51658
-
#44317 Megveszem-e?:Kizárt dolog mert nem tudom...
Sajnos az izzasztóbb helyzetek az egyjátékos kampányba 20 fps körülire tették tartósan a gamet, és 20 fps édes kevés az élvezhető multiplayerhez márpedig ott szerintem tartósak az izzasztó helyzetek :(((((((( pedig jólett volna na mind1 -
#44316 kösz a helyesbítést nem jött össze a beillesztés -
eugabesz #44315 -
By Robotkutya -
#44313 http://www.youtube.com/watch?v=IbUO0HWIhgQ&feature=player_embedded -
#44311 Nem a reedem codenal kell hanem mikor rakatintasz a Vietnam fulre ott keri hogy ird be. -
#44310 Nekem sima bc2-őm van.Nincs beregelve Steamre hanem sima cd kulcs,ea fiót kombóval játszok.
Ma tesómmal megvetettem pesten a vietnam kieget.Telón beolvastattam vele a kódot de nem fogadja el.Játékon belül próbálkoztam vele.Még párszor megpróbálom. -
eugabesz #44309 Kicsit visszaolvasol és látod,mi a teendő...ez amúgy is édeskevés infó,hogy megvetted és nem fogadja el.Steam-en vásárolt játék nem fogadja el csak steamen,stb....számtalan oka van... -
#44308 Hy.Megvettem a kieget.Nem fogadja el a kódomat.Esetleg vmi hivatalos oldalon be lehet írni?
Így adták meg a kódot:
DO32-3FT5-.........
Így is írom be de nem fogadja el.Vkinek vmi ötlete a panasztkodáson kívül? -
#44307 Megnyitottuk a galériát. Megtalálhatóak a régi béefes köcsögök szép számmal, battlefield 2 nemzetközi versenyekről képek és minden más is... -
KaBuTo666 #44306
-
eugabesz #44305 áá,mi nem vagyunk ilyen gonoszak,hová gondolsz,csak sima permban-t kap az illető,ilyen ápró szöveges kísérettel,hogy itt ez nem szokás te f..zkalap,pá...vagy menj a jó édesk...va any...ba a cheateddel együtt,szia...vagy a nénikédet szívasd büdös p..szt a cheateddel,örültünk neked,(megfelelő aláhúzandó),mikor milyen kedvében van az admin.
Sablonszövegek csak... -
KaBuTo666 #44304 jah :D nem járok oda honnét tudnám má :DD
csak mert így akkor érted faszán tudja ölni az aimbotost a csapattársa, egyszer megfogja unni és lelép...persze utána még mehet rá a perban 2400 évre. -
eugabesz #44303 melyik szerveren?? ,mert nálunk be van.. -
KaBuTo666 #44302 teamkillt kapcsód má be hé' -
eugabesz #44301 Eltanácsoltuk őket ....rövid úton... -
#44300 A másik Epicnezz1337. -
#44299 Nem gyenge ami most az iramon van... Két cheater mind a két oldalon. Az egyik Bad ass névre hallgat, a másikra nem emlékszem. Ezeken 99/5 körül volt a kd-ja. Illetve egy Droid nevű pedig egy faházon keresztül sorozott, bár erre nem mondok semmi biztosat. Az előbbi emberkének mondjuk egész szar volt az aimja, mert társra ugyan úgy lőtt... -
determinator #44298 A cikkből: "Nincs még gépünk, ami jól tudná futtatni a játékot teljes grafikai pompájában"
-
Nagydög #44297 Akkor ezert nem piszkalt engem a szerver. Szerencsere nem koptak meg annyira a reflexeim, amennyire vartam. -
#44296 Már ideje volt! Majd legközelebb eleresztek egy szevaszt csak bele voltam feledkezve
Az RPG-t, CG-t illető szabály: ha ölsz x-et (4 vagy 5, nemtudom pontosan) egy huzamban csak azzal-mással nem-akkor megöl.
Ui: ha van kedved nézz fel TS-re, még mindíg nem kötelező warozni, clan taget hordani, a lényeg h kommunikáljunk hamár egyszer egy szerón játszunk :) (teamspeak.hu, port: 9987, egy admin ad jogot és valahol az elején vagyunk) -
#44295 Battlefield 3 Gamestar Cikk
ITT! -
#44294 Jah, Creative T6100, köszi szépen!! -
Nagydög #44293 Na, vissza vagyok!(Tamas, neked meg koszongessen legkozelebb az admin tool! )
A Multigaming szerveren, mi a pontos szabaly az RPG-vel kapcsolatban, mert eleg szorgosan cseszeggette a szerver a nepeket, de engem nem bantott miatta? -
#44292 Ha van hozzá hangfalszetted, akkor a "home cinema". -
#44291 Beállításoknál a hangnál melyik a legjobb hangminőség???
Van több fajta is... -
stupido #44290 igen -
eugabesz #44289 aha... -
#44288 Eredeti? -
stupido #44287 Sziasztok!
Én tegnap raktam fel a játékot és az a bajom vele, hogy ma amikor folytatni akartam nem volt elérhető csak az első misszió. Olyan volt, mintha nem mentette volna el, hogy meddig jutottam. Miért lehetett ez? -
#44286 nem hibás :) én vagyok béna
-
#44285 illetve jelszó
-
#44284 hibás a jelstó -
#44283 Sniper Forever -
sanya200 #44282 Hát gyerekek ma tolta az öcsém is a bc2-t de megint elég undorító dologban ütköztünk bele.Csapattárs medic volt az öcsém Sniper a társ folyamatosan azt csinálta legalább 4x egymás után hogy leszedte majd újraélesztette majd 4-re otthagyta az embert.Mikor persze respawnolt bosszúból leszedte a mediket erre még öt akarják banolni.Hát komolyan mondom hányingerem van az ilyen emberektől.
És nem csak külföldi szerveren láttam ilyet, magyar szerveren is volt.És akkor csodálkoztok ha az embernek nincs kedve csapatba játszani.Csak úgy érdemes ha egy haveroddal játszassz vagy egy olyan emberrel akivel összeszoktatok, nálam is pl mikor külföldi szervereken toltam sokszor a csapattársam többször ölt meg mint az ellenség. -
#44281 Jah, énse, simán patchelhetnék az alap gammát hogy hozza a vietnam szintjét, sokkal jobb lett, jobb hitrendszer, jobb optimalizáció, "kevesebb idegeskedés" -
#44280 köszi, már kerestem :) -
Leky #44279 Ha valaki el szeretné olvasni a Gamestar-ban lévő Battlefield 3 cikket akkor innen letöltheti.
Ha volt már akkor bocs. -
#44278 Oké kösz! :) -
KaBuTo666 #44277 Elég jó lett, nagyon hangulatos és több az esélye annak hogy kevesebb tárgy törik el az otthonodban, esetleg később kapsz az életben szívrohamot, azaz tovább élsz...persze ez embertől függ.