51658
  • The Protector
    gravitáció....?
    A ballisztika szót meg se említsd:)
  • byzhouse
    gravitáció szó rémlik? -> a golyó nem nyílegyenesen megy,mint a COD-ban
  • The Protector
    Így megy a pontos lövés.
    Eléfogsz annyit amennyi a távolság közted és a célpont közt,felfelé is annyit h pont essen a golyó ha messze van,beszámítod azt h mekkora a pinged vagyis milyen gyors a kapcsoloat a szerver és a te géped közt:),beleszámítod a szar hit reg rendszert is.Így lőj le akárkit.

Tipp:Ha vhova letáborozol h onnan sniperkedsz akkor csinálj próbalövést vmi tárgyra h mennyit kell felfelé húzni és h mennyi idő alatt ér oda a lövedék.

Én viszont azt nem értem h engem egy lövésre leszed egy sniper bezzeg ha én lövök vkit annak kell kettő is az m24-ből(az első sniperra gondolok).

• Murder3
    Na azt magyarázza már el vki h itt hogy működik a csipa?
    mert én már komoylan nem értem.
    Gol la tökéletesen a fejére célzok ellövöm ő nem is mozdul nem öli meg, mondok akkor lefele visz a célkereszt na kipróbálom mégse, máskor fogom megint tökéletesen fejre lövök semmi el se találja mondom akkor felfele, de úgy se.
    No de h ez még ne legyen elég.
    Messzire ugye a célpont elé kell lőni, no de azt már megszoktam h itt mire a lövedék doa ér már elfut sazl futás közbe CÉLOZVA nem lehet kilőni, de persze random shot azzal ja, gyak én se tudom h hova lövök de instant kill messziről valahogy érdekes h konkrétan kiszámított lövéssel messzire még soha nem lőttem ellenbe random elég gyakran.

No de amikor 10 centivle mellé lövök és az valahogy beadja headshotnak is érdekes....

• ZTM
    A magyar szerverek azért nem ilyen laggosak remélem...
  • buddabudda
    Ne hagyd ki, hogy UAV-val nekirepülsz a helinek és az ütközéstől elveszíti az irányítást és földbe csapódik :D.
  • sanya200
    Ezt én se tudtam, hogy be lehet mérni.
  • gstup
    Rendben.Köszönöm mindenkinek a türelmét és a válaszokat!
  • MR ME
    igen, nem mérte be a célt még
  • ZiLi
    100%. A piros négyzetbe beleteszed a célkeresztet és ott tartod.Szikla mögül is látod.
  • gstup
    Na ez az amit nem tudtam.Tracerrel megjelöltem,de nem vártam meg hogy megadja a távolságát a célpontnak.Akkor lehet ez volt a baj?!
  • ZiLi
    "A függőleges rakétatámadást nem tudom hogy kivitelezik, azt meglehet csinálni hogy a hegy mögé lősz de hogy a francba látja hogy hol van a tank mikor eltakarja a hegy?"

Itt is a piros négyzetet figyeled( a szikla mögül) és amikor kiírja a távolságot irány a kék ég és lősz! ÉS BUMMMMMM!!!!
  • ZiLi
    Persze ha van füst perkje a helinek akkor ugrott a találat
  • ZiLi
    Szerintem ti nem tudjátok hogy célon kell tartani a rakétavetőt( a tracerrel való jelölés után) A piros négyzetbe kiírja a távolságot és akkor indítod a rakétát! Mindegy hogy honnan. Függőlegesen a legjobb.
    ( szerintem )
  • sanya200
    Hát a helit több mindennel le lehet szedni.Pl sniperrel kilőheted a pilótát, nem lehetetlen nekem már többször sikerült.A tank fő lövegével is le lehet kapni lényege hogy elé célozz amerre megy meg fölé egy kicsit mert ugye a lövedék balliszikus pályán halad.A rekordom eddig olyan 150m-ről kaptam telibe egy helit igaz pont szemből jött de akkor is:)
    Le lehet szedni aknavetővel is vagy rpg vagy az irányítható fajtájúval. Bár az irányíthatóval szerintem nehezebb mert lassan reagál a helikopter meg viszonylag gyors.A sima mezei RPG vel könnyebb érdemes akkor rálőni amikor közel van vagy alulról seggbe durrantani.Meg persze a légvédelmi ágyú azzal a legkönnyebb de az azért is macera mert a gép egyből rád lő és ha a pilóta se rossz hamarabb kiszed mint ő téged.Meg könnyű célpontot jelentesz másnak is pl snipereknek.A függőleges rakétatámadást nem tudom hogy kivitelezik, azt meglehet csinálni hogy a hegy mögé lősz de hogy a francba látja hogy hol van a tank mikor eltakarja a hegy?Még UAV-al is le lehet szedni egyszer összehoztam azt is, de annak is az az átka hogy tetű lassú a rakéta meg maga ahogy irányítod.a 3200DPI-s egeremmel se érem utol a szál keresztel a helit meg egy idő után ki is fogy az üzemanyag a rakétából.Az inkább járművek és emberek ellen való.Érdemes használni a zoom specialitást azzal baromi messze ellátni a saját zászló fölül bőven ellátni az ellenfél zászlójához így kevesebb az esélye hogy észreveszik.
  • gstup
    Sziasztok!

