51658
  • RoboKutya78
    Srácok kérdés.. mekkora proci kell egy ati radeon 5770 es kártyához hogy ki legyen használva? Intel gépről van szó.
  • Running
    Akkor is sírtam, na majd most mi lesz. :))))
  • Borg
    A BF2 idején ugyanilyen sirámjaid voltak, csak az idő megszépíti az emlékeket :) Akkoriban az sem volt tökéletes játék, sőt, sokkal szarabb bughalmaz volt mint ez a mostani.
  • Nagydög
    Ne legy igazsagtalan! Nem az emberek hulyulnek, csak a jatekos reteg lesz egyre szelesebb, es ezzel az atlag jatekos kepessegei csokkennek. Regebben kenytelen voltal legalabb egy kicsit erteni a szamitogephez, ha jatszani akartal, meg az egesz szamitogep dolog a tehetosebbek es megszallottak jatszotere volt. A gyartok meg kenytelenek ahhoz meretezni a jatekokat, mert kulonben zsenialis jatekokat keszitve kopna fel az alluk. Ma egszeruen mainstream lett a szamitogep. Olyan emberek elnek gyakorlatilag a facebookon, twitteren, mifaszon, akiknek legzesbol is potorakat kell vennie idonkent. Nekem mondjuk herotom van, ha csak meghallom, hogy facebook.
  • SzinesGeza

Abban a cikkben én csak egy nagy marhaságot találtam:
    valaki képes elmenni Stockholm-ba, hogy az ottani egyetemen humán menedzsmentet tanuljon! :)

