51658
  • The Protector
    Nah skacok.

GYertek a Killers Heavenre.Egy piszkosul jó szeró.Aja a lövést mint az atom.Squad deathmatch-ben üzemel.
    Mellesleg most h van távcsövem a géppigyhoz már jobban megy a dolog.

Én gl-t csak akkor használok ha vki házban van fal mögött,vagy taktikai épületbontásra,vagy ha kifogy az ammom de még él az ellenfél akkor gyorsan odapörkölök gl-el.Amúgy ezeken kívül soha nem használok.Engem nem zavar egy kicsit sem ha gl-ezik vki.

• nandorb
    EA nem valaszol Emailekre... Keresd fel az EA Live supportot es ott valaszolnak. Masik EULA-ba irjak hogy tilos eladni az accot. Szal ezugyben hogy megvetted mastol es sajat emailedre szeretned eloszor meny el a csavokahoz, es mond hogy loginoljon be az EA-nal es emailet csereljetek ki.
  • shaddam
    Ez az amit a codon szocializádott réteg nem képes felfogni.
  • Fpocok
    Kétlem, hogy a rendőrség bármit is tenne ez ügyben.
  • Czdano
    Ha én valakit kilövök carl gustavval, rpgvel, és siránkozik az illető, akkor felvetem neki mi lenne ha valós háborúban lőnének felé ilyen fegyóval. Ekkor szoktak nagy duzzogva kilépni :DDDDD Egyébként igen, szoktam lőni emberre CG-vel ha a szitu úgy kívánja. Multkor 2 snipert szedtem ki valpariso világítótoronyból...ilyen célokra pl kifejezetten jó.
  • bazsi83vp
    Az előző Kisa-nak ment.
  • bazsi83vp
    Ha nem tudja mi van, adja vissza a manit - más nem, helyezz kilátásba egy feljelentést csalás miatt. A rendőrök úgyis szeretik az ilyen ügyeket, mert elég egyszerű a bizonyítás. Ő meg rábaszik, mert az eljárás teljes költségét bevasalják rajta.
    Az EA meg sztem semmit nem fog tenni, ha eddig nem válaszolt.
  • ajem kisa
    Igen a steam-est én eladtam 2 gémmel codmw2+avsp, kaptam egy e-mailt egy kóddal amit a csávónak átküldtem, és átrakta a saját címére, és jelszót is megváltoztatta, aztán fizetett!
    (én tudom, hogy nekem írtál, de van "válasz erre" gomb is, mielött valaki beszól miatta!):)
    Mindegy, maradjunk a témánál, továbbra is várom azokat, akik már kaptak választ az EA-től, hogy mennyi idő volt!?
  • Fpocok
    Az olyan játékoknál, ahol accountot kell kreálni a serial kóddal, ott használtan csak accountal együtt lehet eladni rendesen. Ilyen játékok a STEAM accountosok, SC2, WoW, BC2 stb stb...
  • ajem kisa
    Igen, ez mindenképp megfog történni!:D
    De attól még én szeretném ha az EA visszaírna, hogy lehet-e vagy sem megkapni az acc-ot, de ha nem is, akkor bannolják ki a faszt + a csávó kap egy orrost 2k-ért!:D
  • Fpocok
    Kamuzik. Ha övé a játék, akkor tudja ki használta fel. Javaslom követeld vissza a pénzed, ha kell, akkor vigyél magaddal valakit.
  • ajem kisa
    Amire válaszoltam, abban van a sztori első része!:)
    De így a fotóval a company of heroes, és pár játékkal lehetett így csinálni, ha nálad a lemez, akkor te játszol vele (gondolom 1x megjátszhatod, de nem havonta!)!
    De a fasz csávó "nemtudja, hogy ki használta fel"! Ezért szeretném azt, hogyha ilyen fasz (én meg naív), akkor legalább bannolják őt, mert eladta, és már nincs nála a lemez!
  • Fpocok
    Honnan vetted? Használtan? Vagy honnan?
    Ha használtan veszed, akkor a serial már be van regelve. Akkor oda kell adnia az account nevet meg jelszavát is. Anélkül nem ér semmit.
  • ajem kisa
    Megvettem a ratyitól, de úgycsinált, mintha nem is tudná, hogy mi az a serial...szal elhoztam, felraktam, mennék szervert keresni...a serial használt...szólok a csávónak..."óó hát ő nem tudja mivan, lehet, hogy az öccse volt aki felhasználta a kulcsot"!
    Mindegy, írtam az EA-nek a supportra, 2x (!!!), egyszer ráfrissítettem, hogy "kapjak választ" opcióval is (+1hete volt,és 2 napja update)!
    Kértem, hogyha itt a lemezről a fotó, az EA acc + e-mail + serial, akkor csatolják hozzám, de ha nem is, akkor legalább bannolják ki az előzőt, mert eladta és nálam a lemez!
    Semmi választ nemkaptam az EA-től!
    Valaki már kapott választ ezektől? Vagy update-eljem naponta?:)
    Az volt az e-mail másolatra írva, hogy válasz 24h-n belül...ahhoz képest 8 nap...!?
  • ReTeK
    szerintem is elég fura hogy miért lett kipécézve pont az rpg/ guszti
    - ha tank robbant szét akkor senki nem mer sírni, az ok
    - ha heli kap darabokra az is ok
    - ha uav rakétája tép szét az is rendben van
    - ha egy "mák" gránát miatt fröcssensz a falra azért se szól senki
    ( bf2 repülősöket se lámázták ilyen vehemenciával, pedig azok nagy mocskok tudtak lenni )
    aztán jött valami cod generális és kinevezte az örgög művének az rpgt, a nép meg bólogat hozzá :-)
  • Bala10

