Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Metalmilitiakid
Ja ez a csak egy vírus nekem is így indult. Kilõtte a mikrofont, meg a fülest. Utána lelõtte rá egy napra a DVD meghajtómat, de még a deamon tools ét is. Végül csak mélyformázással tûnt el a kedves.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Nor3i
battlefield.hu szerverre felmegyek
es 5mp kent respawnol tudja valaki hogy miert?

Csak egy sima vírus,ami bekavar...védd a géped aktívabban 😊

[IRAM] leader

nem továbbit hangot a mikrofonom 😊 bõvebben,a skacok visszahallják tõlem magukat tsen,de ha direktbe beszélek,abbol max zörgés megy át,alaplapi hangkarival is ,meg a füles beépítetjével is, a windows-os teszt alatt meg szintén nem érzékel, de a csúszka az mászik felfelé magától,mintha érzékelne....ezért nem is igazán értem a jelenséget, mellesleg egyik pillanatról a másikra némultam el, nem volt földhöz csapkodás,se semmi hasonló

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Gyere ts segítek...

[IRAM] leader

Ulvar
10-11 óra múlva kapod a választ...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Holdpro
Köszönöm elindult

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Holdpro
M it csináljak, nyomkodjam folyamatosan a frissítés gombot, vagy hagyjam csak nyitva az oldalt ?

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Holdpro
Pedig nekem az tetszett a legjobban

shaddam
5 ezren lehetnek maximum a sorban akik a frissitésre várnak.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

nandorb
De csak 5000-es a varolista kell neki 3ora mire befrissiti, nehez rajutni arra a listara.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Holdpro
Gyenge az angolom ez az oldal már nem frissít többet ?

Statom

nandorb
mond el a gondod majd mond vki. ra vmit. ha tud.

van nekünk itt kéznél valami mikrofonbajnokunk? mármint aki jobban vágja a hardware-sofware-t mint én,mert akkor volna hozzá pár kérdésem

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Hassel606
Én ezért vettem meg a Vietnamot, ott nincs akkora gáz. Az alap nálam élvezhetettlen, akkora a pingem...

nandorb
vhogy karacsony ota megy a stat oldal...

Metalmilitiakid
na elviekben összeállt a kép, x4 955 phenom és gigabyte lap

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Nem értem miért van mostanában 999-es pingem. Kb. karácsony óta nem tudok játszani semmilyen szerveren sem, mert egyszerûen laggolok végig. Nektek is ilyen szar? Mi a f@sz van ezzel a játékkal, hogy állandóan van valami központi nyûgje?

Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz

Persze, csak az a helyzet hogy a heli nagyon vonzza az embereket, zuhanásban lévõ heli még jobban, engineerek kedvence a heli, lehet rajta gyakorolni a jó rakéta célzást meg a tracert is elõszeretettel használják (ez ellen a jó a füst), na meg akik a közelben vannak azok nagyon akarják az egyszerû killt 😄 Ez jellemezõ nagyon a valparaiso pályára. Ott általában a víz felett is köröz a heli, és ha ott lövik ki akkor megpróbálnak kiúszni az arcok, és a vízben lévõ úszóbajnokokat is elõszeretettel halásszák 😄
Renjike
aimbot az a te szinted 😄

aúgy ha leérsz épségben és nem kezdõ vagy le lehet darálni õket gondolom nem egymás melett jönnek szabályosan 2 méterrel 😄 meg vannak ott mások is

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Aimbot a levegõbõl is megoldaná 😄
byzhouse
ügyes vagy lelövöd az összeset 😄

