akkor miért nem töltöd le az ea download managgerrel.
    A miniimage erősen warez téma. (ha eredeti online ellenőrzéssel lehet indítani, nem kell a dvd)
  • Smithwarden
    En segitek annak aki nem kamuzik, de:

- Most vetted es szar a dvd. - Alap hogy vissza kell kuldeni es ujat kerni egybol. (Ha igazat irsz...)
    - Miniimage miert kellene ha szar a dvd? Felinstallaltad es utana egybol elromlott a dvd? Hat persze...
    - Eredeti jateknal/kulccsal felajanlja a jatek az elejen, hogy nem ker dvdt a jatekhoz, ha beirod az original keyt...
    - Ha ezek utan megis igaz hogy nem kamuzol...akkor csak annyit hogy lehuzod valahonnan a jatek image-et, installalod, beirod az eredeti kulcsot es siman mukodni fog dvd nelkul.

(Az ertelmes es laza adatlapod + a lazan benyogott miniimages kerdesed alapjan sztem kamuzol. Ha megse akkor sorry, de ez a (bunko) velemenyem. Warezre kerdesekre van kulon topik, ott a link fent.)
  • Cris99
    Most vettem meg a vietnamot, mondanom sem kell hogy kegyetlen jó!
    Szerintem sokkal jobban megéri mint a hülye black ops DLC!!
    Az alapjáték is nagyon jó de ez fergeteges....:P
  • bakvarnyu
    Küllföldröl jött, na mindegy én voltam a hülye ,hogy megkérdeztem, majd rájövök magamtól.
  • lolSL
    akkor miért nem viszed vissza a boltba?
  • bakvarnyu
    Nem warez öcsi ne mutogassál, most vettem meg és SZAR A DVD nem olvassa be.

• Smithwarden
    A warezos kerdesedre es az adatlapodra csak roviden ennyi a velemenyem:
  • bakvarnyu
    miniimage-el elindul a a játék?
  • KaBuTo666
    wow. most először megyek neki uh64-gyel egy uavnak, és belehaltam.
  • Fpocok
    nesze, törlés
  • Running
    nekem elég 1 karkand, 6v6 infantry, minden más jöhet fizetős kiegként.
  • TDC Geronimo
    Hát hasonló biztosan

• Urban Combat — Take the fight to iconic and unexpected places in the USA, Middle East, and Europe including claustrophobic streets, metropolitan downtowns, and open, vehicle-friendly landscapes as you fight your way through the war of tomorrow."
  • Running
    Remélem lesz karkand.
  • TDC Geronimo
    Nem volt szó soha 64 playerről ott hivatalosan. Itt van, mint ahogy a hasalás visszakerüléséről és a repülőkről is. Ezekből már lehet arra következtetni, hogy nem BC2 méretű mapokat kapunk...
  • False
    ez azért vicces, mert amennyire tudom, a bc2-ben is volt szó 64 playerről, és nem lett belőle semmi, de úgy érzem jobb is, mert mi lenne 64 emberrel egy cold waron vagy egy white passon.....meg így is legszívesebben 4v4et játszom...
  • TDC Geronimo
    Itt a többi. Lesz single palyer és coop kampány is multi mellé.
  • TDC Geronimo
    Most of the hard information is being kept under wraps for the cover story, but here's some declassified intel for you: Several standout features that defined Battlefield 2 return to the fold, including 64-player multiplayer on PC, jets, and the ability to go prone. What other features do you hope to see in Battlefield 3?
  • eugabesz
    Teljesen félre van és értve.
    A pb kick-el valamiért,amihez nincs Magyar nyelven leírás.
    Ez lehet egy sima atküldési hiba.(rasszizmus ) ejnye.,...
  • eugabesz
    Aha,a bc-ben is van repülő...
  • TDC Geronimo
    De, repülőt! :p

Amúgy meg ezért teaser, rendes gameplay márciusig nem lesz. Oldalt ha fellövik még lesz pár infó biztos.
  • Running
    Battlefield 3 teaser trailer, oh igen, faszt se látni
  • Smithwarden
  • lolSL
    ezt be is lehetne zárni
  • TDC Geronimo
    Most már BF3as hírekkel átmászom annak a topikjába.
  • TDC Geronimo
    Ma fellövik oldalt is egy teaser trailer kíséretében.