Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

denevérember
Nos lehet ráveszem magamat,és holnap megveszem a Gamet! Hol érdemes?Tesco?

In space no one can hear you scream.

Ha valakinek van kedve játszani vegyen fel ingame: Corteno

Leky, mennyire fut jól a BC2 azon a videókártyán?

denevérember
Ja,most olvastam utána hogy itt már az Assault futkározik vele... 😊 Szóval akkor azt mondjátok adhatok a játéknak egy esélyt? Csak ez a EA szerverre való bejelentkezés ami egyedül nem nagyon tetszik...

denevérember
Köszönöm az infokat!Elgondolkodok rajta! 😊 Még annyi lenne,hogy mi ez a probléma az EA szerverével? Nem lehet sokszor beloginolni? Miben merül ki ez a probléma?És mennyire gyakori?Ez meg egy teljesen más féle kérdés,de amint láttam Eltûnt a már Battlefield2-bõl jól megszokott Support kaszt? Helyette ki hordja a lõszert?Hogy néz ki ez valójában?

Én is az utóbbi idõben a BC2-vel játszom van még szerver és játékos is. Kiábrándultam a 3-ból már azt sem tudom, hogy mikor multiztam vele. Szerintem nyugodtan vedd meg max. 3000ft-ért pl. a Tescoban.
Ja és valóban több csalóval találkoztam a BF3-ban eddig, mint a BC2-ben.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Lassan szivárognak vissza az emberek BC2-be, nagyobb BF3 playerek is inkább játszanak vele, ma is néztem RussianBadger streamjét BC2-zött, mondom mi a franc, aztán mondta hogy nem úgy sikerült a játék mint ahogy szerették volna és inkább megvárja a nagy patchet. Amúgy egy hete felraktam és volt jó pár fullos szerver, szóval játsszák még az emberek. Negatívum talán az elcseszett unlock rendszer lvl28 fölött nem tudsz mit unlockolni, de rálehet menni a ribbonokra meg a többi cuccra, ja meg hit detection néha megmakacsolja magát, de attól függetlenül minden fillért megért amit elköltöttem rá és jó pár kellemes órát szerzett, de ha tudsz akkor szerezz haverokat akikkel tudsz együtt játszani mert úgy az igazi.

denevérember
Van még annyi szerver/játékos mint BF2 ben? Vagy mennyi az a "kevés" játékos itt? és mik a negatívumok amiért nem nagyon ajánljátok?

De szerencsére a cheaterek nagy része is távozott a BF3-ba mert az most a sláger,így most ebben a tekintetben játszhatóbb,

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

3000 ft a tescóban a játék,inkább dobozosan vedd meg.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Fpocok
Azt kell, hogy mondjam: Ne. Ráadásul annyi pénzért duplán nem. Ha nagyon érdekel, akkor fele annyiért vegyél kulcsot, de olyan sokat semmiképpen se adj ki érte. Már nem játszanak annyit, sokan átmentek bf3ba stb stb.

Parasite Eve 2, best game EVER!

denevérember
Sziasztok! Érdeklõdni szeretnék,hogy érdemes e megvenni még a játékot! Olvastam róla elég sokat,nehézkes bejelentkezés az EA szerverére,ezen javítottak vagy máig problémás? Eddig BF2-t játszottam,mennyire térnek el itt a dolgok? Gondolok most a célzás,taktika esetleg más kasztok vannak? Vagy megegyezik nagyábol? Egy aktív játékos válaszolhatna a kérdéseimre,és adhatna pár tippet érdemes e pénzt fektetni bele(4990-ért láttam a hétvégén a Media Markt-ba ! ) Elõre is köszönöm!

D.

szabii98
sziasztok...
wow hogy mi van ebben a gémben.
reggel 1 órája tök jó volt, voltunk 6an egy szerón, ott jó volt, felébredt a sok noob(najó, én sem vagyok profi, Sõt) és szétb*szták az egész játékot:/
38as szintû, beülök vele helikopterbe és lezuhanunk heavy metalon. uhh

I met God. She's black

Kösz a nevében is.😊

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

IMYke2.0.0.0
Le a kalappal Anyuka elõtt - nagyon profi lett a cucc! <#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nincs valami anticheat cheat ezek ellen a kis...

Saját készítésû teljesen.

<#taps>

hind a polcon <#eljen>

--- Motorola Defy Wiui_2.12.27 --- BFBC2Vietnam hent3s

Fpocok
lol
Házi készítésû? Ügyes.

Na, ez a kemény nem a vídia :-)

És a tanerõ hogyan díjazza ezt ? Sok kérdést felvet :-)

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

A fiam Sniper lesz farsangon.

A anyja örült neki. Legalább nem unatkozott😊.

A zászlóhoz közel kell helyezkedni, nem kell semmit nyomni.
Ha hallod a pityegést akkor foglalod. Látni is az állapotjelzõn.

Viszont ha ellenfél is van a közelben, õ is foglalja, akkor egymás ellen húzzátok, ergo nem foglal senki. Remélem érthetõ :-)

De ha Ti 5en vagytok ott és õ egyedül pl. akkor is foglaljátok.

