51658
-
SzinesGeza #44156
Látom, itt is lesznek apró bakik: tárcserénél minek reteszeli újra a karabélyt? :)
-
#44155 Ja hát erre már most be van készítve a pénz!!!!!!! ÁLLATI LESZ!!!
És nemtudom láttátok-e DE NEM KONZOLOS A VIDI!!! VÉGRE....
Ott látszik h reload (R)! STFU consols! -
#44154 ja -
#44153 Aztakurva, bocsánat de... ez hihhetetlenül jólnézki!!! :) -
#44152 Na annyit már látok, hogy visszarakták, hogy csak tár van nem lőszer aminek örülök, a grafika az meg elég szép. Remélem jó lesz. -
#44151 Spórolhatok bassza meg megint .... -
végén márc 16 az mi? 2.videó? -
#44149 Battlefield 3 kétésfélperc ingame gyönyör, akit érdekel... -
bogito27 #44148 Köszönöm a gyors választ remélem igazad lesz :) -
KaBuTo666 #44147 -
Axl Rose #44146 Szerintem relax, mert engem is kidobott game közben 40 perce connection lostal, és mostmár failed to connect ea van, szóval no para.
Holnapra gondolom megjavul, csak a szokásos... -
bogito27 #44145 Helló!!
Egy olyan problémám van, hogy megvettem a bfbc2-t kb. 3 napig játszottam vele eljutottam kemény 14-es rangig és tegnap este játék közben kidobott, hogy Failed to connect to EA server. Jó mondom biztos túlterhelt vagy fa** tugggya. De már ma sem engedett be. Mit csináljak vele. Nem tűzfal meg nem router gond az biztos mert nincs routerem a tűzfalat meg kikapcsoltam, úgy is próbáltam.
Help PLZ. -
False #44144 a kedd az nem az ea napja, siman ellehetetlenítik a játékot -
SzinesGeza #44143 De a kör kezdete előtt, neked visszaszámol 10-től (és utána tudsz lespawnolni)? -
Gyuszopapa #44142 Nekem olyan furcsaságom van hogy ha előszőr kapcsolódok a játékban szerverre a kapcsolódás vagy 2 perc,de a következő és az utánna következő összes pályát sec perc alatt betölti. -
#44141 Az fps drop-ra nincs megoldás (legalábbis tavaly még nem volt), keresni kell olyan szervert amin nem csinálja. Nekem a bf.hu-n nem csinálja pl. -
SzinesGeza #44140 "ahol ugye visszaszámol egy óra a kör kezdetéig"
Ez érdekes, mert én sosem látom a visszaszámlálást (a patch óta).
Akkor ezek szerint minden szervernél van ilyen és csak én kések le róla mindig?
-
sanya200 #44139 Nálam is lassú í betöltés után join-ra kattintva mintha fagyna a kép is és jó 3-4 mp így áll.A másik problémám az hogy játék alatt is előfordul hogy 3-4mp-re egyszerűen lemegy a frame 0-5 FPS-re és ilyenkor semmit nem tudok csinálni se lőni meg se semmi mást.Mondjuk helikoptervezetésnél ez probléma lehet vagy akkor ha éppen lőnek rám.Erre nincs valami megoldás.A windows friss de már régóta fennáll ez a probléma és ez sztem nem a gép vagy a windows hibája.Másnál is jelentkezett már ahogy olvastam. -
#44138 Running megkerhetlek vmire? Ha igen legyelszives es a pingtweaket avagy a hitreg javitot szedd ki megmielott felepsz a szerverre, nagyon laggol a szerver tole... Amugy meg nemlesz jobb csak laggolni fog a szero... -
#44137 Ja van ilyen, első spawn után 1 percig lagolok mint állat, aztán szépen beáll, vagy nem. :) -
#44136 Nagy valoszinusegben szerver fuggo pl. ahol nincs semmilyen stream ott pl. nemfogsz bele akadni. A GGC Stream tulajdonsaga az MD5 ellenorzes neha tud laggoltatni is. Olyan mint a pb screenshootok. Csak az a gond van hogy a szerverre folyamatossan csatlakoznak fel-le... A waron ritkan de publikon ez jo elbasza az elmenyem mert minden embernel beszagatok... -
#44135 nálam olyan van egyes szervereknél (de majdnem mindnél) h le tudok gyorsan spawnolni, majd pár másodperc után belaggol 2-3 secre, utána minden rendben van, énmár megszoktam ezt a jelenséget, game hibája szerint, szarfosszar -
determinator #44134 Találkoztatok e ilyennel?:
A pályabetöltés még gyors, de amikor rákattintok a Join-ra, akkor bejön a "class/squad választó oldal" ahol ugye visszaszámol egy óra a kör kezdetéig.
