51658
  • MR ME
    na igen, főleg magyar szerveren megy a csíter, lame, noob és hasonló beszólások, szánalmas emberek vannak néha, kezdem megérteni azokat akik régen azt írták h magyar szerverre soha nem mennek....

hozzáteszem h megy az rpg emberre is a mai napig, amire a válasz az volt h "csak a cg tiltott lol"
    akkor játszál magaddal
  • w77d
    úú hányszor belefutottam már én is abba, hogy megküldtem az embert majdnem egy tárral, erre ő megfordult és már feküdtem is... viszont fordítva is volt már, láttam, hogy a csávó torkolattüzét keményen de mégsem sebződtem aztán leszedtem. Mondanom sem kell ment a cheater ordibálás bőszen. Igazság szerint az ilyen cheaterezések miatt hagytam abba a játékot, túl sok a hülyegyerek aki megsértődik ha leszeded, az adminokról nem is beszélve. Undorító...
  • MR ME
    ja tegnap kicsit felkúrta a game az agyamat sry :D
    vietnam kicsitvel jobb ilyen téren hálistennek, ott meg a sniperek közelről 1 lövéssel ugrándozva testre is halált okoznak, ott meg az az idegesítő :/ de legalább egy tárral akár 3 embert is le tudsz szedni ha ügyes vagy, fejlövés kb azonnali halál géppityuval is, szal vhol felüdülés bc2 után
  • The Protector
    Hát látom vki nagyon felhúzott.Amúgy köszi szépen a választ.

A Vietnam kieg az jobb?Javítva van ez a hit/reg mizéria?
    Amúgy nekem nagyon tetszik a multi csak javítani kéne ezeket a hibákat mert elég idegesítőek mikor tisztán szembekerülök egy ellenféllel,eresztem bele gépfegyverből és ő pisztollyal 2 lövésből elintéz.
  • MR ME
    1. mert szar (nem adja be rendesen a találatot)
    2. ezt megválaszoltad
    3. mert ez is szar (szarúl írja ki, de am is lagosak a szerverek mert szarfosszar)
    4. 2x gyorsan space
    5. beírod a keresőbe h: HUN (nagy betűvel)
    6. nem nagyon, csak ha kilövöd a gyereket belőle

ui.:az egész szarfosszar
  • The Protector
    Hy.Lenne pár kérdésem.
    1.Miért van az h lövöm az ellenfelet és nem adja be a találatot,míg az ellenfelem egyből szétkap.Gondolom a ping miatt vagy nem tudom.
    2.Én nem tudok 1 lövésből sniperrel ölni viszont engem 1 lövésből leszednek.Csak a tökéletes fejlövés öl egyből de ugye az ritka.
    3Hiába ír 25 meg ilyen pingeket a szerverkereső,játék közben 120 volt a legkisebb pingem.Mitől lehet ez?
    4.Hogyan kell az ejtőernyőt kinyitni?
    5.Magyar zseróra hogyan tudok rákeresni?
    6.Sima lövés,sniperral vagy gépfegyverrel ér valamit a járművek ellen?
    Most ennyi jutott eszembe.Előre is kösz ha vki válaszol.
  • gstup
    Érdemes áttanulmányozni a bill. kiosztást!
  • Drazse23
    Köszi!
    Pofonegyszerű, de nem jöttem rá. Régen a BF1942-ben a számokkal lehetett váltani, ebből indultam ki itt is.
  • MR ME
    f1-f8
  • Drazse23
    Azt hogyan lehet? Hiába nyomkodtam a többi gombot (1-9) nem tudtam átülni, se tankban, se terepjáróban, se heliben. Ha beszállok mindig én vagyok a vezető, a másodlagos fegyvert csak akkor tudtam használni, ha valaki más volt a pilóta. Hol lehet ezt beállítani?
  • Savage85
    Kösz szépen! Akkor csak simán elviseljük.....
  • Lamellus
    Ha nincs a tankban más (sajnálatos módon), akkor te is átülhetsz a másik ülésbe néhány sorozat erejéig. A füst is jó szolgálatot tehet, mert le lehet szedni vele a tracer-t, valamint fedezéket is nyújthat.
  • Drazse23
    Köszi a választ!
    1. Megvárom a stat frissülését!
    2. Értem. Esetleg megvárom még, amíg feloldódik a GOL. Az adataiból ez jobb, mint az előbb említett kettő.
    3. Igen pont ezek közt vaciláltam, de fontos még a gyalogság lekaszálására alkalmas géppuska is. Ha nincs a tankban senki rajtad kívül, akkor jó szolgálatot tehet az is.
  • eugabesz
    Nándi,ha már buzdítod valamire,adjál neki irányt is, hol találja.
  • eugabesz
    Ez egyike a nagyon sok bug-nak,majd találsz még hasonló anomáliát egy párat.A tényleges ping az amit a kereső ill. szerverlistában mutat.
  • eugabesz
    1.Nem.semmi köze hozzá,meg kell várni míg frissül a statod...
    2.Sajnos nincs egyértelmű válasz,amelyik jobban "kézreáll" neked...
    3.Járműves pályán megéri,főleg a nagyobb tűzerő,vagy éppen védelem.
  • nandorb
    Mien proci es mien oprendszered van?
  • Savage85
    Üdv! A pingen nem lehet valahogy javítani? A kereső mutat 15-40 es pingeket játékon belül mégis 200-300 as ping van. Lehet vhogy orvosolni?
  • Drazse23
    Sziasztok!
    Lenne pár kérdésem hozzátok, hátha tudtok rájuk megoldást:
    Nem olyan régen kezdtem a Bad Company 2 multyját és azt vettem észre, hogy a levágott dögcéduláim, amint elértem a 30-at eltűntek. A játék azt írja, hogy egyetlen cédulám sincs. Az valami bug, vagy a játék beszámolta őket a kés ezüst csillagába, vagy megvonták őket tőlem? Utóbbira azért gyanakodok, mert a legutolsó két csatában elég sok ember(természetesen ellenség) ellen követtem el ily merényletet, sokszor hátulról, lopakodva. Lehet, hogy moderáltak engem?
    A másik kérdés más természetű:
    Melyik mesterlövész puskát érdemesebb használni az M24-est vagy az SV-98-ast, mert nem tudok dönteni a tulajdonságaik közt (a többi nekem szimpi egyenlőre még nincs meg)?
    3: Melyik jármű bizgentyűt (azok a cuccok amit az ember kap, pl. optika, másodlagos fegyver, páncélzat, füstvetők) érdemes használni a harckocsikon?
    Lehet, hogy hülye kérdések, de kezdőként nincsenek ezügyben információim. Köszi a válaszokat!
  • nandorb
    TS3-ason biztos talalsz par emberket...
  • The Protector
    Sziasztok.Ma lettem tulajdonosa egy bad company 2-őnek és szeretnék sg-sekkel multizni majd eggyet ha lehet.
    Még annyit szeretnék hoigy nekem is a nevemnél legyen ott a rangom meg ilyenek(nem sok:))ConstantinHUN a felh nevem
  • pacclacc
    Sziasztok!