Nekem azt mondjátok meg,hogy mi a trükkje egy heli leszedésnek?Hiába lövök rá a dart pistojjal,akkor sem találom el.Se az at4-el(tudom ez nem dart-os) se az m2-vel és az rpg-vel sem!Pedig vannak olyanok akik leszedik.Meg szikla mögül kilövik a tankot,úgy hogy szinte függőlegesen megy a becsapódás előtt a rakéta!
  • nandorb
    Mien proci? Nekem 2magos intel e6750 2.66Ghz 6/1 megabit 100-as ping ures szeron... 137-150korul van... Es nagy ekson kozbe van 200-300-as ping.
  • sanya200
    Nálam is a ping a gond hiába van 6mbites netem"740k le és 60k fel", de a ping az sosincs 200 alatt szinte de van hogy felmegy 3-400ra is vagy többre.És banoltak már pár szerverről 300as ping miatt.Pedig ilyenkor nem megy semmi se msn se utorrent semmi.Esetleg valami rejtett cucc windows, frissítés vagy vírusirtó.Bár a win frissítés vasárnapra van állítva.Gondoltam lehet a router szar vagy nem tudom de elég idegtépő tud lenni.
  • RoboKutya78
    Igazából nem a te netforgalmad miatt fog laggolni a kiválasztott szerver hanem a szerver szolgáltató gépparkja.512 es nettel is lehet jó illetve rossz pinged.
    most mi is szenvedünk a vhunt szerverrel mert GameServers.com szerverein fut és az állítólag eléggé gagyi nekem hiába van 6 megás netem igaz kevesebb a pingem de ugyanúgy szenvedek a laggtól legfeljebb előbb tudom elsütni a fegyverem mit mások.
  • nandorb
    Proci fuggo...
  • ZTM
    Üdv.
    Szeretném megvenni a játékot, csak alig több mint 1,5 hét választ el tőle :)
    Viszont azt szeretném megkérdezni hogy 3072/384(asszem ezt el kell osztani 8-al, az a normál értékű le/fel töltés) kbps nettel érdemes-e vállalkozni, pl angol, német servereken 32 játékossal vajon laggolnék-e??? :/
  • zotya10002
  • zotya10002
    Egy falat nem tudsz szétlőni.Ez van:-)
  • KaBuTo666
    5x megnéztem a videót de még mindig nem veszem észre :D
    ha megiszok pár üveg sört és aztán nézem, az szerinted segítene ?
  • sanya200
    Hát aki nem fegyvermániás az észre se veszi.Nekem se tűnt fel.Viszont valami patchet kiadhatnának már.Sokan akik megvették a vietnamot szívnak vele mert az alapjáték hülyül be tőle.Legalábbis sok panaszt olvastam róla.
  • RoboKutya78
    vagy káprázik a szemem és nem látok jól:)
  • RoboKutya78
  • RoboKutya78
    találtam egy bugot a sok közül
    a tárazási metódust figyeljétek
    első lövésnél honnan veszi elő a két golyót amit kilő?ugyebár fogja a csövet és voálá máris bent van a golyó
    a második esetben mikor 3 at lövök ott már előjön a kéz leenged golyót keres betáraz effekt.
    <object width="425" height="305"><embed src="http://media.xfire.com/swf/embedplayer.swf" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="305" flashvars="videoid=4233ad"></embed></object>
  • Jaffa 2843
    tedd át dx9-re a játékot, mint azt az előttem hozzászóló is írta

Driver kérdésre válaszolva pedig próbáld meg a 10.9 - 10.11 -es catalyst bármelyikét
  • lolSL
    azért van kevesebb FPS mert dx10-ben fut új oprendszeren

rakd át 9-re a dxversiont documentsben lévő settings fileban.
  • sanya200
    Ha esetleg érdekel valakit:)
    stats(sniprer főleg:)
  • sanya200
    Hát ez a shothunos fegyver k*rva idegesítő nem igaz hogy nem lehet patchet kiadni hozzá.30 méterről leszed vele mint a rongyot.A másik ami felkúrt hogy kb 280 méterről hogy szed le egy lmg-vel?Onnan tudom hogy olyan messze volt mert a zászlótól volt nem messze annak meg írja távolságát.Azért marhára idegedítő hogy sniperrel alig lehet látni az embert ekkora távolságból nem hogy lmg-vel.
    Sok köcsög volt ma is, az egyik a társam volt nem tetszett neki hogy sniperrel megyek fejbe lőtt majd beírja hogy camper, hát a jó édes anyukádat.külföldi szerveren annyira tapló emberek vannak hogy hihetetlen.
  • cenzor
    Radeon HD4830-as kártyához tud valaki épkézláb drivert ajánlani?

Eddig XP volt a gépemen, de kb. 2 hete elkezdett fagyogatni a játék. Próbáltam én minden létező drivert felrakni, de vagy nem ment fel valamilyen hiba miatt, vagy ugyanúgy fagyott vele.

Raktam most fel egy Win7-et, háhta.
    - Az alap ati driverrel kb. másfél perc alatt töltött be egy mapot, ez annyira nem tetszett.
    - Most a legfrissebb driver van fent. Ezzel gyors a töltés, viszont úgy érzem, mintha 10-20 fps-el kevesebb lenne, mint XP alatt.

Ha valakinek van valami jó driver ötlete ehhez a kártyához, akkor megköszönöm, ha segít.
  • SzinesGeza
    Arra ott van a Forward-assist gomb. :)
  • Cris99
    JAJA!!!
  • Kovvalsky
    Nagyon szép...:)
  • False
    meg mikor huzza be a társát,ott a WASD, majd meglátjuk,csak legyen már béta
  • Black Ghost
    Hát biztos ami biztos! :DDD
  • The Protector
    a sebesült húzásánál is wasd-volt.
  • TDC Geronimo
    Írták twitteren, hogy placeholder animációk ezek. Dolgoznak egy új fajta "reload system"-en csak mivel pre alpha így ez is és sok dolog még nincs kész/nem végleges.