51658
-
#44276 Akkor ha megveszem az alap gamét már következő hónapban be is ruházhatok a Vietnam-ra?Ennyire jó lett? -
KaBuTo666 #44275 Vicces egy dolog, nem ? Jobb a hit rendszer is...nem értem én ezt. -
Gyuszopapa #44274 Ja csak valahogy jobban sikerült mint az alapjáték és jobban fut. -
KaBuTo666 #44273 A kérdőjel nem kell oda. -
#44272 A Vietnamnak is ugyan akkora a gépigénye mint a BC2-nek? -
#44271 Nekem is a4tech x7 van es miota meg van az osszes fps-ben hasznalom a 2 oldalso gombot. elso kozel harc, a masik gomb pedig fegyver valtas. es igy nagyon gyorsan tudok reagalni, anelkul hogy a WASD-rol levennem az ujjaimat. -
#44270 A mik? Nincsenek magyar szerverek -
#44269 A magyar szerverek is laggolnak vagy nem jellemző? -
sanya200 #44268 Ez így van, multiban is ugyan úgy laggolt meg beszaggatott ha low-on vagy ha advanceden volt. -
#44267 Na megnéztem a singlét, max grafikai beállításokkal, az elérhető lehető legnagyobb felbontás mellett, 15-33 FPS között teljesített. átlag 25 harcban 20FPS, szerintem elfogadható...
Az az igazság hogy full lowon sem tudtam sokkal több FPS-t kicsikarni, 2-4FPS különbségek voltak csak szval, inkább legyen látványos akkor :D -
#44266 pedig gránátot azzal dobni sokkal egyszerűbb és gyorsabb
am nem rossz dolog ez az egymás alatt gomb, mivel ha egymás mögött van vmelyik úgyse esik kézre rendesen (G5 esetében nekem pl az előrébb lévő gomb nagyon nem esik kézre, nem is használom kb soha) -
#44265 ez buzi :D -
#44264 Nem hiszem. Szerintem a statos oldal szar. -
#44263 Jaja elhiszem, lehet azért nem jó mert vastagabb vip-s a mostani logo-m nem? -
#44262 Én nem látom. Pedig úgy csináltam, ahogy mindenki másnak. -
#44261 nah jó a logom? :P -
CB SNIPER #44260 azt nemtudom hogy néz ki ez MSI afterburner ;d -
#44259 Blue Screen View -
eugabesz #44258 Mivel lehet a kékhalál után az adatokat elemezni??...valaki írta itt hogy milyen progival lehet megnézni...help pls. -
sanya200 #44257 tulajdonképpen játék alatt én se használom, csak windowsban.Oldalt felül az internet alatta meg sajátgép és kész.Amúgy klafa kis egér kényelmes a súlya is megfelel. -
#44256 Nekem is X7-esem van és tökéletesen megfelel, de nekem aztán annyira mindegy, hogy egymás alatt vagy mellett vannak az oldalgombok mivel nem használom, bár lehet, h rá kéne szokni -
sanya200 #44255 Nekem a4 tech x7 van, nekem megfelel 3200DPI-s szintén oldalt a gombok egymás mögött vannak de engem ez egyáltalán nem zavar.A görgő felett van még egy gomb de azt nem használom az tényleg szar helyen van.Mellesleg az alátét se mindegy hogy milyen van alatta.Legalább olyan fontos mint maga az egér.
-
Gyuszopapa #44254 Az nem rivatuner?Mert az is így néz ki. -
ZiLi #44253 Ja és bocs az off-ért.Most jut eszembe hogy nem egészen ide való a téma. -
ZiLi #44252 Icon7 Z500!! Nekem nagyon bejött.Nehéz egér,jó a fogása és amiért végül is megvettem az az ok hogy az oldalgombok nem egymás mögött vannak hanem egymás alatt. Így sokal kényelmesebb a használata.(de hát mindenkinek más a gyagyája)
-
eugabesz #44251 aÁ...az nem elég kérlek,ez kell neked itten ne,én még addig fokoztam,hogy egyenesen a játék mappájába tettem,(program files>electronic arts>bad company2>pb),aztán onnan indítottam el,sőt néha frissíteni sem árt. -
CB SNIPER #44250 MSI afterburner... -
#44249 mx518 -
#44248 Jó játékot...:P:P:P -
#44247 Egy kis segítséget szeretnék kérni a hozzáértőktől (mostanában nem vagyok otthon egér téren)
Kb. négy éve (BF2142Edition) Logitech G5 egeret használok, viszont most a DPI állító gomb megadta magát, így kicsit gyors nekem a gyalogos mozgáshoz, beragadt azon, ahol a gunshipet szoktam használni.
Próbálkoztam régebben Logitech G9 egérrel, de a kezemhez rövidnek bizonyult, így túl is adtam rajta. A G5 pont elég hosszú.
Milyen egeret javasoltok, ami jó FPS játékokhoz, illetve adott, hogy lehessen állítani a DPI -t a különböző módokhoz (jármű, gyalog, repülés)
[Nem ragaszkodom a Logitech -hez,csak eddig ez vált be] -
#44246 ÚÚ, mi is ez a program ami neked is fut? ott fent a jobb felső sarokban
nem jut eszembe! -
sanya200 #44245 Csak azért nem nyomtam rá mivel pont előttem szólt.Amúgy meg szoktam használni. -
sanya200 #44244 xD te is ott voltál:)
Az tényleg necces volt de láttam az eredményt 3:0 lett.ÁÁÁÁÁHHH
bírom egyébként mikor medikkel szaladgálok felkeltem a társakat de ha engem lőnek le akkor bezzeg nekem senki nem segít.Nem szeretem azt a kasztot mert akkor a társakra figyelek elsősorban és nem az ellenfelekre.
Inkábbb Engineer vagy sniper de azért mert mindkettő alkalmas embereket és járműveket is kiiktatni.Medikkel nem lehet tankot leszedni. -
SzinesGeza #44243
Az előbb Atacama-n húzós kör volt! :)
Mennyire nyertük? 1-0?
Egyébként ti tehettek róla: ha nem ültök a "C"-n a tetőre (mint a verebek), szerintem nekünk pörgött le volna hamarabb. :)
-
#44242 bc2 végén feltelepült ez a cucc csak nem vágom hová tette a gép
:D -
eugabesz #44241 www.evenbalance.com keresi a játék és a pbsetup.zip,letölt kicsomagol ,játék hozzáad,futtat ha kész örül... -
#44240 nincs meg ez a játék de találtam 1 videót amit látnotok kell XD szerintem szakadni fogtok:D
-
#44239 köszönöm a választ.
még annyit most nemrég tettem fel, és a pb kidobott 3-4 perc után.
frissítsek pb-t?
és ha kell frissiteni, hogy és hol találom meg? -
eugabesz #44238 De be lehet,kérd a házigazditól,csak sanya200 még nem találta meg a "válasz erre" gombot...de elnézzük neki....egy darabig. -
#44237 itt a topikban olyan bc2-es logot. vagy azt nem lehet berakatni?