Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Set-Location : A positional parameter cannot be found that accepts argument '
At line:1 char:3
+ cd <<<< d:\windows\system32
+ CategoryInfo : InvalidArgument: (😊
+ FullyQualifiedErrorId : PositionalParameterNotFound,Microsoft.PowerShell.Commands.SetLocationCommand
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
tehát start menü, alulra a keresésbe beírod, hogy powershell akkor bedobja a listára, jobb klikk azon amelyik mellett nincs zárójelben a x86, majd futtatás rendszergazdaként. én így csináltam. ellenõrizd még egyszer amit be kell írni, jónak kéne lennie :S
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
2. természetesen nincs scope (kivéve csipa), ha az alap tetszett ezt is szeretni fogod.
Azt hozzátenném hogy itt a normál mód hasonlít az alap HC módjához, nem jellemzõ az egy tár egy ember, szerintem sebzés tekintetében ez az abszolút közép út, olyan pont jó.
3. igen
Amellett, hogy a Creative a leg#&@#@#&@ cég a világon, még az a vicc, hogy felvásároltak minden jó ellenfelet, és hagyták õket megdögleni a süllyesztõben ...
Csak aztán Microsoft apu jött, és aszonta hogy Creative - ÜL!
És lõn világosság lett ...
A Creative driverei alapból szarok, a 64 bitesek ráadásul nem is mindig mûködnek, irgalmatlan bugoktól hemzsegnek ...
Az X-FI széria elõtti kártyák alig használhatóak 64 bites rendszereken, pl: híres, hogy olyan bonyolult dolgot nem sikerült megoldaniuk mint a mikrofon kezelés ...
Nem mellékesen némely Audigy tulaj meglepõdve tapasztalt még rengeteg instabilitási problémát, valamint fagyásokat ...
Én akkor akartam összetörni azt a szart, mikor az egy dolog, hogy TS elõtt 2 restart kell, hogy menjen, bootoláskor csontrafagyasztja a driver a Win7-et ...
Soha többet creative szart a gépbe ...
Az hogy neked azzal a kártyával semmi gondod nem volt (Pontosabban nem a kártyával ... a drivereivel ...) , az kérlek isteni szerencse ... nem más ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
1 pár kérdés, a Vietnámban minden fegyvert újra kell fejleszteni nulláról? Egyébként milyen mint játék, olyan mintha a BC2-nek lenne pár új mapja? A Vietnámban szerzett pontok számolnak a BC2ben szerzett pontokhoz?
Köszi:
Gergõ
Don\'t fight a battle if you don\'t gain anything by winning. - George S. Patton
HUN4CE Clan Server, Razer Deathadder V2 + Microsoft Sidewinder X6,Gigabyte P55-UDL3, Intel I7 860@ 3,2Ghz, 2*2Gb@ 1.8Ghz Ram, Gigabyte GTX 560Ti So, 500Gb WD Black, Win7 64bit.
Gondolom a játékban nincs arra lehetöség, h 3-4 nyertes map után megkeverje az embereket :S
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Csak amikor ujraraktam a rendszert, akkor egy egész napig tudtam játszani, utánna már egyre többször jött ez elõ, ez a kékhalál.
Amikor a vietnamot is megvettem, órákat játszottam, most meg 10-20 perceket!
Lehet hogy a bios frissités után elmúlik ez? Vagy lehet hogy nemkapna elég áramot amikor nagyon megterhelõdik? Na de most lemegyek a szakemberekhez, és letesztelik az egészet, meg kimentettem a minidumpból a dmp fájlokat, abba van vmi a kékhalálról, csak nekem kínai <#vigyor1>#vigyor1>
Remélem jó lessz! Addig is további jó killelést mindenkinek<#beka2>#beka2>
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
valaki tudna esetleg ilyet modani?
nekem csak letoltokulcs kellene,dobozban,stb nem vagyok erintett..
koszi elore is😊
ezt csináltam meg: http://www.overclock.net/11727864-post13.html
szerintem próbáld ki te is!
Milyen alaplapod meg processzorodvan?
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
-tRs-Landor
zomil: ezt én is szoktam tapasztalni, máshol is ez a helyzet,de vigasztaljon az hogy tegnap dragon+iram egy oldalon volt iram szerón,azt mégis buktuk,kicsit mérges is voltam, hogy ennyit a nagy klánokrol 😄
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
És természetesen, esély sincs befoglalni egy pontot sem, csak azt nézhetjük ahogy kijöve a bázisrol megölnek mindenkit 😞
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
TS vagy amit használtok rendszergazdaként való futtatása?
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
Ha igen, akkor hangkártya elad, ára elsöröz ...
Creative szarok 64 bites driverei tudnak többek közt ilyet prezentálni ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
[IRAM] leader
[IRAM] leader
[IRAM] leader