51658
  • sanya200
    Tudom de az tényleg szar bánom is hogy kiadtam érte 9000ft-ot.nem is játszok vele.Sajnos nálam a net se a legjobb 6mbites kábelnetem van de a ping az 170 felett van mindig alacsonyabbat sehogy se tudok elérni.Gyanítom a router szar meg van osztva a net de más nem használja csak én, meg néha az öcsém de ő csak hétvégén van itthon. Szóval hétközbe csak én használom és se utorrent meg semmi nem megy közbe, mégis magas a ping:(
    Esetleg a vírusirtó ha épp frissít de az csak pár pillanat nem kell neki folyamatos sávszélesség.
  • Running
    A MOH multis része is DICE fejlesztés, nem véletlenül lett az is szar.
  • KaBuTo666
    uram isten, itt valami e-book írása van folyamatban?
  • sanya200
    Én mostanában megint elkezdtem vele játszani, hála istennek azért nem olyan vészes ahogy leírod.Persze előfordul nálam is hogy 2-t belelövök sniperrel az emberbe és tuti talált mind a kettő 30 méterről nem hibázom el, ráadásul csak HC szerveren szoktam játszani ott meg egy lövés is elég sniperrel.De tegnap pl egész nap toltam vele és talán 2x-3x fordult elő 1-1 ellenfélnél, abban a 8-10h játékban szóval van benne lag persze de azért ne olyan gyakori.Legalábbis én nem vettem észre.Viszont az tényleg baromira idegesít hogy néha belassul a game és tényleg úgy hogy 3-4 mp-ig csak áll ami multiban igen kellemetlen tud lenni.Sniperre visszatérve viszont hányszor de hányszor fordult elő hogy egymást lőttük le az ellenfél sniperével, ő kiszúrt én is kiszúrtam és kinyírjuk egymást, itt azért tényleg rengeteget számít a lag mert a mp töredékéről van szó.Viszont az nem tudom miért van ha egyszer kilövök egy rakétát engineerel de közbe lelőnek akkor miért tűnik el a rakéta a semmibe?Attól hogy leszedtek közbe attól még a rakéta már el volt indítva szóval ez tényleg marhára idegesít.
    De nézd csak meg a MOH-t ha ez lagos bugos szar akkor azt minek neveznéd?Még rosszabb legalábbis szerintem igen, hányszor fordult elő már hogy kiszúrok egy ellenfelet de mondjuk látom hogy nincs esélyem akkor beugrok egy fedezékbe.Pl homokzsák...stb amin nem tud átlőni alap gépfegyverrel meg sniperrel se.Na szóval eltalálni eltalál de fedezékbe vonulok majd rá 2-3mp-re összeesek és meghalok.Most ez akkor mi?Már rég fedezékbe vonultam és utána halok meg, na ne hogy már.A másik hogy érdekes módon ha találok egy ellenfelet a fél tárat bele kell lőni hogy megpusztuljon és hiába veszem észre előbb, hiába lövök előbb szinte mindig én húzom a rövidebbet.Pedig nem vagyok annyira béna, de sokszor bezzeg az ellen egy pillanat alatt leszed nem hogy fél tárral hanem 3-4 golyó azt szevasz.Meg magyarázza már el nekem valaki hogy a bc2-ben és a MOH-ban is hogy a rákba ől meg egy snipert az ellen shotgunnal?30-40 méterről!!!!A hajamat tudnám tépni ekkora távolságból akkora lenne a