Valamiért nekem ekkor belassul és kb 5-10 seccel később tudok spawnolni a többiekhez képest (1sec csökkenés 2-3sec ig tart). Játék közben nem jelentkezik semmi probléma, mindig csak az új pálya betöltésénél.
Az az érdekes, hogy csak az IRAM-nál találkoztam ezzel és csak 2 hete jött elő a probléma.
(a win 7 x64 is újra lett telepítve, de változatlan) -
False #44133 IRAM -
Romel #44132 Ez így van ahogy írod! Ha összejön egy jó csapat, fantasztikusan érzi az ember magát, mert tudja, hogy CSAPATBAN játszik, számíthat a másikra. Szeretem én is az ilyen összecsapásokat. Nem egyszer fordult velem is elő, hogy balance célból átálltam az ellenfélhez, és lám felkoptattuk az ellen arcát. Tény, rengeteg gyökérke is "játszik" (pontosabban elrontja a másik játékélményét) de nincs mit tenni. Hiába szólsz rá, hogy ne vezessen, mert ha 3-szor lezuhant a helivel negyedszerre is le fog. Vagy ő helivel odarushol az ellenfélhez, kiugrik, majd a többieket "Dögöljetek meg" gondolattal sorsukra hagyja a zuhanó helikopterben. Ezért elég intenzíven kell nézni, hogy zöld/kék-e a vezetői poszt a heliben. :)Össze kell szedni egy olyan csapatot, akikkel jól el lehet játszani, és átlátják a játék részeit. -
sanya200 #44131 Van olyan magyar szerver ami HC? -
#44130 Sírva könyörgöm, néha egy-egy vesszőt rakj ki... -
#44129 Jó e-mail címed van! -
sanya200 #44128 Félre értettétek nem azt mondom hogy egy játék legyen csak legyen azonos az engine meg egy multiplayer legyen, a szimulátor részét csinálnák azok akik ahhoz értenek a cod részét meg azt aki ahhoz ért.Nem egy játék lenne hanem több csak addonként müködhetne amit aki akar megvesz aki nem nem.És nem akarom keverni az arcade-ot a realizmussal.Hanem lesznek olyan szerverek amikben könnyű az irányítás le van butitva meg lennének hardcore szerverek amik a realizmusról szólnak.Van már példa ilyen multira ott van a Lock on Flamming Cliffs 2.0 és a DCS:Black Shrak az egyik egy repülő a másik egy helikopterszimulátor de tudnak egymás ellen játszani mert összefésülték a 2 játék multiját.Ennél is lehetne valami hasonló úgy ahogy az ubi is akarta hogy aki lopakodni szeret az sprinter cellezik aki meg repülni az HAWX-zik és ezt egy multin belül.Pedig más más játék a 2. -
#44127 VGA is legfrissebb. Újra megpróbáltam, most tudtam menni 2 lépést, aztán dobott ki -
#44126 Vmi. driverrel ossze akad. -
#44125 Sziasztok!
Egy hete játszottam legutoljára és most hogy belépek akármilyen szeróra ezt a hibaüzenetet kapom. Elvileg a legújabb pb van fent, szóval nemtudom mi lehet a gond.
Ha van tippetek, szívesen várom.
Válaszotokat előre is köszönöm!
Gaben -
santibi #44124 Na basszus nagy nehezen megoldottuk a problémámat a lefagyásra. Memória időzítésen kellett állítani:S. Mennyit szívtam vele mire rájöttünk. -
#44123 hogy?
szép nagy csatatér, realisztikusabb fizika, de marad árkád lövölde.
kombinált összetett játékmodok(tehát le az ilyen tdm,dm,sd félékkel)
de egyébként kb mint ahogy te írod, csak nem kell a nagyon realisztikus meg valós dolgok.
az op féle játékoknak is van egy hangulatuk meg az ilyen árkád lövöldéknek is a kettőt nem kell összekeverni.
-
#44122 hehh:D
ja a shotis csipásokat én imádom.