• eugabesz
    Lehet...de inkább a szegények megelégelik a gazdagok világát és azért,a játéknak ehhez asszem semmi köze nem lesz...
  • Lamellus
    Ezt Running-nak akartam írni.
  • Lamellus
    Tehát röviden: 2012-ben mégis eljön a világvége és a BF3 lesz az utolsó csepp a pohárban ehhez?
  • xXtamasXx
    Én bőven megelégednék 60fpssel,ha lenne annyi (nekem max 30, az se 32es tele szerveren...)
  • nandorb
    Azert 1elozetes videot jatek menetrol csinalhattak volna rola. Nem TIER fassagot. Amiben latunk 1tankot, 1szuhajt, es ennyi.
  • Running
    Nem 3 évet gondolkoztak rajta, 3 éve fejlesztik a BF3-at.
  • nandorb
    3evet gondolkoztak rajta? es 6honap alatt ossze csapnak 1 bugot, ami sok fejfajas fog kiserni? Azert kivancsi vagy ra...
  • TDC Geronimo
    Olyat, hogy eldobod az agyad
  • Running
    Meglátjuk 3 év alatt mit hoztak össze, ha már ezzel dicsekednek.
  • nandorb
    A kozponti rendszer aze hal le mert szarul van megirva. Ha uj karaktert csinalsz elmeletileg es olyan karakter van benne ami nemvolna szabad akkor beszarik az egesz rendszeruk. De ez csak 1 elmelet. Az egesz stat reszuk/karakter ize ami infot kuld az adatbazisnak rosszul van kodolva. Osszecsapott munka. A gyanum az hogy BF3-ba sem lesz kulonb mert a programozoik nem akarnak majd ezzel foglalkozni hanem majd lemasoljak a rendszert.
  • TDC Geronimo
    Visszasírom az ASE-s időket.
  • Running
    Ha kivennék ennek a statbuziságnak a felét, közel se lenne ennyire lagos szar minden. Szerencsére a BF3-ban még több értelmetlen cselekedetet jutalmaznak. Jó lenne pontosan tudni azt is mennyi lépést tettem meg a játékban és hányszor túrtam az orromat afk-ban.
    Vagy ha már ennyire rámásznak a statokra, akkor legyen mögötte háttér is és ne rohadjon le 3 percenként a központi szerver, ésatöbbi ésatöbbi.
  • TDC Geronimo
    jaok
  • nandorb
    150min.
  • eugabesz
    Mihez képest?
  • lolSL
    addig még kifut egy videokártya generáció, lesz 12 magos proci is, lehet gépet szerezni alá nem túl drágán sztem
  • TDC Geronimo
    alig 60-80 fps? Mennyivel akarsz játszani?
  • nandorb
    Csak MOH nem MOHA...
  • nandorb
    Mennyire lesz elvezetes a BF3 dx11-ben mikor a BC2-to alatt alig van 60-80fps dx11-ben.
    tesztek
    max. 120fps de ebben a bf3-ban is ugy lesz hogy az 1so honapban tiszta bug halmaz lesz, a szerverekre meginkabb kivancsi leszek. A mostani szerverek nincsenek jol megirva nemhogy 64playeres szerverek... Na erre kivancsi leszek majd a 6magos procik alatt lehet majd jatszani 64playereset. A tobbi meg majd csak 32-esen.
  • Running
    Csak tudnám mitől fejlesztés az, hogy visszahozzák a 2005-ös BF2 fele funkcióját, a kodokból meg lemásolják a másik felét. 1/2Bf2 + 1/2Cod, MOHA = BF3
    Vicc, hogy 2011-ben azért kell izgulni, hogy legalább a 2005-ös játék szintek felét visszahozzák. De valamelyik hozzászólónak igaza volt, ez nem csak az fps-ekre vonatkozik, hanem az összes játékra.
    Kicsit olyan érzésem van mint az Alapítvány sorozatban leírtakhoz kezdenénk eljutni. A Trantoron egyre kevesebben értettek ahhoz a technikához amit már rég feltaláltak és alkalmaztak, majd végül eljutottak oda, hogy senki nem értett semmihez, így megjavítani sem tudták. Egyre csökkent a tudás, egészen a káoszig.
    Elképzelhetetlennek tartottam 1996-ban, amikor a Civilization 1-el, a eye of beholderekkel, meg a wolf3d-vel játszottunk, hogy ez a játékbonyolultság nem hogy tovább nem fog fejlődni, hanem 2011-ben lassan már ott járunk, hogy még csak meg sem közelítik a folytatások az akkori összetettségét. Kíváncsian várom meddig butulunk, aszem lassan ideje beszerezni egy bunkót meg egy barlangot. Kaja mondjuk úgyse lesz, mert kiírtunk mindent magunk körül, de egymást még mindig felfalhatjuk.
  • eugabesz
    éppen ettől tartok...
  • Beers
    Pedig olyan biztos lesz, mint a bc2..!
  • eugabesz
    Ugyan már...azt mondják,kedves játékosok,kaptok egy gyönyörű szépen megmunkált kék kockát,aztán elődbe tolnak egy randa piros gömböt,mézes mázos körítéssel,s még el is várják,hogy fizess érte.
    A BC2 tetszett,első ránézésre is,meg is vettem,ami nálam nagy teljesítmény ugye,de ezt(BF3) majd ha kiforr,a mittuoménhányadikpach után.
    Nem baj ha lemaradok rangban,de legalább nem idegesít,hogy kidobott pénz volt...
  • Fpocok
    Egyet kell értselek veled.
    Family Guy szerintem nagyon szar. Úgy értem, hogy vicces, de ahogy megírták a részeket... szánalmas, ilyet én is tudok. Jobbat is. (Tudjátok mire gondolok). Volt egy SP részben a FG-ról... na szerintem az igaz is. :D SP meg szerintem vicces, de csak kis adagokban.

Tényleg nem tudom mire büszkék ennyire... pc a fő platform... na persze. Hanta az egész.
  • XenHai
    Csak kár ,hogy a "remek újításaik" az esetek 70% ban a game totális le butítása a 12 évesek szintjére!
  • lolSL
    de ezzel nem csak a BF-esek vannak így
    ugyanígy leszarják a cod meg a cs játékosokat is, csak mindegyik cég más módon
    mindegyikből az első 1-2 verzió volt 'jó', mindenki azt sírja vissza, de mindig mást kapunk, mert tudják hogy ezek a vélemények csak a fórumokban ugató kissebbség, és el lehet adni majd a remek újításaikat.
  • Running
    Van aki érti ezt a féle humort és szereti és van aki nem. Nem vagyunk egyformák, nincs ezzel semmi gond. A probléma az, amikor valaki megkérdőjelezi a humorosságát, amikor ő erre nem is vevő. Attól, hogy valami nem jön be, mások számára még lehet érthető és vicces.
    Ez kicsit olyan, hogy haverjaim nem értik, miért nem nézem a family guyt, meg a south parkot. Nekem ezek nem viccesek, csak idegesítenek. Ellenben egy csupasz pisztolyt, vagy egy amerikai pitét képes vagyok 50x egymás után végig nézni és végig röhögni.