szórása hogy meg észre se vennénk ha lőne ránk nem hogy eltalálna.MOH-nál is szintén csak HC-ben játszom és ott is volt hogy totál mellé lőttem majd visszementem fedezékbe és a fószer elfut majd a lövés után 2-3 mp-el kiírja hogy HEADSHOOT.De az még idegesítőbb hogy leszedtem már rég sniperrel legalábbis a találatot is kijelzi ugye szóval még azt se lehet mondani hogy mellélőttem.Szóval eltalálom a gyereket kijelzi majd a gyerek még visszalő, bőven a találat után és egyből leszed.Az ilyenektől a hajamat tudom tépni, meg tényleg a bc2-ben is van hogy tuti eltaláltam még a vére is kiesik de fut tovább ezerrel és még egy találatot túlél persze.
  • False
    biztos vagyok benne hogy nem lesz jobb a netkód
  • Running
    Most hogy az utóbbi pár hétben újra feltévedek bc2 publikolni kicsit, pl a bfhu szerverre, elmondhatom becsülettel, hogy ekkora fostalicska játékot, mint ez a BC2, nem látott még a világ.
    Pedig a bfhu az egyik olyan szerver, amin el tudok úgy játszani órákat, hogy nincs fps csökkenésem percenként, amit 1 éve nem tudtak javítani és vannak olyan pillanatok, amikor egész jól adja.
    Szép ez a játék, meg jók az effektek is, de az hogy b+ képtelenség normálisan lőni benne a lag változások miatt, az valami botrányos. Egyik percben, le tudok lőni 3-4 embert zsinórban, a következő percben meg rpg robban a csávó mellében és vígan szalad tovább.
    Tegnap a bfhun pár hordással játszottunk cirka 2 órát és földönkívüli élményekkel gazdagodtunk megint. Bat csapattársam jegyezte meg, hogy a srác hátába már a második gránátot lövi bele, de nem sikerült meghalnia az ellenfélnek. Én tádét lőttem úgy fejbe, hogy megijesztett és próbáltam lelőni, de istentelen módon mellé lőttem, a célkereszt kb 4 centire volt a fejétől ahogy soroztam, még nevettem is magamon, mennyire béna vagyok erre kiírta, hogy headshot. :)) És még sok hasonló.
    Csak azért hoztam fel ezt az egészet, mert tök mindegy milyen grafikája lesz a bf3-nak, meg tök mind1 milyen hangulata lesz, ha annak is ilyen ótvar undorító módon csinálják meg a netkódját, és ilyen baszott játszhatatlan lagos undormány lesz, akkor jobb lenne, ha inkább leállnának a multis játékok fejlesztésével, mert szégyen az, hogy egy 10 éves fps jobb ilyen téren, mint a dice csili-vili játékai.
  • sanya200
    Találkoztam olyan serverrel ahol a base camp után egyből banolnak.Csak már nem emlékszek melyik szeró volt.Azért eléggé el lehetetleníti a támadást ha már a bázisról se jutsz ki.De én igazából a team killereket is banolnám egy az egybe.Sokszor tényleg el se kezdődött a játék még az ellenféllel se találkoztunk már 3-4 emberrel vezetnek.Mert rögtön az elején azon összevesznek hogy ki szálljon bele a helikopterbe.Gyerekes egy viselkedés sőt inkább nem is mondanám mit gondolok az ilyen játékosokról.
  • SzinesGeza