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Félreértesz...látják már azt is hogy ha kiszállsz a helibõl és zuhansz, így odamennek ahova zuhansz, akármikor nyitod ki az ejtõernyõt...persze ha azonnal kinyitod nagy magasságból, kilõnek a levegõbõl is.
Komolyan mondom...nagy bajban vagytok.Járjatok fel közösségi helyekre,legye az TS,vagy Mumble,vagy akármi,nem harapnak ott az emberek!
Az ilyen dolgokat alapból el lehetne kerülni...mindenki csak kockul magának oszt jól van...ajjajjaj
Nem tudod az ernyõt kinyitni és végigtolod 20-as rangig,nem tudod,hogyan kapcsold be a zenét..a legtöbb Magyar klán szívesen befogad játékosokat,nem csak profikat ,meg aztán hozzánk is járnak fel ts-re olyanok akik csak szeretik,ha tudnak szólni a játékostársakhioz,nem rögtön klánosdit akarnak játszani.
A mi ts-ünk is nyitott pl.,szívesen látunk bárkit,ha nem tudsz bemenni egy lezárt szobába,hát nem,de ott vagy,csapódik hozzád más is,aki pl. IRAM-on játszik,beszéltek,kommunikáltok,sokkal jobban telik az idõ,élvezetesebb a játék.Szerintem megéri.
Persze az alap viselkedési noprmát azt be kell tartani,de szerintem nem akkora kihívás,hogy ne lehetne véghezvinni.

[IRAM] leader

byzhouse
elején zuhansz és a végén nyitod ki 😄

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Néha az a jobb megoldás mint hogy 4 ember szarrá lõjön mire leérsz 😄
Nem egy fasza érzés látni mikor ejtõernyõzöl le és már látod hogy 4 ellenfél megy feléd...😄
Te ezt most komolyan kérdezted?<#zavart1>
Akkor eddig ha leugrottál helibõl...placcssss...<#nemtudom><#vigyor><#hehe><#help><#rinya>

[IRAM] leader

te elõrébb vagy már a kódot illetõen?

zotya10002
Legalább külön számolhatná nem?

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

zotya10002
Nekem nem szól:-)

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Mivel a vijetnám egy KIEGÉSZÍTÕ-je a BFBC2-nek,szerinted hová számolná?<#nemtudom><#nezze><#help>

[IRAM] leader

Nem iszom,nem ment az admin-progi,nincs már ott.Perm.ban.
Köszi hogy szóltál!

[IRAM] leader

Aha,szól.Amugy nekem is számolja.

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

zotya10002
Sziasztok!!

Nektek szólnak a zenék a jármûvekben??:-)Mert egy videón láttam hogy ment a zene!

A másik hogy nekem miért a bbc2 rangomat számolja miközben vietnámot tolom?

THX

Renjike
space

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

byzhouse
lvl20-on illendõ lenne tudni nem? 😄

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

megvan persze, majd kereslek!

-tRs-Landor

Melyik gomb az Ernyö?

bency
Szavaztam.

:) Semmi okosság :P

TDC Geronimo
Neked most megvan vietnam vagy mivan? Senkivel se tudok PCn már BFezni így ott nem is tolom már...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

kösz de már megoldottam. support oldalon sikerült regelnem, aztán visszamentem a store-ba és checkout-nál már nem kérte, hogy erõsítsem meg az email címem, úgyhogy elvileg meg is vettem. de ez az EA oldalhálózat nekem totál átláthatatlan, nem tudom hol tudok utánanézni a dolognak. ha meg megnézem a profilomon a rendeléseket akkor nincs ott semmi.

lolSL
angol kiosztás szerinti shift+2-vel tudsz @-ot írni valószínüleg.

Ha kijózanodtak az iram adminjai, akkor legyenek szívesek feljönni, mert elszabadult egy érdekes egyén.

én ebbe az EA store-ba regisztrálni sem tudok, verify email address, aztán nem lehet a mezõbe @-ot írni, faq-ban meg semmi. meg ezt az EA download managert ugye nem kell leszednem meg feltennem? csak egy vietnam kód kell, ez minden.

DummyBoy
Köszönöm 😊

Jó itt lenni 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Üdv a fedélzeten Dummy! 😊
<#integet2>

-tRs-Landor

Bence94
igen ott és még csak egy tájékoztató mailt kaptam, hogy megvettem.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

DummyBoy
Üdv All!

A béta alatt meg lehetett azt oldani, hogy lövéskor alapból spotoljak is ...

Most megvettem a ,gamet és van pár kérdésem:

1- mûködik ez most is?
2- nem számít csalásnak?
3- hogyan?

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Az Ea storen vetted?