Bocs h irok ilyen ügyben! Elado a Steamom! BFBC2 + Vietnam! És mág sok más játék van rajta!

Priviben irjatok nyugottan! Nagyon kedvező áron hozzá lehet jutni!
  • zotya10002
    Háát jah!Nekem is van pár!!

Írd fel mindíííg minden körülmények között!!

• grebber
    Már megoldódott megtalált végre a régi kódomat mégis csak más mail címen volt!
    Fene enné meg ezt a sok kódot :(
  • Czdano
    Írsz a supportnak..valószínűleg kell majd a kulcsról képet csinálnod (legalábbis cs-nél így működött anno)
  • grebber
    Megvettem de szopok vele :(
    Anno nem irtam fel mi a kodom és mivel annyi oldalra koddal lehet bejuni elfelejtettem mivel lépek be.
    Közben eastore miatt regeltem megint ea oldalára ugyanazzal az email címmel ennek a kodjára emlékszem mert ezt szerencsére felírtam.
    Belépek BC2-be ,rámegyek Vietnam-ra kéri lépjek be belépek ez új regemmel kér egy serialt.Elsőre azt hittem a Vietnamét kéri de azt nem fogdja el.
    Beírom a rendes BC2 serialját arra meg azt irja használatban van.Persze mivel én használnám.

Most ilyenkor mi van?
  • grebber
    A Vietnam most D2D-n csak ~2580FT!
  • ajem kisa
    Akkor olyasmi mint a steam!
    Köszönöm, holnap akkor megkeresem az illetőt ha addig el nem adta!:)
  • zotya10002
    Szia!!

Adnia kell az emil címét amivel belép a játékba+ a jelszavát!

Aztán felmész az EA oldalára ott is belépsz és szépen megváltoztatod!!

Asszem ennyi!
  • RoboGoD
    1680X1050
  • ajem kisa
    Hello!
    Azt szeretném megtudni, hogy ez a játék milyen regisztrálás alapján működik?
    Mielött valaki rosszra gondolna, egy ismerősöm nemjátszik már vele, és eladná, de nemtudom, hogy a key-t írhatom-e egy új fiókhoz?
    Mert ha steam jellegű az EA rendszer (?nemvolt még EA regem!), akkor megszívhatom?
    Ha valaki tudja, akkor válaszoljon legyenszives!
    Köszönöm!
    Amúgy 2k-ért akarja adni...
  • Fpocok
    Mármint a BANNERben.
  • Fpocok
    Frissült a SERVER BROWSER +1-el.
  • lolSL
    felbontás? dx?
  • RoboGoD
    Nekem 60-70 között van full grafon. Ebből lehet számolgatni (ez a druszámnak szól).
  • RoboGoD
    DICE-kednek...
  • SzinesGeza

Voltam egy Vietnam - Hill 137 szerveren, Knife&Pistol. Óriási.
    Igaz, Squad-deathmatch amit nem annyira szeretek de így nagyon jó.
    Én poénból engedélyezném a lángszórót is! :)

• ZiLi
    Nekem is 5770 van 2 magos I3 3ghz. 60-70 fps nálam is de nincs maxon.Egy kicsit visszavettem.
  • MR ME
    2 mag 3ghz
    és ne keveseld nekem max grafon 5850-el és 4 maggal nincs stabil 60 fps :)
  • RoboKutya78
    kevéslem a 60 70 akárhány fpst low grafon.