51658
  • sanya200
    Hát most nem teljesen értem mit akarsz pontosan de lehet bennem van a hiba.
  • DarkSector
    üdv megvan a játék, ilyen izémizé logot hogy és kitől kérjek?
    ide irjam csak be hogy mi az EA profilnevem?
  • sanya200
    Nincs gondom magával a csapatfelállással de az eddigi tapasztalatok elég kiábrándítóak.Magyar szerverre meg csak nem rég találtam rá azt is ennek a fórumnak köszönhetem.Csak az a gond hogy kevés HC magyar szerver van, vagy legalábbis amit ismerek az kb 2.De vagy tele vannak vagy üresek.
    Szívesen játszanék csapatban, sőt magyar szervereken abba szoktam lenni, csak ritkán jutok fel, az előbb felsorolt okok miatt.
  • SZEG007
    probáld ki magad BC2 gamenighton egy kis csapatjátékért: http://www.battlefield.hu/content/2011/03/03/Battlefield_Bad_Company_2_-_GameNight_2.0
  • SzinesGeza

"esetleg éjjellátó"?

És azt melyik pályán szeretnéd használni?
    (vagy állíts a monitorodon fényerőt)
    :)

• sanya200
    Hát külföldi szervereken basznak az emberek a csapattársakra nem kicsit.Le se szarnak sose kapok elsősegélyt vagy ammo-t akár velük megyek akár nem.Ezért is szoktam egyedül lődörögni mert semmi értelme csapatba lenni ha tojnak az emberre sőt többet árt mint használ.Hányszor kinyírtak már csak úgy poénból mert olyan kedve volt.Amúgy a c4-el meg csak tankokat szoktam felrobbantgatni és nem keveset.Nem tudom mi a gondod ezzel nem egyszer fedeztem egyedül a zászlót mikor mindenki más csak kovájgott, ha jött egy tank felrobbantottam a gecibe ha vannak a zászlónál a saját csapatból is akkor használom a motion sensort is.Bár csak HC szervereken játszok de annak nem sok értelme van mert ha nincs minitérkép hiába dobálom úgyse látják rajta.Plusz a társak is sokszor olyan sűgérek hogy az odaspawnolnak mellém, ami még nem is lenne gond de a fejem fölűl kezdenek el lőni ezzel rám is felhívják a figyelmet.Akkor menjen arréb és onnan lőjön.Inkább defense típus vagyok hátramaradok egy zászlónál és megakadályozom hogy elfoglalják,ha meg nem jön senki akkor meg messziről támogatom a csapatot, fedezem őket...stb
  • MR ME
    adjatok egy kötelet
  • CB SNIPER #44229
    jah dehát ezvan...gondolom senki nem akasztja fel magát miatta...
  • MR ME
    na ezt a spoilert jól összehoztad :DDDD
  • CB SNIPER #44227

Reborn Clan Italy szero :o már igy megy a megkülönböztetés? :D
    igaz 3-4 honapja szinte minden második nap ott toltam...érdekes... :o
  • V43 1105
    Nincs mit, jó játékot (:
  • DarkSector
    Jah érteem köszönöm az infot, akkor asszem beszerzek 1-et.
  • V43 1105
    Nem, mivel külön indithatod parancsikornól a BFBC2-t, a játékon belül pedig email, jelszó kombóval bejelentkezel :)
  • DarkSector
    jah értem thx.
    akkor ez a valami is egy kliens lesz ugye?
  • V43 1105
    Megnyitod EA Downloadert, és ott lesz a BFBC2 hogy megvetted, ha nem lemezes verzió, hanem digitális akkor egyszerűen letöltöd mint Steamen.. és játszhatsz is:) esetleg azt megpróbálhatod hogy beregeled steamre :)
  • DarkSector
    üdv mindenkinek, segítséget vagyis információt szeretnék kérni.
    ha veszek egy bc2-őt és ea downloader-es vagy mi a szösz, akkor azt hogy kell használni? nem tudom steambe beregelni?

ehhez nem értek valaki majd segítsen thx.
  • SZEG007
    Namost megnéztem a statoda, és sajnos az sokat elárul a játékstilusodrol. Te valoszinüleg a dombon egy bokorba, vagy szikla mögött ücsörgö tipus vagy akinek a csapat semmi hasznát nem veszi. Ugye a játékstiliusod miatt eleve tök fölösleges M95-el menned, hacsak nem a kinézete miatt használod, mert a nagyobb sebzés ide vagy oda, ha kilométerekre vagy az akciotol ugyis két lövés kell tetstre abbol a fegyverböl is mint a többiböl, fejre meg mindegyik ugyanugy gyilkol.
    Másik ugye a 74 ora játékidöd mellett összesen szereztél 12 motion mine assist pint(Surveilance Ops), és összesen 9 explosive kill pint(Explosive Efficency). Én elöbbiböl 128-at, mig utobbibol 301-et szereztem 73 ora reconal eltöltött idövel, ez jol mutatja hogy te szinte nem is használod a motion sensort, c4-et.

