51658
-
pipusz #50931 Igen bocsánat! -
Kis képernyős mód? Mármint windowed mode ba? Nem fullscreenbe? -
pipusz #50929 Sziasztok! Lenne egy kis problémám a játékkal.
Sajnos a játék indítása után átvált kis képernyős módba.. :(
Valakinek esetleg lenne ötlete? Eddig nem volt vele gond. Előre is köszi a segítséget. -
Axl Rose #50928 Most Nekem is ahogyan csatlakoznék azonnal kiírja h megszakadt a kapcsolat az EA-val... -
Közben nekem megoldotta a PunkBuster frissítése - nem talált új verziót, de azóta elindult, és meccsekből jövök. -
én nemrég voltam fent szerveren -
Egyetlen szerverre sem tudok fellépni - még a sok üres hellyel rendelkezőkre sem... WTF? -
Mea Culpa: a képen is látható, biztonsági WinRAR-os mentésemben lévő fájl 75-ös FOV-val rendelkezett.
Régen volt, lehet, hogy éppen akkor erről készítettem mentést, és most azt hittem, ennyi az alapértelmezett érték.
-
Pr0kxY #50923 75??? 55-ről írtam át!
-
Nagyon szívesen.
Az eredeti 75-ös érték után bármi jobb :)
-
Pr0kxY #50921 Kipróbáltam a FOV módosítást, 95-re tettem először, az nem jött be (az már túl fura volt), de a 85, annál jobban!
Sokkal jobb így játszani, köszi az ötletet! -
Pr0kxY #50920 Ez engem is érdekelt köszi! Majd meglátom, h miként is néz így ki. BF3 után mintha ló lennék, kb. olyan a BFBC2. -
Aryan88 #50919 Köszi szépen a segítséget. Meglesem majd este. -
A "settings.ini"-ben keresd ezt:
-
ÉN XP-s gépen tudok csak neten játszani.
Nálam itt van:
-
Aryan88 #50916 Sziasztok! Egy jó ideje nem játszottam a BC2-vel,de most eljött az ideje megint. BF3 az új pecs óta egy kalapszar, nem élvezem a játékot. Most játszottam pár kört a BC2-vel, de egy dolog zavar. FOV_ot, hogy tudom módosítani? Anno lehetett ha jól emlékszem. Egy furcsa van BF3 után, hogy lassabbnak tűnik a játék menet (rush-oztam): Remélem az összes sniper már BF3-al játszik csak .
-
Axl Rose #50915 Ja, nem arra írtam h bünti volt, hanem hogy mi büntettük az ellenfél csapatát :-)
De bad language miatt, akkor büntiznek ha van a squadban 1 op, akinek nem tetszik a "kínai" nyelv :-) Elő szokott fordulni.
És true, 500+ ticketes szerón, főleg Hastings-on nagyon hamar arra kerül a sor, hogy 2 UHval fossárapelik a main baset...
-
errrtu #50914 hehehe
Nem is értettem, hogy miért figyelmeztettek Téged? Nem squadon belül irogattál csak magyarul? Mindegy...
Egyébként meg utálom ezeket az 500+ tickettes szervereket, letarolják az egész pályát, fedezék sehol és mindenki (már akinek van egy kis esze)lövöldözi az anyjából a kis piros háromszögeket. Ha meg beszorul az egyik csapat, márpedig beszorul, akkor olyan unalmas lesz, hogy kínjában mindenki támadja a kezdőt ha tetszik ha nem!
remélem még összejön egy kis játék Veletek (a saját érdeketekben) lehetőleg egy oldalon :D
-
Pr0kxY #50913 19h után, általában. De van amikor 22kor lépek fel, mint tegnap is. -
Mikor szoktattok lenni este? Mert pár ember fent van innen friendlist-en, de csak ritkán látlak titeket. Jó lenne néhány kört együtt menni, igaz nem vagyok valami über gamer, de mégis jobb lenne a csapatmunka, mint randomokkal. :D -
Axl Rose #50911 Na hát az zsiványság volt, hent3s mester Úrral :-)
Megint bünti volt :-) -
Újratelepítettem a játékot és jó lett (= -
Tűzfalat kikapcsoltam, punkbustert frissítettem de nem javult meg. :/ -
http://bfbc2.statsverse.com/servers
Ezekre a szerverekre hogyan tudnék csatlakozni? -
Létező szervert sem talál név alapján. IP cím szerint nem lehet csatlakozni? -
Miért csak 14 servert talál a game? A szerverkereső jól van beállítva, barátnőmnél meg rengeteg szervert talál az ő acc-jával. És barátokhoz sem tudok csatlakozni, hiába online vannak. -
Pr0kxY #50905 Már megvettem egy ideje B2K-val, de az időt veszi el az is...mit minden online game. Nekem bejön. :)
Tegnap FPetivel még vietnámoztunk, sorra nyertük a meccseket a hastingson, phu bai-on, legjobb squad mindig, első helyezés, kár, h nem maradtál, jó játék volt.
/bár akkor az első helyem ugrott volna, tuti!/, tény a csapat nyerjen, ez a lényeg.
h3ntes fegyvermérnök Úr is jól tolja, amikor voltatok verhetetlenek voltunk!
Kösz a játékot!
-
Axl Rose #50904 Hát ez kemény.
Adja az Ég az erőt, h sose vegyem meg a BF3-at.
(És nem a csíterek miatt) -
KaBuTo666 #50903 Az a durva hogy ezekbe én is belefutottam, pedig mióta kijött a bf3 azóta nem játszottam a bfbc2vel. Még azóta se bannolták őket... -
Ebbe a 'kötsögbe' én is belefutottam.
-
Pr0kxY #50901 Nem csak Te botlasz bele, az okot figyeld meg:
-
lee56 #50900 már nem..
http://alteriw.net/
-
Axl Rose #50899 Még1, úgy látszik vonzom ezeket...
-
Axl Rose #50898 Azt a célkereszt karaktert hogyan írják a nevükbe/klánjukba? -
Ja, és mindezt - természetesen - egy meccs alatt négyszer. -
Egyszerű.
Egy meccs alatt a következők valamelyikét illetve ezeket kombinálva kell elkövetned:
* A megszerzett 'A'/'B'/'C'/('D') pontokat ostromló ellenséget a zászló közelében illetve azt éppen foglaló állapotában kell kiiktatni. Az ellenség tök mindegy, hogy járművel, vagy gyalog van
* Az egyik pontot éppen elfoglaltátok, de máris kezdik visszafoglalni az ellenség katonája/katonái - kiiktatod (őket) és máris megvédted a zászlót.
-
Lepidusz01 #50895 Sziasztok!
Hogy lehet megszerezni a 4 zászló védelem dísztűt? -
az alterIW még megy, szal sztem az is. -
de már vége,nem? -
alterops a neve ha jóltom