A BF2-ben nem cicóznak. Ott ha valaki bemegy a másik fél bázisára (és nem spec.ops aki radart vagy uav-vezérlőt megy robbantani) azt úgy kivágják mint macskát .......!

• sanya200
    Mondjuk én általában sniperrel vagy engineerel megyek és inkább védekezni szoktam egyedül.Mivel mindenki megy előre mint az ökrök valakinek a zászlót is tartani kell,Sniperrel viszonylag jól lehet védeni egy pontot a gyalogságot könnyű leszedni ha meg jön egy tank akkor arra ott a c4, bár néha elég hülyén néz ki hogy kergetem a tankot egy c4-el de általában nem vesznek észre és így szoktam azért robbantgatni.Persze rakhatnám a földre is de az egy idő után felrobban ha használom ha nem.Ami nálam van az meg 2 tankra elegendő, csak akkor szoktam szívni ha kifogy a muníció mert nincs aki adjon.Akkor marad a kp.
  • sanya200
    Semmi sem tökéletes még a csapatjáték oké hogy nem megy de amikor a saját társam lő fejbe csak azért hogy ő szállhasson bele abba a tetves helikopterbe aztán fél perc múlva belemegy a hajóba vagy bármibe, na az ilyentől tudok agyhalált kapni.Hányszor de hányszor fordult elő hogy a saját társam rpgvel seggbelőtte a helikopterünket vagy telepakolta a humveet c4-el megvárta még elindulunk majd poénból megnyomja a gombot.
    Persze előfordulnak véletlenek is nálam ma volt egy bazi nagy baki úgymond sniperrel kispéciztem egy másikat és pont fejbe lőttem volna mikor egy társam odaugrik az ellenfél mögé és lekéseli én meg már addigra lőttem szóval a társat találtam fejbe, de ha nem öli meg a snipert vagy csak késik 1-2mp-et akkor nem hal meg.Soakt lehetne vitatkozni ezen a csapat dolgon mert tényleg sok a lúzer aki nem dolgozik össze.Az ellenfél 2x annyival vezet és egy nyamvadt zászlót nem tudunk/tudnak elfoglalni.Sokszor csináltam azt hogy bepattantam egy quadba és a legtávolabbi zászlót foglaltam el egyedül, de azt is hiába mert arra se képesek hogy azt az egyet megvédjék.Persze van mikor jó csapatba kerülök ma pl megkaptuk az arany csapat medált.De ez ritka.A másik amit utálok ha rush modban védekezni kell de az ellen nem csinál mást mint folyamatosan nyomatja a tetves épületre a tüzérséget ami ugye ha összedől akkor szevasz, még aktiválni se kell nekik a bombát.De emellett persze tankkal meg rakétavetővel meg helivel meg mindennel csak az épületet lövi, most ebbe mi a csapatmunka kérdem én.
  • Black Ghost
    Akkor én valószínűleg a maradék 20%-on játszok. :)

Az általad felsorolt problémákat nem tudod szabályozni, pl. olyat még nem láttam hogy "no revivification", ráadásul a hsz-m nem is erről szólt. Szóval melyikünk is van eltévedve?

.......újraolvas, értelmez, megért, megnyugszik. :)
  • Fpocok
    A szabályok meg a tiltások kellenek. Ha valami nem tetszik, akkor még mindig lehet szervert váltani.
    Baserape szerintem is undorító. Ha ilyen történik, akkor a vesztes csapat hamar elfogy, ellépnek. Nem tudom őket elítélni. Na ilyenkor kéne megmutatni a nagyfiúknak, hogy ők a másik oldalon is jól érzik magukat, persze a 95% csak beszél, de nem áll át. Tisztelet a kivételnek.
  • False
    te el vagy tévedve,de nagyon, legalább annyira mint E.T.

ez lehet hogy csapatjáték,de amig a szerverek 80% retardált balfaszokkal van tele,addig ez soha sehol nemfog megtörténni, mondok neked példákat : csipa,aki elviszi a járművet,hogy neki legyen egy bokra,ahonnan 1 secen belül kilövik,a medic aki ha kell feléleszti ua embert 50xer, hogy neki legyen pontja,de embert nem lő le soha,vagy bármien kasztú játékos,aki csak a saját kdját figyeli, de a team objective-et nem,és még 46 oldalon keresztül sorolhatnám.Én már eljuttotam odáig,hogy a sok gyökér, aki nem hajlandó csapatban játszani,megutáltatta velem azokat a szerverek ahol 8nál több player van fent,én már csak sqrush,mert ott hiába vagyok gyökerekkel,akkor is van esélyem lehozni a kört/ráadásul,ott ha mondom a gyökér csipának,hogy attackban menjen előre és kilóméterekről várjon egy fragra,akkor ált reagál,még csak le sem kell lönöm hogy észrevegye magát/.
  • zotya10002
    Én is azt hittem hogy ingyenes!!