Összefoglalva azoknak akik nem értették semennyire sem a cikket:
    A sztori egy fiktív történet arról, mennyire nagyképűen és idióta módon reklámozzák a saját terméküket. Kb 1 hónapja mást sem képesek nyilatkozni, csak azt, hogy minden EA-s és DICE munkatárs eldobja az agyát a játéktól. Amikor konkrét témákat boncolgatnak a kedves fórumozók és battlefield fanok, akkor meg hallgatás és magyarázkodás van. Miért nem lesz mod, miért nem lesz commander, miért nem lesz ez, miért nem lesz az. Ettől még lehet jó a játék, sőt biztosan élvezhető lesz, de az utóbbi 5 év munkájukat figyelembe véve, egy kis szerénység rájuk férne. Miért?
    A Bf2 peccseléseire mindenki emlékszik gondolom, a peccsek javításaira, az extra bugokra, ígért és be nem tartott dolgokra, amikre hónapokra, évekre volt szükségük és még jobban elbasztak mindent.
    Vagy említhetném a Bf2142őt, amit persze sokan szerettek, de sikeres sose lett, és elég nagy lehúzás volt egy szimpla BF2 modot teljes áron eladni.
    Vagy. Utána az egész cégnek átállni a konzol játékokra és megalázni a PC-s tábort azzal, hogy őket leszarják és kiadni egy csak konzolos BC1-et.
    Említhetném, az ez után következő Bf1943-at, amit szintén csak konzolra adtak ki, majd 2 év várakozás után a PC-s verziót is leállították.
    Van még. Az ideges bf rajongók megalázása után enyhítendő, kiadni egy BF heroes-t ami szintén jó játék a maga nemében, nem egy BF2 folytatás.
    De ott van a BC2 amit konzolra írtak, csak akkora volt a sírás a PC-s tábor részéről, hogy a játékot az utolsó két hónapban portolták át PC-re. Azóta sem sikerült rendes játékra felpeccselniük. De legalább mosták kezeiket, hogy nesztek itt van PC-re kussoljatok.
    Mirrors Edge-re is volt idejük szerencsére, ami szintén bukott egy szép nagyot.
    Mindezek után, 5 év leszarás, megalázás után nyilatkozgatnak, hogy nekik a PC-s tábor a legfontosabb, megírják az univerzum legjobb fps-ét, és különben is minden alkalmazott eldobja az agyát a BF3-tól.
    Ezért született a cikk. Nem is lenne ezzel semmi gond, ha közben nem hazudoznának össze-vissza, és nem lennének ennyire kibaszott nagyképűek.
    Egy szánalmas bohócot csináltak magukból, de ezt csak azok tudják, akik nagyjából képben vannak a munkásságukkal.
    Ha két-3 évente stablian kitolnának egy fogyasztható pc-s béefet, esküszöm senki sem károgna itt, mit miért csinálnak. De jelenleg mindenkit kiszolgálnak, csak nem azokat, akiket kéne, akiknek köszönhetik azt, hogy szép kövérre és nagyképűre híztak.
    Ez a személyes véleményem.
  • eugabesz
    Maradjunk annyiban,hogy legalább annyira volt,mint az én vicceim...pedig az aztán messze földön híres...(szoktak is menekülni tőle,még a csapattársaim is)
  • mackosajt
    Mi a humoros benne? Mi a humoros egy olyan faviccben, hogy reccs?
    Vagy mi a humor a Besenyő Pista bácsiban?
    Vagy a Mikroszkóp szinpadon?

Elég tág fogalom.
  • shaddam
    Megnyugtató hogy nem csak én vagyok így vele.
  • SZEG007
    Mondjátok már meg mi abban a cikkben a humoros, mert én se tudtam röhögni.
  • eugabesz
    Nyugi Mackó.érti...csak nem mindenki vevő az effajta humorra,már ha annak lehet nevezni.Az a sajnos benne,hogy az inkább humor,amire megpróbált rávilágítani Yeti,a maga nem egészen komplett módján.Mind1,van akinek ez a humor,van akinek nem...
  • mackosajt
    kár, hogy nincs humorérzéked a jelek szerint
  • lolSL
    1942 jobb és van pcre.
  • HUN BECSEHELY
    Rohadjanak meg.