"PvP szerveren gankelik." pont ezt akartam én is mondani!

amúgy meg egyetértek veled. lassan tölt újra az rpg, lehet 1 valakit lelő, de utána hamar meghal, vagy pl amikor a csipás lődöz kifelé az ablakon, akkor azért jó érzés kirobbantani a ház oldalát, így szabaddá válik mások előtt és lelőhetik könnyen. :) mondjuk tud idegesítő is lenni, az tény, dehát ez van.
  • Laza
    Nevetséges, hogy még most is az RPG vs ember miatt folyik a siránkozás ... nem tudom mi a fenének játszik valaki olyan játékkal, amiben számára a fejlesztők nem elfogadható eszközöket adnak a játékosok kezébe. Az menjen és játsszon másik játékkal.

"unfair, és lámaságra ad okot...gratulálok neki h egy rakétával el tud találni, de az ilyenek nagy részéről feltételezem h csak azért csinálja, mivel lófaszt nem tud lelőni géppityuval, amiről meg szólna a játék"

És ez mekkora baromság ... hol van leírva, hogy a játék arról szól, hogy géppityuval lehet csak lövöldözni? Jó hogy nem tankkal ne lőjünk emberre ... Ez kb olyan, mint amikor a WoW topicban siránkozik valaki, hogy PvP szerveren gankelik.

Az meg végképp tévhit, hogy az Enginerrel eredményesebben lehet játszani, mint akármelyik másik classal. Ezerszer szedtem már le úgy engit, hogy hozzám sem tudott érni az rpg-jével. Lehet inkább benned van a hiba, hogy nem mozogsz folyamatosan, így simán kirobbantanak bárhonnan. Lehet inkább az a láma, aki nem tud egy ilyen helyzettel megbirkózni.

Hozzáteszem, Én ált Assault vagyok, és a fragjeim 80%-a a gépfegyverrel kerül a másvilágra. És ha valaki esetleg RPG-vel szed le (ami érdekes módon az esetek max 10%-a, nem több), akkor fogom magam, és indulok tovább játszani, és nem az érzékeny lelkem simogatom.
  • Drazse23
    Pardon!
    Javítanám magamat:
    "Volt, hogy így haltam meg, de ezért NEM zárnám ki azt aki ezt tette."

