Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[IRAM] leader
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
[IRAM] leader
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz
aúgy ha leérsz épségben és nem kezdõ vagy le lehet darálni õket gondolom nem egymás melett jönnek szabályosan 2 méterrel 😄 meg vannak ott mások is
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Az ilyen dolgokat alapból el lehetne kerülni...mindenki csak kockul magának oszt jól van...ajjajjaj
Nem tudod az ernyõt kinyitni és végigtolod 20-as rangig,nem tudod,hogyan kapcsold be a zenét..a legtöbb Magyar klán szívesen befogad játékosokat,nem csak profikat ,meg aztán hozzánk is járnak fel ts-re olyanok akik csak szeretik,ha tudnak szólni a játékostársakhioz,nem rögtön klánosdit akarnak játszani.
A mi ts-ünk is nyitott pl.,szívesen látunk bárkit,ha nem tudsz bemenni egy lezárt szobába,hát nem,de ott vagy,csapódik hozzád más is,aki pl. IRAM-on játszik,beszéltek,kommunikáltok,sokkal jobban telik az idõ,élvezetesebb a játék.Szerintem megéri.
Persze az alap viselkedési noprmát azt be kell tartani,de szerintem nem akkora kihívás,hogy ne lehetne véghezvinni.
[IRAM] leader
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Nem egy fasza érzés látni mikor ejtõernyõzöl le és már látod hogy 4 ellenfél megy feléd...😄
Akkor eddig ha leugrottál helibõl...placcssss...<#nemtudom>#nemtudom><#vigyor>#vigyor><#hehe>#hehe><#help>#help><#rinya>#rinya>
[IRAM] leader
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
[IRAM] leader
Köszi hogy szóltál!
[IRAM] leader
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
Nektek szólnak a zenék a jármûvekben??:-)Mert egy videón láttam hogy ment a zene!
A másik hogy nekem miért a bbc2 rangomat számolja miközben vietnámot tolom?
-tRs-Landor
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
<#integet2>#integet2>
-tRs-Landor
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
A béta alatt meg lehetett azt oldani, hogy lövéskor alapból spotoljak is ...
Most megvettem a ,gamet és van pár kérdésem:
1- mûködik ez most is?
2- nem számít csalásnak?
3- hogyan?
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"