100 méterekről one shotol úgy h full életem van.
de ilyen enginel nem is lehet normálisan játszani.
-
#44121 sziasztok! eladó a BF BC 2 accountom digitálisan vásárolt úgyhogy doboza nincs de cd kulcs megvan hozzá.
4.000 FT az ára
Érdeklődj itt pm ben vagy az alábbi e-mail/msn cimen: [email protected] -
#44120 Bezárkózol egy órácskára egy ilyen szobába és lehet hogy ideg összeroppanással jönnél ki belőle:) -
#44119 Én a "realisztikusan vezethető..." szavadba belekötnék esélytelen vállalkozás lenne egy ilyen kifejezésre jó fpst gyúrni ha csak bele gondolsz egy "valósághű" repülőszimulátor kivitelezésébe.
Lehetetlen vállalkozás minden járműre egybegyúrni.Sose jelenne meg ez a játék.
Ha már valósághű akkor legyen tényleg az gondolok a 3DS szobák megvalósítására Na majd akkor...
és itt szerintem mindenki nevében válaszoltam arra a kérdésre mi volna a legjobb FPS játék. -
#44118 2011-es Battlefield 2 CoD 4 hitboxal! -
sanya200 #44117 Egyébként ti milyennek képzelnétek el a tökéletes multiplayer játékot?
kíváncsi lennék a véleményetekre.
Nekem valami ilyesmi tetszene.
Több modulból álló online hadszíntér amiben lehetne realisztikusan vezethető repülő/helikopter/csatahajó/tengeraalttjáró...stb.De emellett lenne egy árkád verzió is azoknak akik csak lőni szeretnek.
Na szóval ez állhatna több modulból is ezzel biztosítva azt hogy egyik se legyen butítva a másik miatt.Aki csak repülöt/helikopter szeret vezetni nem kell megvennie mindent hozzá.És ezek a modulok beépülnének a játékba és egyetlen nagy online hadszíntér lenne.Az ubisoft is dolgozik/dolgozott valami hasonlón.Mindezt meg kéne támogatni egy dinamikusan változó kapánnyal/hadjárattal lenne egy hatalmas sziget vagy akár egy földrész amin egyszrre több csata is zajlik és a játékos dönti el hova csatlakozik.Nyilván lenne támadó védekező csapat.Pl A támadó csapat a tenger felől jön anyahajókról átdobják a gyalogságot a szigetre, már ha le nem szedik őket az ellenség vadászgépei míg el nem foglalják a repteret csak korlátozott számú repülő/helikopter állna rendelkezésre.Ha elfoglalják akkor valamivel megnőne a használható eszközök száma.A játékosok hasonlóan mint az enemí territiory-ban maguk rendelhetnének légelhárító, gyalogság elleni, vagy épp tüzérségi eszközöket amiket el lehet helyezni a pályán.Pl a reptér védelmére...stb.De ezeket csak a teljesítmény alapján lehet elérni pl lelő xy ember akkor tud hozatni 1-1 eszközt.Lehetne a csapatoknál füstgránát lehetőleg zöld-piros ha teszem azt harckocsik vannak ellenük.Ebből a helikopter/bombázó pilóta tudja hol kell segíteni.Plusz lehetne szintén teljesítménytől függően egyszer hívható támogatást kérni amit a gép végez el.Mint pl a world in Connflictban ha támogatást kér valaki előjön egy térkép ahol megadhatja a tüzérségnek vagy bombázásnak a helyét irányát...stb
Így szinte mindenki megtalálná a játékban amit szeret aki szimulátorrajongó az repked a harctér felett küzd az ellenséges vadászgépekkel helikopterekkel...stb aki a tengeralattjárót szereti az meg mehetne a csatahajók anyahajók ellen...stb
Szerintem sikeres lenne ha meg lehetne oldani valahogy és a hadjárat attól függne hogy hogy teljesítenek a játékosok.Plusz akkor végre nem csak ilyen pályáról pályára dobálós multi lenne hanem itt tényleg szükség lenne a csapatmunkára és egy egy ilyen ütközet nem percekig hanem napokig hetekig eltartana.A mentést már megoldották az op2-ben ha jól tudom.Meg csak akkor indulna el a szerver ha xy számú játékos akar csatlakozni, vagy lehetne időkorlátos hogy reggel 6-tól este 10-ig, mert később már nyilván fogynának a játékosok.
Szerintetek?