Az a tanácsom hogy hagyd a francba a recont, mert az a kaszt a legnehezebben használhato ugy hogy segited is vele a csapatot nem csak hátráltatod. Fogjál egy medicet/assaultot, és szord a medipackot, ammot, éleszd az embereket, és probálj megtanulni löni, modnjuk egy XM8prototybe-al, vagy akár Abakan-al, mert hoszutávon jobban jársz mintha két kilométerröl probálsz eltalálni egy futkározo embert M95-el.
  • Metalmilitiakid
    dejó végre nem tölti csőre újra a fegyot ha nem üres tárra tároz
  • TDC Geronimo
  • ZTM
    Ja 100méter :)brenneke rulez, kegyetlen nagyot szakít :D
  • Metalmilitiakid
    örülj, hogy csak 30 méterről, azzal nyugodtan 100 ról is lelő és nem csak a játékban, hanem a valóságban is(nem a söréttel gondolom, azzal tényleg csak 30)
  • MR ME
    énmeg a kempereket
  • sanya200
    Engem is fel szokott néha húzni, főleg mikor shotgunnal szednek le 30 méterről.A másik meg ami idegesít a bénázás meg a saját csapatom mikor poénból lesokkol az újraélesztő cuccal vagy fejbe lő mert utálja a kempereket.Az ilyeneket letiltanám a gecibe.
  • Cris99
    *pöccst
  • Cris99
    Ahm, kiadhatnának 1őöccst hogy 1ségesek legyenek ezek a dolgok vietnammal!
    Amugy szerintem jó az alapjáték de multkor énis felhúztam magam ilyen dolgokon és elmentem vietnámozni!
  • Ulvar
    Vietnám letud kötni folyamat jelleggel olyan 2-3 óráig. Az alap max. fél óra, ha a haver nyaggat hogy még egy kicsit toljuk majd jobb lesz köv körben akkor 1 óra.
  • Cris99
    Igen, ott jobb a hitrendszer, nem kell 1 tár az emberbe és sokkal kevesebb a noobtuber, stb...stb...
  • Ulvar
    Tegnap játszottam az alappal, de annyira szarnak érzem a Vietnámhoz képest..nem tudom miért. Engem az sokkal jobban leköt, kevesebb cucc mégis élvezetesebb...feeling más...furcsa...mindegy.
  • Kicsirigo
    SVU van , az meg a Dragunov rövidített változata , nekem nagy kedvencem.
    Négy-hat lövést elenged mire M95-öt újratölt, na meg lényegesen csendesebb is.
  • eugabesz
    Meg automata irányzék meg ki tudja még mi a f@sz,mi?
    Én inkább a Vietnám megoldás irányába vittem volna,csak a csipának távcső oszt jól van,had kelljen kicsit "szenvedni" is azért a kill-ért...
  • sanya200
    Mondjuk a fegyverekre visszatérve egy kicsit lehetett volna érdekesebb kínálat is.Nekem hiányzik pl az MP5 vagy P90,Dragonov...stb
    meg jó lett volna ha testre lehetett volna szabni egy kicsit jobban őket.pl lézerirányzék, többféle távcső,esetleg éjjellátó...stb
  • sanya200
    Hát ilyen nálam is van de ez csak bug vagy valami más.Van így néha hogy kiesik a vére és nem hal meg, sőt 2 lövéstől se.Másnál is volt ilyen itt is olvastam már hasonlót.Láttam olyat is hogy amikor meghaltam mutatta a killcam hogy ki volt de abba a pillanatba becsapódott a gyerekbe egy rakéta eloszlik a füst a gyerek meg még mindig él.
    Azért azt nem mondanám hogy random persze néha én is látom hogy mintha mellé ment volna és mégis meghalt.De ez a ping miatt lehet.Amúgy meg el lehet találni futó embert is csak gyakorolni-gyakorolni.Én csak m95-el már túl vagyok az 500 killen és a többiről nem is beszélek.Lentebb linkeltem lesd meg.Még annyi hogy a másik a GOL 4 csillag van már, m95-el meg 5.Abban egyetértek hogy lassú az m95, viszont erősebb.Ez a játékostól függ hogy neki melyik jön be jobban.Egyébként akkor is érdemes lőni a helit ha nem találod el a pilótát, volt már rá példa hogy pont az én lövésem volt az utolsó amit kibírt.Utána destroy helikopter, double kill...
    Nem tudom a többi snipernél lehet-e 2 embert egyszerre megölni.M95-el lehet ha pont takarják egymást, volt hogy a dzsipből egy szerre lőttem ki a sofőrt és a gépágyúst is, hátulról.Mondjuk a sofőr az mák volt a gépágyúst tuti eltaláltam a sofőr csak véletlen volt.A Heavy Metál-on lehet nagyon lövészkedni de ott olyan emberkék is vannak néha aki elsőre kikap 300 méterről vagy messzebbről.Szoktam is anyázni rendesen:)De persze csak magamban nem szokásom beírogatni.
  • KaBuTo666
    a hit rendszer tényleg szar...mai esetem hogy a toronyból egy balra futó ellenfélt kezdtem el lőni SV98, na most 3x egymás után belelőttem kb. a bal vállába-mellkasába és egyszer se jelezte találatnak......szokásos vér fröccsenés megvolt...de ezek után hagytam is a csudába az emberkét, úgy látom halhatatlan....
  • Murder3
    Én GOL meg M95-el megyek az m95 azé jó mert erősebb a többinél de am elég lassú.
    Érdekes, én pl zoomolva a helikoptert le se tudom követni az egérrel nem még hogy célozni is örülök ha eltalálom.