Megvettem én is:-)Persze ki lehet nélküle is bírni:-)
  • sanya200
    Köszi a gyors választ.Kár hogy ingyen nem lehet elérni ezt a skint.Pedig a bfbc2.statsverse.com-on ott van a specact modell:(
    Azt hittem azt ki kell érdemelni vagy hasonló.Bár az 5euro nem olyan nagy összeg, talán beruházok rá.
  • zotya10002
    Kérdésedre ez a válasz!
  • sanya200
    Sziasztok
    Nekem csak annyi kérdésem lenne hogy hogy lehet kiváltani ezt:
    M95 SNIPER SPECACT
    És még annyi hogy van-e a játékhoz valami fegyver skin, dlc vagy hasonló.
  • RoboKutya78
    hali sziasztok
    Van e közöttetek valaki aki ismeri az LGSL szerverfigyelő progit?
    Az lenne vele kapcsolatban a kérdés hogy milyen elérési utat kellene adnom a pályák képeinek hogy megjelenjen? Csak ennyi gondom van vele mert simán figyel és gyorsabban reagál mint a GameTracker
  • mj111 hun
    Már látom.
  • mj111 hun
    És az [IRAM] hova tűnt?
  • Fpocok
    Ok, kész.
  • eugabesz
    Semmi,más lett az IP-je,kérlek korrigáld,ha tudod...

itten van e:
    nem a miénk,csak mi is használjuk..
  • Fpocok
    Mi történt a 9-es számú szerverrel?
  • SzinesGeza

Max benn van a bázison, igen, mert bemegy a gyíkja ráadásul nem is akkor mikor a csapat beszorul, hanem csak fakultatív mert ez a szórakozása.

• Black Ghost
    "Keress olyat, ahol nincs fegyvertiltás stb. és kész, van dögivel."

-pontosan ezt teszem. :D

Persze hogy szíve joga szabályozni, csak értelmetlennek tarom. (kivéve a trágár beszéd)
  • KaBuTo666
    spawnkiller vagyok.
  • Black Ghost
    "conquestben a sajat fobazeden hatba lonnek..."

Itt hogy tud hátrább lenni, max bent van a bázison, ....ok tudom hogy érted.
    -mondjuk ez a játék egyik nagy baromsága, miért nem lehet ugyan úgy letiltani mint rush-ban.
  • Black Ghost
    -Tervbe volt, de a jelenleg futó 11HUN szerver sincs kihasználva, nincs értelme egy 12.-nek.

-A kör nem úgy kezdődik hogy az egyik fél ott terem a másik főbázisa előtt, odáig el is kell jutni. Ha pedig az ellen már a saját bázisáról sem tud kitörni, akkor ott mit akarunk még? Mennyivel jobb ha engedjük őket 50 métert futni és ott lőjük le őket, főleg egy 24+-os szeron. Ilyen szituációnál mindig átállok, ha pedig nem lehet akkor kilépek, engem az agyaggalamb lövészet nem szórakoztat.

-tény hogy a trágár beszédről nem írtam, de a hsz-m lényege nem is ez volt, az emberi bunkóság pedig nem a program része. Valójában ez az amit szabályozni kell.

-A spawn-pontok nem fix helyek, plusz vannak járművek, és minden bázis rendelkezik fedezékkel. Csak csipák nem tudnak a bázison tartani.

u.i. a kémény az ágyam mellett van, szóval nálam a fal is meleg. :)
  • SzinesGeza

"ha a főbázison hátba lőnek, javaslom fordulj meg mert rossz felé mész"

Olyanról hallottál már mikor a baseraper hátrább áll mint ahonnan te indulsz?

• Black Ghost
    -rosszul látod :)

"biztos szereted ha conquestben a sajat fobazeden hatba lonnek..."
    -ha a főbázison hátba lőnek, javaslom fordulj meg mert rossz felé mész. :)

