Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy az a vicc, hogy igazad van ebben.. ;>
-tRs-Landor
Akkor most aki hamarabb látja meg az ellenfelet, az nem skilles, hanem az aki mint a veszettegér rohangál keresztbe hosszába nyílt terepen, és "önhibáján kívül" lelövik ahogy illik?
Azért érzed az ellentmondást, ugye?
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Golyófogónak jó leszel! ;DD
-tRs-Landor
A velemenyem hogy nagyreszt szep es jo persze az uj kieg/uj mapok, de megsem tetszik igazan.
Megpedig a sebzesek miatt, mert ez sztem mar HC mod szintu ami alapon fut a Vietnamban most.
Nagyon ritkan van az embernek ideje reagalni miutan akarmivel elkezdik sebezni akar nagy tavolsagbol is, es ugye ezt hivjak jatekoknal Hardcore-nak vagy "realis" modnak, amit en utobbi evben nagyon megutaltam, mert ahogy mar itt is ki lett fejtve nem csak altalam, a HC modokban sokszor nem az nyer feltetlen aki skillesebb, hanem aki egyszeruen hamarabb latja meg az ellenfelet.
Tehat sokszor aki szerencsesebb vagy aki tobbet kempel egy helyben varva hogy a sult galamb a fegyvere ele mozogjon es csak nyomni kelljen a gombot...
Nem tudom miert lehet, talan kisebb a gepigenye a Vietnamnak es igy mindenki tobb FPS-el gyorsabban tud reagalni mindenre vagy erosebbe tettek a fegyvereket alap BC-hez kepest (ez a legvaloszinubb sztem es nem ertem miert csinaltak, de pl a Huey helikopter is gyorsabb mint a BC-ben az Apache, elegge nevetseges) vagy javitottak a hitboxon is kicsit, vagy egyutt minden talan.
De sztem a Vietnam egyre jobban a tipikus agyatlanabb/egyszerubb/casualabb HC meszarszekre kezd sajnos hasonlitani, pedig amugy tetszik alapvetoen a jatek.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

[IRAM] leader
[IRAM] leader
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
[IRAM] leader
Javítani tudsz vele jármûvet. De ölni is lehet vele.
Igen.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
0-ra felnyílik a chat log, ezt nem lehet áttenni valami másra?
van egy fúrópisztolyom azzal mi a francot kezdek? 😄
az ea accos profilt feltölti a netre? ha leszedem a gamet vagy más gépen akarom feltenni akkor marad minden rankom?
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Parasite Eve 2, best game EVER!
Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
[IRAM] leader