Viszont akkor sem foglaljátok, ha eleve a Tietek.

Mediccel pedig úgy kell csomagot dobni, hogy az egér görgõjével "fegyvert váltasz", kiválasztod a csomagot...

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

Sziasztok!Tök béna vagyok multiban.Tudna valaki segíteni.Mit kell nyomni ahhoz hogy a zászlót el tudjam foglalni illetve ha medic-el vagyok akkor hogyan tudok csomagokat dobni?
Nem.

patchaou
Halihó, létezik valami mod amivel botok ellen lehet játszani a multis mapokon?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

IMYke2.0.0.0
Egyetértek.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Megint nem lehet játszani, nem lehet csatlakozni az EA-Online-hoz, kezd kissé idegesítõ lenni...<#gonosz3><#gonosz3>

BFBC2/BF3 nick: Pr0kxY

Kösszi szépen<#wave>

[url]http://g.bfbcs.com/28826/pc_Szykla%5BHUN%5D.png[/url]

JocoHun
Sziasztok. Kellene egy kis segítség. Mikor indítom a játékot mindig be kell lépni és nem akarja menteni az automatikus belépést, hiába pipálom be.Kilépek és újra belépek és mindig be kell jelentkeznem.Tud valaki egy megoldás mié csinálja ezt eddig nem volt vele gond.Köszönöm
JocoHun
A save mentés itt található.Ide menti a játék minden beállítást.C:\Users\Admin\Documents\BFBC2. A profilod és a szinted pedig a Battlefield Bad Company 2 oldalán van az Ea fiókodba. Mikor megvetted a játékot akkor kellet csinálni egy Ea fiókot.Ott találod a profilod.De a szinglére gondolsz akkor szerintem azt is itt találod C:\Users\Admin\Documents\BFBC2
Halli tudna nekem valaki az ügybe segíteni hogy 100% mentést hova kell bemásolni, mert nem találok save mappát sehol.<#fejvakaras>

[url]http://g.bfbcs.com/28826/pc_Szykla%5BHUN%5D.png[/url]

Nem lehet kiválasztani, nem látszik a listában, de ha a C4 után "görgetek" még egyet, akkor ott van. 😊))
A sima játékban pedig látszik is...na mind1, megoldódott. 😊
Köszi

IMYke2.0.0.0
Besírhatsz 😊
Amikor fordítottam, nem tudhattam a nagy ömlesztett szövegfájlban mi a pálya név és mi a Single Player hadjárat cím.

"Helyzeti elony" ezen besírtam <#taps>

Nézd meg, hogy a fegyvereid között megvan-e. Én úgy emlékszem, hogy nálam volt olyan, hogy a fegyverlistában nem szerepelt, de rá tudtam váltani.

Ezen>>b2b* Born2Bash - 1000 tickets
Most jut eszembe, h a "Helyzeti elony" palyan sem volt hetvegen...szval nem ertem...

melyik szerveren? azon a 16fõs sqdm szerveren amin nyolc körül voltál? meglesem, de szerintem bug lesz az

Fpocok
Le lett tiltva? Más szerveren van?

Uraim!
Tegnap csipázni akartam Operation Hastings vietnámi pályán, azonban azt vettem észre, h nincs mozsárom...csak C4. Pedig nemrég még ugyanezen a szerveren, ugyanezen a pályán használtam...
Egyszerûen nem jelenik meg a specializációk közt...valami ötlet?
Az alapjátékban van. /más vietnámi pályát nem néztem, majd ma/

Vagy próbáld origin-en keresztül, ha esetleg még nem tetted volna.

Próbáltuk mindkettõvel, de egyikkel sem megy.
És hol van a live chat, mert nem találjuk!
Ja és mindig a telepítés végén az online hitelesítést választottam.

Egyébként én amikor újraraktam a rendszert (sokszor volt mióta megvan a BC2) soha nem uninstalláltam. Nálam egyszer sem jelentkezett semmilyen probléma. Az új rendszerre felintalláltam a Bc2-t a telepítés elején megadtam a cd-kulcsot, majd a bejelentkezésnél beírtam az e-mail jelszó párost és már ment is a multi. Volt ez Xp, Vista, Win7 esetében is.

gerey
És legközelebb mielõtt újrarakod a gépet, uninstalláld a játékot és nem lesz probléma.

EA.com,bejelentkezel,megkeresed a "live chat"-et,elkéri az e-mail címed amirõl bejelentkezel,meg a kódot és megoldja.Kb. 10 perc.

[IRAM] leader

Ez hízelgõ, viszont a probléma még fennáll! Nem találtam választ rá.
szerintem neki is ugyanaz (volt) a problémája mint neked, csak te értelmesebben fogalmaztad meg
Ha trendline 50717-es kérdésére gondolsz, akkor ott nincs nekem jó válasz, mivel a telepítéskor megadtam a sorozatszámot, utána a bejelentkezéshez megadtuk a korábbi mail+jelszo párost, és utána kéri újra a sorozatszámot, majd arra mondja, hogy már használatba van és nem enged belépni.
Olvass vissza kérlek, a választ megtalálod... 😉