-nem tudom pontosan milyenek azok az "ilyenek", de nagy valószínűséggel nem tartozom közéjük.
  • zebrock
    Egyetértek én is 99%-banA "no basecamp" az egy tisztelet a másik fél iránt, úgyhogy érdemes azon a "képzeletbeli vonalon" kívül maradni. Az mástészta, hogy ahol ki van írva, hogy ez meg ez a szabály, ott nem lehet zsidózni meg káronkodni,mert ugye azt aki fizeti, ő hozta meg :) nem érdemes, szíve joga szabályozni. Keress olyat, ahol nincs fegyvertiltás stb. és kész, van dögivel.
  • eugabesz
    Kérlek...senki sem fog meg,hogy ne bérelj szerver és játsz rajta mindenféle szabály nélkül...de.
    Lespawnolsz a főbázison,azonnal meg is halsz egy cg-től...semmi gond,ráspawnolsz a csapattársadra,azonnal kapod a lövést...kész.fekszel...a pálya végéig.
    Más.
    Csak azt látod a chatbox-ban hogy valaki,vagy valakik állandóan téged és csapattársaid szidják,különböző válogatott szitkokkal,persze te semmit sem teszel ellene,mert miért ne tehetnék meg,az övék a is a szerver...há persze.
    Más.
    Iszonyatosan hosszú pályán a főbázisról sem tudsz kilépni,mert egy csipa figyeli a spawn-pontot biztonságos távolságból,nehogy le tudd véletlenül lőni,de te nem teszel ellene semmit,merrt ez az ő szerverük is,s különben is ,csapatjáték...
    Aztán hozzáér a meleg segged a hideg falhoz és felébredsz végre...
  • nandorb
    Ugylatom csak RUSH-t jatszol... az ilyen velemenyel, hogy jaj es mivan biztos szereted ha conquestben a sajat fobazeden hatba lonnek... Vagy megsem az ilyenek lepnek le 1x...
  • zotya10002

Egyetértek!!
  • Black Ghost
    Ezt a sok baromságot a szabályokkal, mire jó ez?
    Uraim, ez egy csapatjátékra épülő FPS játék, nem agyatlan céllövölde.
    Én még a "no baserape"-t sem értem (amit lassan már rutinból ír be mindenki). Ha egy csapat beszorul a saját bázisára akkor attól mit várunk? Attól hogy kiengedjük őket egy képzeletbeli vonalig jobb lesz? .....Nem.
    Egy parti végkimenetele, a játékosok tudásától függjön, ne a rájuk erőltetett szabályoktól. Van olyan szero, ahol a töltőképernyőn nincs idő végig olvasni a szöveget annyi a "no-...", vicc.

Szar az ellen?, állj át, segíts nekik. Ja hogy akkor nem lehet írni hogy, "-gg,-noob team, easy win", ...ez már nem a játék hibája. Nem egyszer volt hogy az első pontnál (rush) 20-30 tiket-nél léptem be, a vége még is win lett.

A fegyver tiltás meg a legnagyobb ökörség, már a sotit is tiltják, meg a csipákat, meg az rpg/cg-t, sőt van olyan hogy csak M136-t, mert hát azzal tracer nélkül is le lehet szedni a helit. Ne használj gl-t, m60-t, abakan-t, c4-t, mortar-t, járműveket(?!?!?), sőt a legújabb őrület hogy tiltják az M14-t és a G3-t!!!!

Alig van normális fun szerver! Ha nagy ritkán összejön egy jó gárda akkor órákig elvagyunk, alig vannak kilépők, szinte be se villan a chat fal, de hát minek is, játszani jöttünk nem pofázni, ....és ami a legszebb, ha győzünk a kör végén pirossal is írják a -gg-t.
  • Béla9248
    Nagyon szépen köszönöm még egyszer!
  • MR ME
    teljesen új felhasználói profilt kellcsinálnod, am warez topik bannerban jobbra fönn
  • Béla9248
    Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni! Nem ment a játék. Tudom hogy ha ékezetet tartalmaz a felhasználó neved a gépben az gond! Na most én átírtam már mindenhol ahol csak tudtam de a rendszer\felhasználó\.......\ - itt még mindig ékezetes maradt! Sajna magamtól nem sikerült rájönnöm és ebben kérném a segítségeteket! Windows 7-es rendszer! Előre is nagyon szépen köszönöm!
  • SzinesGeza
    "az miért minősül baserape-nek, ha pl. egy tankkal szétkapom messzebbről az ellenség bázisát, de nem kezdem meg annak elfoglalását "

???
    A main base-t ha akarnád sem tudnád elfoglalni! :)

• Kovvalsky
    Sztem ezzel nincs is semmi baj- az az igazi lámaság ha valaki at spam- el.