Szóval, a játék adta szabályokon belül szerintem mindenki azt csinál amit akar, maximum nem lesz minden teljesen etikus, viszont még szabályos marad (pl. az RPG-s sztori) Ha valaki így játszik, engem nem érdekel különösebben.(A saját dolgommal foglalkozok nem ugatok bele máséba.)
    A csalással, babrálással való játék (pl. isten mód) viszont már disznóság. Ha valaki csak így tud érvényesülni, az ne játszon multit, maradjon meg a singleplayer-nél (nem csak a BF-re gondolok). Ezzel más játékosoknak tesz keresztbe. Én pl. nem vagyok egy nagy ász, de megküzdök a pontjaimért.
  • MR ME
    ??
    mit kéne ezen elmagyarázni? én azt írtam h olyan sose lesz h MINDENKI tisztességesen játszon, az h mi értelme a cheatnek énse tudom, azoktól kérdezd akik használják, gondolom az az értelme h gecire nem tud érvényesűlni a játékban más módon, és így kiéli magát és elhiteti magával h ő most mekkora király h csalással ugyan de végre le tudott vkit lőni...egyszerűbb végülis mint megtanúlni normálisan játszani, csak én mondjuk nem lelném ebben örömömet, még single playerben se szoktam csalást használni semmilyen játéknál inkább elkezdem hard módban azt szenvedek, de legalább van kihívás :)
  • shaddam
    A cél szentesít az eszközt.
  • eugabesz
    Ok,nagy tudású,magyarázd el a cheat értelmét...mert még nem tudtam rájönni.
  • MR ME
    "hogy mindenkiben legyen tisztesség és fair módon játszon."

na ilyen nem lesz soha sajnos...
  • Drazse23
    Tényleg, az miért minősül baserape-nek, ha pl. egy tankkal szétkapom messzebbről az ellenség bázisát, de nem kezdem meg annak elfoglalását addig, míg a csapatom meg nem érkezik (de van, hogy közben feldobják a bakancsukat vagy engem lőnek ki). Nem rohanok fejjel a falnak, először előkészítem a terepet. Mi ebben a rossz?

Ami szerintem kevésbé fair, az ha valaki C4-et rak a zászlóhoz, majd a távolból felrobbantja az épp elfoglalni készülőket. Nem túl etikus, de szabályos. Volt, hogy így haltam meg, de ezért zárnám ki azt aki ezt tette. Lenyelem a békát és játszom tovább. Sok szervert nem értek, amiért eszméletlen hülye szabályokat szabnak (pl. nem használhatsz bizonyos fegyvereket, megadják, hogy egy squadban max hány lehet egy kasztól, baserape-nek minősítenek sok támadást). Abban tökéletesen igazatok van, ha valaki csak RPG-vel támad gyalogságra, azzal a játszani nem tudását bizonyítja. Csinálja csak, ha neki jól esik, én nem panaszkodom, akkor sem, ha egy ilyen miatt halok meg. Szerelemben és háborúban mindent szabad...

Szerintem a hülye megírt szabályoknál fontosabb az, hogy mindenkiben legyen tisztesség és fair módon játszon. (Itt leginkább a cheat, trainer, stb. használókra gondolok, de a Punk Buster megfogja az ilyenek nagyrészét).
  • MR ME
    unfair, és lámaságra ad okot...gratulálok neki h egy rakétával el tud találni, de az ilyenek nagy részéről feltételezem h csak azért csinálja, mivel lófaszt nem tud lelőni géppityuval, amiről meg szólna a játék
    és azért vicces amikor szemben áltok egymással, elkezded szépen lőni erre a pofádba kapsz egy rakétát...nemtudom én kb csak enginerrel megyek, mégse jut soha eszembe h na most megyek és mindenkit pofánlövök rakétával, mert akkor biztos nagy lesz a k/d-m, géppityuval is szarrá tudok lőni mindenkit, és még jól is esik ha én lövöm le elöbb mert esetleg jobban tudtam célozni mint ő...ennyit az rpg-ről, egyszerű lámaság, és kiröhögöm aki ebben találja meg a játék célját/örömét
  • pisztácia
    Üdv. Medal of honor 2010, és BFBC2 PC game eladó! Dobozban, leírásokkal hibátlan állapotban.
    Egyben 9k HUF. Akit érdekel PM.
  • eugabesz
    Ez szokott lenni a legfőbb érv,csak nagyon feltűnően bújnak az érv mögé,pl. egy mező közepén...
  • BAk3R
    Jó nem túl fair, de ha épp az van nálam, vagy valaki egy házban bújkál mit tegyek? :)
  • eugabesz
    Ugyan már,semmi sem,téged csak mindig azzal lövöldözzenek ezután...
  • BAk3R
    Mi a baj az RPG emberre való használatával? :)
  • Drazse23
    Ezt egyszer én is bejátszottam, elfoglaltam minden zászlót a tök üres pályán, majd megvártam míg lejár a számláló. (közben kipróbáltam pár járgányt is) Megkaptam a Flag Atacker, az Ace, a Golden Squad és Conquest Winner kitüntetést. Kissé tisztességtelet volt tőlem, ezt a későbbiekben hanyagoltam is (ráadásul ezt nem is mindig honorálja a szerver).