egyébként van benne egy kicsit mert lélegzésre beleng.
  • Murder3
    1 hsz-el lejjeb írtam, de úgy látom lusta vagy végig olvasni.
    tehát elé célzok mert fut, hiába célzok fölé mire oda ér a golyó már elmegy onann ha főlé-elé,ha alá-elé.
    totál random az egész mert mondom van mikor centikkel mellé lövök és még nem is arra fut de meghal...
    sőt sok olyan is van h még a vérét is látom kicsordulni, csak épp találatot nem jegyzet neki..
    de az is gyakori h áll 1 helyben pontba fejbe lövöm semmi mintha falt lőttem volna.
  • SZEG007
    M95 elönye sebzi a helit, és kicsivel távolabb halálos a testlövése mint több snipa fegyonak. hátránya: két lövés közt lemegy a nap, mire ujratárazod lemegy a nap, mire válhoz emeled lemegy a nap konkluzio M95 egy szar.
  • sanya200
    Nem olyan rossz az M95.Én azzal tolom de az m24 a másik amit sokan szeretnek.Még a GOL esetleg de az csak azért mert annak a legnagyobb a zoomja,Helyzettől függ hogy hogy kell célozni,Ha messze van a cél de feléd közeledik akkor valamivel elé kell célozni, ha áll egy helybe akkor fölé.A legszebb lövések meg a futás közbeni leszedések.Most úgy állok hogy 200 méterről is ki tudok szedni egy futó embert de az se sikerül mindig elsőre.A helikopterből meg elég nehéz nem csak azért mert mozog de baromi kis ablakon kell belőni és csak a feje látszik ki.Még egy helyben lebegő helikopterből se könnyű.
    Egyébként nem is érdemes olyan snipert használni amin nincs csíkozás, az direkt a távolságot segíti belőni.Most nem tudom az értékét de az első vonal x métert jelent.Ha pl mondjuk 200m akkor egy 200m-re lévő célt akkor találsz el ha a vonallal célzol és nem a keresztel.Ha valaki sokat gyakorol akkor szemre is tudja hogy mennyire kell emelni a távcsövet.Meg mennyivel kell a cél elé lőni.Én annyira nem értek hozzá mondjuk ez az öcsém mániája ő sokat tud róla.Meg rendes szimulátorokkal szokott játszani ahol a szelet meg minden hülyeséget bele kell kalkulálni.Mondjuk a bc2-ben egyszerűsítve van nem kicsit, pl a puskának kéne kilengésnek lennie senki nem tudja úgy tartani mintha be lenne betonozva.Mondjuk nincs hasalás a játékban gondolom ezért is.De ha lenne tele lenne vérpistikékkel.Így is nehéz sokszor megtalálni a fák között guggoló ellent,hát ha még hasalna.
    Egyedül viszont azt nem szeretem benne hogy van amikor hiába célzol rendesen elakad a lövedék az előtted lévő tárgyban.Ma is volt ilyen és ezért haltam meg, hiába vettem észre előbb az ellent,pedig rá is lőttem, el is találtam volna de a szikla szélébe lőtt bele.Bezzeg az ellen ki tudott szedni:(
  • SZEG007
    legszarabb sniper puska nem érdemes vele játszani
  • Ley Roland
    Én sokszor az M95el is úgy vagyok, hogy 2 lövés kell neki...
  • gstup
    Csak szólok.Ha messzire célzol akkor fölé célozz és ne elé! ;) Nekem semmi bajom a célzással.Persze nem a legjobb és lehet rá mindent mondani,de nekem általában odamennek a golyók,ahova szánom őket! Sok headshotot tudok csinálni...