A helizés nem egyszerű. Aki nem tudja vezetni, az ne vezesse! Én nem igazán tudom, ezért nem is csinálom, nem veszem el mástól a lehetőséget. Az UAV az jobban szuperál, meg azzal nem is veszélyeztetek mást. (Ha lelövik, hát így járt, nem hal meg egy csapattársam sem.)
    Az is rettenetes, amikor valami majom utazóeszköznek használja valamelyik támadó helikoptert. A cél (pl. zászló) felett kiugrik és én csak annyit veszek észre a fegyverkezelői állásból, hogy mint egy darab kő zuhanok a föld felé.
  • The Protector
    Köszi szépen amúgy,de a játékot amúgy hétfőn vettem meg és az első 1óra után már csak HC szerón toltam.Így valamivel jobb a helyzet.Codban is csak HC-n toltam.

Amúgy olyan szép hibát használtam ki.Felmentem a kedvenc szerómra ami tök üres volt.Nem kapcsolt le a pontszámláló és RUSH-ban mindent végigrobbantottam,a járművektől kezdve mindent,.És a végeredmény h 1 szinte fejlődtem + fejlődtek a skilljeim is,megtanultam most már nagyon profin helit vezetni.

Utálom mikor vmi faparaszt vezeti a helit és lezuhan vele,vagy kamikazezik vagy egyszerűen csak szemből akar mindig támadni.Én oldalasan fordulok és körözök a cél körül így géppigyuval mindenki tud lövöldözni.

• SzinesGeza

Ha nem akarsz siránkozni a találatok miatt: játssz HC-szervereken!
    (kis sárga halálfej a szerver neve mellett)

De mindenkinek ajánlom (illetve elmondtam már 1000-szer).

• eugabesz
    Ettől jobban??...az már művészet lenne...
  • nandorb
    Az ember mire raszokik vmire. addigra ujabb szerver patch jon es megjobban elbaszak majd a jatekot vele. Fogadni mernek hogy mikor kijon a BF3 kiadnak 1patchet ami jo elbasza ezt a bc2-tot hogy az ember uj gepre fejlesztjen...
  • MR ME
    én teljesen nyugodt voltam, kiléptem a gameből a csába, am is szarúl ment egész nap :D
  • w77d
    általában nem foglalkozok vele de van hogy képes egész meccseket végig cheaterezni és egyébb szarokkal teleirogatni...
  • MR ME
    általában énse foglalkozom vele, csak van amikor az ember idegrendszere éppen olyan állapotban van h felbassza az ilyen is :D
  • nandorb
    Ne agodjal lett figyelmeztetve a csavo miutan csak azzal spammelt es kilett rakva...
  • gstup
    Ilyenekkel foglalkoztok.Beírok egy smile-t és megyek tovább! Én recon kaszttal szoktam lenni és pisztollyal is simán tudok headshootot csinálni....
  • The Protector
    A magyar szervereken rosszabb a pingem mint a külföldieken.

Mellesleg nekem tetszik a game csak rohadtul idegesítőek a hibák amik vannak benne.
    Csalóval csak párszor akadtam össze de ezek wh-ztak keményen.